Želite
ponudbo?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam pišite po e-pošti.

  • ✓ Brez stroškov namestitve
  • ✓ Storitve za stranke 24/7
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Zahtevek za več informacij

Ali potrebujete konkretne odgovore na specifična vprašanja v zvezi z našo programsko opremo? Če je temu tako, prosim preglejte naslednjo dokumentacijo in vnesite svoje kontaktne podatke v spodnji kontaktni obrazec. Neposredno vam bomo kontaktirali in zagotovili odgovor.

Woman responding to text while walking
How it works

Želite videti, kako deluje?

Od leta 2004 pomagamo podjetjem iz vseh panog izboljšati storitve za stranke. Več kot 150 milijonov končnih uporabnikov nam je zaupalo svoje storitvene dejavnosti, saj vemo, da je za zagotavljanje odličnih storitev za stranke potrebno trdo delo. Prav zato smo ustvarili LiveAgent – programsko opremo, ki to težko delo opravi namesto vas.

Še danes se dogovorite za demo različico in odkrijte kaj vse ponuja programska oprema LiveAgent. Ne boste razočarani.

Cena

Izvedite več o našem freemium cenovnem modelu.

 

Funkcije

Oglejte si več kot 180 naprednih funkcij za pomoč strankam, ki jih ponujamo.

Preberite več

Politika zasebnosti

Preglejte našo politiko zasebnosti in izvedite, kako uporabljamo vaše podatke.

Potrebujete podpisan NDA?

Če potrebujete podpisan NDA, kontaktirajte Andyja na andy@liveagent.com. Z veseljem vam pomaga.

Provide personalized customer service

Si želite izvedeti več?

Izpolnite obrazec in kmalu bomo stopili v kontakt z vami.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Povezani članki zZahtevek za ponudbo
Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Klepet v živo in klicni center LiveAgent sta orodji, ki lahko povečata prihodek in izboljšata storitve za stranke. LiveAgent ponuja tudi večkanalno rešitev s številnimi funkcijami. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

Zahtevek za težave je prošnja za pomoč, ki jo sledi sistemu za upravljanje storitev računalniške podpore. Imenujemo ga lahko tudi sistem za sledenje težavam.

Zahtevek pri težavi

LiveAgent je sistem za poročanje o napakah, ki omogoča upravljanje zahtev, podporo strankam pri njihovih težavah in avtomatizacijo dela. LiveAgent se lahko šteje za sistem za poročanje o napakah, ki omogoča agentom upravljanje zahtev, podporo strankam in avtomatizacijo dela. Zahtevek pri težavi je prošnja za pomoč, ki se beleži v računalniškem sistemu za upravljanje storitev računalniške podpore. Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Izberite ime za svojo poddomeno LiveAgent in zaženite svoj brezplačen račun.

Streamline your workflow and complete any task efficiently. Choose from a variety of checklists and start improving immediately.

Kontrolni seznami

Kontrolni seznam za vključitev stranke SaaS je orodje za upravitelje uspeha. Poddaje so odličen način za deljenje zanimanj in idej s svetom. Ali želite vzpostaviti poslovne račune v družabnih medijih? Najprej preverite ta kontrolni seznam.

Kontrolni seznam za ocenjevanje storitev za stranke je vaša priložnost, da spoznate področja, ki jih je treba izboljšati. Bodite pozorni na predloge vaših strank.

Vrednotenje storitev za stranke kontrolni seznam

Kontrolni seznam za oceno storitev za stranke je ključno orodje za izboljšanje storitev in povečanje prihodka. Pomaga prepoznati izzive, postavljati pričakovanja in cilje ter izboljšati komunikacijo s strankami.

Odlične storitve za stranke se začnejo z boljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom. Spoznajte prednosti LiveAgenta in ga začnite uporabljati v 5 minutah.

Zagotovite odličnestoritve za stranke

LiveAgent je programska oprema za klepet v živo za odlično izkušnjo strank, ki ga uporabljajo številna podjetja. Zanesljiva in cenovno ugodna ponuja neomejeno število agentov, integracijo telefonije in statistični pregled potreb strank. LiveAgent ponuja brezplačno preskusno različico. Tekst predstavlja tudi številne partnerske integracije za pošto, spremljanje in migracijo ter druge aplikacije za elektronsko poslovanje in CRM. Poleg tega so naštete uspešne slovaške podjetja s storitvami, kot so programska oprema za pomoč uporabnikom, spletno gostovanje in turistične storitve.

Ali začenjate klicni center? Preverite, ali izpolnjujete vse s kontrolnega seznama zahtev klicnega centra – ne zamudite niti enega koraka in potrdite polja.

Klicni center Kontrolni seznam zahtev

Za zagotavljanje uspešnih klicnih centrov je treba uporabljati ustrezen CRM sistem, orodja za izboljšanje produktivnosti agentov, odlično kakovost klicev, notranjo podporo, ustrezno usposabljanje in rezervne načrte.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x