Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljšuje vaše e-poslovanjem.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte število zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom v industriji e-trgovine

Z LiveAgent – najbolj pregledano in najbolje ocenjeno programsko opremo za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2019 se približajte svojim potencialnim kupcem.

Z racionalizacijo vseh sporočil strank iz e-pošte in družabnih medijev v eno mapo “Prejeto” izboljšajte odzivni čas do 26%.

Vodite svoje stranke skozi postopek plačevanja in v realnem času z našim domačim pripomočkom za klepet v živo odgovorite na morebitna vprašanja.

Izboljšajte zvestobo svojih strank, tako da bo vsaka izkušnja podpore nepozabna in prilagojena z našim vgrajenim CRM.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Izboljšajte srečo & amp; zadovoljstvo

Implementacija LiveAgent-a za e-poslovanje na vašem spletnem mestu je vprašanje le nekaj sekund. Vendar vpliv na vaše e-poslovanje traja ves čas. Če uvedete LiveAgent v svojo e-trgovino, lahko vaše stranke povečajo zadovoljstvo za več kot 60%.

happy customers-illustration
ecommerce services-illustraion

Usmerjajte svoje stranke

Ponudba pomoči strankam ob pravem času lahko pomembno vpliva na vaše podjetje. Vsakič, ko ima stranka vprašanje, je vaš klepet v živo ali klicni center ravno pri roki za vas. Okrepite svoje storitve za stranke z LiveAgent za e-poslovanje.

Zgradite bazo zvestih strank

Zvestoba strank bi morala biti ena ključnih meril za vaše podjetje. Raje imajo vaše izdelke in storitve in bodo z vami, dokler ne bodo zadovoljni. Bolj kot boste imeli zveste stranke, boljše rezultate boste videli ob koncu vsakega meseca.

ecommerce choice-illustration
Man doing groceries with shopping list

Zmanjšajte opustitev nakupovalne košarice

Spremljajte svoje stranke, se pripravite vnaprej in se obrnite, preden bodo lahko odskočili s proaktivnimi povabili klepeta. S klepetom v živo lahko zagotavljate podporo strankam 24 ur na dan, tudi ko ste brez povezave s kontaktnimi obrazci.

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča zadovoljstvo vaših poslovnih partnerjev.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Zakaj bi vaše e-poslovanje vlagalo v programsko opremo službe za pomoč?

Vlaganje v programsko opremo službe za pomoč uporabnikom lahko pomaga lastnikom e-trgovine prihraniti stroške in povečati produktivnost. Programska oprema službe za pomoč uporabnikom je enostavna in jo lahko v celoti integrirate z drugimi platformami za učinkovit potek dela.

Zakaj bi vaše e-poslovanje izbralo LiveAgent kot programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Če želite postati uspešno spletno podjetje, morate svojim strankam zagotoviti visokokakovostno podporo. LiveAgent je bogata služba za pomoč uporabnikom programska oprema, ki je enostavna za uporabo, dostopna in združljiva s skoraj vsakim spletnim mestom.

Related Articles to Storitve e-trgovine
Animacije vplivajo na uporabnikov pogled in lahko kontroliraji, kje mu je fokus. Privabite h pogovoru več obiskovalcev in animirajte gumbe za klepet LiveAgent.

Animacije gumbov za klepet

LiveAgent je programska rešitev za pomoč strankam, ki ponuja klepet v živo, upravljanje pritožb, odjemalski portal in integracije z drugimi storitvami. Podjetje nudi brezplačno preskusno različico, blog, glosar, akademijo in spletni seminar ter zagotavlja varnost in zasebnost GDPR. LiveAgent je prav tako najboljša alternativa za klepet v živo na trgu in z brezplačno preskusno različico. Storitev je na voljo v več terminih, klepet v živo pa omogoča tudi neposreden dostop do računa.

Telefon je še vedno na lestvici najbolj uporabljenih in priljubljenih metod za potrošnike. Preberite več o tem, kako klicni center dejansko deluje.

Kako deluje klicni center

Telefon je še vedno na lestvici najbolj uporabljenih in priljubljenih metod za potrošnike. Preberite več o tem, kako klicni center dejansko deluje.

Upravitelji klicnih centrov morajo vedeti, kako izkoristiti tehnologijo klicnega centra za izboljšanje izkušenj s storitvami za stranke. Preberite več o upravljanju klicnega centra.

Upravljanje klicnega centra

Pri upravljanju klicnega centra je pomembno določiti prave KPI-je in jih deliti z vsemi agenti. Ko gre za zaposlovanje, je pomembno ustvariti idealen profil kandidata in postaviti situacijska in vedenjska vprašanja. Pomembno je imeti soliden program usposabljanja in ustvariti prijazno okolje za zaposlene. Postavite jasne cilje za svojo ekipo in uporabite gamifikacijo za spodbujanje motivacije agentov.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo je razširjena rešitev, ki olajša komunikacijo in interakcijo med podjetji in njihovimi strankami.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo

LiveAgent, Zendesk Support, Freshdesk, LiveChat in Intercom so med najboljšimi ponudniki programske opreme za podporo strankam, ki omogočajo odlično izkušnjo strankam preko različnih komunikacijskih kanalov. Poleg tega članek ponuja 12 nasvetov za učinkovito upravljanje s programsko opremo za izdelavo zahtevkov, ki lahko izboljšajo zadovoljstvo strank in učinkovitost ekipe za podporo. Najboljše prakse službe za pomoč uporabnikom vključujejo izbiro prave programske opreme, eno samo kontaktno točko, avtomatizacijo procesov, sporazume o ravni storitev, namenske skupine za pomoč uporabnikom, večstopenjsko gradnjo, vnaprej pripravljene odgovore, dovolj zaposlenih ter portal za samopostrežne storitve.

Telefoni še vedno predstavljajo 68 % vseh interakcij s podporo. Oglejte si naše predloge klicnih centrov za izboljšanje vsakodnevne komunikacije s strankami.

Predloge klicnega centra

Telefonska podpora ostaja ena izmed najbolj zaželenih možnosti za potrošnike. Jezik, ki ga agenti klicnega centra uporabljajo, vpliva na čustva strank ter dojemanje blagovne znamke. Svetujejo, naj agenti uporabljajo profesionalen ton, tehnike aktivnega poslušanja in se prilagajajo sogovornikom. Priporočajo tudi vljudno pozdravljanje in zaključevanje klicev ter pojasnjevanje razlogov za preusmeritev klicev. Dajo tudi predloge za začetne fraze, zahtevanje več informacij, zadrževanje klicateljev in prenašanje klicev.

Ali razmišljate o 3CX za podporo strankam v svojem klicnem centru? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za klicni center 3CX

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema, programska oprema za dohodni klicni center, sistem upravljanja pritožb, programska oprema odjemalskega portala in programska oprema za upravljanje e-pošte. Podjetje Quality Unit izdeluje LiveAgent in ima tudi podporo za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico