Preberite vse o
LiveAgentovih spletnih seminarjih

Spoznajte, kako lahko vsako funkcijo uporabite v svojo korist.

  • ✓ Brez stroškov namestitve  
  • ✓ Storitve za stranke 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Učite se s spletnimi seminarji LiveAgent

Dobrodošli na LiveAgentovem spletnem seminarju za storitve za stranke! Naši strokovnjaki vas bodo vodili skozi našo večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom, ki vključuje programsko opremo za izdelavo zahtevkov, klepet v živo, vgrajeni klicni center in še veliko več. Pomagali vam bomo, da pravilno nastavite in konfigurirate svoj račun ter odgovorimo na vaša vprašanja. Spoznajte LiveAgent z nami in izboljšajte svoje storitve za stranke kot številna podjetja po svetu.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
LiveAgent webinars

V tem spletnem seminarju si bomo ogledali osnove LiveAgentove nadzorne plošče, katere so najpomembnejše funkcije in nastavitve, ki jih morate najprej pogledati.

Poenostavljena komunikacija spremenjena v zahtevke, je ključna značilnost LiveAgenta. S prehodom na LiveAgent povečajte svojo produktivnost.

Uporaba programske opreme za klepet v živo ali proaktivnih vabil na klepet je odličen način, kako neposredno stopiti v stik s strankami, potencialnimi kupci ali splošno publiko, da se ne bodo izgubili na vašem spletnem mestu.

Deljene baze znanja so zadnji dodatek ekosistemu portala za stranke. Z različnimi bazami znanja lahko znanje ločite glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
Related Articles to Spletni seminarji
Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

Intercom, Zendesk, Olark, LiveAgent in LiveChat Inc. so ponudniki proaktivnih vabil za klepet, vendar Intercom ne ponuja souporabe zaslona. Samodejno preusmerjanje in prenašanje klepetov ter integracije s tretjimi ponudniki so na voljo pri vseh ponudnikih. Vpogledi v sporočila so na voljo le pri LiveAgentu in LiveChat Inc., medtem ko je neomejena zgodovina klepeta na voljo pri vseh, razen v najnižji tarifi pri LiveChat Inc.

Preidite na programsko opremo z vrhunskim klepetom v živo in večkanalnim vstopničnim sistemom. Izboljšajte vašo službo za pomoč strankam z elektronsko pošto, družbenimi omrežji in še veliko več.

Iščete uporabniško podobno alternativo?

LiveAgent je najbolje ocenjena rešitev za podporo strankam, ki jo uporablja 150 milijonov ljudi in 40.000 podjetij po vsem svetu. LiveAgent ponuja klepet v živo in funkcije za podporo strankam, s katerimi lahko povečate zadovoljstvo strank, povečate "vrednost" strank, ustvarite več prihodkov in spremenite vaše poslovne cilje v resničnost. LiveAgent je pionirska programska oprema, ki ponuja klepet v živo in funkcije za podporo strankam.

Poglejte zakaj je LiveAgent najboljša alternativa za Desk.com. Spoznajte prednosti in se prijavite za brezplačni 14-dnevni preizkus že danes.

Iščete boljši program za podporo strankam?

Podjetja so prešla na LiveAgent zaradi boljših funkcij, cene in podpore strankam v primerjavi s konkurenčnim Zendeskom. Uporabniki LiveAgenta pohvalijo enostavno uporabo, avtomatizacijo in podporo na različnih platformah. Sistem ima številne funkcije, vključno z klepetom v živo, integracijo s socialnim omrežjem in bazo podatkov ter splošno stabilnost. Uporabniki so prej uporabljali druge podporne sisteme, vendar je LiveAgent osvojil njihovo naklonjenost zaradi dobre vrednosti za denar.

Ugotovite, katere alternativne možnosti za izdelavo zahtevkov so najboljše, in jih primerjajte po ceni, oceni in funkcijah. Vaša nova programska oprema za izdelavo zahtevkov vas že čaka!

Ste pripravljeni na nov sistem za izdelavo zahtevkov?

Podjetja iz različnih panog pohvalijo LiveAgent kot eno izmed najboljših rešitev za podporo strankam. Uporaba tega orodja je pomagala izboljšati komunikacijo, optimizirati odzivne čase, povečati zadovoljstvo strank ter tudi prodajo in stopnje konverzije. Poleg tega ima LiveAgent pregleden portal za podporo strankam ter je cenovno ugoden in enostaven za uporabo.

Iščete alternativo za Olark? Poglejte si LiveAgent zmogljivosti, orodja, funkcije in večkanalno podporo za ugodno ceno.

Iščete Olark alternativo?

LiveAgent ponuja najhitrejši pripomoček za klepet v živo s časom prikaza le 2.5 sekunde in tri različne plačljive pakete, ki vsebujejo najboljša orodja za olajšanje dela vaše podporne službe.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico