Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Test hitrosti tipkanja

Kaj je dobra hitrost tipkanja?

Za dobro hitrost tipkanja ni točnega odgovora, vendar je povprečna hitrost tipkanja za večino ljudi približno 40 besed na minuto (WPM). Če se prijavljate na delovno mesto, ki zahteva veliko tipkanja (na primer predstavnik za podporo strankam, ki mora veliko tipkati v klepetu v živo), morate znati tipkati 60-80 besed na minuto. Za druga delovna mesta strojepiscev na visoki ravni (kot so pomožni pravniki, tajnice ali prepisovalci) boste morda morali tipkati do 100 besed na minuto.

Zakaj je pomembno imeti dobro hitrost tipkanja?

Delodajalci dajejo prednost hitrim piscem, saj lahko v krajšem času opravijo več dela. Vendar je pomembno, da zaradi hitrosti ne žrtvujete natančnosti tipkanja. Če tipkate hitro, vendar pri tem naredite veliko napak, se boste morali vračati nazaj in popravljati vse, kar ste napisali, kar še zdaleč ni učinkovito. Če delate veliko napak, razmislite o izpopolnjevanju svojih spretnosti tipkanja z našim testom tipkanja.

Powerful WYSIWYG editor

Test hitrosti tipkanja, ki ga ponuja LiveAgent

LiveAgent je prva programska oprema za pomoč uporabnikom in  klepet v živo na trgu. Obstaja že od leta 2003 in podjetjem pomaga zagotavljati brezhibno podporo njihovim strankam.

Ste pripravljeni poskusiti z nami?

Preplavljeni z povpraševanji?

Želite izboljšati hitrost tipkanja in zmanjšati obremenitve zahtevkov? Ni problema.

Uporabite svoje orodje LiveAgent in svoje stranke presenetite z bliskovitimi odgovori, ki so hkrati strokovni in prilagojeni.

S programsko opremo LiveAgent je zagotavljanje vrhunskih storitev za stranke zelo enostavno.

knowledge-base

Kako lahko test tipkanja pomaga vašemu podjetju?

Izboljšana produktivnost agentov

Z večjo hitrostjo tipkanja se izboljša tudi produktivnost agentov. Hitreje kot vaši agenti tipkajo, hitreje lahko rešujejo zahtevke in preidejo na bolj zapletene naloge.

Hitrejši čas razreševanja

Hitrejše tipkanje pomeni hitrejše reševanje. Presenetite svoje stranke z bliskovitimi odgovori v klepetu v živo ali družabnih medijih, tako da izboljšate hitrost tipkanja z našim testom tipkanja v klepetu v živo.

Večje zadovoljstvo strank

Stranke želijo dobiti odgovore na svoja vprašanja kar se da hitro. Razveselite jih s hitrim tipkanjem in časom reševanja ter hkrati povečajte zadovoljstvo strank.

Povečajte konverzijo in prodajo

Hitro tipkanje vam lahko pomaga pretvoriti obiskovalce spletnega mesta v kupce. Združite svoje spretnosti hitrega tipkanja s proaktivnimi vabili za klepet v živo in ste zmagali!

Pogosta vprašanja

Test hitrosti tipkanja je test, ki meri število besed in znakov, ki jih lahko natipkate na minuto. Poleg hitrosti se pri testih tipkanja meri tudi točnost črkovanja.

Povprečna hitrost tipkanja se razlikuje od panoge do panoge, vendar je povprečna hitrost tipkanja za profesionalnega strojepisca med 65 in 70 besed/minuto.

Okrajšava WPM pomeni besede na minuto. Kadar opravljate test tipkanja, si morate prizadevati, da natipkate od 65 do 70 besed na minuto.

CPM je število karakterjev, ki jih vnesete v minuti, vključno z napakami.

Če želite hitreje tipkati, je pomembno, da vadite tipkanje in ugotovite pravi položaj prstov na tipkovnici. Ne osredotočajte se na hitrost tipkanja, ko šele začenjate. Namesto tega se poskušajte osredotočiti na to, da pritisnete pravilne tipke, ne da bi gledali na tipkovnico. Ko boste spoznali položaj vsake tipke, poskusite pospešiti tipkanje. Odličen način za izboljšanje hitrosti tipkanja je opravljanje praktičnih testov, s katerimi lahko opazujete svoj napredek.

Če potencialne in obstoječe zaposlene prosite, da opravijo teste hitrosti tipkanja, lahko izboljšate produktivnost, zadovoljstvo strank in posledično prihodke. Hitreje kot vaši zaposleni rešujejo težave strank, bolj zadovoljne bodo vaše stranke. Visoka stopnja zadovoljstva strank pa bo izboljšala stopnjo zadrževanja in prihodke.

Hitrost tipkanja je pri storitvah za stranke pomembna, saj hitreje kot lahko agent za pomoč uporabnikom tipka, na več prijav lahko odgovori. S tem se zmanjša obremenitev zahtevkov, izboljša produktivnost in poveča zadovoljstvo strank.

Učenje bližnjic na tipkovnici, ko obvladate osnove tipkanja, vam lahko pomaga izboljšati produktivnost in učinkovitost, saj zmanjšajo število klikov, ki jih morate opraviti za izvedbo določenih funkcij.

Hitrost tipkanja morate preveriti vsaj enkrat na mesec. Ker sta natančnost in hitrost tipkanja odvisni od mišičnega spomina, ga je dobro trenirati in vaditi z naključno generiranimi besedami, ki se generirajo v testih tipkanja.

Hitrost tipkanja je pomembna, saj kaže, kako hitro in natančno lahko tipkate. Številna podjetja uporabljajo hitrost tipkanja kot merilo, da ugotovijo, ali ste primerni za določena delovna mesta strojepiscev, kot so predstavnik za storitve za stranke, tajnica ali zapisnikar.

Najboljši način za učenje hitrega tipkanja je, da vedno znova izvajate teste tipkanja. Na začetku se morate osredotočiti na mišični spomin, razporeditev prstov in dati prednost natančnosti pred hitrostjo. Sčasoma, ko se vaš mišični spomin prilagodi in pri tipkanju pritiskate na pravilne tipke, se lahko začnete osredotočati na hitrost.

Preizkus tipkanja v programu LiveAgent je brezplačen. Želeli smo ustvariti orodje, ki ga lahko vedno znova uporabljate za vajo in izpopolnjevanje svojih spretnosti tipkanja.

Idealne postavitve tipkovnice in prstov ni. Prsti se morajo počutiti udobno v svojem položaju na tipkovnici. Pri tem vam lahko pomaga, če prste rahlo ukrivite in rahlo položite dlani navzdol, da so pripravljeni na premikanje.

Če želite ohraniti natančnost in hkrati pisati hitro, ne glejte na tipkovnico, temveč zaupajte svojim čutom in mišičnemu spominu. Če začnete gledati na tipkovnico, lahko prsti postanejo neusklajeni.

Hitrost tipkanja ni pomembna za vsakega delodajalca, vendar če se prijavljate na delovno mesto, ki je povezano s tipkanjem, je lahko hitrost tipkanja odločilna. Na splošno morajo imeti predstavniki za podporo strankam, tajnice, tekstopisci ali uradniki povprečno ali nadpovprečno hitrost tipkanja, da se lahko potegujejo za delo.

Z nami boste v dobrih rokah!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico