Želite
ponudbo?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam pišite po e-pošti.

  • ✓ Brez stroškov namestitve  
  • ✓ Storitve za stranke 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Zahtevek za več informacij

Ali potrebujete konkretne odgovore na specifična vprašanja v zvezi z našo programsko opremo? Če je temu tako, prosim preglejte naslednjo dokumentacijo in vnesite svoje kontaktne podatke v spodnji kontaktni obrazec. Neposredno vam bomo kontaktirali in zagotovili odgovor.

Woman responding to text while walking
How it works

Želite videti, kako deluje?

Od leta 2004 pomagamo podjetjem iz vseh panog izboljšati storitve za stranke. Več kot 150 milijonov končnih uporabnikov nam je zaupalo svoje storitvene dejavnosti, saj vemo, da je za zagotavljanje odličnih storitev za stranke potrebno trdo delo. Prav zato smo ustvarili LiveAgent – programsko opremo, ki to težko delo opravi namesto vas.

Še danes se dogovorite za demo različico in odkrijte kaj vse ponuja programska oprema LiveAgent. Ne boste razočarani.

Cena

Izvedite več o našem freemium cenovnem modelu.

 

Funkcije

Oglejte si več kot 180 naprednih funkcij za pomoč strankam, ki jih ponujamo.

Politika zasebnosti

Preglejte našo politiko zasebnosti in izvedite, kako uporabljamo vaše podatke.

Potrebujete podpisan NDA?

Če potrebujete podpisan NDA, kontaktirajte Andyja na andy@liveagent.com. Z veseljem vam pomaga.

Provide personalized customer service

Si želite izvedeti več?

Izpolnite obrazec in kmalu bomo stopili v kontakt z vami.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
Related Articles to Zahtevek za ponudbo
Implementacija klepeta v živo na vašem spletnem mestu poveča število konverzij. V svojo trgovino Shopify dodajte LiveAgent, najhitrejšo programsko opremo za klepet na trgu.

Najboljši klepet v živo za trgovine Shopify

Klepeta omogočajo hitro in natančno komunikacijo ter notranjo komunikacijo med oddelki. S sledenjem sejam klepeta lahko izmerite vpliv klepeta v živo in agentov na konverzije in prihodek. LiveAgent Klepet v živo ima najnižjo ceno med konkurenco.

Razširite svoje samostojno podjetje z LiveAgent, najbolj pregledano in #1 ocenjeno programsko opremo za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike

Za učinkovito upravljanje z zahtevki za podporo strankam, je priporočljivo uporabiti večkanalno programsko opremo LiveAgent, ki vam omogoča, da usmerite vsa sporočila v eno mesto in avtomatizirate ponavljajoče se opravila, s čimer se lahko vaši agenti osredotočajo na vzpostavljanje kakovostnih odnosov s strankami. Poleg tega, lahko ponudite 24/7 podporo strankam s ponudbo celovitega portala za samopodporo, ki je dostopen vse dni v letu.

Liveagent je najbolje # 1 ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom v letu 2019. Liveagent je najbolje ocenjena programska oprema službe za pomoč uporabnikom v letu 2019.

Programska oprema za državne službe

LiveAgent je programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem na področju telekomunikacij, ki ponuja 24/7 podporo in brezplačne preskusne različice. LiveAgent se uporablja v številnih velikih podjetjih, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, in je najbolj pregledana in ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2020. Program zagotavlja celovito rešitev za pomoč strankam in ponuja ponudbo celovitega portala za samopodporo, ki je dostopen vse dni v letu. Poleg tega pa omogoča avtomatizacijo ponavljajočih se opravil, kar omogoča podjetjem, da se osredotočajo na vzpostavljanje kakovostnih odnosov s strankami.

Potujte visoko in daleč na krilih uspeha s strankami in nikoli ne zamudite priložnosti za pritegnitev potencialnih strank s programom za klepet.

Klepet v živo za industrijo potovanja in nastanitve

Tekst se osredotoča na različne vidike trženja, vključno z večkanalno podporo strankam, zbiranjem pričevanj strank, ustvarjanjem programa zvestobe strank ter vlogo rešitve LiveAgent pri izboljševanju učinkovitosti in rezultatov za podjetja. Klepet v živo prinaša prednosti za mala podjetja, saj zmanjšuje nezadovoljstvo strank in izboljšuje učinkovitost podpore. Poleg tega tekst spodbuja preizkušanje in implementacijo naučenega znanja za boljšo uporabniško izkušnjo.

LiveAgent je #1 programska oprema za pomoč malim podjetjem v letu 2020. Pridobite brezplačen preskus različico in takoj izboljšajte poslovanje!

Program za pomoč strankam za majhna podjetja

Klepeta v živo in univerzalni nabiralnik lahko za start-upe predstavljajo priložnost, da vsako sporočilo obrnejo v zaupanja vredno izkušnjo. Vpeljava multikanalnega programa za pomoč strankam za mala podjetja lahko pomembno vpliva na vsakodnevne naloge. Izkoristite potencial zmogljivih funkcij avtomatizacije in prihranjeni čas vložite v pomembnejše dele svojega podjetja.

Utrdite svojo prisotnost na spletu in s klepetom v živo spremenite svoje komunikacijske kanale v storitev za pošiljanje sporočil.

Klepet v živo za izobraževalne in nevladne organizacije

Klepet v živo je učinkovito orodje za komunikacijo in povečanje zadovoljstva strank v realnem času. Programska oprema za klepet v živo je dragocen pripomoček za mala podjetja, ki želijo učinkovito komunicirati s strankami. Klepet v živo zagotavlja personalizirano izkušnjo stranki ter zmanjšuje nezadovoljne stranke in izboljšuje učinkovitost podpore. Klepet v živo omogoča enostavno uporabo, priročnost in neposrednost. Podpora v živo je najhitrejši način pomoči obiskovalcem spletnega mesta. Prednosti klepeta v živo pred telefonijo in elektronsko pošto so večja priročnost, nižji stroški in povečan donos.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico