Freshdesk socialni mediji pregled programske opreme za storitve za stranke

Freshdesk socialni mediji pregled programske opreme za storitve za stranke
Compare Freshdesk socialni mediji pregled programske opreme za storitve za stranke with other in: How Freshdesk socialni mediji pregled programske opreme za storitve za stranke is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
8533 reviews

Storitev Freshdesk zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo na številnih področjih, kako pa je z zmogljivostjo funkcij družabnih medijev? Preberite naš pregled in ugotovite, kakšna je bila naša izkušnja s Freshdeskom.

Pricing
Starting from:
$ 15   na mesec
Equal to LiveAgent's Large plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.5
Uporabniška izkušnja
4
Cena
5
Izvedba
4.5

Key takeaways

Pros

  • Brezplačno upravljanje storitev za stranke v družabnih medijih
  • Odlično izdajanje zahtevkov in vmesnik
  • Enostavna integracija brez težav
  • Enostaven za uporabo

Cons

  • Pomanjkanje integracije Instagrama
  • Pri višjih načrtih je lahko drago.

Začetek uporabe funkcij družabnih medijev v storitvi Freshdesk

Večina uporabnikov programske opreme za pomoč uporabnikom že vsaj do neke mere pozna Freshdesk. To je ena najpogosteje uporabljenih rešitev službe za pomoč uporabnikom, ki je danes na voljo, ne le zaradi dobro zaokroženega vstopničnega sistema, temveč tudi zaradi funkcij družbenih medijev. Začetek uporabe Freshdeska je zelo enostaven, saj ponuja zelo hiter postopek registracije. V nekaj minutah lahko pridete do svoje službe za pomoč in se začnete seznanjati z vmesnikom.

Vaš Freshdesk je pripravljen

Freshdesk vzdržuje zelo dobro zasnovan vmesnik z dokaj preprosto in preprosto navigacijo, ki ne bi smela povzročati težav novincem in naprednim uporabnikom. Uvodni zaslon po registraciji je vstopnični sistem, ki vam lahko pomaga takoj pridobiti občutek za Freshdesk.

Medtem ko je vstopnični sistem običajno tam, kjer potekajo storitve za stranke družbenih medijev, ima Freshdesk povsem ločen razdelek, namenjen družbenim medijem. Najdete ga v levi menijski vrstici, imenuje se Družabno. Ko kliknete nanjo, vam bo Freshdesk tudi tukaj dal kratko predstavitev.

Freshdesk - socialna podpora

Ko kliknete gumb Začnite, lahko začnete integrirati svoj račun Twitter. Postopek integracije bi moral biti dovolj preprost, enostavno kliknete Dodaj Twitter račun in zagotovite vse potrebne informacije, da sistem pravilno integrira vaš račun. Vendar sem prvič, ko sem to poskusil narediti, prejel sporočilo o napaki in ne vem razloga za to. Drugič je delovalo kot čar in uspelo mi je brez težav povezati svoj račun Twitter.

Freshdesk - dodajte Twitter račun

Integracijski meni ponuja tudi nekaj možnosti, kjer lahko izberete, ali želite začeti pretvarjati tvite v zahtevke in začeti pretvarjati neposredna sporočila v zahtevke. Obstaja še nekaj možnosti, s katerimi se lahko poigrate, integracijo pa lahko nekoliko bolj prilagodite svojim željam.

Freshdesk - urejanje toka Twitter

Zaradi nenavadne izbire oblikovanja Facebook ni možnost v tem razdelku Freshdeska. Moral sem ga poiskati v nastavitvah, da sem ga našel. To ni velika težava, vendar jo je treba omeniti, saj je vmesnik Freshdesk na splošno precej dober. Postopek ostaja prav tako enostaven kot pri Twitterju, Freshdesku morate preprosto zagotoviti potrebna dovoljenja za obdelavo vaših podatkov na Facebooku. Za dokončanje potrebujete le minuto.

Freshdesk - dodajte svoje Facebook strani

Freshdesk nima izvorne integracije z Instagramom, vendar lahko prek trgovine z aplikacijami dostopate do dveh integracij. Prvi omogoča agentom upravljanje komentarjev na Instagramu in stane 35 USD na mesec na račun. Drugi vam omogoča upravljanje neposrednih sporočil iz Instagrama in je brezplačen za vse. Teh integracij nisem preizkusil, ker jih je izdelala tretja oseba, vendar je lepo imeti alternativno možnost za uporabnike, ki želijo povezati svoje račune Instagram.

Funkcionalnost in funkcije družbenih medijev Freshdesk

Freshdesk ponuja glavne funkcije družbenih medijev v obliki izvornih integracij Facebooka in Twitterja, obe pa ponujata zelo enostaven postopek integracije. Integracija s Facebookom se dotakne neposredno vstopničnega sistema Freshdesk. Pretvori dohodno Facebook komunikacijo v zahtevke, tako da lahko na komentarje in objave odgovarjate neposredno iz vstopničnega sistema. Prav tako lahko uživate v številnih prednostih vstopničnega sistema Freshdesk in uporabite funkcije vstopničnega sistema v svojih odgovorih na Facebooku.

Integracija Twitterja ima ločen razdelek znotraj nabora orodij Freshdesk. Ko kliknete element menija Social v levi menijski vrstici, boste dostopali do vmesnika, ki je v celoti namenjen upravljanju komunikacije na Twitterju. Freshdesk ne ponuja izvorne integracije z Instagramom ali drugimi aplikacijami za sporočanje, vendar lahko v trgovini z aplikacijami dostopate do nekaterih dodatnih funkcij. Trgovina ponuja različne zunanje integracije, ne le za storitve za stranke družbenih medijev, ampak tudi za druge primere uporabe.

Družbeni mediji Freshdesk ponujajo uporabniško izkušnjo

Odločil sem se, da najprej preizkusim integracijo Facebooka in z veseljem lahko rečem, da deluje zelo dobro. Ko sem prejel sporočilo od stranke na svoji testni poslovni strani na Facebooku, se je takoj prikazalo kot zahtevek v vstopničnem sistemu Freshdesk. Pri dostavi ni bilo zamud, zato Freshdesk zagotavlja stabilen in učinkovit način dostave zahtevkov neposredno v vaš sistem.

Pregled zahtevkov za Freshdesk

Vmesnik ostane enostaven za uporabo, ko odprete vstopnico. Na voljo imate gumbe za odgovore, posredovanje ali dodajanje opomb v svoje Facebook vstopnice. Druge funkcije se pokažejo, ko začnete pisati odgovor. Izberete lahko, ali želite po poslanem odgovoru spremeniti stanje prijave, dodati priloge, uporabiti pripravljene odgovore ali si ogledati predlagane rešitve. Gumb za predlagane rešitve odpre novo okno znotraj vmesnika, ki vam omogoča dostop do člankov zbirke znanja. Dobite tudi dostop do podatkov o strankah in informacij o vstopnicah.

Freshdesk- možnosti v odprtem zahtevku

Integracija s Twitterjem dobi svoj ločen razdelek v meniju – Družabno. Ko enkrat dostopate do tega razdelka, postane izkušnja nekoliko drugačna kot prej. Iz tega razdelka lahko v celoti upravljate tvite in komunikacijo na Twitterju, ne glede na to, koliko računov imate na voljo. Druga možnost je, da izdajanje zahtevkov ustvari nove zahtevke iz tvitov. Tukaj imate možnosti za pisanje tvitov, ne da bi zapustili aplikacijo in preklapljali med zavihki brskalnika.

Freshdesk – pregled Twitter zahtevkov

Vse omembe se takoj prikažejo v vašem sistemu, s tviti pa lahko sodelujete na zavihku Social ali neposredno iz zahtevkov. Izkušnja na zavihku Družabno omogoča pisanje in objavljanje novih tvitov iz namenskega razdelka, lahko pa tudi odgovorite na kateri koli tvit, ki vam pride naproti. Tako kot v primeru Facebooka, če odgovarjate na tvite iz Ticketinga, lahko uporabite dodatne funkcije za Ticketing, da izboljšate svojo izkušnjo.

Freshdesk - odgovarjanje na komentar Twitterja v zahtevku

Funkcije družbenih medijev v Freshdesku je precej enostavno integrirati in delujejo zelo dobro. To je zanimiva oblikovalska izbira, da Twitter ločite v svoj razdelek, vendar deluje odlično in zagotavlja namenski prostor za odgovarjanje na tvite. Edina stvar, ki manjka, je izvorna integracija Instagrama, in čeprav lahko dobite integracije tretjih oseb v trgovini Freshdesk, vas bo ena od njih stala.

Cenik Freshdesk

Freshdesk vključuje funkcionalnost družbenih medijev in integracijo v vsak načrt, vključno z brezplačnim načrtom. Zato se bo vaša odločitev najverjetneje vrtela okoli izbire prave vrste različnih funkcij. Oglejmo si cene in poglejmo, kaj ponuja vsak načrt.

Brezplačno

Brezplačni načrt vas ne stane nič in je na voljo za do 10 agentov. Dobite dostop do vstopničnega sistema z e-pošto in družbenimi mediji ter celo bazo znanja. Druge funkcije med drugim vključujejo poročilo o trendih zahtevkov, analitiko in poročanje, funkcije timskega sodelovanja in 24/7 podporo po e-pošti.

Rast

Načrt rasti se začne pri 15 USD na agenta na mesec in vam omogoča dostop do vsega brezplačnega načrta. Poleg tega dobite avtomatizacijo, zaznavanje trkov, dostop do več kot 1000 tržnih aplikacij, poglobljena poročila službe za pomoč uporabnikom, SLA, delovni čas, e-poštni strežnik po meri, SSL po meri in še veliko več.

Pro

Načrt Pro vas bo stal 49 USD na agenta na mesec in vam omogoča dostop do vsega iz prejšnjih dveh načrtov. Poleg tega dobite do 5000 sodelavcev, vloge po meri, poročila po meri, segmentacijo strank, funkcije poti strank, pripravljene obrazce, forume skupnosti in še veliko več.

Enterprise

Načrt Enterprise je najdražja možnost s ceno 79 USD na agenta na mesec. Poleg prej omenjenih funkcij iz vseh načrtov dobite dostop do peskovnika, bota za pomoč, e-poštnega bota, usmerjanja na podlagi spretnosti, prilagodljive hierarhije baze znanja, predlogov za članke, socialnih signalov, ki jih poganja umetna inteligenca, in več.

Zaključek

Freshdesk morda ne ponuja najširšega izbora integracij družbenih medijev, vendar se odlično obnese s tem, kar ponuja. Druga dodatna prednost je možnost nakupa ali prenosa integracij za Instagram, če želite še dodatno razširiti funkcionalnost Freshdesk. Zelo malo je stvari, ki jih Freshdesk ne dela dobro, vključno s cenami. Lahko postane drago, vendar le, če so zahteve vaše službe za pomoč višji od funkcionalnosti družbenih medijev. Do integracij družbenih medijev lahko dostopate tudi z brezplačnim računom.

Pogoste napake in težave

Ali Freshdesk ponuja integracijo Instagrama?

Čeprav Freshdesk ne ponuja izvorne integracije Instagrama, lahko v trgovini z aplikacijami Freshdesk dostopate do dveh ločenih integracij Instagrama. Ena od integracij se osredotoča na pošiljanje komentarjev in omemb neposredno v vaš sistem izdajanja vozovnic, medtem ko je cilj druge dostave neposrednih sporočil v vaš nabiralnik Freshdesk. Prenesite oboje, da dobite polno funkcionalnost Instagrama za Freshdesk.

Ne prejemam sporočil od Facebooka v Freshdesk

Včasih se lahko funkcija zatakne, ko bi morala obravnavati zahteve za sporočila. Poskusite dostopati do svoje poslovne strani na Facebooku in preverite, ali imate zahteve za sporočila, ki jih niste obdelali. Ko to storite, bi se morala sporočila odlepiti.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku kot podpori strankam v družabnih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev Zendesk

Zendesk je priljubljena rešitev za pomoč uporabnikom, vendar so njegove storitve za stranke v družbenih medijih podpovprečne. Integracija z Instagramom in Facebookom lahko povzroči težave, vendar lahko te rešite s počiščenjem predpomnilnika ali obravnavo na podpori Zendesk. Obstajajo druge rešitve, namenjene osredotočanju na družbene medije. Kontaktirate jih lahko prek klepeta v živo ali kontaktnega obrazca.

Ali razmišljate o Re:amaze kot podpori strankam na družbenih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Re:amaze pregled programske opreme za pomoč uporabnikom družbenih medijev

Re:amaze ponuja funkcije za odgovarjanje in upravljanje družbenih medijev, vključno s Facebookom, Instagramom in Twitterjem. Njihova funkcionalnost je enaka za vsako vstopnico, ne glede na njihov vir, vendar se zdi, da manjkajo specifične funkcije za vsako družbeno omrežje. Cenovna načrta se razlikujejo glede na funkcije, ki jih ponujajo, z osnovnim načrtom, ki stane 29 USD na mesec, ter naprednejšimi načrti, ki stanejo do 69 USD na mesec. Težave se lahko pojavijo pri povezovanju Facebook strani, vendar se lahko rešijo s skrbniškim dostopom. Celotno orodje je zmogljivo za uporabo za storitve za stranke na družbenih medijih.

Ali razmišljate o Sprout Socialu kot podpori strankam družbenih medijev? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev Sprout Social

Avtor predstavi nekaj nasvetov za komunikacijo in podporo strankam na družbenih medijih, vključno s pomembnostjo strani s pogostimi vprašanji in gumba za klepet v živo na spletni strani. Pri izbiri prave programske opreme za klepet v živo je treba upoštevati veliko dejavnikov, ki vključujejo funkcije, enostavnost integracije, cene in podporo strankam. LiveAgent in Tidio sta dva programa, ki ju je vredno pregledati za podporo strankam na družbenih omrežjih. Podjetja, ki uporabljajo družbena omrežja kot primarni podporni kanal, morajo biti dosledna in hitra pri odzivanju, paziti na slovnične napake ter odgovarjati na vprašanja strank.

Ali razmišljate o LiveAgentu kot podpori strankam v družabnih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev LiveAgent

Tidio je programska oprema za družabne medije, ki ima 4,7 oceno na 151 pregledov. LiveAgent, Zendesk, Sprout Social, Freshdesk, Zoho Desk, Statusbrew, Gorgias in NapoleonCat so druge možnosti za programske opreme za storitve za stranke. Alexander Šípka je pisec v LiveAgentu. Podjetje ponuja številne funkcije in integracije ter ima brezplačni preizkus. LiveAgent ima tudi predloge za programsko opremo za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, sistem upravljanja pritožb in druge.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico