Pregled Zendesk IVR

Pregled Zendesk IVR
Compare Pregled Zendesk IVR with other in: How Pregled Zendesk IVR is doing on review portals
4.1
Average rating based on data from trusted review portals
1557 reviews

Interaktivni glasovni odziv (IVR) je priljubljena funkcija v programski opremi klicnega centra, ki agentom za podporo strankam omogoča organiziranje klicev glede na različne pogoje. IVR se lahko uporablja za ustvarjanje "dreves", ki usmerjajo klicatelje v ustrezen oddelek na podlagi številke, ki jo…

Pricing
Starting from:
$ 99   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.5
Uporabniška izkušnja
4.5
Cena
3
Izvedba
3

Key takeaways

Pros

  • Dobro delujoč IVR
  • Celovit uporabniški vmesnik

Cons

  • Načrtovanje in ustvarjanje IVR je lahko zmedeno
  • Cene lahko postanejo dražje

Funkcije IVR podjetja Zendesk ni najlažje nastaviti, vendar tudi ni najtežja. Deluje dobro brez kakršnih koli težav, vendar je za nastavitev IVR potrebno nekaj predhodnega načrtovanja, da se izognete zmedi med postopkom ustvarjanja. Zendesk je odlična vsestranska programska oprema in tudi če ima konfiguracija IVR veliko prostora za izboljšave, z njo še vedno ne morete zgrešiti. Prednosti Zendeska so drugje in če ste za njegove funkcije pripravljeni plačati višjo ceno, verjetno ne boste razočarani.

Začetek uporabe funkcije Zendesk IVR

Funkcija IVR v Zendesku je zlahka dostopna zahvaljujoč dobro zasnovanemu vmesniku, ki je preprost za uporabo. Dostop do vmesnika dobite takoj, ko dokončate brezplačno preskusno registracijo, ki jo lahko dokončate največ v samo nekaj minutah. IVR je prisoten pod možnostmi pogovora v skrbniškem središču Zendesk, ki ga najdete na levi plošči menija.

Skrbniški center Zendesk - meniji IVR

Postopek ustvarjanja vašega IVR ni optimalen, niti tako preprost, kot bi lahko bil. Vizualne pomoči pri načrtovanju ni, lahko samo izberete možnosti in dejanja IVR. Čeprav je sam postopek enostaven za izvedbo, nimate dobrega pregleda nad celotnim IVR. Vsaka raven IVR je ločen zavihek, ki v primerjavi z nekaterimi drugimi rešitvami IVR ne prikazuje, kam vodi, na jasen in celovit način. To lahko povzroči nekaj zmede in težav med ustvarjanjem bolj izpopolnjenih nastavitev IVR. Priporočam, da vnaprej vizualno načrtujete ravni IVR.

Vsaka raven IVR vam omogoča izbiro dejanj za vsak gumb na klicateljevi tipkovnici. Ni očitne omejitve glede števila stopenj, ki jih lahko imate, tako da lahko po potrebi načrtujete in izdelate bolj izpopolnjene IVR-je. Obstaja tudi možnost izbire pozdrava, vendar se je med mojimi testi zdelo, da ni delovala. Edina možnost je bila »Brez pozdrava«. Vendar sem pozneje našel možnost za dodajanje pozdravov v drugem razdelku nastavitve Talk. Vsako raven IVR je mogoče preimenovati, da omogočite boljše načrtovanje med ustvarjanjem.

Konfiguracija linij Zendesk IVR

IVR lahko omogočite za svoje telefonske linije v konfiguraciji vsake telefonske linije. Do tega menija lahko preprosto dostopate iz konfiguracije pogovora na levi plošči. Različnim telefonskim številkam lahko pripnete različne nastavitve IVR.

Nastavitve Zendesk IVR

Kako deluje IVR?

Poleg uporabniku manj prijaznega postopka ustvarjanja Zendesk IVR deluje na splošno zelo dobro. Med testiranjem nisem imel nobenih težav zaradi sistemskih napak; vendar sem v prvih nekaj poskusih ustvaril nedelujoč IVR. Poskrbite, da boste načrtovali svoje ravni IVR, preden jih poskusite ustvariti, ugotovil sem, da je to izjemno koristno. Na splošno je bila zmogljivost odlična in vsi IVR-ji so po pravilnem načrtovanju delovali, kot je bilo predvideno.

Cena

Medtem ko Zendesk ponuja več cenovnih načrtov, samo dva od njih uporabnikom omogočata dostop do funkcij IVR. IVR je vključen v pakete Suite Professional in Suite Enterprise, ki sta dva najdražja razpoložljiva načrta Zendesk. Oba načrta temeljita na naročnini, končna cena pa je odvisna od števila računov agentov, ki jih potrebujete.

Suite Professional

Ta paket se začne pri 99 USD na mesec na agenta in se osredotoča predvsem na dodajanje funkcij in funkcij klicnega centra naboru funkcij Zendesk.

Suite Enterprise

Suite Enterprise se začne pri 150 USD na mesec na agenta. Dodaja veliko funkcij, ki so namenjene opravilom na ravni podjetja in upravljanju komunikacije.

Zaključek

Medtem ko je Zendesk ena izmed najbolj priljubljenih rešitev službe za pomoč uporabnikom, bi lahko njegovo funkcijo IVR vsekakor izboljšali. Funkcionalnost je popolna in v zvezi z njo ni nobenih težav, vendar lahko nastavitev in implementacija postaneta precej zmedena, zlasti za nove uporabnike. Druga večja težava je cena, saj je precej visoka v primerjavi z drugo programsko opremo, ki ponuja IVR. Če iščete programsko opremo s širokim naborom funkcij, ki ima IVR, vendar ne potrebujete, da bi bila popolna, je cena lahko upravičena. Sicer pa vam priporočam, da si ogledate druge cenejše in bolje zasnovane IVR rešitve.

Pogoste napake in težave

Pozdrav IVR se ne predvaja

Če kot zunanjo številko dodate številko, ki je že v vašem računu, lahko preprečite predvajanje pozdrava IVR. Lahko povzroči, da se namesto tega predvaja drug pozdrav ali pa se pozdrav sploh ne predvaja. Priporočljivo je, da prizadeto številko odstranite s seznama zunanjih številk.

Pozdrav IVR se ponavlja

Pozdravi IVR v Zendesku se privzeto ponovijo trikrat, če sistem ne zazna nobenega pritiska na tipko. Če se pozdrav ponavlja več kot trikrat, se morate prepričati, da pozdrav, ki se nahaja v razdelku Uredi pot pod Aktivnimi potmi IVR, ni enak pozdravu v nivojih menija. Če imate še vedno težave s pozdravom IVR, vam priporočamo, da se obrnete na podporo strankam Zendesk.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico