LiveAgent IVR pregled

LiveAgent IVR pregled
Compare LiveAgent IVR pregled with other in: How LiveAgent IVR pregled is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
3731 reviews

Interaktivni glasovni odziv (IVR) je priljubljena funkcija v programski opremi klicnega centra, ki agentom za podporo strankam omogoča organiziranje klicev glede na različne pogoje. IVR se lahko uporablja za ustvarjanje "dreves", ki usmerjajo klicatelje v ustrezen oddelek na podlagi številke, ki jo…

Pricing
Starting from:
$ 49   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.2
Uporabniška izkušnja
4.5
Cena
4
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • IVR deluje odlično
  • Visoka prilagodljivost in prilagajanje
  • Razumne cene
  • Odlična podpora strankam 24/7

Cons

  • Nastavitev ni lahka za nove uporabnike
  • Zahteva nekaj skriptnega znanja in spretnosti

LiveAgentov IVR deluje zelo dobro in vam ne bo vzelo predolgo, da najdete funkcijo IVR, zahvaljujoč izboljšanemu uporabniškemu vmesniku. Medtem ko nastavitev LiveAgentovega IVR-ja ni najlažja naloga na svetu, dejstvo, da vam lahko njihova 24-urna podpora strankam kadar koli pomaga, to nadomesti. LiveAgentov IVR je lahko zelo prilagodljiv z nekaj potrpljenja in malo spretnosti. Še en razlog, da se odločite za LiveAgent, je razumna cena njegovih drugih odličnih funkcij, ki jih morate vsekakor upoštevati pri svoji službi za pomoč uporabnikom.

Začetek s funkcijo LiveAgent IVR

LiveAgent ima enostaven postopek registracije, ki je na voljo neposredno na spletnem mestu. Za dokončanje in pridobitev dostopa do vaše spletne aplikacije LiveAgent potrebujete le nekaj minut. Ko pridete tja, lahko začnete nastavljati celotno službo za pomoč uporabnikom LiveAgent, vključno z IVR. Za vsak komunikacijski kanal, ki ga ima LiveAgent, je vključen priročen začetni vodnik. Ko omogočite klice in dodate svojo številko VoIP, lahko kliknete njene nastavitve in začnete nastavljati svoj IVR.

Nastavitve klica v aplikaciji LiveAgent

Nastavitev IVR LiveAgent je sprva nekoliko nenavadna. Ne ponuja vizualne predstavitve ravni IVR, zato je treba vsako načrtovanje opraviti vnaprej. Nastavitev in konfiguracijo IVR je treba izvesti s skriptom YAML. Če prvič delate z njim, ne skrbite – na voljo je vodnik in povezavo najdete neposredno v nastavitvah IVR v LiveAgent. Če se želite izogniti pisanju celotnega IVR-ja sami, lahko izberete primer IVR-ja tukaj, ga kopirate , in ga prilagodite svojim željam.

Čeprav ta postopek ustvarjanja IVR ni najboljši, je lahko lažji zaradi truda, ki je bil vložen v izdelavo obsežnejšega vodnika s primeri. Zagotovi lahko tudi povsem drugo raven prilagodljivosti za usposobljene uporabnike, ki so seznanjeni s to metodo. Vsaka ukazna vrstica odklene novo raven ali dejanje v vašem IVR-ju, tako da lahko z nekaj spretnosti in potrpežljivosti naredite dodelane IVR-je. Izdelava enostavnejših IVR-jev vam lahko vzame le nekaj minut z uporabo prej omenjenih primerov IVR-ja.

Nastavitev IVR v LiveAgent

Izberete lahko tudi, da dodate lastne posnetke v nastavitvi IVR ali prenesete vzorčne posnetke iz članka portala za podporo LiveAgent . V sistem jih morate dodati ročno. V članku je tudi koristen vodnik, ki pojasnjuje, kako dodati posnetke v sistem.

Čeprav ta vrsta nastavitve ni najboljša, je najboljša za to 24-urna podpora strankam LiveAgent, ki vam lahko pomaga na vsakem koraku postopka. Druga možnost je, da prosite agente za podporo, da za vas sestavijo vaš IVR, pri čemer zadevo prepustite strokovnjakom, ne da bi vam bilo treba napisati eno vrstico skripta. Vsaka programska oprema IVR ne ponuja te vrste pomoči, zato si LiveAgent kljub bolj zapleteni nastavitvi zasluži dodatno pohvalo.

Kako deluje IVR?

LiveAgent IVR deluje tako dobro, kot ga oblikujete. Na splošno deluje brez težav, če je dobro načrtovano, in zagotavlja odlično izkušnjo za klicatelje. Med nobenim testom nisem imel večjih težav in izkušnja je bila prijetna. Preprosto je narediti in naložiti lasten posnetek, kar vam daje odlično priložnost, da IVR prilagodite svoji blagovni znamki in mu daste bolj profesionalen občutek. Skratka, LiveAgentov IVR bo odlično opravil svoje delo, če se boste pripravljeni potruditi.

Cena

Funkcija IVR LiveAgent je prisotna samo v paketu All-inclusive, ki se začne pri 49 $ na mesec na agenta. To je najobsežnejši paket LiveAgent, ki ponuja popolno funkcionalnost klicnega centra in druge pomembne kanale za pomoč strankam. Celotna komunikacija je organizirana prek vstopničnega sistema, ki na enem mestu obravnava e-pošto, klepet v živo, družbene medije, aplikacije za sporočila, klicni center in portal za stranke.

Zaključek

Čeprav LiveAgentov IVR ni najboljši kandidat, svoje delo opravlja zelo dobro in zagotovo ne bo razočaral. Uporabnike, ki iščejo preprosto nastavitev IVR, bo morda odvrnil postopek ustvarjanja IVR LiveAgent; vendar pa lahko IVR naredi čudeže, če ste se pripravljeni učiti. Nekvalificirani uporabniki lahko vedno uporabijo eno od prednastavitev, ki so vključene v članke portala za stranke LiveAgent, ali se obrnejo na podporo 24/7, da jim brezplačno pomaga pri načrtovanju njihovega IVR. IVR lahko postane neverjetno prilagodljiv in bo deloval izjemno dobro, če bo pravilno načrtovan.

Pogoste napake in težave

Ne morem ugotoviti, kako oblikovati svoj tok IVR

LiveAgentov graditelj IVR se zanaša na skript YAML namesto vizualnega graditelja IVR. Če imate težave z razumevanjem postopka, si lahko ogledate vodnik za IVR uporabite primere IVR, da jih kopirate in prilagodite, ali vprašajte ekipa za podporo strankam za nadaljnjo pomoč pri izdelavi vašega IVR.

Product reviews

LiveAgent support portal

LiveAgent support portal

LiveAgent is a versatile helpdesk software that provides integrated customer support through various channels, including ticketing, live chat, social media, and voice helpdesk. Their software is accessible from anywhere, with SSL security. They offer various tutorials and technical support, including tips and tricks, customizations, and billing and payments support. They have received awards and certificates and have a frequently asked questions section that addresses common inquiries. LiveAgent also provides guides on how to make REST calls in PHP, create chat buttons, and setup Facebook Applications.

Želite izvedeti več o bazi znanja LiveAgent? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja LiveAgent

LiveAgent ponuja funkcije službe za pomoč uporabnikom in je tudi programska oprema za bazo znanja. Nudi uporabniku prijazen vmesnik, ugodne cene in dostopne funkcije. Brezplačna preizkusna različica je na voljo, vključuje pa tudi vadnico za osnovne funkcije. Začetek dela z bazo znanja se začne s portalom za stranke, kjer lahko dodajate in upravljate vse elemente..editor's rating je 4,7.

Interactive Voice Response allows callers to navigate through a phone system before talking to a customer support representative. Via IVR you can play custom recordings to your customers, gather information during the interaction, and execute appropriate actions, such as routing the caller to the correct agent/department or issuing a callback.

IVR (Interactive Voice Response)

The Interactive Voice Response (IVR) system enables callers to navigate a phone system before speaking to a customer support representative, play custom recordings, and execute actions like routing the caller to the correct agent or department. It can be set up separately for each number through a YAML script in LiveAgent and involves 3 mandatory sections: online, queue, and offline. IVR examples are available, and all recordings needed have to be added to LiveAgent accounts. Other features offered by LiveAgent include integrated customer support through various channels and safety measures like SSL.

LiveAgent je vsestranska programska oprema za pomoč strankam, ki izboljšuje podporo podjetjem. Oglejte si ta pregled o tem, kako vam lahko njegove funkcije klicnega centra koristijo.

Pregled programske opreme klicnega centra LiveAgent

LiveAgent je klicni center s čistim in preglednim vmesnikom. Omogoča organizacijo oddelkov ter samodejno snemanje klicev. Ponuja tudi možnost prilagajanja funkcij in brezhibno uporabniško izkušnjo. Cene so konkurenčne.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico