Zaposleni agent

Kaj je zaposleni agent?

Staff agent is a member of the customer service team with less privileges than a supervisor, team leader or a manager who are appointed to the Admin role. Typically, a staff agent has the Agent role which allows her/him to solve and transfer tickets, have access to specified departments and do only minor configurations.

Learn more about Agents in LiveAgent.

Frequently asked questions

Kdo je zaposleni agent?

Zaposleni agent je agent,ki je član ekipe za storitve za stranke in ima nižjo avtoriteto od svojega nadrejenega, vodje ali direktorja. Njegove naloge vključujejo na prvem mestu celotno storitev za stranke in učinkovito reševanje problemov.

 

Katera dovoljenja ima zaposleni agent?

Zaposleni agent ima pravice agenta, na primer dostop do vseh njemu dodeljenih zahtevkov ali skupine zahtevkov, ki so mu na voljo. Lahko v polni meri ureja zahtevke in implementira povezane aktivnosti. Ima dostop do spefifičnih oddelkov in izvaja manjše konfiguracije.

Ali lahko nastavite zaposlenega agenta v LiveAgent?

V LiveAgent lahko nastavite vlogo agenta, ki je namenjena zaposlenim agentom. Omogoča izvajanje nalog, ki so povezane z agentom in upravljanjem z zahtevki.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^