Pregled zahtevkov SolarWinds

Pregled zahtevkov SolarWinds
Compare Pregled zahtevkov SolarWinds with other in: How Pregled zahtevkov SolarWinds is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
1294 reviews

SolarWinds je rešitev službe za pomoč uporabnikom IT z osredotočenim sistemom izdajanja zahtevkov, katerega cilj je pomagati IT podjetjem in oddelkom izboljšati upravljanje incidentov. Ali mu ta naloga uspe, izveste v našem pregledu.

Pricing
Starting from:
$ 19   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4
Uporabniška izkušnja
4
Cena
4
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • Vstopnični sistem s poudarkom na IT podpori
  • Odličen dizajn in uporabniška izkušnja
  • Zanimive lastnosti za določen primer uporabe

Cons

  • Omejeno predvsem na IT podporo
  • Lahko postane drago

Začetek vstopničnega sistema SolarWinds

SolarWinds je dobro znana rešitev za podporo IT, ki se osredotoča na ustvarjanje dobre izkušnje s programsko opremo službe za pomoč IT za podjetja. Ta poudarek se odraža v vmesniku in razpoložljivih funkcijah. SolarWinds pa ni osredotočen le na ponudnike IT storitev, ampak zmore veliko več kot to. Njegov katalog izdelkov lahko ponudi rešitve za skoraj vsako težavo, povezano z upravljanjem IT.

Če želite začeti uporabljati SolarWinds brez predhodnega plačila, se prepričajte, da ste vstopili v brezplačno preskusno različico s preprosto registracijo na spletnem mestu SolarWinds. Ko vstopite v svoj račun, vas bo pozdravil zaslon z vprašanjem, kaj želite da bo vaš naslednji korak. Predstavlja več možnosti za nadaljevanje vaše začetne poti. Lahko pa se vključite tudi s pojavnim oknom, ki vam bo ponudilo, da vam pokaže vrvi prek hitrega ogleda.

SolarWinds - uvodni ogled

Ko kliknete »Odpelji me do moje servisne službe«, boste preusmerjeni na nadzorno ploščo za upravljanje incidentov, ki je vstopnični sistem v SolarWinds. Spletna aplikacija vam bo ponudila hiter uvod v upravljanje incidentov in vam dala možnost, da si ogledate celotno predstavitev ali si ogledate uvodni video. Če želite preskočiti te možnosti, preprosto zaprite okno in nadaljujte do vstopničnega sistema.

SolarWinds – vodenje incidentov

Vmesnik SolarWinds je prijeten za uporabo. Zasnova je izvedena zelo dobro, z vsemi funkcijami in orodji, ki so vedno na voljo. Meni na levi vas lahko popelje do različnih razdelkov SolarWinds in razkrije funkcionalnost opravil, upravljanje naprav, nabavo, obvladovanje tveganja, analitiko, nastavitve in druge zanimive možnosti. Tukaj lahko najdete tudi vstopnični sistem. Preden se lotimo testiranja, poglejmo, kakšne funkcije ponuja SolarWinds.

Funkcije vstopničnega sistema SolarWinds

SolarWinds ponuja nabor funkcij, osredotočen predvsem na podjetja, ki ponujajo storitve IT. Medtem ko je vstopnični sistem bolj znan kot upravljanje incidentov, lastnost sama po sebi, saj je le en del celotne programske opreme SolarWinds. Vseeno pa ima svoj nabor podfunkcij, ki olajšajo upravljanje zahtevkov. Vstopnični sistem SolarWinds je večkanalni in lahko podpira upravljanje zahtevkov prek e-pošte, telefona, storitvenega portala, mobilne aplikacije ali klepeta.

Upravljanje incidentov podpira tudi avtomatizirana pravila in upravljanje opravil, usmerjanje zahtevkov, samodejno sledenje incidentom ali izvoz zahtevkov v več formatov. SolarWinds uporablja tudi umetno inteligenco za povečanje produktivnosti agentov. To zadeva predvsem kategorizacijo zahtevkov in usmerjanje agentov, kjer umetna inteligenca samodejno izbere najboljša ujemanja za specializacijo agenta in kategorijo zahtevkov.

Učinkovitost in uporabniška izkušnja vstopničnega sistema

Zdaj je čas, da si ogledamo delovanje sistema za upravljanje incidentov SolarWinds. Poslal sem si nekaj testnih e-poštnih sporočil, da posnemam izkušnjo klepeta z zaposlenim ali stranko, ki zahteva podporo strankam. Trajalo je nekoliko dlje, da se je zahtevek pojavil v sistemu za upravljanje incidentov SolarWinds.

SolarWinds - sistem za upravljanje incidentov

Čeprav ni trajalo dlje kot minuto, še vedno kaže, da je ta vstopnični sistem nekoliko počasnejši od večine. Ne glede na to, to ni kršitev dogovora. E-pošta je prispela in se brez težav spremenila v zahtevek. Samodejna dodelitev zahtevkov in kategorizacija zahtevkov nista na voljo takoj, vendar delujeta, ko ju aktivirate v nastavitvah. Vmesnik v zahtevkih je povsem zadovoljiv, saj informacije in orodja predstavlja na jasen način.

SolarWinds - vmesnik za zahtevke

Čeprav se polje za odgovor morda zdi precej kompaktno, se ustrezno raztegne, ko vaše besedilo doseže ustrezno dolžino. To je dobro za prihranek prostora na zaslonu. Do vseh orodij za urejanje besedila lahko dostopate v polju za odgovor. Poleg tega lahko najdete druge možnosti v vstopnici – podrobnosti o vstopnici, povezane elemente, naloge in revizijski dnevnik. Vsi imajo nekaj precej dobrih primerov uporabe v različnih scenarijih.

SolarWinds - testiranje odgovora na zahtevek

Na splošno je sistem izdajanja zahtevkov SolarWinds precej dober tekmec. Vmesnik in dostop do funkcij nista enaka standardnim rešitvam za pomoč uporabnikom, vendar se moramo spomniti, da se SolarWinds osredotoča na IT podporo. To pomeni, da zagotavlja odličen nabor orodij in vmesnik s poudarkom na zagotavljanju dobre uporabniške izkušnje za posebne vrste oddelkov službe za pomoč uporabnikom.

Cenik SolarWinds

SolarWinds ponuja štiri cenovne načrte, ki se razlikujejo po funkcijah servisne službe. Vsak načrt je namenjen različni vrsti ekipe ali organizacije. Poglejmo, kakšen dobiček za svoj denar lahko dobite s SolarWinds.

Team

Timski načrt je osredotočen na zagotavljanje vseh potrebnih orodij za manjše ekipe. Začne se pri 19 USD na mesec na uporabnika. Vključuje upravljanje incidentov (sistem izdajanja zahtevkov), servisni portal in neomejeno število prosilcev.

Business

Poslovni načrt se osredotoča na rastoče ekipe, s ceno 39 USD na mesec na uporabnika. Vključuje vse od načrta skupine, kot tudi katalog storitev, upravljanje sprememb, SLA, skupine, vloge po meri, internacionalizacijo in podporo v klepetu v živo 24/7 v realnem času.

Professional

Profesionalni načrt je namenjen IT organizacijam v polni moči. Stane 69 USD na mesec na uporabnika. Dobite vse iz prejšnjih dveh načrtov, poleg tega pa še polja in obrazce po meri, napredne avtomatizacije, odkrivanje omrežja, upravljanje stikov, skladnost z licencami, načrtovana poročila, dostop do API-ja in več možnosti podpore.

Enterprise

Načrt Enterprise ponuja popolno prilagodljivost za 89 USD na mesec na uporabnika. Vključeno je vse iz prejšnjih treh načrtov. Poleg tega lahko dobite vizualni CMDB in preslikavo odvisnosti, možnosti večfaktorske avtentikacije in do 1500 klicev API-ja na uporabnika na minuto.

Zaključek

SolarWinds lahko zagotovi zelo učinkovito in cenovno ugodno rešitev za izdajanje zahtevkov za katero koli vrsto IT oddelka ali podjetja. Njegov nabor orodij je zelo dobro prilagojen za tovrstne primere uporabe, zaradi česar je SolarWinds ena najbolj iskanih rešitev. SolarWinds je lahko nekoliko dražji z višjimi cenovnimi paketi, vendar boste vedno dobili orodja, ki ustrezajo vrednosti.

Pogoste napake in težave

Kako nastavim pravila avtomatizacije v SolarWinds?

V SolarWinds pojdite na Setup > Service Desk > Automation Rules in kliknite gumb Add. Izberite sprožilec in obseg pravila, nato pa določite, ali vaše pravilo potrebuje več pogojev ali en sam pogoj. Prav tako se morate odločiti, ali boste za pravilo avtomatizacije uporabili pogoje, ki temeljijo na času. Kliknite Dodaj pogoj ter izberite polje in vrednost. Nato kliknite Dodaj dejanje in izberite dejanje s seznama. Pravilu lahko dodate tudi več dejanj. Izpolnite ostala polja, kot je opis, in kliknite Shrani, ko končate.

Kako omogočim samodejno dodeljevanje zahtevkov v SolarWinds?

Če želite, da SolarWinds samodejno dodeli vaše zahtevke, se prijavite v svojo službo za pomoč SolarWinds kot skrbnik in pojdite na Nastavitev. Odprite Techs > Tech Groups in kliknite ime skupine v stolpcu z imenom skupine. Kliknite zavihek ravni tehnične skupine in kliknite številko ravni v stolpcu ravni. Poiščite vstopnice za samodejno dodelitev in izberite možnost.

Product reviews

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Porabite manj za svoj klicni načrt z VoIP telefonskimi sistemi in integracijami ter na našem seznamu izberite najboljšega zase.

20 najboljših VoIP telefonskih sistemov in integracij

Klepeti v živo so pomembni za prvi vtis in zadrževanje strank na spletni strani ter za navzkrižno prodajo. FrëschKëscht uporablja LiveAgent za pomoč strankam in boljšo organizacijo notranjega dela. LiveAgent ponuja 175 funkcij in 40 integracij ter pakete za različne potrebe uporabnikov. Programska oprema za dohodne klice in za klepet v živo sta ključni za izboljšanje storitve strankam in povečanje prodaje. LiveAgent ima 24/7 podporni servis in je enostaven za uporabo.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo je razširjena rešitev, ki olajša komunikacijo in interakcijo med podjetji in njihovimi strankami.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo

LiveAgent ponuja programske rešitve za podporo strankam, vključno s sistemom za upravljanje zahtevkov in integracijo z družbenimi mediji. Klepet v živo je odlično orodje za izobraževalne in nevladne organizacije. Programska oprema za podporo strankam izboljša zadovoljstvo strank in poveča učinkovitost podpornih agentov. Najboljše prakse, kot so ustrezno usposabljanje agentov in pravilno označevanje zahtevkov, lahko pripomorejo k izboljšanju kakovosti podpore strankam.

Programska oprema za upravljanje storitev je program, ki ga podjetja uporabljajo za upravljanje storitev, ki jih ponujajo svojim strankam. Programska oprema za upravljanje storitev je odličen način za optimizacijo tehnologije podjetja.

Programska oprema za upravljanje storitev

LiveAgent ponuja programsko podporo s številnimi funkcijami, vključno z integracijo družbenih medijev, SLA upravljanjem, samopostrežno storitvijo in podporo v živo. Programska oprema izboljšuje komunikacijo in interakcijo s strankami ter produktivnost. LiveAgent je prejel številne nagrade in certifikate ter nudi podporo strankam po vsem svetu. Poleg tega, lahko se stranke dogovorijo za demo klic in raziskujejo podrobneje, kako LiveAgent koristi njihovemu poslovanju.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico