LiveAgent Login

Vpišite se v svoj LiveAgent račun

Vnesite ime vaše LiveAgent domene in pomagali vam bomo!

Related Articles to Vpis
LiveAgent support portal

LiveAgent support portal

LiveAgent is a versatile helpdesk software that provides integrated customer support through various channels, including ticketing, live chat, social media, and voice helpdesk. Their software is accessible from anywhere, with SSL security. They offer various tutorials and technical support, including tips and tricks, customizations, and billing and payments support. They have received awards and certificates and have a frequently asked questions section that addresses common inquiries. LiveAgent also provides guides on how to make REST calls in PHP, create chat buttons, and setup Facebook Applications.

Najboljše alternative klepeta v živo vsebujejo določen nabor funkcij, ki vam bodo zagotovile uspet. Še danes ugotovite, katere so!

Odkrijte najboljšo alternativo za klepet v živo

Intercom, Zendesk, Olark, LiveAgent in LiveChat Inc. so ponudniki proaktivnih vabil za klepet, vendar Intercom ne ponuja souporabe zaslona. Samodejno preusmerjanje in prenašanje klepetov ter integracije s tretjimi ponudniki so na voljo pri vseh ponudnikih. Vpogledi v sporočila so na voljo le pri LiveAgentu in LiveChat Inc., medtem ko je neomejena zgodovina klepeta na voljo pri vseh, razen v najnižji tarifi pri LiveChat Inc.

LiveAgent je rešitev za podporo strankam, ki združuje več platform v enem uporabniškem vmesniku. Preselite podatke iz CallPage k LiveAgent in izkoristite prednosti.

Se selite s CallPage k LiveAgent?

LiveAgent je programska oprema, ki podpira pripomočke v 43 jezikih. Primerna je za mala podjetja, agencije in velike korporacije ter je bila najbolje ocenjena za pomoč strankam v letu 2020. Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University so nekatera podjetja, ki uporabljajo LiveAgent. Poskusite brezplačno zdaj!

Ali iz Pure Chata prehajate v LiveAgent? Naši agenti za podporo in tehnična ekipa vam bodo z veseljem pomagali pri hitrem in varnem prenosu vseh podatkov Vse brezplačno. Pišite nam že danes in se pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Pure Chat na LiveAgent?

LiveAgent je vrhunska rešitev za pomoč uporabnikom in vključuje 175 funkcij ter 40 integracij. Podpira 43 različnih prevodov in omogoča jezikovno prilagodljive pripomočke. Nudi izjemno podporo strankam 24 ur na dan in se prilagaja velikosti podjetja ter panogi. Obstajajo paketi, ki se prilegajo potrebam in velikostim različnih podjetij. Preizkusite LiveAgent.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

LiveAgent je ocenjena kot najboljša programska oprema za SMB v letu 2020. Podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, uporabljajo LiveAgent za zagotavljanje svetovne podpore svojim strankam. Zahtevek za mala podjetja in podjetnike stane $15 / mesec, medtem ko je zahtevek+klepet primeren za mala, srednja in velika podjetja za $29 / mesec. Vse to je mogoče brez kreditne kartice.

Preidite na programsko opremo z vrhunskim klepetom v živo in večkanalnim vstopničnim sistemom. Izboljšajte vašo službo za pomoč strankam z elektronsko pošto, družbenimi omrežji in še veliko več.

Iščete uporabniško podobno alternativo?

LiveAgent je najbolje ocenjena rešitev za podporo strankam, ki jo uporablja 150 milijonov ljudi in 40.000 podjetij po vsem svetu. LiveAgent ponuja klepet v živo in funkcije za podporo strankam, s katerimi lahko povečate zadovoljstvo strank, povečate "vrednost" strank, ustvarite več prihodkov in spremenite vaše poslovne cilje v resničnost. LiveAgent je pionirska programska oprema, ki ponuja klepet v živo in funkcije za podporo strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico