Pregled Twilio IVR

Pregled Twilio IVR
Compare Pregled Twilio IVR with other in: How Pregled Twilio IVR is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1024 reviews

Interaktivni glasovni odziv (IVR) je priljubljena funkcija v programski opremi klicnega centra, ki agentom za podporo strankam omogoča organiziranje klicev glede na različne pogoje. IVR se lahko uporablja za ustvarjanje "dreves", ki usmerjajo klicatelje v ustrezen oddelek na podlagi številke, ki jo…

Pricing
Starting from:
$ N/A   na mesec
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Prilagodljivo ustvarjanje IVR
  • Enostaven za izvedbo
  • Zanesljivo in prilagodljivo

Cons

  • Nekaterim uporabnikom morda ni enostavno krmariti po menijih
  • Cene so lahko dražje z obsegom

Medtem ko je Twilio obsežna komunikacijska rešitev, ki je uporabniki, ki mislijo na preprostost, morda ne bodo imeli raje, funkcija IVR deluje neverjetno dobro. Enostavno ga je sestaviti in implementirati ter deluje brez težav. Če vas ne moti spoznati bogat nabor funkcij, vam bo Twiliov IVR dobro služil na vsakem koraku.

Začetek s funkcijo Twilio IVR

Interaktivni glasovni odziv je le ena od mnogih funkcij, ki so na voljo v aplikacijah Twilio. Dostopen je iz možnosti nadzorne plošče, ki se nahajajo pod Studio. Studio je del Twilia, ki vam omogoča gradnjo različnih delovnih tokov, ne le IVR. Takoj ko začnete, se vam bo ponudilo nekaj možnosti, ki vam ponujajo, da začnete popolnoma iz nič ali pa izberete določen graditelj poteka dela. V mojem primeru sem se odločil za prednastavitev IVR. Odlično je to, da ima Twilio tudi priročno vadnico za vsako gradnjo poteka dela.

Nadzorna plošča programske opreme Twilio IVR

Medtem ko se vodnik izkaže za koristen, je potek dela Studio sam po sebi precej preprost. Vsaka raven IVR je vizualizirana in lahko načrtujete in preslikate dejanja, tako kot bi oblikovalec uporabniškega vmesnika pri izdelavi spletnega mesta. Vse kar morate storiti je, da izberete dejanje, ki ga bo izvedla vsaka od posameznih ravni. To lahko storite tako, da kliknete kateri koli element poteka dela in izberete dejanje. Prve ravni imajo dve možnosti – izgovoriti sporočilo ali predvajati sporočilo.

Nastavitve Twilio IVR

Izgovarjanje sporočila se nanaša na glas AI, ki bo prebral vaše sporočilo stranki, medtem ko predvajanje sporočila omogoča nalaganje glasovnega posnetka po meri. Zadnje ravni vključujejo možnosti za usmerjanje klica na določeno številko in več. Interaktivno lahko preslikate in načrtujete tako, da premaknete priključke, da ustvarite potek dela, kot ga želite. Ko končate z ustvarjanjem delovnega toka, ga lahko pripnete kateri koli številki Twilio in ga kadar koli spremenite.

Medtem ko je ustvarjanje delovnih tokov s Twilio Studio enostaven postopek, bo morda težko najti možnost, ko ste novi v tej rešitvi. Ker ima Twilio veliko funkcij, sem moral poiskati, kje najti možnost za izdelavo IVR. Vendar pa je na spletu na voljo ogromno vodnikov in videoposnetkov z vadnicami, zato začetek sploh ni bil težak.

Kako deluje IVR?

Del tega pregleda o uporabniški izkušnji se osredotoča na stališče strank in uporabniško izkušnjo med uporabo interaktivnega glasovnega odziva. Preprosto povedano, funkcija IVR v Twiliu deluje odlično in ni se kaj pritoževati. Med preizkušanjem IVR-ja nisem opazil nobenih napak in povezava je delovala brez težav.

Sistem tudi z razumevanjem glasovnih ukazov ni imel težav, enako velja za ukaze gumbov. Vnaprej nastavljeni robotski glas ni niti približno popoln, vendar zelo dobro opravi svoje delo. Priporočam pa vsem, da uporabijo lastne posnetke, da bo izkušnja za vse bodoče klicatelje nekoliko bolj naravna.

Cena

Cene Twilio Voice so odvisne od države, v kateri želite klicati in sprejemati klice, zato so lahko spremembe cen minimalne ali znatne. Ne glede na to, od kod poslujete, so cene za Twilio Voice plačljive po uporabi, kar pomeni, da plačate samo tisto, kar porabite. Ni predplačniških načrtov, le cena za eno minuto dohodnih ali odhodnih klicev.

Cene se začnejo pri približno 0,0270 $ na minuto za odhodne klice in pri 0,0100 na minuto za dohodne klice. Twilio je lahko tako drag kot poceni, odvisno od števila minut klicev, ki jih porabite. Vendar pa vam za funkcionalnost IVR ni treba doplačati, saj je sestavni del rešitve Voice.

Zaključek

Če iščete zanesljivo rešitev za IVR, ne morete zgrešiti s Twiliom. Twilio naredi vse dobro brez večjih težav ali napak, ki bi vas ustavile med delovnim dnem. Funkcija IVR deluje brez težav. Ker pa Twilio ni samo programska oprema IVR, se morate odločiti, ali želite vložiti čas in denar v to visoko profesionalno programsko opremo. Včasih vas lahko preseneti s strmo krivuljo učenja različnih funkcionalnosti.

Pogoste napake in težave

Moj tok IVR ne deluje

Znova preverite, ali so v vašem toku IVR oblikovane napake. Prepričajte se, da niste ustvarili nemogočega toka IVR, dvakrat preverite, ali ni slepih ulic, in preverite, ali ste uporabili pravilne pripomočke in elemente. Če v svojem toku IVR ne najdete napak, se prepričajte, da je objavljen in aktiven na vaši številki.

Imam težave pri načrtovanju svojega toka IVR

Oglejte si nekaj spletnih člankov, ki pojasnjujejo najboljše prakse za gradnjo IVR, ali uporabite prednastavljeni tok, ki ga najdete v graditelju IVR podjetja Twilio Studio. Ne pozabite, da bo uporaba preprostega IVR manj frustrirajuča, zato ne dodajajte dodatnih ravni, razen če jih nujno potrebujete za pravilno usmerjanje klicev.

Product reviews

Interactive Voice Response allows callers to navigate through a phone system before talking to a customer support representative. Via IVR you can play custom recordings to your customers, gather information during the interaction, and execute appropriate actions, such as routing the caller to the correct agent/department or issuing a callback.

IVR (Interactive Voice Response)

The Interactive Voice Response (IVR) system enables callers to navigate a phone system before speaking to a customer support representative, play custom recordings, and execute actions like routing the caller to the correct agent or department. It can be set up separately for each number through a YAML script in LiveAgent and involves 3 mandatory sections: online, queue, and offline. IVR examples are available, and all recordings needed have to be added to LiveAgent accounts. Other features offered by LiveAgent include integrated customer support through various channels and safety measures like SSL.

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Kako dobro deluje vaše podjetje v smislu izpolnjevanja in preseganja pričakovanj vaših strank? Več o tem v naši statistiki.

Pričakovanja vs. realnost

Podjetje Vonage bi lahko zadržalo svoje zaposlene, če bi izboljšalo storitve za stranke ob prvi interakciji. Statistike kažejo, da so klepet v živo, samopostrežba, klicni center in pomoč uporabnikom najbolj zaželeni kanali za zagotavljanje odlične storitve za stranke. LiveAgent je programska oprema, ki ponuja rešitve za podporo strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema, programska oprema za klicne centre in upravljanje pritožb.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico