Vstopnični sistem

Navdušite svoje stranke in povečajte njihovo zadovoljstvo.
 • ✓ Brez stroškov nastavitve   
 • ✓ Podpora 24/7    
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
 • ✓ Prekličite kadar koli
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Animacija
Programska oprema za pomoč uporabnikom

Če niste prepričani, kaj je za vas najboljši možni podporni vstopnični sistem, ali pa sploh niste slišali za podporne vstopnične sistem želite izvedeti več, ste prišli na pravo mesto, da začnete.

Ne samo, da je podporni vstopnični sistem skoraj nujen za vsako podjetje, vendar lahko ta čeden majhen sistem precej olajša življenje, prihrani dragocene ure in vam pomaga osvojiti dodatne točke pri strankah.

Vendarle pa je razlika med odličnim podpornim vstopničnim sistemom in povprečnim lahko precej drastična, zato je v vašem interesu zagotoviti najboljši možni sistem, medtem ko še vedno prejemate korist za svoj denar.

Kaj je podporni vstopnični sistem?

Podporni vstopnični sistem je v bistvu programska oprema, ki vam omogoča centralno upravljanje več zahtev po storitvah za stranke, ki prihajajo iz različnih kanalov. Ta čedna programska oprema za pomoč uporabnikom ustvari zahtevek za vsako zahtevo po storitvi za stranke, ki jo prejmete.

To so lahko zahtevki prek e-pošte, zahtevki klicnega centra, zahtevki za samopostrežne portale itd. Ne glede na vir pa podporni vstopnični sistemi centralizirajo te dohodne zahtevke in shranijo zahteve strank. Zato osebje za upravljanje lažje obravnava pritožbe in poizvedbe. Če pritožbe strank prejemate po več kanalih, kot so elektronska pošta, telefon in spletno mesto, je programska oprema vstopničnega sistema idealna rešitev za vas.

Zakaj bi v svojem podjetju uporabljali podporni vstopnični sistem?

Razmislite o scenariju, ko je pri vašem izdelku manjša težava in nimate namenske platforme za pomoč strankam. Poizvedbe strank bo treba obravnavati, ko pridejo, in neizogibno je, da boste nenamerno pozabili na nekatere zahteve strank.

To je lahko frustrirajoča izkušnja tako za vas kot za vašo stranko. Kot vedo vsa podjetja, zadovoljstvo strank vpliva na vašo prodajo in zvestobo. Kot lastnik podjetja je zato v vašem interesu zagotoviti, da bodo vse interakcije s strankami kratke, sladke in učinkovite. Nekaj, kar pri neustrezno usposobljenih predstavnikih za stranke ni vedno mogoče.

Tam pride v poštev dober vstopnični sistem za podporo. Vsako zahtevo je treba zabeležiti, datum, čas in druge pomembne podrobnosti, pri čemer se ustvari zahtevek. S tem bo vaša skupina za podporo strankam veliko učinkovitejša pri obravnavi dohodnih zahtev.

Dodatna prednost je tudi možnost načrtovanja opomnikov in določanja prioritet glede na zahteve stranke. Prihranili boste dragocen čas in postali bolj učinkoviti in pod nadzorom. Prav tako olajša življenje in pomaga racionalizirati celoten proces storitev za stranke.

Kako izbrati najboljši vstopnični sistem za podporo

Izbira najboljšega sistema za izdajo zahtevkov za podporo za vaše podjetje je lahko izziv. Upoštevati je treba več dejavnikov in čeprav bo večina programske opreme za pomoč uporabnikom zagotovila dovolj funkcij, da bodo stranke zadovoljne, se najpogostejše vprašanje nanaša na to, katera je stroškovno najbolj učinkovita rešitev. Poglejmo si nekaj dejavnikov.

Večkanalna podpora

Vprašati se morate, ali prejemate zahtevke za podporo strankam iz vseh komunikacijskih kanalov, iz katerih prejemate pritožbe, ali ves promet z zahtevki prihaja iz enega vira. Morda boste želeli optimizirati tudi za enega ali dva kanala in poiskati programsko opremo za pomoč strankam, ki ponuja samo te funkcije. Vredno si je vzeti čas in preveriti, ali z bazo strank komunicirate predvsem po e -pošti, klicih strank in družabnih medijih, kar lahko upraviči iskanje določene funkcije programske opreme za pomoč uporabnikom.

Po drugi strani pa, če imate večino zahtevkov na portalu za stranke, boste morda želeli vlagati v sistem z vgrajeno programsko opremo za klepet v živo za takojšnjo pomoč.

Programska oprema za upravljanje zahtevkov

Če ste prepričani, da boste prejeli večkanalne zahtevke, preglejte hibridni vstopnični sistem. To agentom za pomoč strankam omogoča, da po več kanalih spremljajo ločljivost zahtevkov ali vprašanja strank. Lahko pa se odločite tudi za univerzalno mapo »Prejeto«, kjer si lahko ogledate več namiznih zahtevkov in nanje odgovorite na enem mestu.

Upravljanje odnosov s strankami je sestavni del tega, zakaj se odločite za programsko opremo za izdajanje zahtevkov. Če opazite ponavljajoče se težave, vam bodo funkcije, kot so makri ali predlogi odgovorov, skupaj z vnaprej določenimi odgovori prihranile čas. Avtomatizirana distribucija in stopnjevanje zahtevkov olajša upravljanje sistema. Dejanja množičnih zahtevkov vam bodo omogočila izvajanje dejanj na več zahtevkih hkrati, prihranili boste čas in vam omogočili pošiljanje, prenos, reševanje ali brisanje več zahtevkov hkrati.

Prav tako želite poglobljeno poročanje in analitiko, da zagotovite, da so vaše odločitve informirane. Programska oprema, ki ponuja opozorila in obvestila, je tudi odlična, saj zagotavlja, da ne zamudite ničesar in nič ne gre mimo neopaženo.

Funkcija zahtevkov v programski opremi za pomoč uporabnikom - LiveAgent

Klepet v živo

Programska oprema za klepet v živo je odličen način za reševanje vprašanj strank v komunikaciji v realnem času prek sporočil v neposrednem klepetu. Odločite se lahko za sistem distribucije klepeta, ki posreduje zahteve strank vsem spletnim zastopnikom za podporo strankam. Na splošno vgrajena programska oprema za klepet v živo dodaja vrednost podpori za stranke.

Nasvet: Poskusite raziskati dobre storitve gostovanja, da bo hitrost in zmogljivost vašega spletnega mesta optimizirana. Zadnja stvar, ki jo želite, je, da se programska oprema za klepet v živo zruši na spletnem mestu zaradi strukturnih težav.

Poleg tega pregled klepeta omogoča ogled spletnih obiskovalcev, lokacije in URL-jev. Na voljo imate tudi možnost spremljanja interakcije s programsko opremo za sledenje incidentom in zgodovino pogovorov, kar vam bo omogočilo ogled prejšnjih sej klepeta. To je dragoceno orodje, ki vaši ekipi servisne službe ponuja izčrpne informacije o vaših strankah.

Funkcija klepeta v realnem času v vstopničnem sistemu za pomoč uporabnikom - LiveAgent

Klicni center

Klicni center lahko sprejme dohodne klice strank ali pa odhodne. To se običajno naredi za obveščanje strank o izdelku. Interaktivni glasovni odziv (IVR) je neprecenljiv del programske opreme klicnega centra. Tehnologija IVR avtomatizira vaš telefonski sistem z vnaprej posnetimi glasovnimi sporočili in nato preusmeri dohodni klic na ustreznega agenta ali oddelek.

Ko je ekipa za podporo zaposlena z drugimi klici ali če stranke nimajo časa za pogovor s agentom, obstaja tudi možnost, da v meniju IVR zahtevate povratni klic. Zapisovanje klicev ali snemanje klicev je tudi funkcija v mnogih klicnih centrih zaradi industrijskih standardov, povezanih s pravnimi, izobraževalnimi ali varnostnimi nameni.

Povežite svojega ponudnika VoIP s programsko opremo službe za pomoč uporabnikom - LiveAgent

Družbeni mediji

Sledenje različnim kanalom, da vidite, kje je omenjena vaša blagovna znamka, je znano tudi kot spremljanje blagovne znamke. Spremljanje, kako potrošniki gledajo na vašo blagovno znamko ali upravljanje ugleda blagovne znamke, in sprejemanje strateških odločitev, kjer je to potrebno, lahko drastično vpliva na oceno zadovoljstva strank. Obvestila v družabnih medijih, ki lahko izvirajo iz orodij za upravljanje družabnih medijev, so lahko učinkovit način za ohranitev želene družabne podobe.

Portal za stranke

Pomislite na celotno knjižnico s seznamom člankov ali informacij o izdelkih ali storitvah, člankov, vodnikov, posnetkov zaslona, video posnetkov itd. To je vse na enem mestu za vse informacije o izdelku, splošno znano kot programska oprema baze znanja. Ključnega pomena je imeti pripravljeno bazo podatkov o strankah.

Strani s pogostimi vprašanji delujejo tudi kot primarni vir za reševanje težav ali nesoglasij strank. Forumi delujejo tudi kot področja za razprave o določenih temah. Nekateri portali za stranke imajo tudi strani s povratnimi informacijami in predlogi.

Funkcija več zbirk znanja v programski opremi portala za stranke - LiveAgent

Posebnosti platform

Neizogibno boste morali rešiti težave po več komunikacijskih kanalih, zato vam mora vsaka platforma, na katero greste, ponuditi večkanalno komunikacijsko pot do rešitve. Upravljanje zahtevkov bi moralo vključevati predloge, pripravljene za uporabo, za predloge odgovorov in bi moralo omogočati tudi nadzor dostopa na daljavo.

Sporazumi o ravni storitev po meri ali upravljanje SLA zagotavljajo, da so izpolnjene vse dogovorjene ravni storitev in da je pozornost namenjena metrikam, s katerimi se merijo dogovorjene storitve. V kombinaciji s poročanjem in analitiko, ki vam daje dovolj podatkov za sprejemanje premišljenih odločitev, in programsko opremo za sledenje času za spremljanje ur in stroškov v skupinah, se izkušnja strank znatno izboljša.

Integracije

Vsaka programska oprema, vredna sama sebe, bi se morala nemoteno integrirati na več platformah. To vključuje, vendar ni omejeno na družbene medije, platforme za e -trgovino in VoIP (Voice over Internet Protocol). Zaradi enostavnosti uporabe je integracija bistvena, pri neuspešni integraciji pa lahko pride do spregleda programske opreme, čeprav je potencialno uporabna.

Najučinkovitejši način zbiranja podatkov o zadovoljstvu strank je integracija s programsko opremo za povratne informacije strank za zbiranje anket o zadovoljstvu strank. Če imate dostop do raziskav zadovoljstva, ste lahko proaktivni pri upravljanju svojih sistemov, kar vodi do hitrejših časov reševanja, ko se pojavi težava.

Povežite Facebook s programsko opremo službe za pomoč - LiveAgent

Koliko stane sistem za podporo zahtevkom?

Dobra programska oprema za stranke se lahko razlikuje glede na načrt, za katerega se odločite, število funkcij, ki jih ponuja, in število agentov, ki jih uporabljate. Preverite, kateri cenovni načrti so na voljo, in se odločite za model oblikovanja cen po meri, kjer plačujete na uporabnika na mesec.

Večina programske opreme mora imeti tudi brezplačno preizkusno obdobje, če želite preveriti, ali so vam všeč ali ne.

25 najboljših ponudnikov vstopničnih sistemov za podporo

1. LiveAgent

1. LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 08 - Liveagent Support Ticketing System.jpg

Če iščete programsko opremo za podporo, zakaj ne bi začeli z najboljšim? LiveAgent  je nedvomno eden najboljših. Z vsemi podpornimi kanali pod eno streho ima ta programska oprema, bogata s funkcijami, več kot 130+ funkcij in 200+ integracij z orodji, ki jih že uporabljate, kar pomeni, da se lahko integrira z različno programsko opremo za povratne informacije strank.

Ko ste mislili, da ne bi moglo biti bolje, LiveAgent skupaj s svojo univerzalno mapo »Prejeto« prinaša hibridni tok zahtevkov, tako da lahko sledite ločljivostim po različnih kanalih. Nič več obremenjujočih obremenitev. LiveAgent samodejno ustvari in optimalno porazdeli delovne obremenitve med agenti. Sledenje času vam omogoča sledenje delovnemu času vašega agenta na zahtevek. Prav tako skrbi za skladnost s SLA tako, da spremlja delovni čas.

https://www.youtube.com/watch?v=zjvO2JdF5zA&t=61s

Dodatne informacije lahko shranite v polja za zahtevke, izvajate pa lahko množične akcije različnih vrst. Za piko na i pa še filter SPAM, zato vam ni treba videti nepotrebne vsebine, vstopnice pa lahko združite o istem vprašanju.

Ključne funkcije

 • Prilagodljiva programska oprema za klepet v živo
 • Programska oprema klicnega centra
 • Vpogled v CRM strank
 • Vstopnični sistem za družabne medije
 • SEO optimizirana baza znanja ali integrirano upravljanje znanja
 • Indeksirani portal za samopostrežne storitve
 • Vnaprej pripravljeni odgovori
 • Vnaprej določeni odgovori
 • Interni zahtevki
 • Možnost združevanja zahtevkov
 • Možnost dodajanja zasebnih zapiskov zahtevkom
 • Delitev zahtevkov
 • Samodejna obvestila
 • Zaznavanje trka agentov
 • Revizijski dnevnik
 • Izvoz zahtevkov

Prednosti

 • Zmogljiva programska oprema
 • Bogato s funkcijami
 • Ugodni cenovni načrti

Slabosti

 • Strma krivulja učenja
 • Omejene funkcije brezplačnega načrta

Cena LiveAgent ponuja več načrtov s preglednimi cenami za svojo vsekanalno programsko opremo za pomoč uporabnikom, napredno avtomatizacijo, klepet v živo, družabne integracije in zmogljivosti klicnega centra. Dobite celo brezplačno 14-dnevno preskusno različico, da vidite, ali vam je všeč. Nato plačajte in nadgradite, kadar koli želite. Ni pogodb, ni pristojbin za nastavitev in jih lahko kadar koli prekličete.

Načrti so sledeči:

 • Načrt zahtevkov @ $15/agenta/mesec
 • Zahtevek+načrt klepeta $29/agent/mesec (vsebuje vse v zahtevku in še več)
 • All-inclusive načrt @ $39/agent/mesec (vsebuje vse v prejšnjih načrtih + več)
 • Brezplačen račun z omejenimi funkcijami

Ticket overload? No problem.

Maintain high service standards at all times and be stress-free with LiveAgent.

2. Freshdesk

2. Freshdesk - App - Uploads - 2021 - 08 - Freshdesk Example.jpg

Freshdesk je še ena zmogljiva programska oprema za pomoč uporabnikom z nekaterimi edinstvenimi funkcijami, ki vam omogočajo, da dajete prednost, razvrstite in dodelite zahtevke, tako da nikoli ne izgubite sledi. Lahko sledi dohodnim zahtevkom na več platformah, vendar je edinstven, ker ima funkcijo odkrivanja trkov agentov, ki zagotavlja, da več agentov ne bo pomotoma delalo na istem zahtevku.

Poleg možnosti vnaprej oblikovanih odgovorov vam FreshDesk omogoča tudi določanje prioritet, kategorizacijo in samodejno predlaganje polj vhodnih zahtevkov.

Uporablja tudi bote na UI, ki vključujejo zmogljiv motor za avtomatizacijo, ki strankam zagotavlja hitre odgovore in hitrejše reševanje.

Ključne funkcije

 • Skupno lastništvo (delite zahtevke z drugimi ekipami, hkrati pa ohranite vidnost pri vprašanjih)
 • Povezani zahtevki
 • Podpora po več kanalih
 • Inteligentna dodelitev zahtevkov
 • Poročila po meri

Prednosti

 • Veliko število integracij
 • 21 -dnevno brezplačno preizkusno obdobje
 • Odlično za mala in srednje velika podjetja

Slabosti

 • Brezplačni načrt ima omejene funkcije
 • Omejena telefonska podpora

Cena Freshdesk ponuja več načrtov v različnih cenovnih razredih tako na pultu za pomoč kot na večkanalnem kanalu. Preglejte funkcije, da vidite, katera je najboljša za vas. Obstaja tudi brezplačen načrt, ki je lahko v pomoč, saj ima neomejeno število agentov, vendar ima minimalne funkcije.

3. Zendesk

3. Zendesk - App - Uploads - 2021 - 08 - Zendesk Example 1.jpg

Zendesk je prilagajanje posebnosti pripeljal do skrajnosti, zato njihovi izdelki vključujejo Zendesk za storitve, prodajo, platforme in API -je ter tržnice. Svojim strankam omogoča tudi, da se obrnejo na vas prek kanala, ki jim je najbolj všeč, saj nudi podporo prek klepeta v živo, družabnih medijev, e -pošte ali klica.

Center za pomoč in forum skupnosti strankam omogočajo, da sami rešujejo težave, hkrati pa zmanjšujejo obremenitev agentov, ki se zdaj lahko osredotočijo na nujnejša vprašanja. Celotna izkušnja je uporabniku prilagojena tudi z uporabo botov na UI.

Ključne funkcije

 • Centralizirano vozlišče za shranjevanje in zahtevke
 • Avtomatizacija službe za pomoč uporabnikom
 • Večjezična podpora in vsebina
 • Predpisane nadzorne plošče za analizo izkušenj strank in vodenje ekipe
 • Težave pri označevanju številnih zahtevkov

Prednosti

 • Delovni prostor poenotenega agenta
 • Vnaprej sestavljene integracije
 • Dejanski vpogledi

Slabosti

 • Večina zmogljivih različic je draga
 • Brez brezplačne različice

Cena Zendesk ponuja več načrtov, ki so različni za ljudi in podjetja.

 • Suite Team @ $49/agenta/mesec
 • Suite Growth @ $79/agenta/mesec
 • Suite professional @ $99/agenta/mesec

Podjetje to stane

 • Suite Enterprise @ $150/agenta/mesec
 • Obstaja tudi opcija 250 USD/agenta/mesec za tiste, ki potrebujejo najmočnejšo različico.

4. Kayako

4. Kayako - App - Uploads - 2021 - 08 - Kayako Example.jpg

Če iščete osebno noto v službi za stranke, obenem pa ohranite napredne funkcije, kot so podrobna poročila itd., Bi bilo pametno razmisliti o Kayako. Ta programska oprema za pomoč uporabnikom je kot nalašč za manjša podjetja, saj omogoča osebno in preprosto storitev za stranke. Programska oprema za klepet v živo je na voljo 24 ur na dan, zato lahko strankam pomagate v realnem času prek vseh kanalov.

Prav tako se brezhibno integrira z vašim spletnim mestom, aplikacijami za iOS in Android. Storitve za stranke temeljijo na kontekstu, zato imate vedno popolno sliko poti reševanja in veste, kaj se dogaja.

Baza znanja o samopomoč strankam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu s članki iz baze znanja, tako da si lahko stranke pomagajo same.

Ključne funkcije

 • Podprite zahtevke z integracijo e -pošte
 • Kayako Query Language uporabnikom omogoča ustvarjanje poročil po meri
 • Poudarek je na podpori za platforme e -trgovine
 • Različne integracije API -ja ali e -trgovine
 • Sposobnost ustvarjanja celovitih profilov strank in organizacij za CRM
 • Boljše upravljanje sestankov, da bo vaše podjetje ostalo organizirano

Prednosti

 • Odlično za manjša podjetja
 • Prilagojeno
 • Vredno nakupa

Slabosti

 • Fukncije so ponavadi nekoliko omejene

Cena Kayako ima tri načrte, odvisno od vaših potreb.

 • Večkanalna mapa Prejeto za majhne ekipe po 15 USD/agenta/mesec
 • Programska oprema za pomoč strankam za rastoče ekipe po 30 USD/agenta/mesec
 • In rešitev za storitve za stranke za večje ekipe in podjetja @ 60 USD/agenta/mesec

5. Zoho Desk

5. Zoho Desk - App - Uploads - 2021 - 08 - Zoho Desk Example 1.jpg

Zoho Desk je zmogljiva programska oprema in vsekakor morate razmisliti. Vekkanalni pristop Zoho Deska vam omogoča, da prejemate in obravnavate zahtevke na več platformah, ne da bi se pretegnili. Zoho Desk omogoča avtomatizacijo poteka dela za avtomatizacijo ročno ponavljajočih se dejanj in spremljanje odgovornosti ter odkrivanje ozkih grl.

Zoho Desk vam omogoča, da se povežete z drugimi orodji, ki jih uporabljate, in celo zgradite lastne notranje aplikacije, ki temeljijo na službi za pomoč, prek SDK-jev. Imate tudi možnost vdelave baze znanja in sposobnosti UI na svoje spletno mesto, v napravo iOS ali Android.

Zoho Desk ima tudi napredne funkcije za prejemanje poročil po meri o vpoglednih informacijah.

Ključne funkcije

 • Paketne komunikacije
 • Analitika v realnem času z Radarjem
 • Enostavno sledenje ozkim grlom s programom Blueprint
 • Zia, pomočnica z umetno inteligenco
 • Urejevalnik naprednih odgovorov
 • Različni načini dela za upravljanje zahtevkov
 • Nadzorna plošča v živo za prikaz kritičnih podatkov in meritev

Prednosti

 • Zoho Desk je cenovno ugoden
 • Zoho Desk ima zmogljivo programsko opremo
 • Odlična storitev za stranke

Slabosti

 • Z Zoho Desk lahko pride do prekinitve poteka dela

Cena Podrobnosti o cenah za Zoho Desk se razlikujejo glede na to, ali vam Zoho Desk zaračunava letno ali mesečno.

BREZPLAČNOSTANDARDPROFESSIONAL
Obračunano letnoBrezplačno$14/agenta/mesec$23/agenta/mesec
Obračunano mesečnoBrezplačno$20/agenta/mesec $35/agenta/mesec
Omejitev agenta3 brezplačni agentiNeomejenoNeomejeno

6. Služba za pomoč Jitbit

6. Služba za pomoč Jitbit - App - Uploads - 2021 - 08 - Jitbit Example.jpg

Jitbit ima dve različici sistemov programske opreme za pomoč uporabnikom. Ima “lokalno” različico in različico SaaS v oblaku. Ena od pomembnih lastnosti Jitbita je dvosmerni sistem zahtevkom za e-pošto. To takoj spremeni dohodna e -poštna sporočila v zahtevke za težave, hkrati pa pošilja samodejna obvestila tako uporabnikom kot agentom službe za pomoč uporabnikom. Jitbit ima tudi programsko opremo za sledenje incidentom in lahko dodeli zastopnike ali predstavnike storitev za stranke na različna področja. Na voljo je tudi različica SaaS, zato vam ni treba skrbeti za namestitvene postopke. Obstaja tudi odlična integracija, tako da lahko razrešite zahtevke po več komunikacijskih kanalih.

Lokalna različica je enkratni plačilni načrt in je primerna za največ 10 agentov. To je odlično za vse, ki se poskušajo izogniti naročnini ali večkratnim plačilom. Ima možnosti za vse velikosti podjetij, od srednje velikih podjetij ali nekoliko večjih od srednje velikih podjetij do poslovnih potreb malih domačih podjetij ali velikih podjetij.

Ključne funkcije

 • E -poštni vstopnični sistem
 • Enostavna ločljivost zahtevkov
 • Povezuje se z vašimi IT sistemi
 • Sledenje incidentom

Prednosti

 • Na voljo različica SaaS
 • Na voljo enkratna možnost plačila

Slabosti

 • Lokalna različica je primerna samo za 10 agentov

Cena Na voljo je več možnosti določanja cen, z naraščanjem cen pa je na voljo več funkcij.

MajhnoPodjetjeDružbaSaaS (gostujoč)
$1699 $3499 $4999 od $24 mesec

7. HappyFox

7. HappyFox - App - Uploads - 2021 - 08 - Happy Fox Example.jpg

HappyFox je pet let zapored zmagal v izboru urejevalnika računalnikov za najboljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom. Vse vhodne zahteve obravnava v enem sistemu zahtevkov Zapleten in odvečen potek dela je zunanji izvajalec z zmogljivim mehanizmom pametnih pravil. Prav tako analizira meritve in lahko ustvari trdna poročila, ki pomagajo pri sprejemanju premišljenih odločitev.

Ustvarite lahko tudi polja po meri, delovne tokove ter prilagodite izkušnjo podpore. HappyFox je odličen ne samo za kadrovske zadeve in trženje, podporo strankam in IT operacije, ampak tudi za vse ekipe.

Ključne funkcije

 • Upravljanje nalog
 • Predloge odgovorov
 • Poročila službe za pomoč uporabnikom
 • Orodje za upravljanje sredstev (sledenje sredstev, vključno s programsko opremo)

Prednosti

 • Avtomatizacija
 • Upravljanje premoženja
 • Upravljanje nalog

Slabosti

 • Vmesnik je ponavadi nekoliko zapleten

Cena HappyFox ima tako za agente določene cene za majhne in srednje velike ekipe kot tudi neomejene zastopnike za velike ekipe. Cene je treba zahtevati glede na izbrani načrt.

8. Vivantio Pro

8. Vivantio Pro - App - Uploads - 2021 - 08 - Vivantio Pro Example.jpg

Vivantio vam pomaga voditi ekipo kot profesionalec. Vse dohodne storitvene zahteve se pošljejo pravim skupinam. Vrste zahtevkov so prilagodljive; poslovni proces lahko upravljajo različne ekipe, oddelki in celo stranke. Vidni so tudi bistveni operativni podatki.

Inteligentno usmerjanje in stopnjevanje na podlagi SLA pomagata odpraviti ozka grla. Programska oprema ima tudi močna orodja za avtomatizacijo. Ponujate lahko celo pogojno izbiro vnosa, ki strankam pomaga hitreje reševati težave. Prejemate tudi brezplačen vodič za preoblikovanje storitev za stranke B2B, ki vam bo pomagal narediti celotno podjetje bolj osredotočeno na stranke, kar lahko pomaga pri razpoloženju strank s povečanjem povprečnega zadovoljstva strank.

Ključne funkcije

 • Samopomoč
 • Avtomatizacija
 • Upravljanje znanja
 • Upravljanje premoženja

Prednosti

 • Vključeno upravljanje sredstev
 • Vključeno upravljanje znanja
 • Zmogljive funkcije avtomatizacije

Slabosti

 • Malo traja, da se navadite
 • Na začetku morda ni znano

Cena Cena se razlikuje glede na izbrani načrt in funkcije, ki jih potrebujete. Načrti so sledeči:

 • Vrednost £ 32/na uporabnika/mesec, plačana letno
 • Vital £ 42/na uporabnika /mesec, plačanih letno
 • Velocity £62/na uporabnik/mesec, plačanih letno
 • Visionary £102/na uporabnika/mesec, plačanih letno

9. HaloITSM

9. HaloITSM - App - Uploads - 2021 - 08 - Haloitsm Example.jpg

HaloITSM je vse, kar potrebujete za IT na enem mestu. Omogoča vam centralni nadzor nad svojimi komunikacijami in avtomatizacijo delovnega poteka. Njihovi procesi, usklajeni z ITIL, olajšajo upravljanje incidentov in izpolnjevanje SLA. Vašim uporabnikom bo tudi navigacija po samopostrežnem portalu izjemno preprosta.

Omogoča tudi centraliziranje procesa upravljanja premoženja in izkoriščanje zmogljive programske opreme, ki je na voljo. Najboljši del je, da ga lahko brezplačno preizkusite mesec dni in preverite, ali vam je všeč, ne da bi potrebovali kreditno kartico.

Ključne funkcije

 • Obvladovanje incidentov
 • Upravljanje konfiguracije
 • Katalog storitev ITIL
 • Upravljanje znanja

Prednosti

 • Obvladovanje težav
 • Spremenite nadzor
 • Avtomatizacija

Slabosti

 • Brez brezplačne različice

Cena Cene se gibljejo od 3 agentov, plačanih na agenta na mesec, do 150+ agentov, zato boste zagotovo našli cene, primerne za vaše podjetje, in število agentov. Več agentov imate, ugodnejše so cene.

10. Hiver

10. Hiver - App - Uploads - 2021 - 08 - Hiver Example.jpg

Hiver je prva aplikacija za pomoč na svetu, ki temelji na Gmailu, kar pomeni, da lahko hitro in empatično storitev za stranke nudite kar iz Gmaila, ne da bi se morali učiti in prilagajati drugemu orodju. Velik bonus, če ne želite izgubljati časa in denarja pri ponovnem usposabljanju osebja.

Ustvarja odgovornost z lastništvom in statusom e -pošte, da se prepriča, da nič ne uide. Brez težav lahko sodelujete, pri tem pa notranje in zunanje pogovore jasno ločite, vendar v kontekstu. Na ta način lahko sodelujete pri e -poštnih sporočilih za podporo, ne da bi za to potrebovali CC.

Prejemate tudi analitiko in vpogled v porazdelitev delovne obremenitve, si ogledate kršitve SLA in uspešnost ekipe ter se izboljšate na podlagi meritev.

Ključne funkcije

 • E-poštne oznake
 • Skupni osnutki
 • Časovnica dejavnosti
 • Opozorila o konfliktu
 • Nadzor dostopa
 • Round-Robin naloga
 • Opombe in @omembe
 • Ankete strank

Prednosti

 • Omogoča sodelovanje med soigralci
 • Ni potrebe po ponovnem usposabljanju osebja
 • Ustvarja odgovornost

Slabosti

 • Deluje le z e -pošto

Cena Odvisno od tega, kateri načrt vam ustreza, lahko izbirate med naslednjimi, vendar preverite, katere funkcije so na voljo.

 • Lite @ $12/na uporabnika/mesec
 • Growth @ $24/na uporabnika/mesec
 • Pro @ $37/na uporabnika/mesec
 • Elite @ $57/na uporabnika/mesec

Engage with your customers on all channels

If you wish to improve your response and resolution times, consider LiveAgent for all you support ticketing needs.

11. Gorgias

11. Gorgias - App - Uploads - 2021 - 08 - Gorgias Example.jpg

Gorgias vam omogoča, da na enem mestu popolnoma centralizirate zahtevke za podporo. Tako boste lahko med pogovorom zagotovili prikaz vseh podatkov vaših strank, kar je izredno koristno. Brez zapuščanja mize za pomoč lahko urejate naročila, spreminjate naročnine in vračate plačila. Prav tako lahko spremljate vso prodajo, ki jo ustvarijo zastopniki, prek besedilnih sporočil, odgovorov v družabnih medijih in pogovorov v klepetu v živo na vašem spletnem mestu.

Programska oprema je zasnovana tudi posebej za e -trgovine, vendar se lahko prilega celotnemu nizu z več kot 30+ integracijami.

Ključne funkcije

 • Povezava v več trgovinah
 • Eleganten meni
 • Avtomatizacija predlog
 • Samodejni odgovori
 • Pravila in makri
 • Samodejni odzivnik

Prednosti

 • Integracija
 • Prednost za e -trgovino

Slabosti

 • Cena velja za število zahtevkov

Cena Cene so pri letnem plačilu nižje, lahko pa se odločite tudi za mesečno naročnino. Cene se pričnejo pri 50 USD/mesec za 350 mesečnih zahtevkov +25 USD za vsakih dodatnih 100 zahtevkov in segajo vse do 625 USD/mesec za 6000 mesečnih zahtevkov +14 USD za vsakih dodatnih 100 zahtevkov. Prav tako lahko zahtevate cenovni načrt po meri za svoje potrebe.

12. Služba za pomoč uporabnikom ProProfs

12. Služba za pomoč uporabnikom ProProfs - App - Uploads - 2021 - 08 - Proprofs Example.jpg

Služba za pomoč ProProfs je preprosta in enostavna za uporabo. Omogoča članom ekipe sodelovanje s skupno mapo »Prejeto«. Avtomatizacija omogoča večjo produktivnost delovnega toka, na voljo pa so tudi podrobna poročila o uspešnosti in vpogledi, ki temeljijo na analitiki.

Čeprav ponuja tudi večkanalno podporo in vključuje bazo znanja, jo najbolje uporabljajo tisti, ki želijo po e-pošti rešiti vsa vprašanja o podpori strankam.

Ključne funkcije

 • Sodelujte z nabiralniki v skupni rabi
 • Povečajte produktivnost agentov z avtomatizacijo
 • Izboljšajte uspešnost s poročili
 • Zagotovite večkanalno podporo
 • Vključuje klepet, bazo znanja in anketo

Prednosti

 • Idealno za tiste, ki želijo uporabljati samo e -pošto
 • Zelo učinkovita programska oprema

Slabosti

 • Ni tako zmogljiv kot druga programska oprema

Cene Cene za brezplačno različico se začnejo pri 0 USD, osnovno različico pa lahko uporabite le za 10 USD/uporabnika/mesec, če pa potrebujete še več funkcij, lahko dostopate do premium različice za 15 USD/uporabnika/mesec.

13. OneDesk

13. OneDesk - App - Uploads - 2021 - 08 - Onedesk Example.jpg

Če iščete način, kako združiti programsko opremo za upravljanje projektov s službo za pomoč pri zahtevkih, je OneDesk rešitev za vas. Na strani službe za pomoč imate funkcije, ki vam omogočajo zajem zahtevkov po e -pošti, integriran klepet in sodelovanje, upravljanje zahtev po storitvah, portal za stranke in bazo znanja. Na voljo imate tudi možnost avtomatiziranih in prilagodljivih delovnih tokov ter lahko spremljate sporazume o ravni storitev.

Poleg tega dodajte še vsestranskost programske opreme za upravljanje projektov, ki vam omogoča razprave in obvestila o nalogah in vprašanjih, poglede za tradicionalno in agilno upravljanje projektov, Ganttove grafikone, razporede in naloge, časovno sledenje s časovni listi in časovniki opravil. , poročanje in izvoz ter integracije za druge aplikacije, ki jih že uporabljate.

Ključne funkcije

 • Programska oprema za pomoč uporabnikom
 • Sodelujte s svojimi strankami
 • Naloge, projekti in portfelji
 • Povežite se s storitvijo OneDesk

Prednosti

 • Prednosti dveh v enem desk za pomoč in programske opreme za upravljanje projektov

Slabosti

 • Ni optimalno, če želite samo programsko opremo za upravljanje projektov ali službo za pomoč uporabnikom, ne pa obojega

Cene Cene so zelo ugodne pri $9/uporabnika/mesec

14. ManageEngine ServiceDesk Plus

14. ManageEngine ServiceDesk Plus - App - Uploads - 2021 - 08 - Manageengine Servicedesk Plus Example.jpg

ManageEngine Service Desk je zgrajen posebej za programsko opremo za informacijsko pomoč. Vključuje najboljše prakse delovnih tokov ITSM, zmogljive integracije z aplikacijami za upravljanje IT, pametno avtomatizacijo, obsežne možnosti poročanja, prilagoditve brez kod in še veliko več.

Na voljo imate tudi možnost uvajanja v prostorih ali z uporabo programske opreme v oblaku. Standardni načrt je samo programska oprema informacijske službe za pomoč uporabnikom, strokovni načrt vključuje službo za pomoč uporabnikom + upravljanje premoženja, poslovni načrt pa je sestavljen iz službe za pomoč uporabnikom + sprememba + sredstvo + projekt.

Ključne funkcije

 • Obvladovanje incidentov
 • Obvladovanje težav
 • Upravljanje sprememb
 • Upravljanje premoženja

Prednosti

 • Na voljo so brezplačna orodja in viri
 • Vodenje IT projektov
 • Na voljo je mobilna aplikacija za pomoč uporabnikom

Slabosti

 • Orodje za poročanje je omejeno

Cene Cene so odvisne od individualnih potreb, lahko pa zahtevate ponudbo.

15. EngageBay

15. EngageBay - App - Uploads - 2021 - 08 - Engage Bay Example.jpg

EngageBay ima nekaj zanimivih funkcij, ko gre za programsko opremo za pomoč uporabnikom. Njihova programska oprema CRM vam omogoča shranjevanje neomejenih stikov in izgradnjo močnejših odnosov, tako da na enem mestu spremljate vse podatke o strankah.

Omogoča tudi avtomatizacijo vašega tržnega procesa s pošiljanjem prilagojenih sporočil ciljni publiki. Podpirajo tudi programsko opremo za klepet v živo, tako da lahko svojim strankam ponudite podporo, kadar koli to zahtevajo.

Ključne funkcije

 • Osnovne strani
 • Orodja za pridobivanje novih strank
 • Avtomatizacija trženja
 • Makri

Prednosti

 • Ponuja več skupin zahtevkov
 • Funkcija segmentacije za prilagojeno vsebino in ciljne akcije
 • Video predloge

Slabosti

 • Zapleteno
 • Nekaj časa traja, da se navadiš

Cene Obstaja več načrtov in možnosti, kako želite zaračunati. Nekaj od teh začetnih načrtov je:

 • All-in-One se začne pri $8.99
 • Trženje se začne pri $7.79
 • CRM in prodaja se prične pri $7.79
 • Funkcija Service Bay ponuja večno brezplačno službo za pomoč

16. Služba za pomoč uporabnikom Jira

16. Služba za pomoč uporabnikom Jira - App - Uploads - 2021 - 08 - Jira Example.jpg

Jira Service Desk je edina služba za pomoč, zgrajena na Jiri. Je del upravljanja storitev Jira, ki vključuje vse funkcionalnosti servisne deske Jira z boljšimi zmogljivostmi ITSM.

Ponuja vam možnost konfiguriranja čakalnih vrst za sledenje, triažo in dodeljevanje dohodnih zahtev.

Ključne funkcije

 • Upravljanje zahtev po hitrih storitvah
 • Enotni pogled na delo
 • Čakalne vrste zahtev
 • Zahteve Slack in Microsoft Teams

Prednosti

 • Učinkovito obvladovanje incidentov
 • Upravljanje premoženja
 • Brezplačno za majhne ekipe

Slabosti

 • Samo za tri agente ali manj
 • Forum za samopomoč podpora, ki je na voljo

Cena Na voljo so sledeči cenovni načrti:

 • Brezplačno za tri agente (za majhne ekipe, ki pričnejo s storitvijo)
 • Standard @ 20 $/agent (za ekipe, ki standardizirajo upravljanje storitev)
 • Premium @ 40 $/agent (za organizacije, ki uporabljajo ITSM z visoko hitrostjo)

17. Jivochat

17. Jivochat - App - Uploads - 2021 - 08 - Jivochat Example.jpg

Jivochat omogoča vašim strankam, da se obrnejo na vas prek kanala, s katerim se počutijo najbolj prijetno, zato ne zamudite priložnosti za povezavo. Brezhibno se integrira z vsem, od Apple Business Chat do WhatsApp, Instagrama in celo klepetalnice.

Učinkovita komunikacija odjemalec/agent, saj so vse informacije in potrebna orodja prikazani v enem oknu.

Ključne funkcije

 • Prepisi e -poštnega klepeta
 • Črni seznam
 • Prenos datoteke
 • Ocene kakovosti storitev
 • Prevajalec

Prednosti

 • Najbolje ocenjena aplikacija za podporo strankam v App Store
 • Na zahteve za povratni klic je odgovorjeno v 30 sekundah ali manj
 • Nadzor obiskovalcev v realnem času

Slabosti

 • Brezplačna različica je na voljo samo za prvih 5 agentov

Cena Jivochat je za prvih pet agentov brezplačen, po tem pa stane 13 USD/agenta/mesec, če se zaračuna letno.

18. Cometchat

18. Cometchat - App - Uploads - 2021 - 08 - Cometchat Example.jpg

CometChat ima na voljo dve različici programske opreme, in sicer CometChat Go in CometChat Pro. CometChat Go je vtičnik za klepet z vlečenjem in spuščanjem za priljubljene platforme brez kode, kot sta WordPress in druga spletna programska oprema.

CometChat Pro ponuja API za klepet, SDK -je in komponente uporabniškega vmesnika za priljubljene programske jezike, kot so React, Swift, Cotlin, Java itd.

Ključne funkcije

 • Vtičniki pripravljeni za uporabo
 • Privlačen uporabniški vmesnik z belo oznako
 • Za CometChat Go ni potreben razvoj
 • Odprtokodne komponente uporabniškega vmesnika
 • Za CometChat Pro je potreben minimalen razvoj

Prednosti

 • Potrebno je malo ali skoraj nič razvoja
 • Privlačen uporabniški vmesnik
 • Do zagona ni treba plačati

Slabosti

 • CometChat Pro ni primeren za tiste, ki ne znajo kodirati
 • Drago

Cena Najcenejši načrt se prične pri 149 USD/mesec

19. Freshchat

19. Freshchat - App - Uploads - 2021 - 08 - Freshchat Example.jpg

Freshchat je edinstven po tem, da zagotavlja storitve za stranke po več kanalih. To počne z mešanico UI in človeške pomoči. Z uporabo chatbotov, poganjanih z umetno inteligenco, vodi stranke pri reševanju njihovih poizvedb ne glede na to, kateri kanal uporabljajo.

Programska oprema celo predvideva, kdaj ima stranka težave z nečim, in se najprej proaktivno obrne nanjo. Vključuje se tudi v večino družbenih medijev, kjer se večina potrošnikov počuti najbolj udobno.

Ključne funkcije

 • Mešanica UI in človeške podpore
 • Proaktivno
 • Boti s kontekstnim pogonom

Prednosti

 • Večjezična podpora
 • Zmogljiva UI

Slabosti

 • Je lahko draga

Cena Ker se cene razlikujejo glede na načrt, ki ga izberete, je lahko zelo ugoden ali precej drag; vendar se to razlikuje glede na vaše individualne potrebe.

20. Freshservice

20. Freshservice - App - Uploads - 2021 - 08 - Freshservice Example.jpg

Sveža storitev je inteligentna rešitev za upravljanje storitev za sodobno podjetje. Programska oprema se svojim strankam ponaša z velikim donosom naložb. S svojimi zmogljivimi orodji za avtomatizacijo se lahko hitreje odzove na stranke in reši težave. V skladu s tem referenčnim poročilom prinaša znaten donos na naložbe, saj skoraj polovica prihodkov prihaja iz strank, ki se vračajo.

Zaradi integriranega upravljanja storitev na eni sami platformi je izboljšalo upravljanje storitev.

Ključne funkcije

 • Zgrajeno za podjetja in namenjeno zaposlenim
 • Upravljanje SLA
 • Upravljanje znanja
 • Portal za samopostrežne storitve

Prednosti

 • 308% donosnost naložbe
 • Strokovno uvajanje
 • Migracijske storitve
 • 24/7 podpora prek e-pošte

Slabosti

 • Telefonska podpora ni vedno na voljo

Cena Razpon cen se razlikuje glede na načrt, za katerega se odločite. Pomembno je, da podrobno preučite načrte in funkcije, ki so na voljo.

21. Hubspot Service hub

21. Hubspot Service hub - App - Uploads - 2021 - 08 - Hubspot Service Hub Example.jpg

Hubspot Service Hub združuje vse vaše podatke in kanale storitev za stranke na eni platformi CRM, tako da ste lahko učinkovitejši pri vključevanju, prekvalifikaciji, podpori in povečanju baze strank.

Hubspot najprej daje prednost kritičnim vprašanjem in zahtevkom dodaja usmerjanje. Ima tudi bazo znanja, ki strankam pomaga najprej pomagati sama sebi. S tem se zmanjša tudi obremenitev agentov. Funkcija klepeta v živo vam omogoča tudi pomoč strankam na vašem spletnem mestu v realnem času.

Ključne funkcije

 • Služba za pomoč in vstopnični sistem
 • Baza znanja
 • Klepet v živo
 • Avtomatizirana služba za stranke

Prednosti

 • Ugled, osredotočen na kupca
 • Odpravlja ročne procese z avtomatizacijo

Slabosti

 • Zaračuna se na podlagi števila tržnih stikov, zaradi česar je drago

Cena Cenovni načrti so sledeči:

 • Starter se prične pri $45/mesec
 • Professional se prične pri $800/mesec
 • Enterprise se prične pri $3,200/mesec

22. Služba za pomoč Vision

22. Služba za pomoč Vision - App - Uploads - 2021 - 08 - Vision Helpdesk Example.jpg

Vision Helpdesk vam omogoča združevanje zahtev iz vaše poslovne e -pošte, telefona, družabnih klepetalnic in spletnih mest, tako da jih lahko centralno upravljate na enem mestu. Nastavite lahko SLA, stopnjevanja, avtomatizirate potek dela in celo avtomatizirate tok programske opreme za izdajanje zahtevkov.

Vision Helpdesk vam omogoča, da določite pristajalni oddelek in osebje, dodeljeno ob prihodu novega zahtevka. Lastnosti zahtevka lahko spremenite glede na določena merila in pogoje. Samodejno zapiranje lahko nastavite tudi, če v določenem času ne prejmete odgovora.

Ključne funkcije

 • Orodje za zasebno sodelovanje
 • Gamifikacija poveča produktivnost
 • Upravljanje nalog

Prednosti

 • Obračunavanje zahtevkov
 • Časovno obračunavanje
 • Poročila o obračunavanju

Slabosti

 • Ni najboljše za integracijo

Cena Obstaja več cenovnih načrtov, ki se začnejo od 12 do 800 $, odvisno od tega, katere funkcije in kako jih želite prenesti.

23. Web Help Desk

23. Web Help Desk - App - Uploads - 2021 - 08 - Web Help Desk Example.jpg

Več več cenovnih načrtov, ki se začnejo od 12 do 800 $, odvisno od tega, katere funkcije in kako jih želite prenesti.

Upravljanje časa in obračunavanja je poleg upravljanja strojne opreme še ena odlična funkcija. Rezultate zahtevkov za težave lahko poenostavite tudi z upravljanjem zahtevkov za težave. Nazadnje imate tudi upravljanje SLA, ki zagotavlja, da ne kršite svojega SLA.

Ključne funkcije

 • Upravljanje zahtevkov
 • Sledenje incidentom
 • Upravljanje premoženja
 • Baza znanja
 • Upravljanje sprememb

Prednosti

 • Služba za pomoč uporabnikom ima enomesečno brezplačno preizkusno različico
 • Možnost enkratnega plačila in večne uporabe ali naročnine

Slabosti

 • Spletna služba za pomoč ima samo 14 -dnevno brezplačno preizkusno različico

Cena Cene se razlikujejo glede na to, ali izberete trajno ali naročnino. Bolj ko imate imenovanih uporabnikov, ceneje postane na uporabnika. Na spletni strani lahko dobite ponudbo.

24. Agiloft Service Desk

24. Agiloft Service Desk - App - Uploads - 2021 - 08 - Agiloft Service Desk Example.jpg

Agiloft vam pomaga zapreti zahtevke hitreje kot kdaj koli prej s svojimi nastavljivimi pravili za dodelitev in stopnjevanje zahtevkov, ki vas opozarjajo na blokade in po potrebi proaktivno stopnjujejo težave. Prav tako imate možnost izboljšati doslednost z avtomatizacijo poteka dela.

Agiloft ima odlično bazo znanja, ki strankam omogoča, da odgovorijo na njihova lažja vprašanja, agentu pa prihrani dragocen čas.

Ključne funkcije

 • Portal za končne uporabnike
 • Klepet v živo
 • Domače strani po meri

Prednosti

 • Prilagodljive cene, ki ustrezajo vašemu proračunu
 • Prilagojene domače strani

Slabosti

 • Brez funkcije internega klepeta

Cena Če želite vedeti cene, lahko na spletnem mestu zahtevate ponudbo glede na načrt, ki vas zanima. Na voljo pa je tudi brezplačna preizkusna različica.

25. Spletna služba za pomoč in služba za pomoč SolarWinds

25. Spletna služba za pomoč in služba za pomoč SolarWinds - App - Uploads - 2021 - 08 - Solarwinds Example.jpg

Spletna služba za pomoč SolarWinds ima upravljanje incidentov, kar pomeni, da imajo vhodne zahtevke prednost. Katalog storitev omogoča tudi standardizacijo zahtev po storitvah in postopke izpolnjevanja. Uporabniki imajo portal storitev, ki deluje kot enotno mesto za oddajo zahtevkov in zahtev.

Upravljanje sprememb vam omogoča načrtovanje in hitro izvedbo sprememb. Vgrajena je tudi baza znanja, ki bo strankam omogočila hitro reševanje težav, če so majhne.

Ključne funkcije

 • Popolnoma integrirano upravljanje sredstev IT
 • Združuje se z več kot 200 aplikacijami v oblaku
 • Obvladovanje težav
 • Upravljanje sprememb

Prednosti

 • Zmogljiva avtomatizacija
 • Odlična programska oprema

Slabosti

 • Prav tako se zaračuna vsaka naprava

Cena Cene se začnejo pri $19 na mesec na tehnika, vendar segajo do $89 na mesec na tehnika.

V primerjavi 5 najboljših ponudnikov vstopničnih sistemov za podporo

Poglejmo si prvih 5 vstopničnih sistemov za podporo in primerjajmo nekatere njihove ključne lastnosti, da se lahko na podlagi dejstev odločite najbolje.

1. LiveAgent

LiveAgent ostaja na vrhu našega seznama s svojimi zmogljivimi funkcijami, kot so univerzalna mapa »Prejeto«, hibridni tok zahtevkov, avtomatizirana distribucija zahtevkov, pa tudi možnost avtomatizacije vašega poteka dela skozi čas, dejanja in pravila SLA. Nima pristojbine za nastavitev, storitve za stranke so na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, kreditna kartica pa ni potrebna za prijavo na brezplačno 14-dnevno preizkusno različico. Prav tako vam omogoča, da kadar koli prekličete, ker ni pogodb, zato lahko prosto nadgradite in plačate. Ne samo, da so vsi njihovi načrti neverjetno ugodni, ampak lahko začnete tudi z večno brezplačnim računom in se sami prepričate, ali vam ustreza.

Curious to learn more?

Join over 21,000 businesses around the world, across various industries that are already using LiveAgent and discover all it has to offer.

2. Zoho Desk

Zoho Desk ima nekaj odličnih funkcij, zaradi česar je ena izmed lepših razpoložljivih programov za pomoč uporabnikom. Omogoča vam, da uredite službo za pomoč tako, da bo odražala strukturo vašega podjetja. Ustvarite lahko poseben portal za samopostrežne storitve tudi za stranke vsake blagovne znamke. Programska oprema celo priporoča informacije iz baze znanja agentom, da jih dodajo odzivom strank. Nazadnje, nadzorna plošča v živo prikazuje trenutne trende in obstaja celo mobilna aplikacija.

3. OneDesk

OneDesk združuje programsko opremo za pomoč in programsko opremo za upravljanje projektov, da vam ponudi najboljše iz obeh svetov. Idealen je za ekipe, ki morajo delati na vodenju projektov in upravljati podporo strankam. Poleg tega ima tudi odličen cenovni načrt, ki ga plačate na uporabnika. Vsak načrt vključuje neomejeno število strank, neomejeno število projektov in vse funkcije storitve OneDesk.

4. Hiver

Hiver je edina služba za pomoč, zgrajena za G-Suite. Prav tako je priljubljen med samorogi za podporo strankam. Funkcija nabiralnika v skupni rabi vam omogoča dostop do nabiralnikov v skupni rabi neposredno v Gmailu. Analytics vam omogoča tudi sledenje ključnim meritvam in uspešnosti ekipe. Še več, dejstvo je, da lahko z enim klikom pooblastite e -poštna sporočila in članom ekipe napišete opombe, ki podajo kontekst ali navodila.

5. Kayako

Kayako je naš seznam uvrstil zaradi svoje preprostosti in enostavnosti uporabe. Popolnoma se prilega malim in srednje velikim podjetjem in ponuja osebno noto službi za stranke. Čeprav nima toliko funkcij kot LiveAgent, ima še vedno večino pomembnih, ki jih potrebujete za ekipo za podporo malim podjetjem. Kayako je tudi cenovno ugoden in ima ustrezno ceno glede na vrednost, ki jo ponuja.

5 najboljših sistemov za podporo v primerjavi

Sistem za podporo po e -poštiOcena CapterraBrezplačna različicaBrezplačen preizkusZačetna cena
LiveAgent4.7/5 (cca. 1K ocen)DADA$15 na agenta/mesec
Zoho Desk4.5/5 (cca. 1.6K ocen)DADA$14 na agenta/mesec
OneDesk4.0/5 (2 oceni)NEDA$9 na agenta/mesec
Hiver 4.7/5 (74 ocen) NEDA $12 na agenta/mesec
Kayako 4.0/5 (157 ocen) DADA $15 na agenta/mesec
Datum 30. avgust

Zaključek

Ko gre za izbiro prave rešitve vstopničnega sistema za podporo, se je precej težko odločiti, katera je najboljša za vaše podjetje. Pomembno je, da naredite korak nazaj in razmislite o funkcijah, ki jih potrebujete, da se lahko premišljeno odločite in svojim predstavnikom storitev za stranke dajete prednost. Ti dejavniki, skupaj z odlično vrednostjo za denar in odlično oceno na uglednih spletnih mestih za pregled, vam lahko pomagajo pri iskanju.

Cloud-based ticketing for an affordable price

Straightforward set up and ease-of-use make LiveAgent one of the best support tickets systems on the market.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Pogosto zastavljena vprašanja:

Kaj je vstopnični sistem za podporo?

Podporni vstopnični sistem je programska oprema, ki ustvari “zahtevek”, kadar koli ima stranka zahtevo po storitvi. Ker so vse interakcije in zahteve vezane na ta zahtevek, bo vodstvo službe za podporo strankam bistveno lažje pomagati stranki. Ko je težava odpravljena, zahtevek izgine in lahko se začne sodelovanje ekipe pri naslednji številki ali zahtevku.

Kakšna je razlika med vstopničnim sistemom za podporo in standardnim ponudnikom e -pošte?

Če na dan obravnavate le nekaj e -poštnih sporočil strank, potem običajno opravi delo standardni ponudnik e -pošte. S vstopničnim sistemom za podporo pa lahko obvladate veliko več težav s strankami in to storite dobro organizirano. Vstopnični sistem za podporo vam običajno daje prednost, vas opomni in v zahtevek shrani vse pomembne podatke, ki se nanašajo na eno stranko. Zahtevke lahko nato upravljate z ene same nadzorne plošče.

Kaj je rešitev vstopničnega sistema za večkanalno podporo?

Vstopnični sistem za večkanalno podporo je sistem, ki vam omogoča upravljanje zahtevkov po več kanalih. Če vam stranka pošlje e-poštno sporočilo in nato pokliče nazaj iz mobilne naprave za nadaljnjo obravnavo, programska oprema za prodajo zahtevkov za večkanalno službo za pomoč ponuja večkanalno podporo, ki jo potrebujete za sledenje zahtevku na več platformah.

Kakšne so prednosti uporabe vstopničnega sistema za podporo?

Uporaba sistema vstopnic za podporo vam z bremena vzame ogromno bremena, saj vam ni več treba iskati, zapomniti ali iskati podrobnosti za vsako stranko in njene težave. Vse je posneto in shranjeno na enem mestu, do njega pa lahko preprosto dostopate na prilagodljivi nadzorni plošči, kjer lahko določite prednost in razrešite vstopnice.

Koliko stane vstopnični sistem za podporo?

Kar zadeva podrobnosti o cenah, se lahko cenovni razpon vstopničnega sistema za podporo razlikuje glede na to, za katero podjetjem za programsko opremo za podporo strankam se odločite in kakšne funkcije vam ponuja. Čeprav boste morda našli brezplačne različice programske opreme, ki jo potrebujete, samo s skupnimi funkcijami, pa se bo cena z dodatnimi pomembnimi funkcijami, kot sta funkcija klepeta ali analitika, zvišala.

Kako deluje vstopnični sistem za podporo?

Vstopnični sistem za podporo dvigne “zahtevek”, ko stranka prijavi težavo. Ta zahtevek mora biti nato rešen in vsebuje vse ustrezne informacije, ki jih notranji zaposleni potrebujejo za rešitev težave. To je veliko bolj učinkovito kot poskušati si zapomniti kaj katere stranke potrebujejo in prav tako pripomore k temu, da se izogne napakam.

Kakšna oprema je potrebna za vstopnični sistem za podporo?

Za dober vstopnični sistem za podporo potrebujete programsko opremo za pomoč uporabnikom, po možnosti programsko opremo za pomoč v oblaku in dobro usposobljeno službo za opravljanje poizvedb. Imeti mora široko paleto funkcij in imeti integrirana poslovna orodja za upravljanje znanja, tako da lahko hitro rešite težave. Vnaprej vgrajene integracije so tudi v veliko pomoč pri reševanju posameznih zahtevkov na več platformah.

Kateri je najboljši vstopnični sistem za podporo?

Ko gre za to, je najboljši vstopnični sistem za podporo odvisen od vaših poslovnih ciljev in se razlikuje glede na velikost podjetja, od malih do srednje velikih podjetij. Najboljši vstopnični sistem za nekoga drugega morda ne sodi med najboljše sisteme programske opreme za pomoč uporabnikom. Poskrbite, da boste raziskali in skrbno izbrali, da boste za vas dobili največ vrednosti in zagotovili, da imate zadovoljne stranke.

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kaj je programska oprema vstopničnega sistema za podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Podporni vstopnični sistem e programska oprema, ki ustvari zahtevek, kadar koli ima stranka zahtevo po storitvi. Ker so vse interakcije in zahteve vezane na ta zahtevek, bo vodstvo službe za podporo strankam bistveno lažje pomagati stranki. Ko je težava odpravljena, zahtevek izgine in lahko se začne sodelovanje ekipe pri naslednji številki ali zahtevku.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšna je razlika med vstopničnim sistemom za podporo in standardnim ponudnikom e -pošte?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Če na dan obravnavate le nekaj e -poštnih sporočil strank, potem običajno opravi delo standardni ponudnik e -pošte. S vstopničnim sistemom za podporo pa lahko obvladate veliko več težav s strankami in to storite dobro organizirano. Vstopnični sistem za podporo vam običajno daje prednost, vas opomni in v zahtevek shrani vse pomembne podatke, ki se nanašajo na eno stranko. Zahtevke lahko nato upravljate z ene same nadzorne plošče.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kaj je rešitev vstopničnega sistema za večkanalno podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Vstopnični sistem za večkanalno podporo je sistem, ki vam omogoča upravljanje zahtevkov po več kanalih. Če vam stranka pošlje e-poštno sporočilo in nato pokliče nazaj iz mobilne naprave za nadaljnjo obravnavo, programska oprema za zahtevke za večkanalno službo za pomoč ponuja večkanalno podporo, ki jo potrebujete za sledenje zahtevku na več platformah.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšne so prednosti uporabe vstopničnega sistema za podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Uporaba vstopničnega sistema za podporo vam s pleč odvzame veliko breme, saj vam ni več treba iskati, zapomniti ali iskati podrobnosti za vsako stranko in njene težave. Vse je posneto in shranjeno na enem mestu, do njega pa lahko preprosto dostopate na prilagodljivi nadzorni plošči, kjer lahko določite prednost in razrešite zahtevke.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Koliko stane vstopnični sistem za podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Kar zadeva podrobnosti o cenah, se lahko cenovni razpon vstopničnega sistema za podporo razlikuje glede na to, za katero podjetje za programsko opremo za podporo strankam se odločite in kakšne funkcije vam ponuja. Čeprav boste morda našli brezplačne različice programske opreme, ki jo potrebujete, samo s skupnimi funkcijami, pa se bo cena z dodatnimi pomembnimi funkcijami, kot sta funkcija klepeta ali analitika, zvišala.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kako deluje vstopnični sistem za podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Vstopnični sistem za podporo odpre zahtevek, ko stranka prijavi težavo. Ta zahtevek mora biti nato rešen in vsebuje vse ustrezne informacije, ki jih notranji zaposleni potrebujejo za rešitev težave. To je veliko bolj učinkovito kot poskušati zapomniti si kaj katera stranka potrebuje prav tako pripomore k temu, da se izogne napakam.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšna oprema je potrebna za vstopnični sistem za podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Za dober vstopnični sistem za podporo potrebujete programsko opremo za pomoč uporabnikom, po možnosti programsko opremo za pomoč v oblaku in dobro usposobljeno službo za opravljanje poizvedb. Imeti mora široko paleto funkcij in imeti integrirana poslovna orodja za upravljanje znanja, tako da lahko hitro rešite težave. Vnaprej vgrajene integracije so tudi v veliko pomoč pri reševanju posameznih zahtevkov na več platformah.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kateri je najboljši vstopnični sistem za podporo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Ko gre za to, je najboljši vstopnični sistem za podporo odvisen od vaših poslovnih ciljev in se razlikuje glede na velikost podjetja, od malih do srednje velikih podjetij. Najboljši vstopnični sistem za nekoga drugega morda ne sodi med najboljše sisteme programske opreme za pomoč uporabnikom. Poskrbite, da boste raziskali in skrbno izbrali, da boste za vas dobili največ vrednosti in zagotovili, da imate zadovoljne stranke.” } }] }
Mark Xavier Quadros

Avtor prispevka za goste

Mark Xavier Quadros

Mark Quadros is a SaaS content marketer that helps brands create and distribute rad content. On a similar note, Mark loves content and contributes to several authoritative blogs like HubSpot, CoSchedule, Foundr, etc. Connect with him via LinkedIN or twitter.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico