Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Funkcionalno bogata brezplačna programska oprema za klepet v živo.

Izkoristite prednosti  pregledov tipkanja v realnem času, proaktivnih klepetov in spremljanja obiskovalcev.

  • ✓ Brez stroškov namestitve  
  • ✓ Storitve za stranke 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporablja
logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc

Pozdravljeni, moje ime je Janez, kako vam lahko pomagam?

Rad bi preveril stanje svojega naročila.

Ni problema, prosim, posredujte mi ID številko vašega naročila.

Identifikacijska številka mojega naročila je GQ34566Potrebujete brezplačno programsko opremo za klepet v živo?

Ali ste vedeli, da več kot polovica strank raje klepeta z nekom v realnem času na spletu, kot da bi poklicala podjetje za podporo? Uporaba brezplačne programske opreme za klepet v živo prinaša številne prednosti tako za vaše stranke kot za vaše agente. Povečajte zadovoljstvo strank, izboljšajte odzivni čas, povečajte produktivnost agentov in donosnost investicije. Po podatkih CrazyEgga, 38 % strank pravi, da je bolj verjetno, da bodo nakup opravile v podjetju, ki ponuja podporo v klepetu v živo.

Še danes preizkusite našo brezplačno rešitev za klepet v živo. Naša brezplačna aplikacija za klepet v živo se ponaša z najhitrejšim gradnikom za klepet na trgu, ki ga je mogoče v celoti prilagoditi, prav tako pa je prilagodljiv tudi jezikovno.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green

Prednosti brezplačne programske rešitve za klepet v živo

Implementirajte brezplačno programsko opremo za klepet v živo za spletne strani v svoje podjetje in pridobite te prednosti:

Clock icon

Hitrejši odzivni čas

Brezplačne funkcije za upravljanje zahtevkov vam pomagajo zmanjšati skupni čas, porabljen za reševanje težav strank.

Cloud icon

Enotna kontaktna točka

Vaša ekipa za podporo lahko na enem mestu obravnava vse zahteve strank iz različnih kanalov.

Tachometer icon

Izboljšana produktivnost vaših agentov

Z upravljanjem vseh kanalov podpore na enem mestu, agenti porabijo manj časa za reševanje težav.

Najhitrejša brezplačna programska oprema za klepet v živo

Brezplačna programska oprema LiveAgent za klepet v živo se ponaša z najhitrejšim pripomočkom za klepet na trgu. Če primerjate celotno zmogljivost programske opreme LiveAgent s konkurenčnimi  pripomočki za klepet, boste opazili, da je LiveAgent najhitrejši. LiveAgentov gradnik za klepet potrebuje za prikaz samo 2,5 sekunde, medtem ko gradniki za klepet konkurence potrebujejo od 3,3 do 9,4 sekunde za prikaz.

Če želite obiskovalca spletnega mesta učinkovito spremeniti v stranko, je hiter gradnik za klepet prava izbira. Po podatkih poročila eMarketerja je po uporabi klepeta v živo spletni nakup opravilo 35 % več ljudi. 

livestat1 1
tour 03

Funkcije brezplačne programske opreme za klepet v živo

Naše brezplačno orodje za klepet v živo je v celoti prilagodljivo, tudi jezikovno. Poleg tega lahko z uporabo naše brezplačne programske opreme za klepet v živo uporabljate naš brezplačni sistem za upravljanje zahtevkov z univerzalnim predalčnikom, klicnim centrom in bazo znanja/portalom za stranke.

Naša brezplačna programska oprema za klepet v živo ponuja 7-dnevno iskanje po zgodovini zahtevkov in eno integracijo (en gumb za  klepet v živo, e-poštni naslov, kontaktni obrazec, telefonska številka.) Če želite več, na primer neomejeno zgodovino iskanja, integracije družbenih medijev in funkcije avtomatizacije, si oglejte naše plačljive pakete.

Nemotena integracija spletnega mesta

LiveAgent je bil ustvarjen za prihranek vašega dragocenega časa. Preprosta integracija (kopiraj in prilepi) vas v nekaj sekundah poveže z vašimi strankami. LiveAgent usmerja nove dohodne klepete k pravim članom vaše ekipe in dinamično prilagaja razpoložljivost klepeta, ko se vaši agenti prijavljajo in odjavljajo med svojimi izmenami.

Brezplačna programska oprema za klepet v živo odpravlja neuspehe pri storitvah za stranke

Clock

Slabi odzivni časi

12 % Američanov meni, da jih pri storitvah za stranke najbolj moti “pomanjkanje hitrosti”. Statista

Group 370 icon

Pomanjkanje jasnosti v medijih

72 % potrošnikov meni, da je pojasnjevanje njihovih težav različnim osebam slaba storitev za stranke. Dimensional Research

Zoom icon

Pomanjkanje preglednosti

72 % potrošnikov pravi, da ob stiku s službo za pomoč uporabnikom pričakujejo, da bo agent “vedel, kdo so, kaj so kupili, in imel vpogled v njihove prejšnje pogovore”.  Microsoft

Preizkusite LiveAgent še danes

LiveAgent je najbolj pregledana in #1 ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2020. Začnite z našo brezplačno rešitvijo za klepet v živo in kadar koli nadgradite na plačljivo različico ter prejmite neomejen dostop do zgodovine zahtevkov, več funkcij in neomejeno število gumbov za klepet v živo, e-poštnih naslovov, telefonskih številk in kontaktnih obrazcev.

Pri nas boste v dobrih rokah!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Ali se uporaba programske opreme zaračuna?

Ne, LiveAgent zagotavlja brezplačen račun brez skritih stroškov. Poleg tega za pridobitev brezplačnega računa niso potrebni podatki o kreditni kartici.

Kako deluje orodje za klepet v živo?

Ko na svoje spletno mesto namestite gumb za klepet, lahko takoj začnete klepetati s strankami. Kadarkoli obiskovalec pride na vaše spletno mesto, se prikaže gumb za klepet. Po tem imajo stranke možnost, da z vami stopijo v stik prek okna za klepet. Če se stranka za to odloči, se ustvari zahtevek, ki se prikaže v vašem univerzalnem poštnem predalu.

Ali je klepet v živo prava oseba?

Klepet v živo je gumb, ki zagotavlja hiter komunikacijski kanal za agenta, da se na povpraševanja strank odzove takoj, ko je to mogoče.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico