Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Ali razmišljate o selitvi iz OTRS?

Pomagamo vam pri selitvi podatkov iz katere koli različice OTRS in pri namestitvi nove programske opreme LiveAgent za pomoč uporabnikom. Prihranite svoj čas in datoteke z asistenco naše ekipe službe za podporo. Preidite še danes na novo rešitev za podporo strankam ali pa jo 14 dni preizkusite brezplačno.

logo clients forbes
logo clients airbus
logo clients nascar
logo clients usc
logo esky color
slido green
Agents in Help desk software - LiveAgent

Uvoz podatkov z vtičnikom LiveAgent

Selitev iz OTRS je enostavna s pomočjo vtičnika za selitev LiveAgent. Ta vtičnik je vključen v namestitev službe za pomoč uporabnikom LiveAgent in bo iz vira uvozil vse vaše zahtevke za podporo in druge varnostne datoteke.

Poglejte, kaj vse pridobite s prehodom na LiveAgent

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software

Brezplačna selitev z našo pomočjo

Alternativno pa lahko za vas opravimo selitev in prenesemo vaše e-poštne zahteve in druge standardne datoteke. Tako boste prihranili čas, medtem ko se seznanjate z LiveAgent-om, ali pa se boste sprostili, medtem ko bomo vse prenesli.

Add an attachment in tickets - LiveAgent help desk feature

Kakšne podatke lahko selite?

Email icon

Zahteve za podporo

Vse pogovore strank preselite v eno mapo

Customers icon

Ljudje

Uvozite vse od imenika stikov, uporabnikov OTRS in agentov

dollar ticket

Oznake

Popolna varnostna kopija vaših oznak za zagotovitev pravilnega delovanja službe za pomoč uporabnikom

Zagotovite ustrezne storitve z uporabo pravega nabora orodij

Vse svoje račune v družbenih medijih povežite z našo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom, da izboljšate produktivnost agentov in zaščitite podatke svojih strank. Programska oprema za pomoč uporabnikom LiveAgent je skladna z Instagramom, Twitterjem, Facebookom, Facebook Messengerjem in Viberjem.

Reach out proactively, offer personalized and knowledgeable help, and enjoy improved customer satisfaction while generating more sa

Programska oprema službe za pomoč uporabnikom LiveAgent se ponaša z najhitrejšim pripomočkom na trgu za klepet v živo. Obiskovalce spletne strani pretvorite v stranke v le nekaj sekundah. Bodite proaktivni, nudite prilagojeno po meri in dobro informirano pomoč ter uživajte izboljšanem zadovoljstvu strank , hkrati pa generirajte več prodaje.

Z našo programsko podporo za vlaganje zahtev za podporo  usmerite vse poizvedbe strank na centralizirano namizje za vse kanale. Dodelite zahteve za podporo različnim oddelkom in agentom ter organizirajte vsako poizvedbo glede na oznake, prednost ali datum prejema. Oglejte si pot do rešitve vsake stranke od začetka do konca, prek različnih podpornih kanalov in v kontekstno bogati obliki z našim hibridnim tokom zahtevkov.

Ustvarite in oblikujte svojo lastno bazo znanja z našim urejevalnikom WYSIWYG (dobite kar vidite). Ustvarite svojo lastno vsebino, polno ustreznih informacij, in izboljšajte zadovoljstvo strank z zagotavljanjem orodij za samopomoč, kot so članki, pogosto zastavljena vprašanja ali forumi. Nastavite lahko tudi lastni dizajn, ki bo ustrezal vaši blagovni znamki.

Merge customer tickets in Help desk software - LiveAgent

Ali ste pripravljeni na selitev na novo orodje za pomoč strankam?

Pričnite z brezplačno preizkusno različico in za prenos vseh podatkov uporabite naš vtičnik za selitev. Med postopkom uvoza vaših podatkov in zahtevkov za podporo se lahko seznanite z našim naborom orodij.

Ste pripravljeni? Kliknite na gumb za brezplačno preizkusno različico in pričnite s selitvijo še danes.

Pri nas boste v dobrih rokah!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico