Programska oprema za klicni center

Uživajte v kristalno čistih zvokih in
podpori brez strojne opreme.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Celotna programska oprema klicnega centra čaka na vas

Sodelujte s strankami brez napora na vseh kanalih. LiveAgent, vsekanalna programska oprema za klicni center v oblaku, je vse, kar boste kdaj potrebovali za zagotavljanje zanesljivih in prilagojenih storitev svojim strankam.

Naš telefonski sistem klicnega centra VoIP (glas preko internetnega protokola) je opremljen z naprednimi funkcijami, kot so IVR, zahteve za povratni klic, ACD, pametno usmerjanje klicev, prenosi klicev, neomejeno snemanje klicev in HD video klici – in to je šele začetek.

 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge

Programska oprema za klicni center v službi za pomoč uporabnikom

00:00 / 02:02

LiveAgent | Call center software in your helpdesk | Live Agent02:03Youtube video: LiveAgent | Call center software in your helpdesk
Live Agent

Kaj je programska oprema klicnega centra?

Programske rešitve za klicni center so sistemi, ki agentom klicnega centra omogočajo upravljanje dohodnih in odhodnih klicev. Te rešitve so idealne za bolj osebno upravljanje odnosov s strankami in za zagotavljanje hitre podpore strankam.

Predstavitev programske opreme za klicni center

00:00 / 04:39

Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent

Raziščite našo programsko opremo za virtualni klicni center

Izkusite naše ključne funkcije z brezplačnim preskusom LiveAgent in si oglejte, kako je z našo rešitvijo zagotavljati profesionalne storitve. Oglejte si, kako enostavno je vzpostaviti klicni center, dodati VoIP številke ali konfigurirati IVR z našim zmogljivim orodjem

Ponudite vašemu kontaktnemu centru agentom ustrezna orodja z LiveAgent

Poglejte, kako lahko LiveAgent izboljša komunikacijo z vašimi stranskimi stiki in ustvari odlično izkušnjo za agente. Naša prilagodljiva rešitev deluje brez težav, tako da se lahko osredotočite na zadovoljstvo svojih strank.

Kaj dobijo vaši agenti v kontaktnem centru:

 • Hitrejša reševanja za časovno občutljive težave
 • Spremljanje v realnem času in metrike klicnega centra
 • Več kanalov pogovora v enem vmesniku
LiveAgent call center support

Popoln pregled rešitve vašega klicnega centra

Z našo rešitev vse-v-enem z lahkoto upravljajte delovanje centra za podporo strankam. Poskrbite za najvišjo raven produktivnosti vašega klicnega centra in izboljšajte kakovost interakcij s strankami z LiveAgentom.

Funkcije​​ programske opreme za klicni center

Zmogljive funkcije, ki vam pomagajo izboljšati komunikacijo po telefonu in zagotavljajo izjemno uporabniško izkušnjo.

Notranji klici

Notranji klici so funkcija, ki vam omogoča komunikacijo s kolegi med njihovimi izmenami v primeru potrebe, ali pa vam omogoča prenos klicev.

Več o tem

Vsekanalna programska oprema za pomoč uporabnikom

Naša programska oprema za večkanalni klicni center lahko upravlja več kanalov – naš klicni center, Facebook, Instagram, Twitter, Viber, klepet v živo, portal za stranke, e-pošto in drugo.

Več o tem

Zmožnost klikni za klic in e-pošto

Naš spletni klicni center lahko pokliče katero koli spletno številko. Kliknite številko, ki jo želite poklicati, LiveAgent pa bo naredil ostalo. Uporablja lahko tudi protokole mail-to.

Več o tem

Prenosi klicev

Naš klicni center se je udeležil in posvetovalnih prenosov. Udeleženi prenosi povečujejo zadovoljstvo strank in zagotavljajo, da je klicatelj vezan na agenta, preden se klic zaključi.

Več o tem

VoIP telefonski sistem klicnega centra

Klicni center LiveAgent se integrira z več kot 99 % ponudnikov VoIP s SIP Trunk. Ne vidite svojega prednostnega VoIP partnerja? Pišite nam in z veseljem ga bomo dodali na naš seznam.

Več o tem

Funkcije povratnega klica

Povečajte zadovoljstvo strank tako, da strankam zaupate, da zahtevajo povratne klice, ko nimajo časa čakati ali ko so vaši agenti prezasedeni, da bi odgovorili.

Več o tem

Programska oprema za odhodni klicni center

Podprite svoje stranke tako, da se obrnete nanje z našim ročnim odhodnim klicnim centrom. Izboljšajte odnose s strankami in optimizirajte interakcije s strankami.

Več o tem

Usmerjanje klicev v osebno napravo

Agenti imajo možnost usmerjanja dohodnih klicev na osebno napravo, kot je mobilni telefon. Uporabite našo prek preusmeritve na telefonsko številko GSM ali naše aplikacije LivePhone.

Več o tem

Več podprtih klicnih naprav in telefonskih številk

Povežite neomejene klicne naprave in telefonske številke z rešitvijo klicnega centra. LiveAgent je združljiv s strojno opremo in napravami za virtualne klice, kot so programski telefoni.

Več o tem

Namizje agenta za vse kanale

LiveAgentova rešitev klicnega centra vse v enem ponuja namizje, bogato s kontekstom. Omogočite svojemu klicnemu centru prehode med sprejemanjem klicev in iskanjem podatkov o strankah.

Več o tem

Domorodne integracije in CRM drugih ponudnikov

Prostor vašega kontaktnega centra lahko zagotovi, da vaši agenti vedno zagotavljajo prilagojene storitve z eno od naših treh integracij CRM. Uporabite lahko tudi naša domača orodja CRM.

Več o tem

Integracija računalniške telefonije (CTI)

Vključite svoje računalnike, prenosnike in telefone s strojno opremo z LiveAgentom. Z lahkoto se odgovarjajte in kličite, hkrati pa svojim strankam nudite odlično podporo strankam.

Več o tem

Potisna obvestila v aplikaciji

Omogočite potisna obvestila v aplikaciji LivePhone in vas bo opozorila s potisnim obvestilom vsakič, ko bo zvonil klepet, klic ali dohodna prijava.

Več o tem

Dnevniki klicev

Preglejte svoje interakcije o klicih, ki so jih opravili, prejeti, odgovorili ali zgrešeni s strani agentov. Pridobite kontekst o zgodovini strank zahvaljujoč dnevnikom klicev in funkcijam zgodovine.

Več o tem

Interaktivni glasovni odziv (IVR)

Programska oprema klicnega centra LiveAgent podpira drevesa IVR. Posnemite svoja sporočila ali naložite vnaprej posnete datoteke v svoj sistem glasovnega odzivanja LiveAgent za inteligentno usmerjanje.

Več o tem

Samodejna distribucija klicev (ACD)

Naša aplikacija za klicni center razporeja klice glede na prioriteto agenta ali naključno dodelitev. Izberite nastavitev, ki vam ustreza, in nastavitve po meri, kot so časi premora.

Več o tem

Snemanje klica

Pridobite kontekst o zgodovini strank z neomejenim snemanjem klicev, ki shranjuje vsak klic. Predvajajte jih kadar koli, da vidite, kako zagotoviti izjemno uporabniško izkušnjo.

Več o tem

Softphones

Naša programska oprema za poslovni klicni center je združljiva s številnimi telefonskimi sistemi VoIP v oblaku. Povežite jih s svojim klicnim centrom LiveAgent in pokličite z napravami, ki jih želite.

Več o tem

Programska oprema za dohodni klicni center

Naša celovita rešitev klicnega centra lahko upravlja več naprav za klice. Sistem vas obvesti vsakič, ko vas nekdo poskuša poklicati na katero koli številko.

Več o tem

Vgrajena baza znanja

Zagotovite 24/7 podporo in izboljšajte zadovoljstvo strank, tudi ko so vaši zastopniki brez povezave. Uporabite našo bazo znanja za podporo brez povezave.

Več o tem

Zgodovinska poročila

Uporabite naša zgodovinska poročila za izboljšanje storitev za stranke. Uporabite grafe ali grafikone in segmentirajte svoje podatke na poljuben način. Spremljajte klice, čas nedejavnosti in drugo.

Več o tem

Programska oprema za videoklice

Naša spletna programska oprema za klicni center omogoča agentom kontaktnega centra videoklepetanje s strankami. Video klici podpirajo video, glas in klepet brez možnosti snemanja.

Več o tem

Hitre rešitve

Povežite se s strankami hitreje

Klicni center LiveAgent je enostaven za nastavitev in uporabo. Zahvaljujoč popolni integraciji z našim sistemom za izdajo vozovnic lahko hitreje opravljate klice in sprejemate klice. Kratek povprečni čas dosega vam lahko pomaga pri reševanju težav veliko hitreje.

 • Zagotovite hitrejšo podporo z manj čakanja in ustvarite zadovoljnejše stranke.
 • Rešite težave strank hitro in na osebni ravni
Chart

20s

Povprečni čas dosega

Integrirajte svojo večkanalno programsko opremo za izdajo vstopnic z aplikacijami, ki jih uporabljate vsak dan. Preko vtičnikov imamo na voljo več kot 150 integracij.

Boljši doseg

Razširite svoj doseg in izboljšajte svojo podporo

Klici so še vedno eden najbolj priljubljenih načinov za dosego služb za pomoč uporabnikom, zaradi česar so klici eden najhitrejših načinov za zadovoljitev vaših strank. Pridobite enega izmed najbolj priljubljenih komunikacijskih kanalov s strankami in dosežete več strank.

 • Pridobite priljubljen kanal za komuniciranje s strankami za svojo službo za pomoč uporabnikom
 • Dosezite več strank, rešite več težav in povečajte donosnost naložbe
Chart

50 %

od vseh strank kliče

Polovica vaše baze strank morda čaka na možnost, da vas pokliče, namesto da bi pošiljala e-pošto. Že nekaj telefonskih linij lahko izboljša zadovoljstvo strank.

Kakovostna storitev

Zagotovite kakovostno storitev za stranke

Reševanje težav na osebni ravni z resničnim pogovorom in razumevanjem. Klici vam lahko pomagajo pri obravnavanju strank na drugačni ravni, hkrati pa vam omogočajo, da se izognete dolgotrajnim pogovorom prek e-pošte. Uporabite lahko tudi video klice.

 • Časovno intenzivne težave rešite osebno po telefonu 
 • Dodajte videoklice in klicite s strankami iz oči v oči
Chart

70 %

Povprečna stopnja ločljivosti

Raziskave kažejo, da so klici eden najbolj zanesljivih kanalov za reševanje težav. Nadgradite svoj nabor orodij za časovno občutljive težave ali klice s pomembnimi strankami.

Prihranite več s programsko opremo klicnega centra

Pridobite programsko opremo za klicni center v oblaku, ki vam prinaša največjo vrednost. Primerjajte funkcije in cene za uporabnika na mesec z kalkulatorjem cene.

Medal

Začnite uporabljati LiveAgent zdaj!

Preizkusite vse, kar vam ponujamo, z brezplačnim 30-dnevnim preizkusom

 • ✓ Brez pristojbine za namestitev
 • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
 • ✓ Prekliči kadar koli

Več kot 60 integracij
VoIP ponudnika z LiveAgentom

Integrirajte, avtomatizirajte, inovirajte

LiveAgent VoIP providers

Ostanite varni s programsko opremo za klicni center LiveAgent

Programska oprema za klicni center LiveAgent je skladna z GDPR, šifrirana HTTPS in je uspešno prestala preverjanje API-ja za Google OAuth.

Varnost izdelka

Naša programska oprema voip klicnega centra v oblaku deluje na varni povezavi z uporabo Protokol HTTPS. Vsa komunikacija med vašim brskalnikom in kontaktnim centrom v oblaku je šifrirana, vključno z vašimi klepeti v živo, klici klicnega centra in e-pošto.

Varnost podatkovnega centra

Strežniki LiveAgent gostujejo v objektih, skladnih s standardom Tier III+ ali IV ali PCI DSS, SSAE-16 ali ISO 27001. Objekti našega podatkovnega centra so v zavarovanem obodu z večstopenjskimi varnostnimi območji, 24/7 varovanjem, CCTV videonadzorom, večfaktorsko identifikacijo in še več.

Web icon

Varnost omrežja

Naše omrežje je zaščiteno z redundantnimi požarnimi zidovi, najboljšo tehnologijo usmerjevalnikov v svojem razredu, varnim prenosom HTTPS prek javnih omrežij in tehnologijami za odkrivanje in/ali preprečevanje vdorov v omrežje (IDS /IPS), ki spremljajo in/ali blokirajo zlonamerni promet in omrežne napade.

Zagotovite podporo za vse pomembne
kanale strank

LiveAgent social media support

Naše pripravljene integracije vam lahko pomagajo pri pridobivanju družbenih omrežij in zagotavljajo prilagojeno uporabniško izkušnjo na pomembnih družbenih kanalih. Naš sistem za izdajo vstopnic podpira brezhibno integracijo z vašim Facebookom, Instagramom in Twitterjem. Z našo integracijo Viberja lahko celo urejate besedilno komunikacijo.

LiveAgent's live chat in real time

Zagotovite izjemno izkušnjo strankam z našim klepetom v živo. Je eden najhitrejših pripomočkov za klepet v realnem času, ki so na voljo, in ga je mogoče enostavno integrirati v vaša spletna mesta. Gradite smiselne odnose s strankami in pretvorite spletne obiskovalce v stranke. Naš klepet vam lahko pomaga skrajšati čas obravnave in postati dragoceno orodje v katerem koli delovnem prostoru agenta.

Obogatite prostor svojega kontaktnega centra s obsežno bazo znanja. Preprosto ustvarite uporabne članke, razdelke z informacijami in vodnike DIY za stranke, ki raje iščejo rešitve same. Zagotovite odgovore na pogosta vprašanja s pogostimi vprašanji ali ustvarite forume, kjer se lahko ljudje povežejo z zastopniki ali drugimi strankami za podporo.

Z najsodobnejšim vstopničnim sistemomz lahkoto upravljajte storitve za stranke. Vsi digitalni kanali so povezani, tako da lahko preprosto vidite vse pogovore strank na enem mestu. Uporabite oznake za organiziranje vstopnic, pustite zapiske sebi ali drugim agentom in ustvarite oddelke, ki so odgovorni za določene poizvedbe.

Pričevanja

Pridobite LiveAgent in se pridružite 7000 zadovoljnim strankam

 • Roman Bosch
  V zadovoljstvo je imeti odličen portal, ki izboljšuje našo podporo strankam.
  Roman Bosch Partly
 • Christine Preusler
  LiveAgent našim agentom omogoča boljšo, hitrejšo in natančnejšo podporo.
  Christine Preusler HostingAdvice
 • Karl Dieterich
  LiveAgent nam je pomagal doseči 2 zelo pomembna cilja: povečati zadovoljstvo strank in prodajo.
  Karl Dieterich Covomo
 • Hendrik Henze
  LiveAgent uporabljamo od avgusta in smo z njim zelo zadovoljni.
  Hendrik Henze Spletno trženje HEWO
 • Razvan Sava
  Ker uporabljamo LiveAgent, se je naš odzivni čas povečal za 60%.
  Razvan Sava Ponudbe WebMaster
 • Taras Baca
  Stopnja konverzije plačanih strank se je v prvem mesecu, ko smo nastavili in aktivno začeli uporabljati LiveAgent, povečala za 325%.
  Taras Baca XperienceHR
 • Andrej Ftomin
  Moram reči, da še nikoli nisem doživel tako profesionalnega pristopa do strank.
  Andrej Ftomin Skupina TAZAR
 • Matt Janaway
  Ugotavljamo, da je LiveAgent doslej najboljša rešitev za klepet v živo.
  Matt Janaway The Workplace Depot
 • Viviane Carter
  LiveAgent uporabljamo na vseh naših spletnih mestih za e-trgovino. Orodje je enostavno za uporabo in izboljša našo produktivnost.
  Viviane Carter Izdelki CSI
 • Christian Lange
  Z LiveAgent lahko našim strankam zagotovimo podporo, kjer koli že so.
  Christian Lange Lucky-Bike
 • Jens Malmqvist
  LiveAgent lahko priporočam vsem, ki jih zanima izboljšanje in učinkovitost njihove storitve za stranke.
  Jens Malmqvist Projure
 • Catana Alexandru
  Prepričan sem, da bi 90% svojega dneva porabilo za sortiranje e-pošte, če ne bi imeli LiveAgent-a.
  Catana Alexandru Websignal
 • Jan Wienk
  Z LiveAgent lahko osrečujemo svoje igralce z učinkovitejšo podporo, kar ima za posledico višjo stopnjo donosa.
  Jan Wienk All British Casino
 • Allan Bjerkan
  LiveAgent je zanesljiv, cenovno ugoden in preprosto odlična izbira za vsako hitro-rastoče spletno podjetje!
  Allan Bjerkan Norske Automaten
 • Sissy Böttcher
  Všeč nam je, ker je enostaven za uporabo in ponuja veliko funkcionalnosti, kot so uporabne funkcije poročanja.
  Sissy Böttcher Study Portals
 • Peter Koning
  Obožujemo LiveAgent - olajša podporo našim strankam.
  Peter Koning TypoAssassin
 • Aranzazu F
  Želimo si ponuditi strankam najboljšo možno podporo. Zato smo izbrali LiveAgent.
  Aranzazu F Factorchic
 • Rick Nuske
  LiveAgent ekipa nas impresionira s svojo podporo od postavitve sistema dalje.
  Rick Nuske MyFutureBusiness
 • Vojtech Kelecsenyi
  LiveAgent nam vsak dan prihrani na stotine minut dragocenega časa, ker je z njim podpora strankam jasna in urejena.
  Vojtech Kelecsenyi 123-Nakup
 • Rafael Kobalyan
  Neomejeno število agentov, elektronske pošte, socialnih medijev, in integracija telefonije. Vse to za manj, kot smo plačevali pri svojem predhodnem...
  Rafael Kobalyan Betconstruct
 • Martin Drugaj
  LiveAgent uporabljamo od leta 2013. Ne moremo si predstavljati dela brez njega.
  Martin Drugaj Atomer
 • Ivan Golubović
  To je stroškovno učinkovita rešitev, ki vam lahko pomaga pri velikem številu zahtev za podporo prek različnih kanalov.
  Ivan Golubović AVMarket
 • Rustem Gimaev
  Odgovarjanje na elektronska sporočila v okolju Outlook je bilo težko obvladljivo. Z uporabo LiveAgent pa smo prepričani, da bodo pravočasno...
  Rustem Gimaev Antalya Consulting Language Center
 • Randy Bryan
  LiveAgent je tako super. Z zelo malo časa in truda sem ga v nekaj minutah naložil in ga zagnal brez...
  Randy Bryan tekRESCUE
 • Timothy G. Keys
  LiveAgent zelo priporočam. Ne samo, kot alternativo Kayako, ampak kot veliko boljšo rešitev z dodano vrednostjo.
  Timothy G. Keys Marietta Corporation
 • Mihaela Teodorescu
  Podporna ekipa vedno hitro odgovori in ima rešitve za naše težave.
  Mihaela Teodorescu eFortuna
 • Hilda Andrejkovičová
  Pomaga nam razvrstiti vstopnice glede na kategorijo in omogoča statistični pregled, kaj stranke najbolj potrebujejo.
  Hilda Andrejkovičová TrustPay
 • Alexandra Danišová
  Po našem mnenju je LiveAgent odlično orodje za komunikacijo s strankami.
  Alexandra Danišová Nay
 • Samuel Smahel
  LiveAgent je pospešil našo komunikacijo s strankami in nam dal možnost klepeta z njimi.
  Samuel Smahel m:zone
 • David Chandler
  Preprosto povedano - LiveAgent premaga vse, kar je tam, na tej ali celo višji cenovni ravni.
  David Chandler Volterman

A complete guide to the best call center software

In the realm of customer service, having reliable call center solution software can be a key to your success. In the following article, we’re going to have a look at the ins and outs of various call center platforms and systems, so you can decide which one is the best for you.

How does a call center software work?

Call center software is, first and foremost, a call management tool that automates the flow of incoming and outgoing calls.

The quality of call center support you provide is closely tied to the quality of the call center system you use.

This type of software usually facilitates the following operations:

 • checking the company database to identify the caller
 • matching the caller to their CRM profile if there is one, and displaying their information to the customer support agent
 • queuing incoming calls – this depends on the software’s configuration (IVR, ACD, etc.)
 • facilitating the phone interaction between the customer and the agent
 • based on the outcome of the conversation, the software allows the agent to change the status of the ticket
 • enabling the completion of all the post-call activities – changing customer details, logging the interaction into other company applications, etc.

Of course, these are not all of the call center operations this type of software enables. Most of the automated call center software out there has additional capabilities like call recording, providing analytics, power dialer, etc.

Why use call center solution?

Call center software allows your customers to reach the customer care department as well as members of your sales team and talk to them in real-time. Although some may argue that in this modern age there are other ways to contact a business, many customers of different age groups still use phones to resolve their inquiries.

All customer-centric businesses are aware that providing a superior customer experience is what drives conversion, helps close deals, and reduces customer churn. Reliable call center software aids in this department tremendously. It allows your customer service agents to resolve customer issues quickly and efficiently while providing a high level of personalized service.

Having your callcenter solution integrated with other business apps will streamline the operations of your call center. And in turn, you will boost your KPIs, increase conversions, enhance customer retention, and provide better service.

Who uses call center software?

Every call center uses some type of call center system regardless of if it is only for its computer telephony integration (CTI) feature to make and receive calls, or for the modern automated experience.

As the contact center software market continues to grow and evolve, different contact centers have different needs and requirements for call center applications. Therefore, it’s crucial that you carry out research and evaluate which call center software solution is the one that will benefit your business the most.

Types of call center software

Because call centers can be so diverse, there are various types of call center software to accommodate everybody’s needs.

Following are the call center solutions based on how their technologies get stored:

 • Hosted call center solutions – the software is handled by the provider
 • Cloud call center software solutions – the call center software with all its technology is stored in the cloud and hosted by a vendor
 • On-premise call center solutions – all the necessary technology is located on-premise

And these are the call center solution types based on their operations:

 • Inbound call center software – allows companies to manage incoming calls
 • Outbound call center software – enables businesses to reach out to their potential customers and prospects via cold calling, customer surveys, etc.
 • Blended call center software – this type of call center software allows the agents to make both inbound and outbound calls and handle customer queries across multiple communication channels

Benefits of call center software

Let’s have a look at some of the benefits a call center system can bring to your business.

Excellent customer experience

The truth of the matter is that picking up a phone and talking to an expert is way quicker and easier than writing long emails trying to come to a solution. Customers appreciate their inquiries resolved quickly without the need to wait hours, sometimes days, for a response from your customer service team. Sprinkle in a bit of personalized care and friendliness from the staff, and you’re looking at satisfied customers who look forward to doing business with you again.

Increased conversions

It’s well-known that engaged customers buy more frequently and are willing to spend more per transaction. Reliable call center software helps keep your clients satisfied and engaged with your business.

Cost-efficient

With call center agent software, you’re paying a lower price for a robust set of features. You can easily operate a 24/7 contact center handled entirely by a remote team of customer care reps.

Improved customer service management

Working hand-in-hand with other business applications, call center software enables you to always stay on top of your customer interactions, solutions to their issues, and more. It helps your team stay organized and focused even on busy days.

Builds rapport with customers

It’s necessary to keep up a professional, but still friendly image. It allows you to build relationships with your customers and even boosts the word of mouth marketing.

Multichannel support

Various call center software can be connected to email, live chat, SMS, social media, and more to help you provide a holistic customer experience.

Enhanced productivity

Not only can you provide a 24/7 service, but also advanced features like interactive voice response (IVR), automatic call distribution (ACD), automatic callback, skill-based routing, and predictive dialer boost the productivity of your contact center agents.

Better security

Keeping customer data safe is one of the most important aspects of running a successful business. Most call center software provides integrated security features and performs actions like instant cloud backup.

Higher KPIs

Call center metrics like average handle time (AHT), first contact resolution rate, call abandonment rate, average hold time, and many others are directly correlated to the call center phone software you use. For example, thanks to your call center system being connected to customer relationship management (CRM), the first contact resolution rate in call centers is between 70-75%.

Call analytics

The more insights you can get, the better. Providing advanced analytics and reports allows you to study call center performance, agent utilization, the average speed of answer, and others. This not only helps you optimize your call center operations but also identifies any outliers among your agents.

How to choose the best call center software

To be able to identify the top call center software for you, it is recommended to write a list of needs and requirements for your contact center solution.

Do you want to add phone support to your contact options? Are phone interactions a primary way to contact your business? Do you plan on expanding your call center in the future?

Ask yourself as many questions as you can come up with. It will help you make more educated decisions and choose call center software that will truly encompass all your business needs.

Following are some strategies that you can use when picking the call center management software for you.

Support

Nobody expects to run into issues, but it’s better to be safe than sorry. When choosing call center software, go for one that has reliable customer support that can quickly solve any potential issues. Keep in mind that if you’re waiting for the provider’s support, your customers may be waiting for yours.

Security

Have a really good look into how robust the security features are. You don’t want to underestimate the importance of keeping all private information and customer data safe and secure.

Ability to scale up/down

It’s only natural that when your business grows, so does the volume of customer interactions. Pick a call center system that you can scale up or down based on your needs so you can expand your business without having to worry about insufficient call center capabilities.

Software limitations

No software is perfect. There are some limitations you will have to deal with, no matter how robust or expensive the software you choose is. Maybe it’s missing a customizable popular feature you’d like to explore. Or maybe the fact that there is no real-time monitoring of phone calls is a problem for you. Decide which software limitations are dealbreakers and which ones you can learn to live with.

Collaboration options

In a contact center environment, your team has to be able to work together seamlessly. When choosing call software, look at the features that facilitate collaboration. How easy it is to transfer a call from one agent to another? Are they able to share internal notes and make internal calls or send internal messages? Features like these tend to get overlooked but they affect contact centers’ productivity more than people realize.

Network reliability

Your day-to-day operations in call centers greatly depend on how reliable the network you use is. Don’t forget to check the network reliability of the contact center software you consider purchasing.

Integrations

Being able to provide a unified experience to your customers is what makes a difference. Offering a great integration capability is what makes it possible for your software to connect with different sites so you can create a smooth and consistent experience for your clients.

Top 25 providers of call center platforms

1. LiveAgent

LiveAgent Call Center software homepage

Best call center software for businesses in the fields of eCommerce, Insurance, SaaS, etc. that look toward future expansion.

LiveAgent is a helpdesk solution used by over 40 000 customers around the world that provides reliable call center software and many other advanced features. With multiple automation options and a large number of available integrations, you will never struggle to provide excellent customer service.

Key features:

 • Inbound and outbound call center
 • IVR
 • ACD
 • Automatic callback
 • Ticketing
 • Unlimited call recordings
 • Call center management
 • CRM integration
 • Self-service portal & knowledge base
 • Analytics and reporting

Pros:

 • Omnichannel experience
 • Over 60 VoIP provider integrations
 • Easy to set up and use

Cons:

 • Tech support is available 24/7, but it is located in the EU
 • Unable to log into two browsers with one account at the same time
 • No real-time call monitoring

LiveAgent’s customers

Some of the most known customers of this software include industry giants like Forbes, Huawei, Nascar, BMW, and Yamaha.

Pricing

LiveAgent offers a completely free version. Although, if you want to take advantage of its additional features, you can choose from three pricing options, including $9, $29, and $49 a month. The last option includes excellent call center capabilities.

Before committing to one of the paid plans, you can sign up for a 14-day free trial, so you can explore what you’ll be getting.

2. RingCentral

Ringcentral Call Center software homepage

Best call center software for businesses of all sizes.

RingCentral contact center is a cloud-based solution that offers a robust set of features all contained within one convenient app. With well-known customers across all industries, you can be sure that you will receive the best quality service.

Key features:

 • Virtual call center
 • Auto-dialer
 • Callback scheduling
 • Call logging and monitoring
 • Real-time reporting
 • Call recording

Pros:

 • 500+ integrations on Zapier
 • Easy call switching between devices
 • User-friendly UI

Cons:

 • Difficult to communicate with customer support
 • No real-time updates
 • It can be buggy at times

RingCentral’s customers

Among RingCentral’s customers, you can find Bennett International, Lush Cosmetics, and Chatterkick.

Pricing

You can pay for RingCentral’s services either monthly or annually. Starting at $14.99 a month, you can get the essentials including unlimited calling in US and Canada. For more advanced features, you can opt for plans including $20.99, $26.24, and $37.49 per month.

You can try RingCentral contact center for free if you sign up for their 15-day free trial. You can extend this period by taking advantage of a 30-day risk-free money-back guarantee.

3. Genesys

Genesys Call Center software homepage

Best call center software for all companies looking for an easy-to-use cloud call center solution.

You can be one of the over 70 000 customers worldwide that trust Genesys with their contact center operations.

Key features:

 • Blended call center
 • Predictive dialer
 • Callback scheduling
 • ACD
 • IVR
 • Auto dialer

Pros:

 • Easy to set up IVR
 • Gamification
 • Real-time dashboard

Cons:

 • Unintuitive UI
 • Difficulties using softphones on Linux
 • Difficult to communicate with customer support

Genesys’s customers

Genesys is trusted by many businesses including Xerox, Uplift, and Heineken Mexico.

Pricing

You can start using Genesys at a price point of $75 per agent per month and then upgrade to plans costing $110 and $150. All of these pricing options are billed annually.

You can try Genesys for free with their 30-day free trial.

Alternative software options

Evaluate Genesys alternatives

4. CloudTalk

CloudTalk Call Center software homepage

Best call center software for mid-sized companies that are aiming for growth.

CloudTalk offers over 70 advanced calling features. This call center software is typically used for sales and outbound calling with many advanced features like skills-based routing, automation, and unlimited call queues.

Key features:

 • Blended call center
 • VoIP
 • Automation options
 • Skills-based routing
 • Real-time reporting
 • Auto dialer, power dialer, automatic dialing

Pros:

 • Quality management
 • 2500+ app integrations
 • Unlimited call queues

Cons:

 • Only the Custom includes SLAs
 • Unavailable multimedia messages
 • Audio conferencing is limited to three people

CloudTalk’s customers

CloudTalk boasts a large client base including DHL, Yves Rocher, and Rosenberg.

Pricing

CloudTalk offers three pricing plans including $25, $30, and $50. You can also contact their team and request a custom pricing plan, so it fits your exact needs.

You can sign up for a 14-day free trial to get acquainted with its capabilities.

5. HubSpot

Hubspot Call Center software homepage

Best call center software for growing teams in businesses across all industries.

HubSpot offers its extensive services to over 100 000 businesses across more than 120 countries, so you can be sure that this well-established software provider will take good care of your business operations.

Key features:

 • Broad customer database
 • Collaborations tools
 • Contact management
 • Third-party integrations
 • Self-service portal
 • Extensive reporting and analytics

Pros:

 • Streamlined reporting and tracking process
 • Data visualization
 • Great customer support

Cons:

 • The free plan lacks access to tech support
 • Steep learning curve
 • Ticket functionality is limited

HubSpot’s customers

HubSpot’s worldwide customer base includes companies like DocPlanner, SoundCloud, and GoFundMe.

Pricing

Some of HubSpot’s standard features are available for free. However, you can subscribe to HubSpot Service Hub’s paid software for €41, €414, or €1104 a month. However, these prices are flexible due to set-up and onboarding fees.

If you’d like to try it out, you can sign up for a 14-day free trial.

Alternative software options

Look into HubSpot alternatives.

6. Five9

Five9 Call Center software homepage

Best call center software for businesses ready to transfer from on-premise solutions to the cloud.

Five9 Intelligent Cloud Contact Center uses the power of practical artificial intelligence (AI) to boost customer satisfaction rates for more than 2000 clients.

Key features:

 • Blended call center
 • Preview dialer
 • Practical AI tools
 • Collaboration tools
 • IVR
 • Predictive analytics

Pros:

 • Intelligent routing
 • Call screening
 • Minimal software requirements

Cons:

 • Limited capability to stop spam calls
 • Unintuitive UI
 • Occasional connectivity errors

Five9’s customers

Among Five9’s customers, you can find businesses including Zevas, Rochester Institute of Technology, and Bakkt.

Pricing

Five9 offers four pricing plans consisting of $149, $169, $199, and $229 billed monthly.

7. Zendesk

Zendesk Call Center software homepage

Best call center software for smaller and mid-sized businesses committed to delivering the best customer service.

Zendesk provides call center software that is fully integrated with their helpdesk platform. With its large client base, you can rest assured that Zendesk will take care of your call center needs.

Key features:

 • Blended call center
 • Native integration options
 • Workflow management
 • ACD
 • IVR
 • Performance metrics

Pros:

 • Over 100 third-party integrations
 • Robust knowledge base and self-service options
 • Great uptime

Cons:

 • Not many collaboration options
 • No way to prioritize tickets
 • Difficult to communicate with customer support

Zendesk’s customers

Modsy, BoxyCharm, and Vimeo are some of the clients that use Zendesk’s software.

Pricing

Zendesk offers three pricing options consisting of $19, $49, and $99 per month per user billed annually.

If you’d like to test it out, you can sign up for their 30-day free trial.

Alternative software options

Check out Zendesk alternatives.

8. Talkdesk

Talkdesk Call Center software homepage

Best call center software for companies employing a minimum of 5 agents looking to improve relationships with their customers.

Talkdesk’s cloud-based call center software offers 25+ integrations with various business tools to help boost your sales and provide excellent customer support.

Key features:

 • Outbound and inbound call center solution
 • VoIP
 • IVR
 • Callback scheduling
 • ACD
 • Reporting and analytics

Pros:

 • User-friendly
 • Call reliability
 • Reliable customer support

Cons:

 • Insufficient knowledge base
 • Lacks the ability to change the ringtone
 • Insufficient mobile app

Talkdesks’ customers

Across all industries, clients like ClickPay, Canon, and Accenture rely on Talkdesk’s software.

Pricing

Besides their custom pricing plan, Talkdesk has three options to choose from including $75, $95, and $125 per user per month.

If you’d like to have a look at their software before purchasing it, you can sign up for a free trial.

9. Vonage

Vonage Call Center software homepage

Best call center software for large enterprises that put customer experience and team collaboration at the forefront.

Vonage offers 40+ business features that will make your calls and video conferences easy to manage.

Key features:

 • VoIP
 • Presentation streaming
 • Voice mail
 • IVR
 • Recording
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Great voice quality
 • Reliable mobile app
 • Easy to use

Cons:

 • Some international numbers might be blocked until submitting a request to allow them
 • Laggy history settings
 • Difficult to communicate with customer support

Vonage’s customers

Many businesses like Key Travel, Cambly, and Apptivo use Vonage’s products and services.

Pricing

Vonage offers pricing plans for their customers, starting at $19.99, $29.99, and $39.99 per line per month plus taxes and fees.

You can also try it out for free when you sign up for Vonage’s 14-day free trial.

10. Freshdesk

Freshdesk Call Center software homepage

Best call center software for companies across all industries aiming to provide an amazing customer experience.

Freshdesk is an established platform in the field of customer support with over 50 000 customers worldwide.

Key features:

 • Call center management
 • Routing
 • Ticketing
 • Self-service portal
 • Collaboration tools
 • Workforce management

Pros:

 • Reliable 24/7 customer support
 • Workforce optimization
 • Affordable

Cons:

 • Limited reporting features
 • Tickets can get lost while transferring between teams
 • Not enough customization options

Freshdesk’s customers

Some of the Freshdesk’s clients include Netflix, Evernote, and Optimum Financial Solutions.

Pricing

To use Freshdesk’s core features, sign up for their free plan. If you’d like to experience a full range of the software’s capabilities, you can opt for €15, €39, or €49 agent/month plans.

Furthermore, you can try Freshdesk during a 21-day free trial.

Alternative software options

Review Freshdesk alternatives.

11. Avaya

Avaya Call Center software homepage

Best call center software for businesses that strive to deepen connections with their customers.

Avaya is a cloud-based software solution that will make your virtual conferences truly enjoyable.

Key features:

 • Contact management
 • Automated routing
 • IVR
 • Call recording
 • Voice mail
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Easy to use
 • Easily scalable
 • Customizable interface

Cons:

 • Lack of self-service
 • No multilingual customer support
 • Insufficient third-party integrations

Avaya’s customers

You may recognize some of Avaya’s customers, including Datamark, Fiber Industries, and Treated.com.

Pricing

If you’re considering subscribing to Avaya’s services, contact their sales representatives and get a pricing plan made for you.

12. CallHippo

CallHippo Call Center software homepage

Best call center software for businesses of all sizes aiming to boost growth.

CallHippo helps over 5000 companies worldwide provide the best customer service to their customers.

Key features:

 • Blended call center
 • IVR
 • ACD
 • Predictive and automatic dialing
 • Telemarketing management
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Clear and user-friendly dashboard
 • Easy to set up
 • Affordable

Cons:

 • Occasional connectivity issues
 • Difficult to communicate with customer support
 • Limited reporting capabilities

CallHippos’s customers

Among businesses that use CallHippo, you can find Brioso Technologies, Aspire, and Altvalora.

Pricing

CallHippo offers four pricing plans you can choose from including €15, €22, €36, and €45 per user per month. You can also purchase further add-ons.

13. 3CX

3CX Call Center software homepage

Best call center software for a wide range of companies who want to cut their telco costs while keeping high levels of customer satisfaction.

3CX is trusted by more than 600 000 companies across all industries, so you can be sure you will be in good hands.

Key features:

 • Blended call center
 • Call routing
 • ACD
 • IVR
 • Audio/video conferencing
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Mobile apps for iOS and Android
 • Easy to set up and use
 • Reliable customer support

Cons:

 • Occasional connectivity issues
 • Call logs can be hard to navigate
 • Not enough customization options

3CX’s customers

3CX has many different customers including Toyota, Wilson, and American Express.

Pricing

You can use some of 3CX’s software features free of charge. However, if you’d like to take advantage of their more advanced features, you can sign up for one of the following plans: €150, €235, or €270 for their hosted option. If you’d like to use the self-managed solution, you can pay €135, or €170.

The first year of using 3CX’s software is considered a free trial period.

Alternative software options

Evaluate 3CX alternatives.

14. Dialpad AI

Dialpad AI Call Center software homepage

Best call center software for businesses of all sizes which are not afraid of innovation.

Dialpad offers a reliable software solution that offers an automated, yet highly personalized experience.

Key features:

 • IVR
 • ACD
 • Inbound and outbound call center solution
 • Automated routing
 • Power dialer
 • Performance management

Pros:

 • Many configuration options
 • Easy to set up and use
 • Switching live calls between devices

Cons:

 • Insufficient how-tos
 • Occasional connectivity issues
 • Lacks some internal communication features

Dialpad AI’s customers

Dialpad has a large customer base including companies like Fenway Health, Uber, and Clear Capital.

Pricing

You can use Dialpad’s software for €20, or €25 per user per month, or you can request a custom pricing plan to fit your exact needs.

You can try this software solution for free if you sign up for the 14-day free trial.

15. Bitrix24

Bitrix24 Call Center software homepage

Best call center software for small companies with remote teams that want to have effective collaboration.

Bitrix24 is an ideal solution for companies that want to increase their sales whether they are at the office or on the other end of the world. Bitrix24 provides both cloud-based and on-premise solutions so it can fit your business perfectly.

Key features:

 • Inbound and outbound call center
 • ACD
 • IVR
 • Automated routing
 • Predictive and auto-dialer
 • Performance metrics

Pros:

 • Easy to integrate
 • Customizable UI
 • Reliable app for Android

Cons:

 • Insufficient file-sharing
 • Difficult to reach tech support
 • Steep learning curve

Bitrix24’s customers

Companies that use Bitrix24’s software include PC Pulse, Cargo, and Compara.

Pricing

You can experience some of the basic features completely free of charge with Bitrix24’s free plan. However, if you want to take advantage of their additional features, including call center software, you can subscribe to a $39, $79, or $159 per month plan. If you prefer an on-premise system, you can purchase a one-time license costing either $2990 or $24990 for enterprises.

Before committing to any of these paid plans, you can try Bitrix24 using their 30-day free trial.

Alternative software options

Look into Bitrix24 alternatives.

16. Aircall

Aircall Call Center software homepage

Best call center software for all the companies that conduct sales and support through phone.

More than 9000 customers trust Aircall’s cloud-based call center software with their contact center operations.

Key features:

 • Blended call center
 • ACD
 • IVR
 • Call center management
 • Call recording
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Easy to set up
 • Good call quality
 • Extensive knowledge base

Cons:

 • Lack of customization
 • Does not accept text messages
 • It can be laggy at times

Aircall’s customers

Among businesses that use Aircall’s software, you can find Avocado, Jobilla, and Birdies.

Pricing

Aircall’s basic plan starts at €30 per month billed annually. If you’d like to get access to more features, you will pay €50 per month also billed annually. Furthermore, you can contact Aircall and get a custom pricing plan that will fit your needs perfectly.
Before you decide to subscribe to a paid plan, you can try Aircall for free with their 7-day free trial.

Alternative software options

Check out Aircall alternatives.

17. Twilio

Twilio Call Center software homepage

Best call center software for companies of all sizes that need a reliable call center software solution.

Twilio is a customer engagement platform that allows you to provide truly personalized support to your clients.

Key features:

 • Blended call center
 • ACD
 • IVR
 • Audio/video conferencing
 • Collaboration tools
 • Call routing

Pros:

 • Reliable customer support
 • Automation options
 • Extensive knowledge base

Cons:

 • Requires advanced IT skills
 • Insufficient analytics and reporting
 • Insufficient mobile apps

Twilio’s customers

Some of the well-known companies that use Twilio include DoorDash, Allergan, and Lyft.

Pricing

Twilio’s pricing to initiate calls starts at 2 cents per minute. To receive calls, the price starts at $1 monthly per phone number and 1 cent per minute.

You can try Twilio for free when you sign up for their 45-day free trial.

18. Dixa

Dixa Call Center software homepage

Best call center software for businesses of all sizes that strive to provide an amazing experience to their customers.

Dixa allows its customers to provide a truly multi-channel experience to their customers in small or large contact centers.

Key features:

 • Blended call center
 • VoIP
 • IVR
 • Multi-channel data collection
 • Collaboration tools
 • Employee activity monitoring

Pros:

 • AI-optimized knowledge base
 • Good uptime
 • UI is easy to navigate

Cons:

 • Occasional issues with call forwarding
 • Insufficient analytics
 • No call transcription

Dixa’s customers

Some of Dixa’s happy customers include Organic Basics, Rapha, and Too Good To Go.

Pricing

You can contact Dixa’s sales team to book a demo call and get a customized pricing plan.

However, if you want to try it out, you can sign up for their free trial.

Alternative software options

Review Dixa alternatives.

19. Nextiva

Nextiva Call Center software homepage

Best call center software for larger businesses that look for a reliable enterprise software solution.

Nextiva offers a reliable and secure call center software system that over 80 000 companies around the world rely on.

Key features:

 • IVR
 • ACD
 • Activity dashboard
 • Audio/video conferencing
 • Predictive and auto-dialer
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Reliable mobile app
 • Great uptime
 • Easy to manage

Cons:

 • Steep learning curve
 • Uploading audio files can be difficult at times
 • Sometimes it’s difficult to reach tech support

Nextiva’s customers

You may recognize some of Nextiva’s customers including Taco Bell, Pac-12, and Buffalo Bills.

Pricing

You can subscribe to one of the three pricing plans Nextiva offers, including $18.95, $22.95, or $32.95 per user per month. All of these options can be billed monthly or annually.

You can try out some of Nextiva’s features by signing up for the 7-day free trial.

20. Nice CXone

Nice CXone Call Center software homepage

Best call center software for companies of all sizes looking to improve relationships with their clients.

Nice CXone empowers its clients to harness the powers of AI and automation to deliver the best customer experience possible.

Key features:

 • Blended call center
 • Automated routing
 • Progressive dialer
 • Ticket management
 • Call recording
 • Reporting and analytics

Pros:

 • UI is easy to navigate
 • Good call quality
 • Clear and user-friendly dashboard

Cons:

 • Lacks customization
 • It can be slow at times
 • Insufficient custom reports

Nice CXone’s customers

Nice CXone is trusted by many customers including Columbia Sportswear, Radisson Hotels, and Teleflora.

Pricing

You can take advantage of Nice CXone’s features starting at $100 per month per feature.

If you’d like to try it out before making a purchase, you can sign up for their 60-day free trial.

21. UJET

UJET Call Center software homepage

Best call center software for mid-sized and large companies that want to bring the best support to their clients.

If you employ at least 50 contact center agents, UJET is an excellent call center software for you.

Key features:

 • Blended call center
 • IVR
 • ACD
 • Call routing
 • Call recording
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Easy integration with Linux
 • Reliable customer support
 • Helpful tracking tools

Cons:

 • Insufficient native reporting functionality
 • It can be slow at times
 • Occasional connectivity issues

UJET’s customers

Among businesses that use UJET’s software, you can find Wag!, Instacart, and Zettle.

Pricing

UJET’s software is available for purchase for $65, $69, $99, or $120 a month.

If you’d like to try UJET without committing to a paid subscription, you can register for a free trial.

22. Ringover

UJET Call Center software homepage

Best call center software for small to mid-sized businesses across all industries.

Ringover is a simple to implement and use software with 40+ business tools that allow you to have all the customer information at hand.

Key features:

 • Blended call center
 • Collaboration tools
 • ACD
 • IVR
 • Video conferencing
 • Reporting and analytics

Pros:

 • Intuitive user interface
 • Shadowing features
 • Clear and easy to use dashboard

Cons:

 • Notifications may lag at times
 • Occasional connectivity issues
 • Occasional delays

Ringover’s customers

Ringover has over 10 000 clients including Sherpany, Klaxoon, and Clausematch.

Pricing

You can subscribe to Ringover for €19 or €39 per user per month. If you’d like to get a custom pricing plan, you can contact Ringover’s sales team.

Furthermore, you can try this software solution for free if you sign up for a 7-day free trial.

23. VICIdial

VICIdial Call Center software homepage

Best call center software for every business that doesn’t appreciate vendor lock-in.

VICIdial is an open-source contact center software that is used by more than 140 000 customers worldwide.

Key features:

 • Blended call center
 • IVR
 • Predictive dialer
 • ACD
 • Call routing
 • Call recording

Pros:

 • Free of charge
 • Easily scalable
 • Compatible with Linux

Cons:

 • Steep learning curve
 • Outdated interface
 • Difficult to set up without advanced IT skills

VICIdial’s customers

VICIdial is used by clients like Directo, Homebase, and PROS.

Pricing

You can use VICIdial’s call center software completely free of charge.

24. Channels

VICIdial Call Center software homepage

Best call center software for businesses of all sizes in eCommerce and online retail.

Channels is a cloud-based data-powered business phone system that allows you to easily connect with your clients.

Key features:

 • Blended call center
 • Callback scheduling
 • IVR
 • Activity dashboard
 • Call recording
 • Call routing

Pros:

 • Reliable customer support
 • Easy to set up
 • Affordable

Cons:

 • Slow downloading from the cloud
 • It can be glitchy at times
 • Insufficient custom reports

Channels’s customers

Channels is trusted by many customers including Kodakit, InstaForex, and DocPlanner.

Pricing

Channels allows you to use their essential features, including call center software, free of charge. If you want to take advantage of their advanced options, you can subscribe for $24, or $62 a month.

Before deciding to purchase a paid package, you can sign up for a free trial.

Alternative software options

Evaluate Channels alternatives.

25. Avoxi

Avoxi Call Center software homepage

Best call center software for larger-scale businesses across all industries located anywhere in the world.

Avoxi has over 20 years of experience in international communications. With its coverage of more than 170 countries, you can be sure that your customers will be able to reach you each time.

Key features:

 • Blended call center
 • Reporting and analytics
 • IVR
 • Video conferencing
 • Call recording
 • Call routing

Pros:

 • Reliable customer support
 • Easy to set up and use
 • Customization options

Cons:

 • Slow downloading from the cloud
 • The mobile app can be glitchy at times
 • Insufficient self-service

Avoxi’s customers

You may recognize some of Avoxi’s clients like Moncler, Marriott International, and Black & Decker.

Pricing

You can start using some of Avoxi’s features for free. However, if you want to take advantage of their further features, you can choose from the following options: $19.99 per user or $39.99 per user.

Moreover, you can get acquainted with Avoxi’s features during the 7-day trial period.

What is the best call center software?

There are many call center software options to choose from. Let’s have a quick look at the top 5.

 • LiveAgent – With its call center capabilities, LiveAgent is the best you can get at an affordable price. LiveAgent boasts a Capterra rating of 4.7 and includes features like automation options, over 150 integrations, and a robust knowledge base with a self-service portal. It is an excellent option for all businesses striving to provide the best customer service possible.
 • Genesys – Having over 70 000 customers worldwide, Genesys is an established player in the field of customer service. With a Capterra rating of 4.2, you can rest assured that your contact center operations will be well taken care of.
 • Talkdesk – If you’re looking for a call center software that will help your team boost customer engagement, connect with your clients, and close more deals, look no further. A rating of 4.5 on Capterra shows that Talkdesk’s solution will not disappoint you no matter the industry you are in.
 • Five9 – This call center software leaves little to be desired. Boasting a 4.2 Capterra rating, there is no doubt that Five9’s solution will not disappoint. If you’re trying to build brand awareness and strong relationships with your client base, this might be a great option for you.
 • UJET – If you value software that is accessible and compatible with mobile platforms, UJET might be the one for you. A 4.5 rating on Capterra demonstrates that UJET is a robust call center solution for companies that keep customer-centricity at the top of their priority list.

Top 5 call center software compared

Call Center software LiveAgent Genesys Talk desk Five9 UJET
Capterra rating
Overall software ratings from verified users on Capterra.
4.7
(approx. 1k reviews)
4.4
(approx. 100+ reviews)
4.5
(approx. 600 reviews)
4.2
(approx. 400 reviews)
4.5
(approx. 100+ reviews)
Web-based
Free version
LiveAgent offers free version.
Genesys doesn't offer free version.
Talk desk doesn't offer free version.
Five9 doesn't offer free version.
UJET doesn't offer free version.
Free trial
LiveAgent offers free trial.
Genesys offers free trial.
Talk desk offers free trial.
Five9 doesn't offer free trial.
UJET offers free trial.
Starting price
$49/agent/month LiveAgent call center software prices start at $49/agent/month.
$75/agent/month Genesys call center software prices start at $75/agent/month.
€75/agent/month Talk desk's call center software prices start at €75/agent/month.
$149/agent/month Five9 call center software prices start at $149/agent/month.
$65/agent/month UJET call center software prices start at $65/agent/month.

Mistakes to avoid when buying call center software

 • Insufficient staff training – It doesn’t matter how powerful or reliable your call center software is when your agents can’t use it properly. Take the time to train your staff and let them get familiar with the new technology. You can do this by booking an expert from the vendor, scheduling seminars, or studying available documentation.
 • No needed features – Before purchasing a call center software package, take your time and get acquainted with all the features and capabilities it offers. The last thing you want is to make a purchase and then find out that it doesn’t provide what you need.
 • Not taking full advantage of the trial period – A free trial is an option for you to make an educated decision if you want to commit to a particular solution. It is the time when you can explore and get to know a product or a service so you can decide whether it is something you would like to invest in.
 • Discount dealing – We all like a good deal. However, sometimes you truly get what you pay for, so make sure that the solution you choose to go with is not only budget-friendly but also has all the capabilities your call center requires.
 • Not looking into the future – You should have some sort of plan for the future before making a purchase. Make sure that the software you use can be scaled up or down based on the needs of your business.

What to ask on a demo call about call center software and the company

A demo call is your time and place to ask questions and get first-hand information from the vendor. Although, sometimes it might be a bit overwhelming and you might forget the questions you planned on asking.

Don’t worry, we’ve got you covered.

 • How can I configure my call center software?
 • How much time will it take to set the call center software up?
 • How long can I keep my call recordings?
 • Can I delete a call recording?
 • Can I record incoming or outgoing calls only?
 • Can I listen to the call in real-time?
 • Can I route incoming calls to certain teams?
 • Can I forward calls to external numbers?

Implementation of call center software

The exact steps and actions depend on the provider of your call center automation software solution, the level of customization they allow, how many integrations you need to set up, and many more.

It could take a person with no prior IT experience half an hour, or it can take an experienced tech-savvy personnel a whole afternoon to configure everything correctly.

The most important, and frankly the only thing you really need to set up LiveAgent call center software is a VoIP number that supports SIP trunking. Although for some it is considered a piece of cake, if you need advice or assistance, our amazing team will help you set everything up.

But if you’d like to delve deep into the process of setting up your call center, – including call center software – you can use our Call center setup checklist to help you stay organized and make sure that you don’t forget anything important.

Conclusion

 • The best all-in-one call center software

Although it is difficult to determine the best call center software for each business, the most reliable one is LiveAgent call center software. With its robust set of features, you can be sure that you will not miss anything your business might need either now, or in the future.

 • The best call center software with built-in ticketing, and live chat

LiveAgent’s call center software leaves little to be desired. With each customer interaction, be it a call, a live chat message, or a social media mention converted to a ticket, you don’t need to ever worry that you’ll miss anything. This way, your customers will feel heard and appreciated every time they reach out to you.

 • The best feature-rich call center software

If you’re searching for call center software full of amazing features that will take your customer support to the next level, look no further. LiveAgent’s call center software is the right solution for you.

 • The best value for the price call center software

In the category of cost-saving, LiveAgent is a clear winner. Not only does this call center software allow you to make inbound and outbound calls, use automation, harness the power of extensive reports, and increase your conversions, but it is also accessible to all the businesses who want to delight their customers while keeping costs low.

 • The highest-rated call center software

On review sites like Capterra, G2, and TrustRadius, LiveAgent boasts high ratings and great reviews. So if you are the one to listen to the voices of LiveAgent’s clients, you might be on the right path to finding the best call center software for you.

 • The easiest call center software to set up & use, and integrate

LiveAgent is, no doubt, the way to go if you’re looking for reliable software that is also easy to implement. You can configure, customize, and integrate it in no time without the need to know how to code.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je programska oprema za klicni center?

Programska oprema za klicni center je rešitev, ki podjetjem pomaga upravljati dohodne telefonske klice svojih strank. Ima lahko številne funkcije, kot so centralizirani telefonski klici s stacionarnih ali spletnih mest, inteligentno usmerjanje, samodejno klicanje ali celo snemanje klicev. programska oprema centra bi morala agentom klicnega centra pomagati tudi pri dostopu do pomembnih informacij o svojih strankah, kot so zgodovina naročil, kontaktni podatki in prejšnje vstopnice.

Kako deluje programska oprema klicnega centra?

Programska oprema za klicni center deluje tako, da centralizira in usmerja klice s stacionarnih telefonov ali spletnih mest v vašo programsko opremo. Če kliče stranka, programska oprema pregleda svojo bazo podatkov o strankah, da ugotovi, ali ima kakšne predhodne informacije o klicatelju. Te informacije so nato dostopne agent in pregleda, preden prevzame klic. Medtem je klic v čakalni vrsti. Ko se nanj odgovori, se klici posnamejo zaradi usposabljanja in kakovosti.

Kaj je IVR v okolju klicnega centra?

IVR je interaktivna tehnologija glasovnega odzivanja. IVR omogoča računalnikom interakcijo z ljudmi z uporabo glasovnih ukazov ali tonov s tipkovnice. IVR se uporablja v okolju klicnega centra za usmerjanje klicev ustreznim agentom ali oddelkom. IVR lahko tudi se uporablja za pridobivanje informacij o računu ali pošiljanje povratnih informacij. Zato je odlična rešitev za podjetja.

Kakšna je funkcija klicnega centra?

Glavna funkcija klicnega centra je omogočiti strankam, da pokličejo podjetja z morebitnimi vprašanji glede izdelkov, pravilnikov, vračil, funkcionalnosti, odpravljanja težav ali povratnih informacij.

Koliko stane programska oprema za klicni center?

Cena je odvisna od kakovosti programske opreme, ki jo izberete. LiveAgent je vse-v-enem rešitev za pomoč uporabnikom, ki vključuje tudi klicni center. Cena je izpeljana glede na to, koliko agentov vaše podjetje potrebuje na mesec. -inclusive naročnina vsebuje celoten klicni center, kar je 39 $ na mesec na agenta.

Kakšne so prednosti programske opreme za klicni center?

Prednosti programske opreme klicnega centra vključujejo izboljšano učinkovitost agenta, sodelovanje strank, izkušnjo strank in večjo prodajo.

Povezani članki zNajboljša programska oprema za klicni center
Spoznajte več o ponudniku VoIP storitev. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Ponudnik storitev VoIP

Spoznajte več o ponudniku VoIP storitev. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Programska oprema iz baze znanja je nujna pri zagotavljanju podpore svojim strankam. LiveAgent ne ponuja samo tega, ampak še več. Ugotovite, zakaj bi morali izbrati LA.

Omogočite stranke s programsko opremo baze znanja

The article discusses the benefits of implementing a knowledge base solution for businesses. By creating essential articles in multiple languages, this solution can improve customer experience and satisfaction, as well as reduce the workload for customer support teams. It also highlights the importance of providing quick and easy access to relevant information for impatient customers and preventing customer confusion and overload.

Programska oprema za snemanje klicev LiveAgent lahko shrani neomejeno število posnetkov klicev. Do njih lahko kadar koli dostopate zaradi pravnih razlogov ali zagotavljanja kakovosti.

Profesionalna programska oprema za snemanje klicev

LiveAgent je odlično orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporočajo številni uporabniki. Njegova uporaba je povečala zadovoljstvo strank, povečala prodajo in izboljšala odzivni čas. Poleg tega omogoča pregled potreb strank glede na kategorijo.

Ali razmišljate o Tawk.to za svoje potrebe po klepetu v živo? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Tawk.to pregled klepeta v živo

LiveAgent in Laditech omogočata brezhibno integracijo. Zagovornik znamke širi blagovno znamko med ljudmi. Uporabite brezplačne predloge za pridobitev strank in si oglejte statistiko klepeta v živo. LadiTech izboljša izkušnjo podpore strankam. Tawk.to je odlična brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki uspe preseči številne plačljive rešitve.

Raziščite izbor najboljše programske opreme za klepet v živo na trgu. Izberite idealno programsko opremo za klepet v živo za vaše spletno mesto in dvignite svoje storitve za stranke na luno.

Programska oprema za klepetanje v živo

Programska oprema za klepet v živo je odlična za povečanje stopnje zadrževanja strank in vključenosti. LiveAgent ponuja številne funkcije, medtem ko HubSpot Service Hub in tawk.to sta primerna za startupe in srednje velika podjetja. Zoho Desk je prilagodljiv in ima visoko oceno.

Spoznajte, kje iskati klicni center za prodajo. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Klicni center za prodajo

Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various customer support tools and a 14-day free trial. Areto Systems provides online payment services and customer support with high customer satisfaction. Buying a call center involves understanding the factors affecting its price and making a substantial investment. The profitability of a call center business depends on the chosen model and its execution. Call centers for sale can be found online, and choosing the right one involves considering factors such as international reach, size, potential for expansion, capital, technologies, and costs. The cost of owning a call center varies depending on factors such as the type of center, number of employees, location, services provided, and infrastructure.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x