Dobrodošli v našem pridruženem programu!

Da! Imamo pridruženi program. Nas še ne poznate? Naj se vam predstavimo! Še več, povedali vam bomo, kaj lahko ponudimo vašim obiskovalcem/uporabnikom.

Already know LiveAgent?

Join our affiliate program NOW and start earning money right away!

Kaj je LiveAgent?

LiveAgent je program za podporo strankam, ki podpira več kanalov. Ti kanali vključujejo Email, klice, Bazo znanja, Viber, Facebook, Instagram, Twitter, Klepet v živo in več! Sistem je primeren za vsako industrijo, ki mora učinkovito obdelovati zahteve strank preko enega vmesnika. Preverite LiveAgent vmesnik in si oglejte, kako deluje.

LiveAgent 2021 | Better Customer Service Starts Today | Live Agent01:12Youtube video: LiveAgent 2021 | Better Customer Service Starts Today
Live Agent

Kaj še ponuja LiveAgent?

Mobilne aplikacije

Bodite non-stop na voljo svojim strankam z LiveAgent mobilnimi aplikacijami. LiveAgent je na voljo tako za Android, kot tudi iOS uporabnike. Zato lahko odgovarjate svojim strankam tudi takrat, ko ste na poti.

Integracije

LiveAgent ponuja veliko integracij, da lahko zadovolji stranke iz vseh vrst industrije. Integracije varirajo od eTrgovin, CRM, orodij za vodenje projektov do VoIP partnerjev. Kot rezultat ustvarite popolnoma centraliziran sistem, osnovan po željah vašega podjetja. Še pomembneje, LiveAgent ne zaračunava nobenih dodatnih provizij za te integracije.

Večjezične opcije

Imate predstavnike za kupce po vsem svetu in govorijo različne jezike? Brez skrbi, LiveAgent ponuja izbiro med 45 jeziki. In ni še konec. Ponujamo tudi jezikovno prilagodljive pripomočke za naše stranke, zato lahko komunicirate v izbranem jeziku

Analitični pregled

Pridobite pregled nad storitvijo/podporo za stranke v nekaj sekundah z LiveAgent analitičnim pregledom. Pregled vključuje poročila o uspešnosti, po kanalu, oddelkih in oznakah. Na ta način ne potrebujete zbiranja podatkov, vse je na enem mestu, zato lahko takoj analizirate celotno situacijo.

Želite izvedeti več? Preverite vse funkcije – LiveAgent.

Zakaj bi se morali pridružiti v pridružen program?

$5 bonusa ob prijavi

Denarna vrečka kovanci dolarji

Dobite $5 provizije s prijavo na naš pridružen program. Izplačan bo ob vašem prvem izplačilu zasluženih provizij.

Ponovne provizije

ponovi

Omogočimo 20% provizije prvega plačila + 20% provizije ob vseh nadaljnih ponovljenih plačil na vaš račun. 

Promocijski materiali

Promocijski materiali

Izbirajte med množico pridruženih povezav in pasic. Nasveti, vsebinski materiali in dodeljen upravljalec so prav tako na voljo. 

Pridruženi upravljalec

Upravljalec

Dodeljen pridruženi upravljalec je na voljo, da vam pomaga pri vseh vprašanjih glede promocije ali dobivanja največ iz programa.

Are you ready to join our affiliate program?

Earning money with LiveAgent Affiliate Program is easy. We do the work, and you earn cash.

Kako deluje?

Naš pridruženi program je enostaven za uporabo in zelo zanesljiv. Povprečna konverzija je 1:66 (odvisno od aktualne promocije ali sezone), kar pomeni, da eden od vsakih 66 obiskovalcev opravi nakup.

Naredimo vse – gostimo izdelke, urejamo prenose in povpraševanje strank in plačani ste enostavno z usmerjanjem obiskovalcev na našo spletno stran. LiveAgent pridruženi program ponuja poročila v realnem času za vašo prodajo, promet, stanje na računu in celotno uspešnost.

Primer:

Predstavljajmo si, da se 10 ljudi naroči na Zahtevki+Klepet naročnino na vaši spletni strani. Zahtevki+Klepet stane $29 na agenta na mesec. Skupna cena je v tem primeru $29 pomnoženo z 10, kar znaša $290. Procesiranje plačila je 8%. Tako je vaš celoten izračun 92%, zaokroženo torej $267. Nato izračunate vašo provizijo, ki je zaokrožena na $54.

Proces je naslednji:

1. Obiskovalec klikne na pridruženo povezavo na vaši strani ali v email sporočilu. Obiskovalčev IP je nato zabeležen in piškotek je nameščen v njegov brskalnik za sledenje.

2. Obiskovalec brska po naši strani in se odloči za naročilo.

3. Če obiskovalec naroči (naročilo ni nujno narejeno v isti seji brskalnika – piškotek in IP sta shranjena neodvisno), bo naročilo registrirano kot prodaja za vas in vi boste prejeli provizijo za to prodajo. Če je bila prodaja povezana z več strani, bomo razdelili provizijo med vse vpletene pridružene entitete.

Zakaj LiveAgent?

Bonus $5 ob prijavi!

Dobili boste $5 provizije le za prijavo na naš pridruženi program! Izplačani bodo ob našem prvem izplačilu zaslužene provizije kot motivacija, da postanete naš dolgoročni partner.

Provizijo boste dobili, če stranka zaključi nakup v 90 dneh. Dandanes vidimo trend reduciranja trajanja piškotkov, pogosto celo na nekaj ur. Naše partnerstvo poskušamo ohranjati pošteno. 

Prodaja iz več kot 1 pridružene entitete

Provizijo razdelimo na vse v primeru, če je bilo v prodajo vpletenih več pridruženih entitet. Naj napišemo, kako deluje: Prva pridružena entiteta dobi 10% bonusa – stranki je predstavil blagovno znamko. Zadnja pridružena entiteta dobi 30% bonusa – prepričal je stranko k nakupu. Ostalo provizijo (60%) bomo razdelili med vse pridružene entitete (vključno s prvim in zadnjim) enakomerno. 

Fiksni stroški 8%

Naš procesor za izplačila zaračunava za vsako transakcijo v povprečju fiksni strošek 8%. Zato so provizije preračunane na 92% celotne cene naročila.  

Izplačilo

Plačila za prodajo v prejšnjem mesecu so v naslednjem mesecu 15 dan. Najmanjše izplačilo je $250, torej morate pridobiti vsaj dve stranki.  

Struktura ponavljajočih provizij

Za prodajo na gostujočem računu boste zaslužili 20% provizijo. Pri vseh naslednjih prodajah boste zaslužili 20%, vse dokler ne bo kupec nehal plačevati ponovnih naročnin. Verjamemo, da ponavljajoče se provizije omogočajo pridruženo partnerstvo na zaupanja vreden način. Za več informacij o tem, kako se izračunajo naše provizije, se obrnite na našo podporo.

Dovoljeni prometni viri

Trudimo se graditi dolgoročne odnose z našimi partnerji. Zato vedno radi vidimo nišne bloge ali pregledne portale, ki sodelujejo z nami. Raje imamo kakovost, kot veliko ustvarjene vsebine in se veselimo kakršne koli preusmeritve, e-maila ali prometa na družbenih omrežjih z dodano vrednostjo za uporabnika. 

Nedovoljeni prometni viri

Ne dovolimo nobenih PPC kampanj za naš pridruženi program, saj nasprotujejo naši aktivnosti. Ne dovolimo niti nobenega sumljivega prometa iz virov, ki niso koristni za naše ciljne uporabnike.  

Peter Komornik

LiveAgent združuje odličen klepet v živo, ticketing in avtomatizacijo, ki nam omogočajo, da lahko našim strankam nudimo izjemno podporo.

Peter Komornik, direktor
logo slido black
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

How to automatically assign a ticket to agent who opened it

Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

How does the chat routing work?

Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

Areto System

Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

Videos - Kako V Resnici Deluje Trzenje Od Ust Do Ust

Kako v resnici deluje trženje od ust do ust

Videos - Kako V Resnici Deluje Trzenje Od Ust Do Ust

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico