Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Zaposleni agent

Kaj je zaposleni agent?

Zaposleni agent je agent,ki je član ekipe za storitve za stranke in ima nižjo avtoriteto od svojega nadrejenega, vodje ali direktorja, ki imajo administratorsko vlogo. Tipično ima zaposleni agent vlogo agenta, ki omogoča reševanje in prenos zahtevkov, ima dostop do specifičnih oddelkov in izvaja le manjše konfiguracije.

Preberite več o agentih v LiveAgent.

Pogosta vprašanja

Kdo je zaposleni agent?

Zaposleni agent je agent,ki je član ekipe za storitve za stranke in ima nižjo avtoriteto od svojega nadrejenega, vodje ali direktorja. Njegove naloge vključujejo na prvem mestu celotno storitev za stranke in učinkovito reševanje problemov.

 

Katera dovoljenja ima zaposleni agent?

Zaposleni agent ima pravice agenta, na primer dostop do vseh njemu dodeljenih zahtevkov ali skupine zahtevkov, ki so mu na voljo. Lahko v polni meri ureja zahtevke in implementira povezane aktivnosti. Ima dostop do spefifičnih oddelkov in izvaja manjše konfiguracije.

Ali lahko nastavite zaposlenega agenta v LiveAgent?

V LiveAgent lahko nastavite vlogo agenta, ki je namenjena zaposlenim agentom. Omogoča izvajanje nalog, ki so povezane z agentom in upravljanjem z zahtevki.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico