Funkcionalno bogata brezplačna programska oprema za klepet v živo.

Izkoristite prednosti vpogleda v tipkanje v realnem času, proaktivnih klepetov in spremljanja obiskovalcev.

  • ✓ Brez stroškov namestitve
  • ✓ Storitve za stranke 24/7
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Pozdravljeni, moje ime je Janez, kako vam lahko pomagam?
Rad bi preveril stanje svojega naročila.
Ni problema, prosim, posredujte mi ID številko vašega naročila.
Identifikacijska številka mojega naročila je GQ34566

Potrebujete brezplačno programsko opremo za klepet v živo?

Ali ste vedeli, da več kot polovica vseh strank raje klepeta z nekom v realnem času in na spletu, kot da pokliče podjetje za podporo? Uporaba brezplačne programske opreme za klepet v živo ima številne prednosti za vaše stranke in zastopnike. Povečajte zadovoljstvo strank, izboljšajte odzivne čase, povečajte produktivnost agentov in ROI. Po podatkih CrazyEgg je 38 % potrošnikov bolj verjetno, da bodo kupili pri podjetju, če ponuja podporo za klepet v živo.

Preizkusite našo brezplačno rešitev za klepet v živo še danes. Naša brezplačna aplikacija za klepet v živo se ponaša z najhitrejšim pripomočkom za klepet na trgu, ki je popolnoma prilagodljiv in jezikovno prilagodljiv.

  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge

Prednosti brezplačne programske rešitve za klepet v živo

Implementirajte brezplačno programsko opremo za klepet v živo za spletne strani v svoje podjetje in pridobite naslednje prednosti:

Hitrejši odzivni čas

Brezplačne funkcije za izdelavo zahtevkov vam pomagajo zmanjšati skupni čas, porabljen za reševanje težav strank.

Enotna kontaktna točka

Vaša ekipa za podporo lahko na enem mestu obravnava vse zahteve strank iz različnih kanalov.

Izboljšana produktivnost vaših agentov

Z upravljanjem vseh kanalov podpore na enem mestu, agenti porabijo manj časa za reševanje težav.

Najhitrejša brezplačna programska oprema za klepet v živo

Brezplačna programska oprema LiveAgent za klepet v živo se ponaša z najhitrejšim pripomočkom za klepet na trgu. Če primerjate celotno zmogljivost programske opreme LiveAgent s konkurenčnimi pripomočki za klepet, boste opazili, da je LiveAgent najhitrejši. LiveAgentov gradnik za klepet potrebuje za prikaz samo 2,5 sekunde, medtem ko gradniki za klepet konkurence potrebujejo od 3,3 do 9,4 sekunde za prikaz. Če želite obiskovalca spletnega mesta učinkovito spremeniti v stranko, je hiter gradnik za klepet prava izbira. Po podatkih poročila eMarketerja je po uporabi klepeta v živo spletni nakup opravilo 35 % več ljudi. 
LiveAgent rating live chat agent - gif
LiveAgent Chat invitation

Funkcije brezplačne programske opreme za klepet v živo

Naše brezplačno orodje za klepet v živo je v celoti prilagodljivo, tudi jezikovno. Poleg tega lahko z uporabo naše brezplačne programske opreme za klepet v živo uporabljate naš brezplačni sistem za izdelavo zahtevkov z univerzalnim predalčnikom, klicnim centrom in bazo znanja/portalom za stranke. Naša brezplačna programska oprema za klepet v živo ponuja 7-dnevno iskanje po zgodovini zahtevkov in eno integracijo (en gumb za klepet v živo, e-poštni naslov, kontaktni obrazec, telefonska številka.) Če želite več, na primer neomejeno zgodovino iskanja, integracije družbenih medijev in funkcije avtomatizacije, si oglejte naše plačljive pakete.

Nemotena integracija spletnega mesta

LiveAgent je bil ustvarjen, da vam prihrani vaš dragoceni čas. Preprosta integracija (kopiraj in prilepi) vas v nekaj sekundah poveže z vašimi strankami. LiveAgent usmerja nove dohodne klepete k pravim članom vaše ekipe in dinamično prilagaja razpoložljivost klepeta, ko se vaši agenti prijavljajo in odjavljajo med svojimi izmenami.

Brezplačna programska oprema za klepet v živo odpravlja neuspehe pri storitvah za stranke

Slabi odzivni časi

12 % Američanov meni, da jih pri storitvah za stranke najbolj moti “pomanjkanje hitrosti”. Statista

Pomanjkanje jasnosti v medijih

72 % potrošnikov meni, da je pojasnjevanje njihovih težav različnim osebam slaba storitev za stranke. Dimensional Research

Pomanjkanje preglednosti

72 % potrošnikov pravi, da ob stiku s službo za pomoč uporabnikom pričakujejo, da bo agent “vedel, kdo so, kaj so kupili, in imel vpogled v njihove prejšnje pogovore”. Microsoft
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Preizkusite LiveAgent še danes

LiveAgent je najbolj pregledana in najbolje ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2020. Začnite z našo brezplačno rešitvijo za klepet v živo in kadar koli nadgradite na plačljivo različico ter prejmite neomejen dostop do zgodovine zahtevkov, več funkcij in neomejeno število gumbov za klepet v živo, e-poštnih naslovov, telefonskih številk in kontaktnih obrazcev.
Povezani članki zBrezplačna programska oprema za klepet v živo
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x