Migracija iz LiveHelpNow na LiveAgent?

Krijemo vam hrbet! preklopite na LiveAgent s pomočjo naše podporne ekipe in začnite uporabljati nov program za podporo strankam danes! Ponujamo vam brezplačno pomoč pri migraciji in vse vaše podatke bomo varno prenesli, da se boste lahko osredotočili na vaše stranke.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Data migration from one solution to another

Vse bomo prenesli brezplačno!

Če ste zainteresirani za prenos vaših podatkov na LiveAgent, se nam oglasite. Naša podporna ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja in vam pomagala migrirati vaše podatke. Med tem si lahko odpočijete in počakate, da bomo poskrbeli za vse.

Želite urediti sami?

LiveAgent podpira migracijske vtičnike za različne programe in trenutno delamo na vtičniku za migracijo iz LiveHelpNow. Ostanite z nami za več informacij!

Migrate data to LiveAgent on your own

Kateri tip podatkov lahko migriram iz LiveHelpNow?

Ljudje

Migracija agentov, administratorjev, končnih uporabnikov in strank na enostaven način.

Oznake

Migrirajte vaše oddelke in oznake zahtevkov.

Zahteve za podporo

Migrirajte zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Ste pripravljeni na migracijo iz LiveHelpNow na LiveAgent?

Poglejte nekaj prednosti, ki jih dobite s preklopom na LiveAgent

Customer providing review for service on mobile phone

Izjemna storitev za stranke

24/7 podpora naših agentov. Tukaj smo, kadarkoli nas potrebujete.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Najboljša rešitev za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in preko 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Person collecting papers into the net

Povečajte prihranke in donosnost naložb

Dobite LiveAgent za vedno brezplačno ali izberite enega od naših treh plačljivih paketov.

Multilingual support in LiveAgent

Izberite jezik

Izbirajte med 43 različnimi prevodi. LiveAgent podpira tudi pripomočke s prilagodljivim jezikom.

Migrirajte vaše podatke iz LiveHelpNow danes

LiveAgent je največkrat najbolje ocenjena programska oprema za srednja in mala podjetja v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite vrhunsko podporo.

Ime paketa

Zahtevek

Za majhna podjetja in podjetnike

$15 /mes
Ime Paketa

Zahtevek+klepet

Za srednja in velika podjetja

$29 /mes

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zLiveHelpNow migracija
LiveAgent je rešitev za podporo strankam, ki združuje več platform v enem uporabniškem vmesniku. Preselite podatke iz CallPage k LiveAgent in izkoristite prednosti.

Se selite s CallPage k LiveAgent?

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, Oxford University in ponudite vrhunsko podporo vašim strankam. Cena je $39/mo.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev vaših podatkov s Kayako na LiveAgent. Oglejte si podrobnosti in si zagotovite brezplačno selitev še danes.

Se selite iz Kayako?

Pomemben prihranek in donosnost naložbe z več kot 40 integracijami. LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke in več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom v 43 jezikih.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

Izjemna podpora strankam s 24/7 agenti. Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami. Povečajte prihranke in donosnost naložbe z LiveAgent. Izberite svoj jezik in prevod. Preselite podatke iz Verloopa že danes.

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

Ponudnik programske opreme LiveAgent omogoča uporabo večkanalne rešitve za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam. Preizkusite komunikacijske kanale, kot so klepet, klici, video klici in kontaktni obrazci.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

Platforma LiveAgent je namenjena podpori strankam s programsko opremo za klicni center, pomoč strankam, VoIP telefonom, in drugim funkcijam. Ponuja tudi integracije, trende, spletne seminarje, in kontaktne informacije za prodajne stike.

Selitev iz Smartsuppa v Liveagent? Dovolite, da vaše podatke preselimo namesto vas! Obrnite se na naše strokovnjake za podporo in se z njimi pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Smartsuppa v LiveAgent?

Platforma LiveAgent ponuja podporo strankam, programske opreme za klicni center in pomoč strankam. Omogoča tudi integracije, spletne seminarje in kontaktne informacije za prodajne kontakte.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico