Rezervirajte si predstavitev

Kaj boste spoznali med predstavitvijo
  • Kako doseči poslovne cilje z LiveAgent – če gre za izboljšanje zadovoljstva strank ali pa povečanje prodaje
  • Kako LiveAgent deluje. Pokazali vam bomo predstavitev izdelka in lahko boste videli, kako izgleda delo z našo programsko opremo.
  • Odgovore na vsa vprašanja, ki jih boste imeli glede cene, storitev, integracij ter funkcij.
Povezani članki zZahtevajte predstavitev
Ustvarjanje skupin stikov v LiveAgentu omogoča bolj prilagojeno podporo strankam, s poglobljenimi razlagami funkcij klepeta v živo, anketami in navodili za nastavitev. Spletni seminarji nudijo vpogled v različne zmožnosti klepeta v živo.

LiveAgent Webinar 3: Klepet v živo & Povabila na klepet

Ustvarjanje skupin stikov v LiveAgentu omogoča bolj prilagojeno podporo strankam, s poglobljenimi razlagami funkcij klepeta v živo, anketami in navodili za nastavitev. Spletni seminarji nudijo vpogled v različne zmožnosti klepeta v živo.

Čas razrešitve je čas, v katerem se zahtevek razreši. Prične se takoj, ko zahtevek vstopi v vašo službo za pomoč, in se konča, ko je razrešen.

Čas razrešitve

Programska oprema LiveAgent omogoča avtomatizacijo dela in upravljanje vseh komunikacijskih kanalov na enem mestu. Čas razrešitve zahtevkov se lahko skrajša, kar zagotavlja kakovostne storitve za stranke. Ustvarite račun BREZPLAČNO in izboljšajte učinkovitost svoje službe za pomoč strankam.

Zahtevek za težave je prošnja za pomoč, ki jo sledi sistemu za upravljanje storitev računalniške podpore. Imenujemo ga lahko tudi sistem za sledenje težavam.

Zahtevek pri težavi

LiveAgent je sistem za poročanje o napakah, ki omogoča upravljanje zahtev, podporo strankam pri njihovih težavah in avtomatizacijo dela. LiveAgent se lahko šteje za sistem za poročanje o napakah, ki omogoča agentom upravljanje zahtev, podporo strankam in avtomatizacijo dela. Zahtevek pri težavi je prošnja za pomoč, ki se beleži v računalniškem sistemu za upravljanje storitev računalniške podpore. Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Izberite ime za svojo poddomeno LiveAgent in zaženite svoj brezplačen račun.

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom, ki se prilagaja potrebam različnih poslovnih modelov. Raziščite, kako LiveAgent ustreza vaši niši. Agencija Edu in nevladne organizacije se zanašajo na LiveAgent.

Prava izbira za vsako poslovanje

The text discusses various aspects of customer support and management, including the use of customer satisfaction surveys, incentives, and live chat for small businesses. It emphasizes the importance of building long-term relationships with customers and offers solutions, such as the LiveAgent software, to improve customer support and satisfaction. The text also encourages implementing learned knowledge for a better user experience and provides a list of free software for support and customer management.

LiveAgent je podjetju Covomo pomagal doseči dva zelo pomembna cilja: povečati zadovoljstvo strank in prodajo. Oglejte si celotno izjavo in ugotovite kako lahko LiveAgent pomaga tudi vam.

Covomo

LiveAgent helped Covomo achieve two important goals: increasing customer satisfaction and sales. After registering, a message with login information will be sent to the email address. The LiveAgent dashboard is being prepared and installation status is at 0%. The website uses cookies and a call can be scheduled to learn how LiveAgent can benefit a business. Contact can be made through a contact form or live chat, after accepting cookies.

Poročila, imenovana tudi analitika, vam dajejo splošen vpogled v dogajanje v vašem računu. Liveagent ponuja obsežno poročanje.

Poročila

Poročila v LiveAgentu omogočajo obsežen pregled nad dogajanjem v računu in storitvah za stranke, vključno s pregledi analiz, poročili o uspešnosti, poročili agentov, oddelka, oznak in časa. Omogočajo tudi izvoz v datoteke CSV.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x