• Značilnosti
  • Aplikacije za mobilno službo za pomoč uporabnikom

Aplikacije za mobilno službo za pomoč uporabnikom

Mobilne aplikacije ali aplikacija v kratkem so bodisi računalniška programska oprema bodisi programska oprema, zasnovana za mobilne naprave. LiveAgent je ustvaril mobilne aplikacije za pomoč uporabnikom, s katerimi lahko ohranjate stike s strankami, tudi če ste na poti ali preprosto niste na voljo pri računalniku. Preprosto prenesite in nastavite svoje nastavitve ter se takoj začnite odzivati na vprašanja vaših strank. Ker želi LiveAgent zajeti vse svoje stranke, smo v operacijskih sistemih Android in iOS Mobile ustvarili aplikacijo LiveAgent.

Koliko stane aplikacija LiveAgent?

LiveAgent ponuja nekaj naročnin. Vsako podjetje ima različne želje.

Zato LiveAgent ponuja 3 vrste naročnin:

  • Naročnina na zahtevke za 15 USD na agenta.
  • Zahtevek + naročnina na klepet za 29 USD na agenta.
  • Vse vključeno za 39 USD na agenta.

Vsaka naročnina ponuja različne funkcije. Nekatere se zaračunajo dodatno. Vendar pa so v vsako naročnino vključene mobilne službe za pomoč uporabnikom za Android in iOS brez dodatnih stroškov. LiveAgent ponuja brezplačno 14-dnevno preskusno različico za vsako naročnino. Če še vedno niste prepričani, lahko preizkusite naš brezplačni račun. Vendar ne pozabite, da ima svoje omejitve.

Če želite izvedeti več o seznamu funkcij za vsako naročnino posebej, preberite Cenik.

Try out LiveAgent for FREE

Handle all customer inquiries from one interface. Start improving your customer service with a 14-day free trial right away!

Pregled aplikacije za mobilno službo za pomoč uporabnikom

Android

aplikacija za mobilno službo za pomoč uporabnikom - Android - LiveAgent

Android je mobilni operacijski sistem, ki je odprtokodna programska oprema, zasnovana za mobilne naprave. Izberite naročnino in nastavite svoj LiveAgent. Po tem preprosto naložite  in razrešite zahtevkee zunaj pisarne. Bodite vedno na voljo svojim strankam in po potrebi pomagajte svojim sodelavcem. Tudi če ste na poti!

Če bi radi izvedeli več, preberite LiveAgent – Android. 

iOS

aplikacija za mobilno službo za pomoč uporabnikom - iOS - LiveAgent

iOS je mobilni operacijski sistem, ki je bil ustvarjen izključno za izdelke Apple. V tem sistemu je na voljo tudi aplikacija LiveAgent. Enako velja za iOS, najprej se registrirajte in nastavite svoj račun. Po tem ga preprosto naložite in razrešite zahtevke zunaj pisarne. Samo predstavljajte si, da imate preobremenjene stranke in ste brez službe, zato ne morete pomagati. S to aplikacijo se lahko preprosto prijavite, izberete oddelek in se začnete odzivati na klepete.

Če bi radi izvedeli več, preberite LiveAgent – iOS.

iOS - LiveAgent is the only customer support app that you will ever need. Helpdesk, Ticketing, Automation, Live chat, Call center, FAQs, Support Portal, Facebook and Twitter monitoring... Plus, it works well with others like Mailchimp, Highrise, AWeber, Google Analytics and 50+ more.
iOS

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico