Preprost sistem za izdajo zahtevkov za Shopify

Z lahkoto spremljajte poizvedbe svojih strank Shopify.

 • ✓ Brez pristojbine za namestitev    
 • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu    
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
 • ✓ Prekliči kadar koli
Uporablja ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
ticketing software animation
Ticketing software

Kakovostna izbira vstopničnega sistema za trgovine Shopify

Odpravite nenadzorovan pretok dohodnih sporočil iz vseh komunikacijskih kanalov in pomagajte svojim agentom, da dosežejo najboljše rezultate, vključno z izboljšanim povprečnim odzivnim časom z vstopničnim sistemom LiveAgent.
 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022

Vsi podporni kanali pod eno streho

LiveAgentov vstopnični sistem se integrira z več komunikacijskimi kanali in ponuja skoraj 200 funkcij.
LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Vključite vstopnični sistem v svojo trgovino Shopify.

Učinkovit vstopnični sistem je bistveni del uspešne trgovine z e-poslovanjem. Shopify ponuja priložnost za prodajo po več kanalih na račun velikega števila zahtev strank v zameno. Bodite pripravljeni sodelovati s strankami na kateri koli platformi.
Ticket status in LiveAgent

Neizpodbitne poslovne koristi

Zaradi osupljivega števila razpoložljivih komunikacijskih platform stranke danes uporabljajo več poti, da pridejo do podjetja. Odkrijte prednosti vstopničnega sistema  LiveAgent.

Jasna organizacijska in storitvena podporna struktura

Povečanje menjalnih stopenj, poleg znižanih stroškov

Vgrajeno sledenje in poročanje o meritvah za stranke

Glavne lastnosti

Vstopnični sistem LiveAgent ponuja različne funkcije za bolj poenostavljeno in prilagojeno komunikacijo.
LiveAgent universal inbox overview

Univerzalna mapa

Celovita in uporabniku prijazna mapa “Prejeto” je ustvarjena tako kot je treba. Vse interakcije s strankami se pretvorijo v zahtevke, samodejno dodelijo ustreznemu oddelku ali agentu in shranijo v centralizirano mapo “Prejeto”. Popolnoma prilagodljiv za zagotovitev, da noben dopis nikoli ne bo ostal neopažen. Preberite več…

Hibridni tok zahtevkov

Ne glede na to, ali je stik prek e-pošte, klepeta ali sporočila na Facebooku, en ID zahtevka ostane enak za večjo jasnost pogovora. Poenostavite komunikacijo s strankami ne glede na začetni kanal in spremljajte pogovore na vseh platformah. Preberite več…
Social customer service templates
Customer portal email templates

CRM

Zagotavljanje izjemnih storitev za stranke je že samo po sebi izziv, toda na slepo se ponuditi podporo brez predhodnega znanja je bolj zapleteno, kot mora biti. Zberite in shranite kontaktne podatke potencialnih potencialnih strank ali prilagodite že obstoječe profile strank, zgodovino interakcij in prilagodite svoj pristop vsaki stranki posebej. Preberite več…

Vnaprej določeni odgovori

Se spopadate s pogosto ponavljajočimi se poizvedbami ali podobnimi zahtevami? Ustvarite različne splošne odgovore na najpogosteje ponavljajoče se predmete ali izberite več prednastavljenih predlog. Preberite več…
Canned responses feature in LiveAgent

Več kot 30.000 podjetij ne more biti narobe

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank, da ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča zadovoljstvo vaših poslovnih partnerjev.

LiveAgent ohranja komunikacijo s strankami živo in enostavno

“Ali bi nakupovali v trgovini, kjer ni zaposlenih, ki bi po potrebi odgovorili na vprašanja? LiveAgent je odličen način, da vaše spletno mesto izgleda kot nekdo pazi na trgovino!”

Ugodne cene za vaše podjetje

Vlagajte v sistem zahtevkov, ki vam bo prinesel prvo mesto v bazi strank. Potrebujemo več? Preberite več o naših dodatnih načrtih.

9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zKakovostna izbira vstopničnega sistema za trgovine Shopify
Kako stopiti v stik s službo za stranke E-goi prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke, podpore družbenih medijev in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom E-goi

E-goi je platforma za avtomatizacijo trženja, ki pomaga podjetjem izboljšati učinkovitost trženja. Omogoča stik preko e-pošte, telefona, družbenih medijev in foruma.

Kako stopiti v stik s službo za stranke Sendinblue prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke, podpore družbenih medijev in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom Sendinblue

Omogoča vzpostavljanje odnosov s strankami. Podjetje je LiveAgent, ki ponuja programsko opremo za pomoč strankam in druge funkcije.

Kako vzpostaviti stik s službo za stranke Constant Contact prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom Constant Contact

Constant Contact je uporabniku prijazna marketinška platforma, ki ponuja orodja za ustvarjanje učinkovitih trženjskih kampanj. Ponujajo podporo strankam prek telefona, e-pošte, družbenih medijev in drugih kanalov. Podpirajo tudi dogodke in spletne ankete.

Kako stopiti v stik s službo za stranke ActiveCampaign prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke, podpore družbenih medijev in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom ActiveCampaign

ActiveCampaign je programska oprema za pomoč uporabnikom, ticketing, klicni center in podpora preko družbenih medijev. Kontaktne informacije: help@activecampaign.com +1 800-357-0402.

Kako stopiti v stik s službo za stranke Maropost prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke, podpore družbenih medijev in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom Maropost

Maropost je večkanalna platforma za e-trgovino. Ponuja vse-v-enem rešitve za upravljanje zalog, naročil in označevanje pošiljk. Kontakti za podporo strankam so na voljo na njihovi spletni strani.

Kako stopiti v stik s službo za stranke Omnisend prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke, podpore v družabnih medijih in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom Omnisend

Omnisend je programska oprema za pomoč uporabnikom z različnimi možnostmi kontaktiranja, bazo znanja in podporo preko družbenih medijev.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico