Free Trial

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Iščete boljši program za podporo strankam?

LiveAgent je največkrat ocenjen kot #1 med programi za podporo strankam za majhna in velika podjetja v letu 2020. Ostanite bližje svojim strankam in jih pomagajte hitreje z LiveAgent.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green

3 razlogi, zakaj bi morala podjetja preklopiti na LiveAgent

Poznavanje, kako LiveAgent po mnenju strank izstopa med alternativami.

Increase icon

Povečana produktivnost v vseh oddelkih

Preklop na LiveAgent je bil velik korak naprej. Lahko smo obdelali dvojno količino zahtevkov strank, medtem ko smo hkrati zmanjšali obremenitev agentov.

Smiley face icon

Ocena zadovoljstva strank zahvaljujoč LiveAgent

Z implementacijo storitve v realnem času smo lahko povečali zadovoljstvo strank za 29%. LiveAgent nam je pomagal izboljšati stopnjo konverzije med priložnostmi in prodajo.

Sport icon

Izboljšan povprečen odzivni čas agentov

LiveAgent nam omogoča hitrejše doseganje strank in gladko in uspešno delo za naše stranke. Tudi zaradi tega je zdaj naš povprečen odzivni čas blizu 30 minut.

Glavne funkcije LiveAgent

Vsako poslovanje si zasluži boljšo storitev za stranke. Omogoča ga LiveAgent.

Z LiveAgent bodo vaši emaili, klepeti, klici, omenjanje v socialnih omrežjih in drugih kanalih končali v enem univerzalnem nabiralniku.

Podpora s klepetom v živo je ključna sestavina uspešne strategije pridobivanja strank v vsakem podjetju. Pomaga vam obiskovalce spremeniti v kupce.

Gradnja virtualnega klicnega centra kot dela vaše večkanalne rešitve za podporo strankam. LiveAgent centralizira telefonske klice iz vaše spletne strani ali fiksne številke na eno mesto.

Integrirajte vaše profile iz socialnih omrežij v LiveAgent in odgovarjajte na komentarje, privatna sporočila ali čivke direktno iz vašega računa.

Funkcionalnosti, ki si jih zaslužite

LiveAgent ponuja pravo porcijo funkcij za podporo strankam, vključno z močnim avtomatiziranim sistemom za zahtevke, SLA, klepetom v živo, socialnimi omrežji in sporočanjem, klicnim centrom, IVR, kontaktnimi obrazci in centrom za podporo. Več kot 175+ funkcij za podporo strankam in več kot 40 integracij je trenutno vključenih!

Pridružite se gibanju

Včlanite se v klub tisočev zadovoljnih strank, ki uporaljajo LiveAgent. Zgradite boljše izkušnje strank z večkanalno rešitvijo, povečajte stopnjo konverzije in povečajte lojalnost strank.

Ready to switch to LiveAgent

Poglejte si, kako stranke v praksi uporabljajo LiveAgent

LiveAgent je ekstremno fleksibilen in prilagodljiv. Poglejte, kako druga podjetja uporabljajo širok nabor prednosti, ki jih prinaša LiveAgent.

Takoj je postalo jasno, da je bil preklop na LiveAgent prava odločitev, saj je distribucija zahtevkov dramatično izboljšala učinkovitost naših podpornih sodelavcev. Merjenje zadovoljstva strank bi bilo brez LiveAgent nemogoče.

Hitro smo osvojili enostaven način spremljanja in odgovarjanja na zahtevke strank na več kanalih hkrati. Z implementacijo storitve v realnem času smo povečali zadovoljstvo strank za 29%.

Pri nas boste v dobrih rokah!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico