Pregled klepeta v živo HelpOnClick

Pregled klepeta v živo HelpOnClick
Compare Pregled klepeta v živo HelpOnClick with other in: How Pregled klepeta v živo HelpOnClick is doing on review portals
4.2
Average rating based on data from trusted review portals
24 reviews

Programska oprema za klepet v živo podjetja HelpOnClick je primerna za podjetja katere koli velikosti. Gumb za klepet v živo lahko konfigurirate tako, da bo popolnoma ustrezal vaši blagovni znamki z možnostmi prilagajanja HelpOnClick.

Pricing
Starting from:
$ brezplačno   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
4
Uporabniška izkušnja
3.5
Cena
4.5
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • Enostaven za krmarjenje
  • Cenovno dostopne
  • Prilagodljiv gumb za klepet v živo

Cons

  • Brez pogleda tipkanja v realnem času
  • Ni zelo odziven
  • Brezplačni preizkus operaterjem ne dovoljuje pošiljanja prilog
  • Zlomljeni pogledi

Kako začeti s HelpOnClick

Prva stvar, ki jo boste opazili, ko se prijavite za HelpOnClick, je, da lahko ustvarite račun samo za njihovo programsko opremo za klepet v živo ali njihovo celotno rešitev službe za pomoč uporabnikom.

HelpOnClick - prijavite se

Ko sem potrdil svoj e-poštni naslov, je bil moj račun pripravljen v nekaj sekundah. Ko sem se prijavil, me je pozdravil čist, čeprav nekoliko goli vmesnik.

Nadzorna plošča za klepet v živo HelpOnClick

Vendar sem bil hvaležen za takojšnje pojavno okno, ki mi je ponudilo ogled aplikacije. Na hitro sem pogledal naokoli, nato pa sem se takoj lotil nastavitve klepeta v živo za svoje testno spletno mesto.

HelpOnClick nastavitev klepeta v živo

Všeč mi je bilo, koliko prilagoditev je bilo na voljo takoj. Prilagodite lahko skoraj vse vizualne vidike gumba za klepet v živo, ki bo prikazan na vašem spletnem mestu.

HelpOnClick - prilagoditev klepeta v živo

Ko sem končal prilagajanje gumba, mi je HelpOnClick priskrbel del kode, ki sem ga dodal na svoje spletno mesto, in voilà, klepet v živo HelpOnClick je bil na mojem spletnem mestu.

HelpOnClick - predogled klepeta v živo na spletni strani

Odločil sem se, da mi ni všeč splošna privzeta slika, ki jo je sprva spremljal moj gumb za klepet v živo, zato sem jo spremenil in začel klepetati.

Pričakoval sem gladko plovbo. Vendar sem imel težave z začetkom pogovora. Nisem mogel poslati prvega sporočila. Vse, kar sem dobil, je bilo »Čakanje na operaterja« na strani obiskovalca in »Čakanje na dohodni klepet« na strani agenta. Nekaj časa sem se ubadal s tem, vendar težave nisem mogel rešiti, zato sem stopil v stik s podporo HelpOnClick.

Moram reči, da mi ista slika, ki so mi jo ponudili kot privzeto, ni vlivala veliko upanja. Čeprav sem bil prijetno presenečen, da sem se pogovarjal s človeškim predstavnikom namesto z botom. Pojasnil sem svoj primer in predlagali so, da odprete vstopnico za razvijalce in počakate.

Seveda sem bil preveč nepotrpežljiv, da bi čakal od 24 do 48 ur na odgovor, zato sem pogledal več dokumentacije, se nekajkrat prijavil in odjavil, vse osvežil, počistil predpomnilnik in v petem ali šestem poskusu se je čudežno zagnalo delajo.

Funkcije in uporabniški vmesnik

HelpOnClick sem uporabil prek Chroma, lahko pa ga zaženete tudi v brskalnikih Safari, Edge, Opera in Firefox. Deluje tudi kot aplikacija za OS v sistemih Windows in macOS. Poleg tega lahko HelpOnClick uporabljate tudi na mobilnih napravah, saj je združljiv s sistemoma Android in iOS.

Pri klepetu v živo HelpOnClick mi je bilo všeč, kako prilagodljiv je. Prilagodite lahko skoraj vse, zato gumb za klepet popolnoma ustreza vaši blagovni znamki.

HelpOnClick - prilagoditev gumba za klepet

Druga koristna funkcija so podatki, ki jih HelpOnClick samodejno zbira za vas o obiskovalcu, s katerim klepetate. Ti podatki vključujejo lokacijo obiskovalca, brskalnik, naslov IP in drugo. Ko končate pogovor, se lahko vrnete na te informacije in preberete celoten klepet iz arhiva.

HelpOnClick - arhiv klepeta v živo

Kar se mi je zdelo manjka v tej programski opremi, je predogled tipkanja v realnem času. Še ena stvar, za katero menim, da kvari izkušnjo, je ta, da pri uporabi brezplačnega preskusa operater ne more poslati priloženih datotek brez nadgradnje na plačljivi načrt.

Zmogljivost klepeta v živo in uporabniška izkušnja

Ko gre za UX, HelpOnClick ne navduši. Ne razumite me narobe, uporaben je, a ko sem ga začel testirati, se mi je zdel precej nepriročen. Ko sem končno začel s klepetom, se je po nekaj sporočilih naprej in nazaj okno za klepet v živo preprosto razbilo.

HelpOnClick - odprite klepet v živo

Nisem mogel videti vseh sporočil, ki sem jih poslal, vrstica za tipkanje pa se ni vedno odzvala na moj vnos. Zapiranje in osvežitev nista delovala, zato sem moral potrpeti.

Naletel sem na drugo težavo, ko sem poskušal uporabiti razdeljen zaslon, da bi hkrati videl stran obiskovalca in operaterja. Čeprav je tehnično izvedljivo, se vmesnik HelpOnClick s tem ni strinjal.

Vmesnik HelpOnClick

Cena

Brezplačno

Ta stopnja je brezplačna in vam omogoča, da imate enega operaterja. Imate lahko do 100 klepetov na mesec, zgodovina klepetov pa sega 30 dni nazaj.

Silver

Za 12,99 USD na agenta/mesec imate lahko neomejeno število operaterjev, do 300 mesečnih klepetov in 90-dnevno zgodovino klepetov.

Gold

Ta paket stane 19,99 USD na agenta/mesec in vam omogoča neomejeno število operaterjev, oddelkov in zgodovino klepetov.

Platinum

Najdražja in obsežna cenovna stopnja vam omogoča, da uživate v vseh funkcijah iz prejšnjih paketov na do 10 spletnih mestih za 49,99 USD na agenta/mesec.

Zaključek

Če bi povzel svojo izkušnjo s programsko opremo za klepet v živo HelpOnClick, bi moral reči, da je bila zadetek ali napaka. Implementacija klepeta v živo na mojem spletnem mestu je bila zelo enostavna in bil sem prijetno presenečen, kako prilagodljiv je bil. Če imate težave s tem delom, HelpOnClick ponuja priročno in informativno turnejo, ki vključuje vadnice o tem, kako vse nastaviti.

Kar pa zadeva moje izkušnje z dejansko uporabo klepeta v živo, sem bil nekoliko razočaran. Od težav z začetkom pogovora do okornih in pokvarjenih pogledov na okno za klepet in operaterjevo aplikacijo, HelpOnClick me ni prepričal, da je najboljše mesto, če cenite učinkovitost.

Pogoste napake in težave

Ne znam nastaviti šifrirnega varnostnega protokola

Če uporabljate katerega koli načrta, ki ni osnovni, vam HelpOnClick omogoča nastavitev protokola Secure Sockets Layer (SSL). Če želite to narediti, pojdite na zavihek Skrbnik in kliknite Nastavitve. Obkljukajte varnostno polje Vsili SSL. To bo omogočilo varnost SSL za operaterje in obiskovalce spletnega mesta.

Ko sem brez povezave, ne prejemam obvestil o klepetu v živo

Najpreprostejši način za rešitev te težave je nastavitev mobilnega klepeta prek SMS-a. Sporočila klepeta v živo boste prejeli kot SMS. Če želite to narediti, pojdite na zavihek Skrbnik in kliknite Nastavitev. Nato izberite operaterja in kliknite nanj. Potrdite potrditveno polje SMS in pritisnite Shrani.

Samodejno sem odjavljen iz svojega računa

Če želite nastaviti ali prilagoditi samodejno odjavo, pojdite na zavihek Nastavitve. Poiščite »čas samodejne odjave« in ga prilagodite glede na svoje želje. To funkcijo lahko tudi popolnoma izklopite.

Product reviews

Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporočajo uporabniki v različnih panogah. Podjetja opažajo boljšo podporo strankam, povečane prodaje in zadovoljstvo strank z uporabo LiveAgenta. LiveAgent omogoča klepet z strankami in statističen pregled kategorij vstopnic. Izboljša produktivnost, odzivni čas in učinkovitost storitve za stranke. Cena LiveAgenta je cenovno ugodna in strokovno podprta.

Preidite na programsko opremo z vrhunskim klepetom v živo in večkanalnim vstopničnim sistemom. Izboljšajte vašo službo za pomoč strankam z elektronsko pošto, družbenimi omrežji in še veliko več.

Iščete uporabniško podobno alternativo?

CRM sistem omogoča podjetjem različnih velikosti konkurenčno prednost pri upravljanju odnosov s strankami s pomočjo e-pošte, klicev, klepeta v živo in združevanja/razdeljevanja zahtevkov. LiveAgent je zmogljivo orodje za podporo strankam, ki omogoča enostavno nudenje podpore prek e-pošte, klepeta in družbenih omrežij ter podpira tudi Facebook, Twitter, Instagram in kmalu tudi Viber. Po registraciji na platformi LiveAgent bo na vaš e-poštni naslov poslano sporočilo s podatki za prijavo.

Iščete alternativo za Helprace?

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Če iščete zmogljivo alternativo Collab, razmislite o LiveAgentu. Ugotovite, kakšna sta Collab in LiveAgent in katera je najboljša za vaše podjetje.

Potrebujete alternativo za sodelovanje?

LiveAgent offers a comprehensive solution for customer support with features such as tracking agent productivity, automation, and detailed reporting. With LiveAgent, you can create automated responses across multiple platforms, reducing response times and minimizing errors. Customers rave about LiveAgent's functionality, ease of use, and superior support team, making it a top choice for businesses seeking a cost-effective, all-in-one customer support system.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico