Popolna programska oprema za klepet Shopify.

Začnite nuditi pomoč v realnem času svojim nakupovalcem že danes.

 • ✓ Brez pristojbine za namestitev    
 • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu    
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
 • ✓ Prekliči kadar koli
Uporablja ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Pozdravljeni, jaz sem John, kako vam lahko pomagam?

Rad bi preveril stanje svojega naročila.

Ni problema, pošljite mi ID svojega naročila.

ID mojega naročila je GQ34566

Najboljši klepet v živo za trgovine Shopify

S svojo programsko opremo za klepet LiveAgent zagotovite občutek prijaznega in prijateljskega okolja vaši spletni trgovini. Vodite potencialne stranke skozi prodajni lijak in takoj razjasnite vsa vprašanja ali pomisleke.
 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022

Ostanite v trenutku

Povežite se s svojimi strankami v realnem času neposredno v vaši spletni trgovini Shopify. S super hitro in enostavno integracijo lahko takoj začnete klepetati.

Prednosti podpore za klepet v živo

Klepet v živo je postal priljubljena komunikacijska platforma za spletne kupce med brskanjem in spletnim nakupom. Podpora za klepet LiveAgent ponuja izjemne prednosti za vašo ekipo, da zagotovi učinkovitejše in bolj prilagojene storitve za stranke.

Zmanjšana količina dohodnih zahtevkov in zahtev

Povečana stopnja angažiranosti in prodaje

Izboljšan učinek na izkušnjo strank

Vsi podporni kanali pod eno streho

Programska služba za pomoč uporabnikom LiveAgent se integrira z več komunikacijskimi kanali in ponuja skoraj 200 funkcij.
LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Primarne lastnosti

工作
Ustvarite gumb za klepet v poljubnem slogu in ga postavite kamor koli na svojem spletnem mestu. Lahko pa izberete že pripravljen gumb iz naše galerije gumbov. Preberite več…
Database illustration
Odgovorite na vsa vprašanja vaših strank ali jim ponudite nasvete, da se bodo lahko v realnem času odločali bolj premišljeno. Bodite pripravljeni, še preden stranke kliknejo gumb za pošiljanje v realnem času. Preberite več…
Purchaes frequency
Pokličite in ponudite pomoč svojim spletnim obiskovalcem, tako da jih povabite na klepet v živo z agentom. Ustvarite svojega ali izberite med našo galerijo povabil na klepet. Preberite več…
What is live chat software
Naj vaše stranke brskajo brez prekinitev, tako da jim ponudite možnost priklopa oken za klepet. Okno za klepet lahko postavite na levo ali desno stran spletnega mesta. Preberite več…
personalization features of LiveAgent
Pridobite izčrpno znanje o številu obiskovalcev spletnega mesta, geografski lokaciji ali vrsti URL-ja, ki ga uporabljajo. Ročno dodelite razpoložljive agente, odvisno od števila strank, ki čakajo v čakalni vrsti na klepet. Preberite več…
Website Monitoring by LiveAgent
Oglejte si vse prejšnje klepete, poizvedbe strank, podatke in informacije. Za hitrejše iskanje uporabite oznake v določenih klepetih. Za reševanje težav uporabite zbrane podatke.Preberite več…
0-24-támogatás
Osredotočite se in spremljajte interakcije spletnih obiskovalcev z vašim spletnim mestom in čas, ki ga porabijo za brskanje. Aktivno se pripravite na klepet tako, da pridobite informacije o potencialni stranki. Preberite več…
Hívásátirányítás előnyei
Distribucijo klepeta nastavite na vnaprej določeno pot za največjo možno uporabo ter hitro in natančno komunikacijo. Preberite več…
Person with chart behind him exxplainig the data
Izmerite vpliv klepeta v živo in agentov na konverzije in prihodek s sledenjem sejam klepeta v živo. Preberite več…
LiveAgent Login
Takojšnje sporočanje med skupinami ali oddelki omogoča učinkovitejšo notranjo komunikacijo. Pogovor začnite neposredno z zahtevkom ali stalnim klepetom. Preberite več…

Več kot 30.000 podjetij ne more biti narobe

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank, da ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča srečo vaših poslovnih partnerjev.

Zelo funkcionalna rešitev za klepet v živo

“Klepet v živo deluje dobro in veselim se, da bom lahko klepetal v različnih jezikih s potencialnimi možnostmi.”

Najboljši rezultati za porabljen denar

LiveAgent je najbolj pregledana programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednja podjetja v letu 2020, ki je ocenjena na prvem mestu. Ostanite povezani s svojimi strankami na vseh komunikacijskih kanalih z dodatnimi funkcijami.

9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zNajboljša programska oprema za klepet v živo za trgovine Shopify
Klepeta v živo podjetjem omogočajo hitro in prilagojeno podporo ter povečajo učinkovitost in zadovoljstvo strank. LiveAgent je primer platforme, ki ponuja številne prednosti klepeta v živo za podjetja.

Predstavitev klepeta v živo LiveAgent

Klepeta v živo podjetjem omogočajo hitro in prilagojeno podporo ter povečajo učinkovitost in zadovoljstvo strank. LiveAgent je primer platforme, ki ponuja številne prednosti klepeta v živo za podjetja.

Oprema vstopničnega sistema pomaga podjetjem slediti in reševati težave ter izboljšuje zadovoljstvo strank in produktivnost zaposlenih. LiveAgent je zanesljiva in prilagodljiva možnost.

Poglobitev v programsko opremo vstopničnega sistema

Oprema vstopničnega sistema pomaga podjetjem slediti in reševati težave ter izboljšuje zadovoljstvo strank in produktivnost zaposlenih. LiveAgent je zanesljiva in prilagodljiva možnost.

Izkoristite prednosti programske opreme LiveAgent za upravljanje poizvedb strank in izboljšajte sodelovanje s klepetom v živo in drugimi komunikacijskimi kanali.

4 najpomembnejši trendi uporabniške izkušnje v letu 2023

Izkoristite prednosti programske opreme LiveAgent za upravljanje poizvedb strank in izboljšajte sodelovanje s klepetom v živo in drugimi komunikacijskimi kanali.

V teh težkih časih je ključno usposabljanje ekip v osnovah komunikacije s strankami. Pomembno je biti transparenten, organiziran in se vrniti k osnovam.

Usposobite svoje ekipe o osnovah komunikacije s strankami

V teh težkih časih je ključno usposabljanje ekip v osnovah komunikacije s strankami. Pomembno je biti transparenten, organiziran in se vrniti k osnovam.

Spremljajte čas, porabljen za reševanje zahtevka, s časovnim sledenjem. Sledenje času deluje samodejno, ko je agent aktiven.

Čas sledenja

LiveAgent omogoča stik s strankami in ustvarjanje baz znanja. Orodja za sledenje času pripomorejo k boljši uporabniški izkušnji. LiveAgent sledi času, ki ga agenti porabijo za reševanje zahtevkov in omogoča enostavno upravljanje in poročanje o delovnem času.

Liveagent je najboljša rešitev za pomoč uporabnikom v vašem podjetju. Liveagent nudi podporo po e-pošti, klepetu v živo, družabnih omrežjih, bazi znanja in klicnem centru za enotno ugodno ceno. Izberite enega izmed treh plačljivih paketov ali izberite posebne funkcije, da prilagodite svojo službo za pomoč.

Iščete alternativo ZenDesk Talk?

Ustvarite boljšo uporabniško izkušnjo s programsko opremo LiveAgent, ki omogoča večkanalno rešitev za komunikacijo s strankami in izboljšanje zadovoljstva. (Based on the provided text, the generated summary is focused on highlighting the benefits of using LiveAgent software to enhance customer experience and satisfaction through multi-channel communication.)

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico