Prava izbira za izobraževanje in nevladne organizacije

Popolnoma nastavljiv & prilagodljiv vašim potrebam.

 • ✓ Ni pristojbin za namestitev
 • ✓ Storitev za stranke 24/7
 • ✓ Ni zahtevana kreditna kartica
 • ✓ Preklic kadarkoli
Uporabljajo
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

30%

Generirajte višji dohodek

Ustvarite nepozabne izkušnje strank, ki povečajo prihodek.

97%

Izboljašajte zadovoljstvo

Razveselite svoje stranke s hitrim odzivom.

16×

Povečajte vrednost strank

Naredite več prodaje, tako da stranke ostanejo zveste vaši blagovni znamki.

Business background

Program za pomoč strankam za izobraževalne $ nevladne organizacije

Osredotočite se na pozitiven vpliv vaše organizacije na družbo ali okolje z LiveAgent, najbolje #1 ocenjeno programsko opremo za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim partnerjem in naredite spremembe skupaj.
 • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
 • GetApp Category Leader 2024 badge
 • Capterra shortlist 2024 badge
Handle many requests at the same time with LiveAgent

Prihranite čas z uvajanjem avtomatizacije

Izobraževanje in nevladne organizacije običajno želijo vzpostaviti močne osebne odnose, saj je to njihova osnovna operacija. Vendar je dobro, da opravljajo svoje dejavnosti z LiveAgent, da prihranijo svoje operativne časovne vire. Kombinacija vse njihove komunikacije, vključno s kanali na družabnih medijih, klepeta v živo in kontaktnih obrazcev, je ključnega pomena za izboljšanje njihovega poslovanja. Poleg tega občudujemo njihov trud, da bi ta svet naredili boljši!
Izvedite več

Poenostavite komunikacijo z zainteresiranimi stranmi

Nikoli ne izgubite sledi svojega prejšnjega pogovora s trenutnimi in potencialnimi zainteresiranimi stranmi. Zahvaljujoč univerzalnemu nabiralniku in zmogljivemu iskanju lahko najdete točno pravo vstopnico, ki ga potrebujete. Začnite pogovor v klepetu, nadaljujte v vstopnici in na koncu celo pokličite – vse na istem mestu!

Izvedite več
Person collecting multiple pieces of paper into one net
Woman responding to text while walking

Odgovarjajte na zahteve hitreje

Takoj dobite odgovore na svoja vprašanja in odpravite jezikovno oviro. Lahko dobite celo pogled na tipkanje v realnem času, ki vam bo pomagal pripraviti prave odgovore ob pravem času. Se pogosto premikate med kraji? Nič hudega, LiveAgent vam ponuja mobilne aplikacije, da ostanete v stiku, kjerkoli ste. Vaši učenci bodo šokirani nad vašo hitrostjo! Saj veste: E=mc2!

Modernizirajte vašo podporo strankam

Vzpostavite sodobno, mislečo, dostopno in komunikacijsko pametno organizacijo in ustvarite nagrajevano spletno prisotnost, usmerjeno k strankam. Povežite se s potencialnimi učenci in njihovimi starši ali z uporabo klepeta v živo privabite nove donatorje.
Right tools to increase sales

Zadovoljne stranke so najboljše stranke

Ponujamo vodene storitve migracije iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

Kakšno korist bo imela vaša izobraževalna ali nevladna organizacija imela od implementacije LiveAgent?

Izboljšanje zadovoljstva

Dajte strankam izbiro, da stopijo v stik z vami na poljubnem kanalu – naj bo to klepet v živo, e-pošta, telefon ali družabni mediji.

Izboljšajte učinkovitost

Avtomatizirajte vsakdanja in ponavljajoča se opravila, da se boste lahko osredotočili na izboljševanje odnosov s strankami.

Vodite z zgledom

Postanite vodilni v industriji na področju storitev za stranke z izboljšanjem zadovoljstva strank, odzivnega časa in produktivnosti.

5 star rating

Najvišji varnostni standardi

LiveAgent ponuja najsodobnejše varnostne standarde z najnovejšo skladnostjo. Vaša zasebna komunikacija je varna in šifrirana ter se nahaja v podatkovnih centrih EU, ZDA ali Azije glede na vaše želje. LiveAgent je tudi v celoti skladen z GDPR in sledi najnovejšim najboljšim praksam v industriji SaaS.

Izvedite več

Učinkovito upravljanje virov

Finančni in človeški viri so eden najpomembnejših delov vsake neprofitne organizacije. Nikoli ne zapravljajte časa svojih prostovoljcev ali udeležencev z delom z več nabiralniki ali več kanali in raje vire vlagajte v povečanje vpliv vaših projektov. Zanašanje na LiveAgent lahko znatno poveča vašo vizijo in uspešnost.
Woman ordering at the table
Person holding a pen in the hand

Omogočena podpora strankam 24/7/365

Poslovni partnerji in stranke želijo takoj dobiti dostop do informacij o projektih, finančnem prispevku ali vplivih vaših dejavnosti, ne glede na čas, dan ali lokacijo. Ustvarjanje enostavnega, a neverjetno dragocenega portala za stranke s pogostimi vprašanji, forumi skupnosti ali več različnimi kategorijami in članki, jim lahko pomaga, da ves čas dobijo prave informacije. To tudi prihrani čas vaših agentov, saj imajo stranke možnost, da odgovore poiščejo same.

Poglejte, zakaj podjetja izberejo LiveAgent

Najcenejša rešitev za pomoč uporabnikom

LiveAgentov brezplačni načrt ponuja brezplačno bazo znanja med drugimi funkcijami. S plačljivim paketom lahko dobite še več za razumno ceno.

9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec

Prihranite več z LiveAgentom

Odkrijte, kako prihranite več denarja z našim kalkulatorjem cene in izberite pravi sistem za pomoč uporabnikom za svojo ekipo za podporo strankam.

Povezani članki zIzobraževanje nevladnikov
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x