Dobra izbira za poslovanje podjetij

Popolnoma nastavljiv& prilagodljiv vašim potrebam

 • ✓ Ni pristojbin za namestitev    
 • ✓ Storitev za stranke 24/7    
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
 • ✓ Preklic kadarkoli
Uporabljajo
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generirajte več dobička

Ustvarite nepozabne izkušnje strank, ki povečajo prihodek.

97%

Izboljšajte zadovoljstvo

Zadovoljite svoje stranke s hitrim odzivom.

16×

Povečajte vrednost strank

Naredite več prodaje in zagotovite zvestobo strank vaši blagovni znamki.

Business background

Programska oprema službe za pomoč strankam v podjetjih

Pridružite se široki paleti uspešnih podjetniških podjetij LiveAgent in se zanašajte na najbolj pregledano programsko opremo za pomoč uporabnikom za mala in srednja podjetja v letu 2020. Ostanite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgentom.

 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
 • Programska oprema službe za pomoč strankam v podjetjih - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
 • Programska oprema službe za pomoč strankam v podjetjih - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
 • Programska oprema službe za pomoč strankam v podjetjih - P - 102188 - LiveAgent
Person holding gift

Z lahkoto razširite svoje poslovanje

Zavedamo se, da je za izvajanje tako zapletene rešitve, kot je LiveAgent, v večini podjetij izpolnjevati posebne postopke in pravila. Z našo rešitvijo lahko dodajate in odstranjujete agente na podlagi zahtevane obremenitve pri podpori, sezonsko ali ob spremembah notranje strukture. Naj bodo vaši najboljši agenti nagrajeni ob pravem času, drugi pa naj počivajo, ko je manj prošenj.

Implementacija brez težav

LiveAgent deluje na ločeni nadzorni plošči in poenostavi podatke iz več virov poslovnega podjetja v en sam univerzalni nabiralnik. Ne glede na to, ali gre za spletno mesto, družbene medije, portal za stranke, e-pošto ali podporo za klicni center, LiveAgent naredi to enostavno implementirati vsak kanal v določen oddelek podjetja. Pomagate si lahko tudi z naprednimi funkcijami, kot so predstavljena sporočila za prihranek časa.

Woman on phone in shopping cart
Real-time typing feature in Customer service software - LiveAgent

Prilagodite svojo nadzorno ploščo

Podjetja v podjetju imajo navadno specifične zahteve glede funkcij in prilagajanja na podlagi svojih notranjih politik in procesov. Glede na to smo razvili programsko opremo za pomoč uporabnikom in ponujamo prilagodljivo rešitev, ki bo ustrezala vašemu poteku dela in ne obratno. Poleg tega velika podjetja pogosto pridobijo donosnost z LiveAgent s funkcijo vnosa v realnem času, ki jim omogoča hitrejšo pripravo odziva.

Proaktivna komunikacija po dostopni ceni

Poenostavite komunikacijo s funkcijo neposrednih sporočil, ki je programska oprema za klepet v živo. Opolnomočite svoje podporne agente, tako da lahko s proaktivnimi vabili na klepet dosežejo stranke z več napravami. Posli se ne sklepajo več le lokalno. Pojdite v svet, prilagodite svoje pripomočke in pozdravite mednarodne stranke v njihovem želenem jeziku.
LiveAgent - Live chat as a part of the help desk software

Zadovoljne stranke so najboljše stranke

Ponujamo storitve spremljane migracije iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.
Zadovoljne stranke so najboljše stranke

Kako bo vaše podjetje uporabilo implementacijo LiveAgent?

Kako bo vaše podjetje uporabilo implementacijo LiveAgent?

Izboljšajte zadovoljstvo

Dajte strankam svobodo, da stopijo v stik z vami na poljubnem kanalu – ne glede na to, ali gre za klepet v živo, e-mail, telefon ali družabna omrežja.
Izboljšajte zadovoljstvo

Izboljšajte s podatki

Z analitiko lahko spremljate svojo uspešnost, prepoznavate ponavljajoče se težave in ustvarjate načrte za izboljšave, ki jih boste lahko uporabili.
Izboljšajte s podatki

Izboljšajte produktivnost

Zagotovite hitrejšo podporo strankam s klepetom v živo, interaktivno tehnologijo glasovnega odziva (IVR) in edinstvenimi CRM vpogledi.
Woman in front of the desk with several light bulbs

Učinkovita razporeditev virov

Pravilna razporeditev in upravljanje virov je ključnega pomena za splošno dobrobit vsakega podjetja. LiveAgent vam omogoča prilagodljivost dodajanja ali odstranjevanja agentov za podporo strankam glede na vaše potrebe, sezono ali časovno obdobje v letu. Nikoli ne obvezujte svojega podjetja s strogimi pravili. LiveAgent vam daje moč, da se odločite, kam boste vložili svoj čas in finance. Donosnost naložbe v službo za pomoč uporabnikom v podjetjih lahko hitro vidimo v obliki večjega zadovoljstva in zvestobe strank.

Napredne avtomatizirane funkcije

Ponavljajoče se naloge in dejavnosti hitro postanejo dolgočasne in zahtevajo veliko časa in virov. Vaši podporni agenti se morajo osredotočiti na medsebojno interakcijo med sodelavci in strankami in jim zagotoviti potrebno podporo. Ta majhna, a izjemno potrebna opravila je mogoče opraviti z zmogljivimi funkcijami avtomatizacije, kot so snemana sporočila, časovna pravila, vnaprej določeni odgovori ali celo SLA. Olajšajte si vsakdanje življenje s pravo službo za pomoč strankam v podjetju.
Person coding advanced features
Ultimate omni-channel help desk software experience

Brezhibno reševanje zahtev strank

Kupci pričakujejo, da se bodo njihovi problemi rešili takoj in brez kakršnih koli ovir, ne glede na platformo, s katero so vzpostavili stik s podjetji. Zagotavljanje brezhibnih izkušenj v vseh vaših digitalnih kanalih za stranke pozitivno vpliva na vašo blagovno znamko in poslovanje na splošno. Naj naša programska oprema za pomoč uporabnikom lepo združi vse kontaktne točke v eno univerzalno mapo »Prejeto« in se osredotoči na pomembne stvari. Začnite pogovor v klepetu v živo, nadaljujte po e-pošti in zaključite težavo s klicem, vse iz istega mesta.

Najboljša možnost na trgu

LiveAgentov brezplačni načrt ponuja brezplačno bazo znanja med drugimi funkcijami. S plačljivim paketom lahko dobite še več za razumno ceno.

$15 mesec

Zahtevek

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • Neomejeno število e-poštnih naslovov
 • Napredno poročanje
 • Portal za stranke + forum
$29 mesec

Ticket+chat

 • Vse v Zahtevek, plus:
 • Neomejeni gumbi za klepet
 • Upravljanje povratnih informacij
 • Obiskovalci spremljajo v realnem času
$0 mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 telefonska številka
 • 1 e-poštni naslov

Prihranite več z LiveAgentom

Odkrijte, kako prihranite več financ z našim kalkulatorjem cen in izberite pravi sistem za pomoč uporabnikom za svojo ekipo za podporo strankam.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Kaj je služba podjetja za pomoč strankam?

Služba podjetja za pomoč strankam je pomoč, ki jo korporacija nudi svojim strankam. Zahteve strank se običajno upravljajo s pomočjo programske opreme za pomoč strankam, ki zbere vso komunikacijo v eno samo platformo. Kot rezultat, lahko družba učinkovito in uspešno upravlja vsa vprašanja strank.

Kako deluje programska oprema službe za pomoč strankam?

Programska oprema službe za pomoč strankam samodejno zbere vso komunikacijo s strankami v en vmesnik. Na primer, e-mail, klepeti v živo, poizvedbe na družabnih omrežjih, klici in še več. Poleg tega lahko programska oprema avtomatizira številne naloge za ustvarjanje učinkovitega poteka dela agenta. Najbolj opazne funkcije so SLA, avtomatizirana distribucija zahtevkov, portal strank in pripravljeni odzivi.

Kakšne so prednosti službe za pomoč strankam?

Koristi službe za pomoč uporabnikom so večji prihodek, zadovoljstvo strank, zadrževanje strank, učinkovit potek dela agenta, zmanjšani stroški in krajši odzivni čas.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^ ^ ^ ^