Pregled CloudTalk IVR

Pregled CloudTalk IVR
Compare Pregled CloudTalk IVR with other in: How Pregled CloudTalk IVR is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
954 reviews

CloudTalk je razmeroma mlada aplikacija, ki upošteva potrebe dinamičnih in prilagodljivih kontaktnih centrov. Ta programska oprema po dostopni ceni ponuja zanesljivo in presenetljivo robustno funkcionalnost IVR. Svoj meni IVR lahko naredite tako preprostega ali dovršenega, kot želite, hkrati pa ostane enostaven za…

Pricing
Starting from:
$ 30   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
4.5
Cena
5
Izvedba
4.5

Key takeaways

Pros

  • Enostavna nastavitev in uporaba
  • Ugodna cena
  • Prilagodljiv

Cons

  • Manjka vadnica
  • Včasih je lahko malo moten

Uporabniku prijazen vmesnik vam nudi široko paleto možnosti za konfiguriranje klicnih podružnic, ne da bi bili preobremenjeni za nove uporabnike. Lahko posredujete klice, predvajate vnaprej posneta sporočila ali celo konfigurirate zahteve HTTP. Poleg majhne nevšečnosti, da na začetku manjka vadnica, programska oprema IVR podjetja CloudTalk ne pušča veliko želenega. In če iščete zanesljivo programsko opremo, ki vam omogoča, da se igrate z menijem IVR, je to odlična možnost za vas.

Začetek uporabe funkcije CloudTalk IVR

Nastavitev poskusnega računa z CloudTalk je kos pogače. Ko izpolnite svoje podatke, samodejno prejmete telefonsko številko in dobropis v višini 5 €. Ko se prijavite v svoj račun, boste videli čist in uporabniku prijazen vmesnik z nadzorno ploščo in menijem na levi strani. Na nadzorni plošči si lahko ogledate enostaven pregled vaših klicev in aktivnosti vašega kontaktnega centra. To je lahko zelo koristno za manjše ekipe, ki lahko takoj analizirajo svoje klice.

Programska oprema CloudTalk IVR – Nadzorna plošča

Če želite začeti konfigurirati funkcijo IVR, pojdite na zavihek Številke v meniju. Nato nadaljujte s klikom na gumb Uredi poleg telefonske številke, s katero želite delati.

CloudTalk – nastavitve številk

Po tem lahko začnete ustvarjati in prilagajati veje klicev.

CloudTalk – Prilagajanje poslovalnic klicev

Pri programski opremi IVR CloudTalk mi je bilo všeč to, kako prilagodljiva je, hkrati pa ostaja uporabniku prijazna. Konfigurirate lahko vsak del veje in celo ustvarite bolj izpopolnjene menije IVR na več ravneh.

Možnosti menija CloudTalk IVR

Klice lahko zelo enostavno posredujete in neodgovorjene klice dodelite drugim agentom, skupinam ali oddelkom. Izbirate lahko med številnimi možnostmi in še več naprednih dejanj, ki jih lahko konfigurirate. Kljub temu je še vedno uglajen in enostaven za krmarjenje, tako da lahko tudi tehnično manj vešči uporabniki dobijo vse, kar potrebujejo, in ne bodo preobremenjeni.

Sporočilo lahko dodate svoji klicni podružnici s klikom na ploščico IVR v meniju. Tam lahko nastavite sporočilo s pretvorbo besedila v govor ali zvočni posnetek. Zvočno datoteko lahko naložite iz svojega računalnika ali pa jo posnamete neposredno v CloudTalk.

Meni CloudTalk IVR – dodajte nov zvok

Nekaj, kar cenim pri tej programski opremi, je možnost pošiljanja glasovne pošte na agentov e-poštni naslov. Svoj IVR lahko konfigurirate tako, da posname strankino glasovno sporočilo in o tem ne samo obvesti vašega agenta, ampak ga pošlje kot e-poštno prilogo. To je odličen način za poenostavitev komunikacije v vašem kontaktnem centru in zagotavljanje prejema vseh povpraševanj strank.

CloudTalk – nastavitve dejanj glasovne pošte

Dodajanje hitre vadnice bi bil eden od mojih predlogov za izboljšanje funkcionalnosti IVR storitve CloudTalk. Čeprav je programska oprema enostavna za uporabo, je lahko za nekatere manj izkušene uporabnike vseeno zastrašujoča. Hitra vadnica, ki obravnava osnovne možnosti in nastavitev, lahko zaposlenim agentom in upraviteljem pomaga prihraniti čas pri brskanju po centru za podporo. Kot rečeno, CloudTalk ponuja video vadnico na spletnem mestu, tako da lahko še vedno najdete dostopen vodnik, če ga potrebujete.

Kako deluje IVR?

Funkcija IVR CloudTalka je zanesljiva in deluje točno tako, kot je predvideno. Lahko se prilagodi potrebam majhnih kontaktnih centrov z osnovnimi klicnimi podružnicami, kot tudi večjih podjetij s svojimi različnimi konfiguracijami in večkanalnimi možnostmi. Njegov uporabniški vmesnik je jasen in jedrnat, kar olajša uporabo vsem, ne glede na njihovo stopnjo tehnične usposobljenosti. Čeprav manjka vadnica za nastavitev, funkcionalnosti ni težko ugotoviti.

Cena

CloudTalk zagotavlja funkcijo IVR v njihovi drugi cenovni ravni – načrt Essential. Ta paket lahko skupaj z drugimi funkcijami kupite za 30 USD na uporabnika na mesec.

Zaključek

Za mnoge ljudi je nekaj že samo po sebi zastrašujoče, ko gre za nastavitev kakršne koli avtomatizacije. Dobra novica je, da CloudTalk omogoča neverjetno preprosto in dostopno konfiguracijo menija IVR in začetek avtomatizacije pretoka klicev. Z vmesnikom, ki je enostaven za krmarjenje, vam ni treba skrbeti, da bi vas preobremenili z ogromnimi bloki kode in spremenljivk, ki jih ne razumete. CloudTalkova programska oprema IVR omogoča zelo enostavno naravno ugotavljanje korakov, ki jih mora uporabnik narediti za konfiguracijo lastnega avtomatiziranega poteka klicev. Funkcionalnost IVR CloudTalka lahko pomaga številnim podjetjem pri vsakodnevnem delovanju kontaktnih centrov po razumni ceni in ponuja široko paleto zmogljivosti.

Pogoste napake in težave

Ne vem, ali je moj klic padel v čakalno vrsto ali IVR

Če niste prepričani, ali je klic prekinil vaš IVR, morate najprej preveriti zasnovo toka. Z uporabo poti pretoka klicev lahko vidite, kdaj bi neodgovorjeni klici > filter(ed) po skupini odpadli. Prav tako lahko preverite zgodovino klicev v razdelku Statistika in si ogledate statistiko neodgovorjenih klicev.

Moj IVR ne deluje

Poskrbite, da še enkrat preverite morebitne napake v zasnovi toka IVR in jih odstranite. Če imate še vedno težave s svojim IVR-jem, si oglejte oddelek za pomoč za CloudTalk in preverite, ali so na voljo kakršne koli rešitve za vašo težavo ali se obrnite na njihovo službo za pomoč strankam.

Product reviews

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Reviews - Pregledi Programske Opreme Vstopnicnega Sistema - Tidio 2

Reviews - Pregledi Programske Opreme Vstopnicnega Sistema - Tidio 2

Tidio is a live chat and ticket system that offers efficient request management despite not being the primary focus. It has sufficient features and excellent design, although pricing can be expensive if you choose the paid package. Registration is quick and easy, and the app is well-designed with a user-friendly interface. Tidio's ticket system has a good selection of functions to help manage communication from a universal mailbox and organize requests according to chosen criteria. The interface for ticket requests is well-designed and offers basic text editing and sending options. Overall, Tidio is effective and user-friendly for request management.

Kako deluje funkcija Twilio IVR in kako enostavno jo je implementirati? O tem lahko izveste v našem pregledu Twilio.

Pregled Twilio IVR

Twilio's IVR feature works well and is easy to implement, although some users may find navigating the menus difficult. The pricing for Twilio Voice varies depending on the country, but it is pay-per-use. Twilio Studio makes it easy to create custom IVRs and work flows but can be overwhelming for some users. The system works well with understanding voice commands and button commands. Using your own recordings can make the experience more natural. Overall, Twilio's IVR is a reliable solution for businesses.

Ali razmišljate o JustCall zaradi njegovih zmogljivosti IVR? Oglejte si naš pregled funkcij JustCall IVR in ugotovite, ali je prava izbira.

Pregled JustCall IVR

JustCall IVR je programska oprema, ki je odlična v vsaki situaciji in se lahko enostavno nastavi. Ponuja funkcijo simulacije IVR, ki vam omogoča, da preizkusite svoj IVR pred implementacijo. Cena se začne pri 24 $ na mesec in ima brezplačno preizkusno različico. Graditelj IVR je preprost za uporabo, vendar ne zagotavlja vizualne predstavitve ravni IVR.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico