Agent brez omejitev

Kdo je agent brez omejitev?

Agent brez omejitev je vloga agenta, ki agentom omogoča popoln dostop do vseh zahtevkov. Sposobni so upravljati vse brez omejitev, saj niso omejeni na določeno skupino ali organizacijo. V LiveAgentu se imenuje Admin. Skrbnik lahko upravlja vse in tudi konfigurira sistem.

Frequently asked questions

Kako definirate agenta brez omejitev?

Agent brez omejitev je agent, ki ima dostop do vseh zahtevkov, ki so na voljo v programski opremi za pomoč strankam. To pomeni, da imajo agenti dostop do vseh zahtevkov. Vse skrajne skupine zahtevkov so lahko skrite.

 

Kakšna dovoljenja ima agent brez omejitev?

Agent brez omejitev ima dostop do vseh zahtevkov, torej ni omejitev. Takšna sredstva so še posebej uporabna pri ustvarjanju sprožilcev.

 

Ali lahko v LiveAgentu nastavite agenta brez omejitev?

Agent brez omejitev je na voljo v LiveAgentu. Ta vloga se prodaja pod skrbniškim imenom. Skrbnik lahko med drugim upravlja vse zahtevke in konfigurira sistem. Ni omejitev, omejenih le na določeno skupino zahtevkov.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico