Preberite vse o
LiveAgentovih spletnih seminarjih

Spoznajte, kako lahko vsako funkcijo uporabite v svojo korist.

  • ✓ Brez stroškov namestitve  
  • ✓ Storitve za stranke 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Učite se s spletnimi seminarji LiveAgent

Dobrodošli na LiveAgentovem spletnem seminarju za storitve za stranke! Naši strokovnjaki vas bodo vodili skozi našo večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom, ki vključuje programsko opremo za izdelavo zahtevkov, klepet v živo, vgrajeni klicni center in še veliko več. Pomagali vam bomo, da pravilno nastavite in konfigurirate svoj račun ter odgovorimo na vaša vprašanja. Spoznajte LiveAgent z nami in izboljšajte svoje storitve za stranke kot številna podjetja po svetu.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Učite se s spletnimi seminarji LiveAgent
Slido green logo
LiveAgent webinars

V tem spletnem seminarju si bomo ogledali osnove LiveAgentove nadzorne plošče, katere so najpomembnejše funkcije in nastavitve, ki jih morate najprej pogledati.

Poenostavljena komunikacija spremenjena v zahtevke, je ključna značilnost LiveAgenta. S prehodom na LiveAgent povečajte svojo produktivnost.

Uporaba programske opreme za klepet v živo ali proaktivnih vabil na klepet je odličen način, kako neposredno stopiti v stik s strankami, potencialnimi kupci ali splošno publiko, da se ne bodo izgubili na vašem spletnem mestu.

Deljene baze znanja so zadnji dodatek ekosistemu portala za stranke. Z različnimi bazami znanja lahko znanje ločite glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico