Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev LiveAgent

Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev LiveAgent
Compare Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev LiveAgent with other in: How Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev LiveAgent is doing on review portals
4.6
Average rating based on data from trusted review portals
4030 reviews

LiveAgent je odlična programska oprema za storitve strankam v družabnih omrežjih, ki zlahka integrira vse pomembne poslovne račune v družabnih medijih. Oglejte si, kako se je obnesel v našem pregledu.

Pricing
Starting from:
$ 9   na mesec
Free trial: No
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Integracije brez težav s socialnimi mediji
  • Dobra funkcionalnost družbenih medijev
  • Dodatne funkcije iz sistema izdajanja zahtevkov LiveAgent

Cons

  • Vsi načrti so lahko zelo dragi
  • Pomanjkanje nekaterih vrst funkcionalnosti

Začetek uporabe funkcij socialnih medijev LiveAgent

LiveAgent ponuja zelo enostaven postopek registracije prek preprostega preskusnega obrazca. Za začetek in ustvarjanje računa LiveAgent morate posredovati samo osnovne podatke. LiveAgent vam omogoča izbiro med 7-dnevnim ali 30-dnevnim preskusom. 30-dnevno preizkusno obdobje lahko dobite samo, če med registracijo uporabite e-poštni naslov podjetja. Uporabniki, ki se registrirajo z osebnim e-poštnim naslovom, lahko še vedno prejmejo 7 brezplačnih dni LiveAgent. Ko dobite dostop do svojega računa, lahko izkoristite vodnik za začetek, ki je na voljo na prvem zaslonu.

Vodnik za začetek uporabe LiveAgent

Ta vodnik vas lahko popelje skozi celoten postopek nastavitve vašega računa LiveAgent. Z vsakim korakom, ki ga vidite na zaslonu, lahko dodate e-poštna sporočila, nastavite svoj klepet in klicni center ter dodate svoj račun družbenih medijev. Samo od vas (in vašega cenovnega načrta) je odvisno, katera orodja želite uporabiti najprej. Takoj lahko izberete možnost družbenih medijev in začnete dodajati svoj račun v sistem izdajanja vozovnic.

Povežite svoje družbene strani z LiveAgent

Prva možnost ponuja integracijo s Facebookom, zato sem za začetek izbral to. Preprosto sem se moral prijaviti v svoj Facebook račun in omogočiti ves potreben dostop do Facebook strani mojega izmišljenega podjetja z oblačili. Ko sem prejel sporočilo, da je bila integracija uspešna, sem moral izbrati, s katerimi vrstami objav bom LiveAgentu dovolil povezavo. Vse sem izbral, da bi bilo preprosto. Lep pridih je možnost, da izberete, kateri oddelek znotraj LiveAgenta bo dobil dostop do Facebook vstopnic, kar vam daje svobodo, da ustrezno organizirate svojo komunikacijo.

LiveAgent - povežite svojo Facebook stran

To je to. Povezovanje s Facebookom je bilo izjemno enostavno in trajalo je manj kot minuto. Naslednji korak je bil ugotoviti, ali je z integracijo Twitterja prav tako enostavno. Možnost je na voljo v istem razdelku menija pod Nastavitve v LiveAgent. Preprosto morate dodati svoj račun in zagotoviti dovoljenja za LiveAgent, tako kot v prejšnjem koraku. Ta postopek vam bo vzel celo manj časa kot integracija Facebooka.

LiveAgent – avtorizirajte aplikacijo Twitter

LiveAgent ponuja tudi integracijo Instagrama. Iz neznanega razloga ni viden v levem stranskem meniju, vendar ga najdete v Nastavitve v razdelku Vtičniki. Ko aktivirate vtičnik, lahko vidite, da se razdelek menija Facebook na levi samodejno posodobi na Facebook in Instagram. Ko vstopite v ta razdelek, morate dodati drug račun s klikom na gumb Poveži. Zagotoviti morate, da je vaš Instagram račun povezan z vašim Facebookom in da je nastavljen kot profesionalni račun.

LiveAgent - povežite Instagram s svojim Facebookom

Vsi uporabniki, ki želijo svoj Instagram račun povezati z LiveAgentom, se morajo najprej prepričati, da je njihova Facebook poslovna stran povezana z njihovim Instagramom. Med poskusom, da bi to naredil v drugačnem vrstnem redu, sem doživel nekaj manjših napak. Če to storite v pravilnem vrstnem redu, lahko svoj Facebook in Instagram povežete z eno integracijo, namesto da bi isti postopek izvajali dvakrat.

Poleg družbenih medijev lahko LiveAgent upravlja tudi z aplikacijami za sporočanje, kot sta Viber in WhatsApp, kar bomo obravnavali v ločenem pregledu. Preden se lotimo testiranja, si poglejmo funkcije, povezane s komunikacijo družbenih medijev LiveAgent.

Funkcionalnost in funkcije družbenih medijev LiveAgent

Funkcionalnost socialnih medijev LiveAgent vključuje integracije s Facebookom, Twitterjem, Instagramom ter komunikacijskimi aplikacijami – Viber, WhatsApp in Facebook Messenger. Vsi kanali družbenih medijev so neposredno povezani z vstopničnim sistemom LiveAgent, ki obravnava vso dohodno in odhodno komunikacijo. Ponuja tudi odlične funkcije, ki vam lahko pomagajo upravljati odgovore veliko hitreje in veliko učinkoviteje.

LiveAgent ponuja številne funkcije v zvezi s tem, kot so samodejna distribucija zahtevkov, zaznavanje trkov, pripravljena sporočila, izvozi zahtevkov, filtri, združevanje ali razdelitev zahtevkov, opombe, pravila in pogodbe o ravni storitev ter veliko več. Zahtevki v LiveAgent podpirajo tudi priloge in GIF-e, ki vam pomagajo narediti odgovore bolj privlačne za vašo ciljno publiko. Na voljo je še veliko drugih funkcij, zato si oglejte stran s funkcijami LiveAgent, če želite izvedeti več o njih.

Družbeni mediji LiveAgent ponujajo uporabniško izkušnjo

Preizkušanje kanalov družbenih medijev in funkcij v LiveAgentu je bilo veselje. Svoje testne račune v družabnih medijih sem uporabil za simulacijo agentske izkušnje in z veseljem lahko rečem, da so vsi dobro delovali. Najprej sem napisal komentar o statusu svoje Facebook poslovne strani, da bi ugotovil, ali integracija deluje, kot bi morala. Komentar je prišel v nekaj sekundah in se pojavil kot vstopnica v mojem univerzalnem nabiralniku.

LiveAgent – Komentar Faceebok prikazan v univerzalni mapi »Prejeto«.

Odgovarjanje je bilo nadvse enostavno, ne samo zaradi vmesnika, ki je preprost za uporabo, ampak tudi zaradi razpoložljivih funkcij zahtevkov. Dobil sem dostop do pripravljenih odgovorov, prilog, zapiskov in drugih odličnih funkcij. Ista izkušnja je bila z odgovarjanjem na zahtevke za Twitter in spet so bile vse funkcije na voljo za uporabo v zahtevkih. Instagram pri tem ni bil izjema, vse je delovalo enako dobro kot prejšnji kanali.

LiveAgent – tvit prikazan v univerzalni mapi "Prejeto"

Na splošno so zmožnosti družbenih medijev LiveAgenta prinesle zelo dobro izkušnjo. Integracija je bila tako enostavna, kot je bilo, medtem ko je vstopničnemu sistemu uspelo pridobiti vsako sporočilo na Facebooku, omembo na Twitterju ali komentar na Instagramu (in drugo komunikacijo). LiveAgent se je izkazal kot dobra izbira za storitve za stranke družbenih medijev.

Cenik LiveAgent

LiveAgent ponuja zanimive cenovne načrte z različnimi funkcijami. Vsak dražji načrt ima dodatne komunikacijske kanale, kar vam daje veliko prilagodljivosti, da izberete, na katere kanale se želite osredotočiti, in izberete pravi načrt za svoje podjetje. Oglejmo si, kaj dobite s posameznim paketom LiveAgent. Vsi načrti, razen brezplačnega, vam lahko omogočijo dostop do integracije družbenih medijev.

Small

Mali načrt stane 9 USD na mesec na agenta. Dobite dostop do 1 dohodnega in 1 odhodnega e-poštnega računa, 1 gumba za klepet v živo, anket o zadovoljstvu s klepetom, 1 ključa API-ja, 1 integracije, baze znanja, storitve za stranke in nastavitve v belih rokavicah. Dostop do Facebooka + Instagrama lahko dobite za dodatnih 39 USD na mesec, pa tudi integracijo s Twitterjem za dodatnih 39 USD na mesec.

Medium

Srednji načrt stane 29 USD na mesec na agenta. Dobite vse od majhnega načrta in dodatno podporo klicnega centra, 10 oddelkov, IVR, usposabljanje za izdelke, gostovanje domene po meri, 20 pravil za dogodke, 10 časovnih pravil, 5 ravni SLA. Tako kot pri paketu Small lahko dobite dostop do Facebook + Instagram za dodatnih 39 USD na mesec, pa tudi integracijo s Twitterjem za dodatnih 39 USD na mesec.

Large

Veliki načrt stane 49 USD na mesec na agenta. Dobiš vse iz prejšnjih dveh načrtov. Poleg tega dobite dostop do 1 računa WhatsApp, 30 oddelkov, baze več znanj, višjega upravitelja računa, 2 baz znanja, 100 pravil dogodkov, časovnega poročila, 10 ravni SLA, revizijskega dnevnika in več. Velik načrt vključuje vse integracije družbenih medijev brez dodatnih plačil.

Korporacija

Načrt Enterprise je najnovejši dodatek k cenovnim možnostim LiveAgent. Ponuja vse od vseh prejšnjih načrtov, vendar dodaja veliko dodatnih storitev, primernih za ljudi, ki želijo nekaj dodatnega. Prilagodite lahko nastavitve obračunavanja, dobite pomoč pri integraciji WhatsApp, prednostno podporo, do 40 vlog po meri in še veliko več.

Zaključek

LiveAgent ponuja vse, kar potrebujete za učinkovito upravljanje storitev za stranke družbenih medijev. Vse integracije z računi družbenih medijev delujejo zelo dobro in čeprav ne prinašajo vseh funkcionalnosti, ki bi jih lahko, tiste, ki so tam, delujejo brez težav. LiveAgent je najboljši pri upravljanju večkanalne podpore, ne glede na to, katero platformo družbenih medijev želite uporabiti. Vse, kar morate upoštevati, je, ali je vredno svojega denarja, saj lahko vsi načrti postanejo precej dragi s funkcijo družbenih medijev.

Pogoste napake in težave

V nastavitvah LiveAgent ne najdem Instagrama

Instagram v LiveAgent je na voljo prek vtičnika, ki ga je treba aktivirati. Če Instagrama ne najdete blizu možnosti Facebook in Twitter v svojem računu LiveAgent, imate vtičnik najverjetneje onemogočen. Če ga želite aktivirati, pojdite na Konfiguracija > Sistem > Vtičniki in na seznamu vtičnikov poiščite Instagram. Aktivirajte ga s klikom na stikalo in aplikacija LiveAgent se bo znova zagnala.

Imam težave pri povezovanju računa Instagram z LiveAgent

Če naletite na kakršne koli težave, medtem ko poskušate integrirati svoj Instagram račun s svojim vstopničnim sistemom LiveAgent, razmislite o povezavi svojih Instagram in Facebook računov. Če to storite, preden poskusite povezati svoj Instagram, lahko odstranite nekaj korakov iz integracijskih procesov in poskrbite, da bo celotna integracija delovala bolj gladko.

Product reviews

LiveAgent je vsestranska programska oprema za pomoč strankam, ki izboljšuje podporo podjetjem. Oglejte si ta pregled o tem, kako vam lahko njegove funkcije klicnega centra koristijo.

Pregled programske opreme klicnega centra LiveAgent

LiveAgent je klicni center s čistim in preglednim vmesnikom. Omogoča organizacijo oddelkov ter samodejno snemanje klicev. Ponuja tudi možnost prilagajanja funkcij in brezhibno uporabniško izkušnjo. Cene so konkurenčne.

Razmišljate o Gorgias za podporo strankam v družabnih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je odrezal na našem splošnem testu.

Pregled programske opreme za storitve za stranke v družabnih medijih Gorgias

Gorgias ponuja odlično programsko opremo za storitve za stranke v družabnih medijih. S pregledi lahko ugotovite, kako se odrežejo njihove funkcije, medtem pa vam cenik omogoča primerjavo z drugimi ponudniki. Jana Kostelanska je dala Gorgiasu odlično oceno in poudarila, da je zelo enostaven za uporabo ter deluje brezhibno. Edina pomanjkljivost je, da je Twitter na voljo samo v višjih načrtih.

Ali razmišljate o Zendesku kot podpori strankam v družabnih medijih? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za storitve za stranke družbenih medijev Zendesk

Zendesk je priljubljena rešitev za pomoč uporabnikom, vendar so njegove storitve za stranke v družbenih medijih podpovprečne. Integracija z Instagramom in Facebookom lahko povzroči težave, vendar lahko te rešite s počiščenjem predpomnilnika ali obravnavo na podpori Zendesk. Obstajajo druge rešitve, namenjene osredotočanju na družbene medije. Kontaktirate jih lahko prek klepeta v živo ali kontaktnega obrazca.

Programska oprema Softphone uporablja internet za telefonske klice. Namestite ga lahko na številne naprave in ima enako zmogljivost kot službeni telefon.

Programska oprema softphone

Programski telefoni, kot je softphone, ponujajo napredne funkcije in zmožnosti, kot so takojšnje sporočanje v klepetu, konferenčni klici in integracija z drugimi orodji, ki izboljšujejo poslovno komunikacijo. Vendar pa imajo lahko tudi nekatere slabosti, kot so odvisnost od internetne povezave, omejena združljivost z napravami in možnost tehničnih težav. Obstajajo različne vrste programskih telefonov, vključno z namiznimi, mobilnimi, spletnimi in hibridnimi. Za organizacije je pomembno, da upoštevajo prednosti in slabosti ter izberejo tisto, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico