Prava izbira za vsako poslovanje

Popolnoma nastavljiv & prilagodljiv vašim potrebam.

  • ✓ Ni pristojbin za vzpostavitev
  • ✓ Storitev za stranke 24/7
  • ✓ Ni zahtevane kreditne kartice
  • ✓ Preklic kadarkoli
Uporabljajo
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generira več prihodkov

Ustvari nepozabne izkušnje strank, ki povečajo prihodek.

97%

Izzboljša zadovoljstvo

Razveseli vaše stranke s hitrim odzivom.

16×

Poveča vrednosti strank

Naredite več prodaje tako, da stranke ostanejo zveste vaši blagovni znamki.

Business background

Ena kompleksna rešitev za različne vrste podjetij

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki se prilagaja potrebam različnih poslovnih modelov. Odkrijte, kako lahko vašemu podjetju pomaga pri podpori strankam.
  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge

Odkrijte, kako LiveAgent spada v vašo nišo

 S pomočjo proaktivnih vabil za klepet v nekaj dosežite in prepričajte obiskovalce spletnega mesta, ki z zanimanjem brskajo po spletnih straneh.

Izvedite več

Omogočite enostaven dostop do pomembnih informacij s privlačnim samopostrežnim portalom, ki je napolnjen s pogostimi vprašanji in forumom skupnosti.

Izvedite več

Prilagodite prizadevanja za pomoč strankam in avtomatizirajte potek dela, dokler podpora strankam ne postane izjemna.

Izvedite več

Ustvarite zaupanje tako, da ponudite najvišje varnostne standarde, ko gre za zaščito podatkov vaše stranke.

Izvedite več

Storitev za stranke spremenite v svoje največje bogastvo z zagotavljanjem osebnih izkušenj, zaradi katerih vaše stranke želijo več.

Izvedite več

Startupi in mala ter srednje velika podjetja

Prihranite čas in denar tako, da hkrati upravljate več pogovorov s strankami.

Izvedite več

Prihranite več z LiveAgentom

Oglejte si, zakaj podjetja izberejo LiveAgent

LiveAgent Product Tour | Live Agent02:25Youtube video: LiveAgent Product Tour
Live Agent

Rast z najboljšimi

Pridružite se vedno večjemu številu podjetij, ki se zanašajo na LiveAgent in prihajajo iz različnih poslovnih okolij. Spoznajte, kako izkoriščajo prednosti večkanalne komunikacijske platforme in kako jo lahko tudi vi izkoristite. LiveAgent lahko izpolnjuje zahteve številnih industrijskih področij. Spoznajte kako in si oglejte njegovo delovanje.
Povezani članki zPoslovanje
Klepet v živo omogoča hitre odgovore na vprašanja strank, večkratno interakcijo hkrati in analizo uspešnosti. Pridobite brezplačno preskusno obdobje in zahtevajte predstavitev!

Prednosti klepeta v živo in kako ga uporabljati

Klepet v živo omogoča hitre odgovore na vprašanja strank, večkratno interakcijo hkrati in analizo uspešnosti. Pridobite brezplačno preskusno obdobje in zahtevajte predstavitev!

Povečajte sodelovanje strank s prilagojeno podporo za vse kanale. Vsakič, ko komunicirajo z vašim podjetjem, pustite svojim strankam odličen vtis.

Povečajte sodelovanje z LiveAgent

LiveAgent je večkanalna rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje. Priporočena je za podporo strankam in omogoča prilagodljivost in hitrost na vseh podpornih kanalih. Poleg tega omogoča tudi povečanje angažiranosti strank in izboljšanje sodelovanja s strankami.

Seeking professional email templates? Look no further. LiveAgent provides free email templates for marketing, sales, live chat, and help desk purposes.

Predloge za storitve za stranke

Predloge za storitve za stranke, vključno s vstopničnim sistemom, klicnim centrom, trženjem, prodajo, e-trgovino in bazo znanja. Pripravljene predloge e-pošte za poslovne kampanje, zahvale strankam, lansiranje izdelkov, zavrnitvena pisma in še več.

Naučite se ustvariti predloge obrazcev za zahtevke službe za pomoč uporabnikom, ki jih lahko vaše stranke uporabijo za oddajo težav, hroščev in spremljanja zahtev po storitvah.

Predloge obrazcev službe za pomoč uporabnikom

Obrazci za pomoč uporabnikom morajo biti enostavni in razumljivi. Večkanalna podpora omogoča boljše razumevanje strank in zbiranje dragocenih vpogledov ter izboljšanje produktivnosti agentov. LiveAgent je priporočana rešitev za večkanalno podporo strankam.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Programska oprema baze znanja

Izboljšajte odnose s strankami z učinkovito bazo znanja, naprednim iskanjem in večjezično podporo. Organizirajte vsebino s kategorijami in pišite izčrpne članke. Dodajte priloge za boljše razumevanje. Začnite brezplačen 30-dnevni preizkus.

Websupport je največji ponudnik spletnega gostovanja in registrator domen na Slovaškem, Češkem in Madžarskem. Oglejte si njihovo zgodbo o uspehu.

WebSupport

Websupport je največji ponudnik spletnega gostovanja in registrator domen na Slovaškem, Češkem in Madžarskem. Oglejte si njihovo zgodbo o uspehu.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Want to improve your customer service?

Answer more tickets with our all-in-one help desk software. Try LiveAgent for 30 days with no credit card required.

Andrej Saxon

Hello, I’m Andrej. We’re thrilled to invite you to an exclusive software demo where we’ll showcase our product and how it can transform your customer care. Learn how to achieve your business goals with LiveAgent or feel free to explore the best help desk software by yourself with no fee or credit card requirement.

Andrej Saxon | LiveAgent support team
Start Free Trial x