The popolno za samostojne podjetnike

Popolnoma nastavljivo & prilagodljivo vašim potrebam.

 • ✓ Ni namestitvenih pristojbin    
 • ✓ Storitve za stranke 24/7    
 • ✓ Ni zahtevana kreditna kartica    
 • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generirajte več dobička

Ustvarite nepozabne izkušnje strank, ki povečajo prihodek.

97%

Izboljšajte zadovoljstvo

Zadovoljite svoje stranke z svetlobno hitrimi odzivi.

16×

Povečajte vrednost kupca

Prodajte več tako, da stranke ostanejo zveste vaši blagovni znamki.

Business background
[drobtinice]

Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike

Razširite svoje samostojno podjetje z LiveAgent, najbolj pregledano in #1 ocenjeno programsko opremo za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.
 • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
 • Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
 • Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
 • Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike - P - 102188 - LiveAgent
[prijavni obrazec]
Ultimate omni-channel help desk software experience

Izkoristite večkanalno storitev za stranke

Posamezniki lahko večinoma izkoristijo vgrajeno programsko opremo za izdajo zahtevkov znotraj LiveAgent, ki v celoti nadomešča način upravljanja e-mail. Popoln nadzor nad zgodovino e-email, neomejenim snemanjem in stotinami drugih funkcij, kot so pravila in avtomatizacija, ki vam olajšajo življenje. Ne pozabite, čas je denar.

Imejte najboljši pregled nad svojo komunikacijo

Z racionalizirano komunikacijo na enem mestu je zelo enostavno preveriti zgodovino prejšnjih pogovorov. Se ne spomnite, kakšen je bil naslov ali dogovorjeni pogoji? Ni pomembno! Z LiveAgent lahko jasno vidite vse podatke iz preteklosti.
The best overview of the communication
Organize your projects

Organizirajte svoje profesionalne in zasebne projekte

Nikoli več ne iščite starih e-mail sporočil. Freelancerji lahko zapletene nadzorne plošče LiveAgent uporabljajo za ločene projekte / stranke, portal za stranke z informacijami o storitvah  in program za klepet v živo za direktne poizvedbe. Ne smete porabiti nešteto ur s komunikacijo, porabite jih za tiste ure, ki jih izpišete na računu.

Srečne stranke so najboljše stranke

Ponujamo storitve spremljane migracije iz večine najbolj priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.
Srečne stranke so najboljše stranke

Kako bo vaše samostojno podjetje izkoristilo storitve LiveAgent?

Kako bo vaše samostojno podjetje izkoristilo storitve LiveAgent?

Poenostavite sporočila

Vse vaše zahteve za podporo iz e-mail, družabnih omrežij, telefona in klepeta v živo, lahko usmerite v eno mapo »Prejeto« in z lahkoto upravljate z vsako poizvedbo.
Poenostavite sporočila

Prioritizirajte svoje delo

Posredujte ponavljajoča se opravila programski opremi za pomoč uporabnikom, da se bodo vaši agenti lahko osredotočili na vzdrževanje odnosov s strankami.
Prioritizirajte svoje delo

24/7 podpora strankam

Zmanjšajte število dohodnih zahtevkov za podporo s ponudbo celovitega portala za samopodporo, ki je dostopen 24/7/365.
Woman in shopping cart with winning posture and smartphone in hand

Večkanalna programska oprema za pomoč uporabnikom

Uporabite izvirni večkanalni pristop LiveAgent, zagotovite odlične storitve za stranke na vseh glavnih komunikacijskih kanalih in avtomatizirajte ponavljajoča se opravila. Nikoli ne izgubite e-maila ali pozabite odgovoriti. Ustvarite profile strank in zbirajte dodatne informacije o svojih strankah neposredno v LiveAgentu.

Sklenite več poslov v realnem času

Pozabite na integracijo programske opreme tretjih ponudnikov za klepet v živo s svojo ekipo za pomoč z LiveAgent. Klepet v živo je vgrajeni del LiveAgent naprednih avtomatskih funkcij, kot so obrazci pred klepetom, priloge, ankete za zadovoljstvo , in celostna prilagoditev. Ustvarite edinstven videz glede na vaše želje in oblikovanje.
Do more customer support for less money
Woman responding to text while walking

Ostanite v stiku tudi na poti

Ali veliko časa preživite stran od računalnika in bi morali biti tudi poti komunicirati s strankami? LiveAgent ponuja izvorne aplikacije za naprave iOS in Android.

Transparentne in dostopne cene

Pridobite našo rešitev za strokovno pomoč po fiksni mesečni ceni brez skritih stroškov ali dolgoročnih obveznosti. Prijavite se za 14-dnevno brezplačno preskusno različico in pridobite popoln dostop do vseh razpoložljivih funkcij. Kaj čakaš? Začnite povečevati hitrost odziva že danes!

$15 mesec

Zahtevek

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • Neomejeno število e-poštnih naslovov
 • Napredno poročanje
 • Portal za stranke + forum
$29 mesec

Ticket+chat

 • Vse v Zahtevek, plus:
 • Neomejeni gumbi za klepet
 • Upravljanje povratnih informacij
 • Obiskovalci spremljajo v realnem času
$0 mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 telefonska številka
 • 1 e-poštni naslov

Prihranite več z LiveAgentom

Odkrijte, kako prihranite več financ z našim kalkulatorjem cen in izberite pravi sistem za pomoč uporabnikom za svojo ekipo za podporo strankam.

[dobe-roke]

Pogosta vprašanja

Zakaj je storitev za stranke potrebna za samostojne podjetnike?

Dandanes stranke iz različnih platform stopijo v stik s podjetji in pričakujejo hiter odziv. Sicer tvegate, da izgubite proti konkurenci. Zato je ključnega pomena zagotoviti odlično podporo pri vsaki interakciji s stranko.

Zakaj bi samostojni podjetniki uporabljali programsko opremo za pomoč strankam?

Programska oprema za pomoč strankam, kot je LiveAgent, vam omogoča, da odgovorite na vsa vprašanja kupcev brez preklapljanja med platformami. Posledično lahko rešite vsa vprašanja strank na enem mestu, ne da bi najeli službo za pomoč strankam. Poleg tega programska oprema povezuje, avtomatizira in ponuja rešitve za ponavljajoče se poizvedbe, ki lahko upočasnijo vaše delo.

Kakšne so prednosti LiveAgent za samostojne podjetnike?

Prednosti LiveAgent za samostojne podjetnike so večji prihodki, zvestoba strank, zadovoljstvo strank, donosnost naložbe, prednost pred konkurenco in mnogo več.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico