Pregled baze znanja Guru

Pregled baze znanja Guru
Compare Pregled baze znanja Guru with other in: How Pregled baze znanja Guru is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
1641 reviews

Guru je dobro zaokrožena programska oprema za bazo znanja, ki vam lahko prinese nekaj najboljših funkcij. Preberite več o funkcijah baze znanja Guru v našem pregledu.

Pricing
Starting from:
$ 10   na mesec
Equal to LiveAgent's Small plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: 1

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Odličen urejevalnik člankov
  • Enostaven za uporabo vmesnika
  • Enostavna navigacija
  • Poceni z brezplačno možnostjo

Cons

  • Namenska programska oprema baze znanja

Začetek z Guru

Guru ponuja brezplačno preskusno različico za tiste, ki ga želijo najprej preizkusiti. Vpišete se lahko s preprostim obrazcem za registracijo, ki zahteva najmanj podatkov, zaradi česar je postopek manj zapleten. Ko ustvarite svoj račun, boste prejeli e-pošto s povezavo za potrditev vaše registracije. Po potrditvi lahko vnesete podatke o svojem podjetju in se odločite, kaj bo glavni cilj vaše uporabe aplikacije Guru. Drugi korak vas vabi, da izberete oddelek in svojo vlogo v podjetju. V zadnjem koraku se lahko odločite za demo klic ali ga zavrnete.

Dobrodošli na zaslonu Guru

Ko končate z vsemi koraki, lahko začnete s predstavitvijo izdelka ali ta korak v celoti preskočite. Vodnik je precej dobro narejen in prikazuje vašo novo nadzorno ploščo, integracije Guruja in nekaj drugih stvari, ki vam bodo v pomoč pri začetku. Ko končate z njim, si lahko začnete ogledovati uporabniški vmesnik, ki je zasnovan enako dobro kot vodnik »Začnite«. Guru nudi uporabne namige po celotnem vmesniku. Lahko jih kliknete, če želite izvedeti več o določenih funkcijah.

Guru - vse zbirke

Vmesnik je mešanica črno-belega, pri čemer črna daje poudarek na navigacijskih možnostih, bela pa je rezervirana za delovni prostor. Kontrast ustvarja dobro uporabniško izkušnjo z enostavno navigacijo. Možnosti v meniju ni veliko, kar je super, saj olajša potek dela, vsaj z mojega vidika. Glavni meni je nameščen na levi strani, drugje ni na voljo drugih menijskih možnosti, zaradi česar je navigacija še enostavnejša. Ko kliknete katero koli menijsko možnost, boste preusmerjeni v ustrezen razdelek aplikacije Guru. Iskanje možnosti za pisanje člankov je zelo enostavno, saj Guru ne ponuja drugih komunikacijskih orodij in ga lahko smatrate kot namensko aplikacijo za bazo znanja.

Guru - uporabniki, skupine in zbirke

Možnosti menija vključujejo začetni zaslon, knjižnico, opravila, analitiko, upravitelja kartic, nastavitve ekipe in zbirke. Če želite dostopati do nastavitev, lahko kliknete ikono svojega profila v zgornjem desnem kotu in prilagodite svojo izkušnjo Guru, če želite. Vmesnik ponuja tudi priročne kartice, ki običajno vsebujejo podrobnosti o najnovejših posodobitvah programa Guru ali koristne vodnike, ki pojasnjujejo določene funkcije.

Guru - moja knjižnica

Uporabniška izkušnja in funkcije

Ko v zgornjem desnem kotu kliknete možnost »Ustvari kartico«, boste imeli dve možnosti, da začnete pisati svoj prvi članek. Novo voščilnico lahko začnete pisati povsem od začetka ali ustvarite predlogo. Obstaja tudi možnost, da poiščete navdih za ustvarjanje svojih kartic ali predlog tako, da obiščete skupnost Guru. Preizkusil sem obe možnosti – ustvarjanje nove kartice in ustvarjanje predloge, in delujeta približno enako z nekaj manjšimi razlikami.

Guru - ustvari kartico

Ko kliknete eno od obeh možnosti, boste preusmerjeni v urejevalnik člankov Guru. Videti je zelo prijetno, z velikim poudarkom na praznem delu za pisanje in nevsiljivo orodno vrstico na vrhu vmesnika. Možnosti oblikovanja besedila so precej velike, ni jih preveč ali premalo, kar ustvarja lepo ravnovesje. Urejevalnik besedil podpira tudi bližnjice na tipkovnici in lahko prikličete manjšo orodno vrstico z enakimi možnostmi, ko označite del besedila.

Guru - članek o ustvarjanju baze znanja

Druge funkcije vključujejo klasike, kot so priloge in mediji – slike, videi, povezave in deli kode. Lahko se tudi poglobite in prilagodite svoje članke z oznakami, barvami besedila, okvirji iframe, poudarki, seznami in še več. Na splošno so možnosti zelo dobre in ponujajo odlične možnosti prilagajanja. Če se odločite za uporabo Guruja, ne bi smeli imeti težav pri ustvarjanju medlih ali drugače nezanimivih člankov.

Guru - primer oblikovanja besedila

Ko končate s pisanjem, lahko nadaljujete z naslednjim korakom, ki vam omogoča izbiro nastavitev zbirke. Uporabite lahko kategorizacijo in oznake, da shranite svoj članek, kamor sodi, dodate table in oznake ter izberete zbirko, kamor bo članek shranjen. Zadnji koraki so nastavitve preverjanja in dostop. Za članek lahko nastavite preveritelja in interval preverjanja. To je precej uporabna funkcija, ki vam bo pomagala posodabljati vsebino.

Guru - nastavitve kartice

Končane članke najdete v meniju Zbirke. Vse zbirke, ki jih ustvarite, so lepo kategorizirane za enostavno iskanje. Svoje članke lahko kadar koli urejate in preprosto kopirate povezavo do katerega koli od vaših člankov. Na splošno ponuja programska oprema baze znanja Guru neverjetno funkcionalnost in izjemno preprosto uporabo.

Cene programske opreme baze znanja Guru

Guru ponuja tri cenovne načrte, pri čemer se eden od njih razdeli na dve možnosti glede na število uporabnikov. Vsak načrt se osredotoča na drugo ciljno skupino in ponuja drugačen nabor funkcij. Na splošno se zdi, da so načrti zelo ugodni. Oglejmo si vsakega od njih in poglejmo, kaj lahko dobite za svoj denar.

Free/Starter

Ta načrt je lahko vaš brezplačno, če ne presežete omejitve treh uporabnikov. Če potrebujete več kot tri uporabnike, stane načrt bodisi 6 USD na mesec na uporabnika mesečno ali 5 USD na mesec na uporabnika letno. Najboljše funkcije vključujejo razširitev brskalnika, aplikacije Slack & Microsoft Teams, načrtovano preverjanje vsebine in številne druge.

Builder

Načrt Builder vas bo stal 12 USD na mesec na uporabnika mesečno ali 10 USD na mesec na uporabnika letno. Ponuja vse od brezplačnega/začetnega načrta in dodaja napredna dovoljenja, objave, analitiko, zaznavanje podvojene vsebine, avtomatizirano znanje v kontekstu, blagovno znamko po meri in številne druge funkcije.

Enterprise

Načrt Enterprise nima nobenih posebnih informacij o cenah in zahteva, da se za prilagojene cene obrnete na prodajo. Ta načrt ponuja prilagodljivost, zato predvidevam, da lahko ročno izberete svoje funkcije iz celotnega nabora funkcij. Ta načrt lahko vključuje tudi predloge vsebine, ki jih poganja AI, vrhunsko podporo ter določene CSM in izvedbene storitve.

Zaključek

Guru ponuja zelo dobro zaokroženo funkcionalnost baze znanja z odličnim in zelo uporabnim naborom funkcij. Celotna aplikacija zagotavlja odlično delovno okolje, sestavljeno iz intuitivnega, vizualno privlačnega uporabniškega vmesnika ter enostavnih navigacijskih možnosti. Ponuja tudi zelo dober urejevalnik člankov z veliko možnostmi oblikovanja besedila in dodatnimi funkcijami. Tudi cena je več kot poštena glede na to, kar dobite, in po potrebi lahko vedno razširite svoj nabor funkcij. Na splošno je Guru odlična programska oprema za bazo znanja, ki vas ne bo pustila na cedilu.

Pogoste napake in težave

Slike se prikažejo z napako v Guru

Ta enostavno rešljiva težava se lahko pojavi zaradi različnih razlogov, kot so težave s povezavo. Ponovno nalaganje slike v katero koli kartico Guru bi moralo pomagati. Če ne, preverite, ali vašo sliko gosti Guru. Ljudje, ki nimajo dostopa do ogleda Guru, pogosto ne bodo mogli videti slike, ki gostuje v aplikaciji. Poskusite urediti dovoljenja ali znova naložite sliko. Če težave ne morete odpraviti, se obrnite na Guru, da dobite pomoč njihove ekipe za podporo.

Težave z dostavo povabil Guru

Guru trenutno nima neposrednega protiukrepa za to težavo, vendar jo najverjetneje povzročajo notranji varnostni ukrepi. Ker se tem ukrepom ni mogoče izogniti, je edina preostala rešitev za uporabnike, ki niso prejeli povabila, da gredo neposredno na app.getguru.com in se registrirajo z e-poštnim naslovom, na katerega naj bi prejeli povabilo.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Pregledi programske opreme baze znanja

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Ms Alternatives Categories - Kayako Sl

kayako

Ms Alternatives Categories - Kayako Sl

Razmišljate o podjetju Statusbrew za podporo strankam v družabnih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel na našem splošnem testu.

Statusbrew pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih

Istem je orodje za organiziranje in distribucijo zahtev za podporo strankam. Obstajajo brezplačne programske opreme za klepet v živo za spletno stran podjetja. LiveAgent in Tidio sta softwareska programa za storitve za stranke v družabnih medijih, ki ju je vredno pregledati. LiveAgent ponuja več kot 180 funkcij in več kot 40 integracij, medtem ko je Tidio preprostejši in bolj primeren za manjša podjetja. Programska oprema za klepetanje v živo LiveAgent omogoča odlično izkušnjo strankam in ima brezplačno preskusno različico.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico