Izboljšajte z vtičniki WordPress

Nadgradite in okrepite svoje spletno mesto WordPress takoj.

  • ✓ Podpora strankam 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓Deaktivirajte kadar koli
Business background

Razlogi za uporabo naših vtičnikov WP

Iščete vtičnike WP za razširitev funkcionalnosti vašega spletnega mesta? Ne iščite več. Ekipa razvijalcev kakovostnih enot je ustvarila vtičnike, ki vam pomagajo izboljšati izkušnjo UX, storitve za stranke, SEO in še več! Vsak od njih je brezplačen za prenos in enostaven za nastavitev.

cleverness of LiveAgent

Brez vpliva na čas nalaganja

Večina uporabnikov WordPressa je zaskrbljena, ali bo vtičnik upočasnil čas nalaganja njihovega spletnega mesta. Število sekund, potrebnih za nalaganje spletnega mesta, pomembno vpliva na uporabniško izkušnjo. Poleg tega lahko vpliva na to, kako hitro Google preišče vaše spletno mesto. Google lahko počasi išče spletna mesta, če čas nalaganja presega 1-2 sekundi. Glede na te informacije so naši razvijalci ustvarili vtičnike, ki ne upočasnjujejo spletnih mest.

personalization features of LiveAgent

Enostaven za dodajanje

Vtičnike WordPress je enostavno najti in dodati na svoje spletno mesto. Do vtičnikov lahko dostopate prek nadzorne plošče WP ali imenika vtičnikov WP. Namestitev in aktiviranje vtičnikov je vse, kar morate storiti. Celoten postopek traja le nekaj minut brez potrebe po znanju programiranja.

provide help with LiveAgent

Enostaven za uporabo

Vsak vtičnik ima preprosto nadzorno ploščo, po kateri se lahko enostavno pomikate. To pomeni, da ni potrebno znanje kodiranja, vse je intuitivno prikazano.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Zniža stopnjo obiskov ene strani

Z zagotavljanjem boljše uporabniške izkušnje naši vtičniki preprečujejo visoke stopnje obiskov ene strani. Stranko želite obdržati zavzeto in radovedno, tako da ostane na vašem spletnem mestu še malo dlje. Dobra notranja povezava lahko prepriča uporabnike, da raziščejo vaše spletno mesto, kontrolni seznam poskrbi, da so uporabniki vključeni, klepet v živo pa lahko zagotovi podporo, če uporabnik potrebuje pomoč.

Katere vtičnike WP ponujamo?

Katere vtičnike WP ponujamo?

Vtičnik za klepet v živo

LiveAgent je sistem za pomoč uporabnikom, ki ponuja možnost klepeta v živo na vašem spletnem mestu, tako da lahko obiskovalci prejmejo pomoč. Naše podjetje in številne naše stranke uporabljajo WordPress, zato smo ustvarili vtičnik za klepet v živo, tako da ga lahko hitro in brezhibno integrirate. Poleg tega lahko gumb za klepet v živo v celoti prilagodite tako, da izberete položaje, barve, animacije in drugo.

Je vtičnik, bogat s funkcijami in enostaven za uporabo, ki ne upočasni vašega spletnega mesta. Pravzaprav je trenutno najhitrejši klepet v živo na trgu.

V imeniku vtičnikov WordPress je na voljo brezplačna različica vtičnika. Če pa vas zanimajo napredne funkcije, kot so integracija Google Analytics ali proaktivna povabila na klepet, za več podrobnosti preverite naše cene.

Več o tem … 

Vtičnik za kontrolni seznam

Uporaba kontrolnega seznama vam lahko pomaga ostati organizirana in slediti nalogam, ki jih morate opraviti. Vtičnik uporabnikom WordPress-a omogoča, da v svojo vsebino vključijo kontrolne sezname. Uporabite ga lahko za izdelavo seznamov receptov, nalog, nakupovalnih seznamov in kontrolnih seznamov tekmovanj.

Z uporabo našega vtičnika za kontrolni seznam lahko naredite svojo vsebino bolj interaktivno za uporabnike in hkrati po iskanju za iskalnike. Kontrolni seznami so skladni z označevanjem sheme prek JSON LD, kar pomeni, da jih lahko bere in indeksira Google.

Tako lahko vaše spletno mesto prejme večjo izpostavljenost, kar lahko povzroči večjo prepoznavnost blagovne znamke in povečan promet na spletnem mestu. Je enostaven za uporabo in krmarjenje, tako da ga lahko uporablja vsak.

Več o tem …

Checklist plugin example
Internal linking plugin example

Notranji povezovalni vtičnik

Ko imate veliko spletno mesto, je lahko notranje povezovanje prava težava. Vsi SEO-ji poznajo pomen notranjega povezovanja, saj Googlu pomaga razumeti in bolje uvrstiti vaše spletno mesto.

Druge prednosti vključujejo izboljšano uporabniško izkušnjo, daljši čas, porabljen na vašem spletnem mestu, in prilagojeno porazdelitev lastniškega kapitala povezav glede na vaše želje.

Zaradi tega smo ustvarili vtičnik SEO, ki samodejno ustvari notranje povezave za vaše članke na podlagi ključnih besed, ki jih vnesete. S tem vtičnikom za avtomatizacijo vaši ekipi ne bo treba ročno dodajati notranjih povezav za vse vaše vrste vsebine.

Druge zmogljive funkcije vključujejo uvoz ključnih besed v velikem obsegu, črno listo določenih URL-jev in možnost nastavitve števila notranjih povezav za vsak članek.

Več o tem …

Kako delujejo vtičniki WordPress?

Izberite vtičnik WP, ki vas zanima

Namestite vtičnik

Konfigurirajte nastavitve in uporabite!

Share knowledge with customers to battle bad conversion rates

Zakaj smo ustvarili te vtičnike WP?

Namen ustvarjanja teh vtičnikov je, da nismo mogli najti razširitev, ki bi ponujale vse funkcije, ki smo jih potrebovali.

Čeprav ne zagotavljamo storitev razvoja vtičnikov WordPress, smo ustvarili nekaj vtičnikov, ki naši interni ekipi pomagajo zagotoviti najboljšo storitev za stranke in uporabniško izkušnjo.

Poleg tega smo se odločili, da ga brezplačno delimo z javnostjo.

Ste pripravljeni za prenos?

Zdaj si oglejte imenik vtičnikov WordPress in se pridružite podjetjem, ki ponujajo odlično izkušnjo UX na spletu.

FAQ

Ali vtičniki upočasnijo WordPress?

Dodajanje drugega vtičnika na spletno mesto WordPress je lahko za nekatere uporabnike nekoliko zastrašujoče. Vendar bo imel dobro izdelan ali majhen vtičnik minimalen vpliv na vašo hitrost.

Kaj pa posodobitve?

Naše vtičnike redno posodabljamo. Zato je vedno na voljo nova različica za prenos.

Koliko časa traja, da dobim odgovor, ko vas kontaktiram po e-pošti?

Naše osebje za podporo odgovori na e-pošto v 24 urah.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico