Poslovite se od počasne, slabše programske opreme in pozdravite LiveAgent

Preklopi na LiveAgent & vaše podatke bomo prenesli brezplačno.

 • ✓ Brez pristojbine za namestitev
 • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
 • ✓ Prekliči kadar koli
Uporablja ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
LiveAgent migration animation
Migration background

Migrirajte vaše podatke v LiveAgent

Preklop med različnimi programi za pomoč strankam ni vesoljska znanost. Prenos vseh vaših podatkov od vašega trenutnega ponudnika v LiveAgent z enim od naših predoblikovanih vtičnikov ali dovolite našemu specialistu za tehnično podporo, da za vas opravi težko delo.
 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
Migrate data to LiveAgent on your own

Uporaba predoblikovanega vtičnika

V nekaterih primerih ponujamo predoblikovan vtičnik, ki bo vaše podatke od prejšnjega ponudnika migriral v LiveAgent. Vse, kar morate narediti je prijava v vašo LiveAgent nadzorno ploščo in klikniti drsnik za aktivacijo. Migracija bo od vas zahtevala le vaš API ključ — dodatno kodiranje ni potrebno.
Več informacij

Brezplačen upravitelj migracije

Kontaktirajte nas preko klepeta v živo ali email sporočila in nam sporočite, kakšno migracijo potrebujete. Z veseljem bomo migrirali vaše podatke, medtem ko boste sedeli in pili kavo.
Data migration from one solution to another

Kaj lahko migrirate iz trenutnega programa za pomoč strankam

Osebe

Enostavna migracija agentov, administratorjev, končnih uporabnikov in strank.

Oznake

Migrirajte vse vaše oddelke in oznake zahtevkov.

Zahtevki

Migrirajte zahtevke, priloge, uporabnikova polja in polja zahtevkov.

Ključne prednosti, ki jih naše stranke uživajo po migraciji na LiveAgent

Customer providing review for service on mobile phone

Vrhunska storitev za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri katerikoli težavi 24/7.
Ultimate omni-channel help desk software experience

Rešitev za pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo

Naš program ponuja več kot 179 funkcionalnosti za podporo strankam in je dopolnjen z več kot 40 integracijami.
Person collecting papers into the net

Pomemben prihranek in ROI

LiveAgent ponuja za vedno brezplačen paket, kot tudi tri druge pakete po ugodnih cenah.
Multilingual support in LiveAgent

Več podprtih jezikov

LiveAgent je na razpolago v 43 različnih jezikovnih prevodih (nekateri delno) in podpira pripomočke s prilagoditvijo jezikov.
Email ticketing

Odkrijte moč univerzalnega nabiralnika

LiveAgent razkriva in poenostavlja vaš celoten proces podpore. Ni potrebe po nadzoru več uporabnikov na socialnih omrežjih ali napravah. Naš univerzalni nabiralnik prejema sporočila iz vseh vaših kanalov – socialnih, email, klepeta v živo, telefona, video klicev — samo recite. Ko so ta sporočila poslana v vašo LiveAgent nadzorno ploščo, so samodejno pretvorjena v zahtevke.
Več informacij

Klepet v živo tudi brez povezave

Izkoristite prednost našega robustnega programa za klepet v živo. Omogoča vam klepet z obiskovalci spletne strani v realnem času in tudi takrat, ko je sporočilo prejeto izven delovnih ur. Sporočila, ki so prispela, ko niste na spletu, se samodejno pretvorijo v email zahtevke na vaši LiveAgent nadzorni plošči. Dodatne funkcije vključujejo prilagodljiv gumb za klepet, obrazce pred klepetom, povabila na klepet in način, ko vidite vse, tudi tipkanje stranke, preden stisne gumb in pošlje sporočilo. Ta način omogoča tudi, da vidite URL osebe, s katero klepetate.
Live chat as a part of the help desk software
LiveAgent - Mobile help desk application

Storitev na poti z iOS in Android aplikacijo

Ker odlična podpora strankam zahteva fleksibilnost, smo poskrbeli, da je LiveAgent na voljo v obeh trgovinah za aplikacije, iOS in Android. Odgovorite na zahtevek na poti in naredite svoje stranke zadovoljne.

Prejmite več za manj z LiveAgentom

LiveAgent je najbolj pregledana in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Univerza Oxford, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda svojim strankam.

9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec

Migracija na LiveAgent​

Brezplačno migrirajte svoje podatke iz vseh spodaj naštetih rešitev za podporo strankam. Preklopite danes. Vse vam bomo uredili.
AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zLiveAgent migracija
Callhub Migracija

Preselite vaše podatke s CallHub k LiveAgent

LiveAgent je najboljše ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se vrhunskim podjetjem in ponudite boljšo podporo strankam z LiveAgent.

Migracija iz Kustomerja? LiveAgent vam lahko pomaga urejati vse, od elektronske pošte do socialnih medijev in baze znanja. Migrirajte brezplačno še danes.

Razmišljate o migraciji iz Kustomerja?

Programska oprema LiveAgent omogoča večkanalno rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje strank, vzpostavljanje pogovorov in ustvarjanje ločenih baz znanja glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

Dashly Migracija

Bi se preselili z Dashly k LiveAgent?

Želite preiti z Dashly na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent, poglejte primerjavo in preselite podatke že danes.

Želite preiti z Dashly na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent, poglejte primerjavo in preselite podatke že danes.

Bi se preselili z Dashly k LiveAgent?

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za podporo strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University ter ponudite vrhunsko podporo svojim strankam. Različni paketi ponujajo različne funkcije, od brezplačnih do premium storitev.

Želite preseliti vaše podatke z Aircall na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent in spoznajte njegove prednosti. Začnite z brezplačnim preizkusom že danes.

Prehod z AirCall na LiveAgent?

LiveAgent je storitev za stranke, ki temelji na umetni inteligenci in ponuja široko paleto funkcij, integracij in podporo strankam. Ponuja tudi brezplačno preizkusno obdobje in plačljive pakete. LiveAgent je cenjena programska oprema za pomoč uporabnikom in je v dobrih rokah podjetij, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Univerza Oxford. Poleg tega omogoča brezplačno migracijo iz druge programske opreme za klicni center.

Želite preseliti podatke s Front-a na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent in njegove prednosti. Začnite z brezplačno poskusno uporabo že danes.

Migrirati s Front-a?

LiveAgent je cenovno učinkovita rešitev za podporo strankam prek različnih kanalov. Uporabniki pohvalijo hitro odzivnost podporne ekipe, izboljšanje komunikacije s strankami in povečanje produktivnosti. Uporabniki tudi izpostavljajo prihranek časa in denarja ter povečanje zadovoljstva strank.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x