Bodite zadovoljni s programsko opremo za upravljanje zadovoljstva strank

Izstopajte z zagotavljanjem hitre, prilagojene in kompetentne podpore na vseh kanalih.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Play Wow button
Tour

Programska oprema za upravljanje zadovoljstva strank za zadovoljne stranke

Zadovoljne stranke so bolj zveste, bolj verjetno je, da bodo ponovno kupile, večja je možnost, da bodo priporočile vašo blagovno znamko, so bolj donosne za vaše podjetje – in imajo nižje stroške zadržanja. Merjenje zadovoljstva strank s storitvami je danes postalo obvezno za večino podjetij, saj vam zagotavlja dragocene informacije o uspešnosti vaših storitev.   Ko se LiveAgentove sposobnosti poročanja integrirajo z eno od vodilnih programskih rešitev za merjenje zadovoljstva strank, lahko zadovoljstvo nad vašimi storitvami dvignete na višjo raven. Enostavno pridobite povratne informacije strank o LiveAgentovih pogovorih, spremljajte kakovost podpore strankam, pridobite boljše razumevanje svojih strank, in s tem še naprej skrbite za izboljševanje storitve, ki jo ponujate.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022

Zakaj je zadovoljstvo strank pomembno

Oglaševanje na način širjenja dobrega glasu

Zadovoljne stranke brezplačno širijo dober glas! Po pozitivnih izkušnjah s podjetjem bi 69 % strank podjetje priporočilo drugim, 50 % pa bi ga uporabljalo pogosteje. (NewVoiceMedia)

Zadovoljstvo strank gradi zvestobo

Zadovoljstvo strank gradi zaupanje v vašo blagovno znamko. Če se zadovoljstvo strank v podjetju poveča za 10 %, se zaupanje strank poveča za 12 %. (Institute of Customer Service)

Stroški pridobivanja so višji od stroškov zadrževanja

Stroški pridobivanja novih strank so višji od stroškov zadrževanja. Pridobitev nove stranke je od 5 do 25-krat dražja od ohranitve obstoječe stranke. (Harvard Business Review)
customer feedback - illustration

Kaj je programska oprema za upravljanje zadovoljstva strank?

Programska oprema za upravljanje zadovoljstva strank je orodje, ki podjetjem omogoča enostavno zbiranje, urejanje in upravljanje povratnih informacij strank, merjenje zadovoljstva strank in prepoznava nezadovoljne stranke. Te aplikacije lahko vključujejo analitiko, upravljanje anket, zbiranje povratnih informacij, sledenje pritožbam, možnosti poročanja o klicih in druge funkcije. Poleg tega, da vam programska oprema za upravljanje zadovoljstva strank zagotavlja uporaben vpogled v to, kako zadovoljne so vaše stranke z vašim podjetjem ali z izkušnjo storitev za stranke, ki jo zagotavljate, vam lahko, na podlagi prejetih povratnih informacij, pomaga tudi pri ocenjevanju zaposlenih v podpori.

Zakaj je zadovoljstvo strank pomembno

business and finance - icon

Zadovoljstvo strank prinaša dobiček

Visoko zadovoljstvo strank povečuje dobiček. Zadovoljne stranke, ki so imele pozitivno izkušnjo s podjetjem, porabijo 140 % več kot tiste, ki so imele slabo izkušnjo. (Harvard Business Review)
live chat increases sales

Višja vrednost dobe trajanja zadovoljne stranke

Zadovoljne stranke imajo višjo dolgoročno vrednost. Vrednost dobe trajanja stranke, ki izkušnjo zagovarja, je za podjetje od 600 do 1400 % višja od vrednosti stranke, ki obrekuje. (Bain & Company)

Merjenje zadovoljstva s storitvami za stranke je ključnega pomena

Na današnjem prekomerno konkurenčnem trgu odličen izdelek sam po sebi ne zagotavlja uspeha, če ga ne podkrepite z odličnimi storitvami. Kakovost storitev za stranke, ki jih zagotavlja vaše podjetje, neposredno vpliva na splošno zadovoljstvo strank z vašo blagovno znamko. Če ne merite zadovoljstva s storitvami, ne boste nikoli vedeli, kako zadovoljne (ali nezadovoljne) so vaše stranke s kakovostjo storitvene izkušnje, ki jo zagotavlja vaša organizacija.
report on tablet-illustration

S programsko opremo za upravljanje zadovoljstva strank ustvarite boljšo storitveno izkušnjo

LiveAgentova platforma za storitve za stranke je kompleksna večkanalna rešitev. Funkcije, ki vam omogočajo merjenje zadovoljstva strank s storitvami, so le majhen del tega, kar programska oprema zmore. Opremljena je z več kot 179 funkcijami, ki vam lahko pomagajo poenostaviti komunikacijo s strankami, izboljšati podporo in izboljšati oceno zadovoljstva strank s storitvami.

Celovita rešitev za vašo podporo strankam

Ni vam treba preklapljati med različnimi orodji. LiveAgent združuje:

  • – zmogljive funkcije za izdelavo zahtevkov s pametno distribucijo zahtevkov
  • – vgrajen klicni center, ki podpira glasovne in video klice
  • klepet v živo s proaktivnimi sprožilci in spremljanjem obiskovalcev v realnem času
  • – samopostrežni portal z bazo znanja, pogosto zastavljenimi vprašanji in forumi
  • – integracije z glavnimi družabnimi platformami, kot so Facebook, Twitter in Instagram
Work files - illuustration
Choose option - illustration

Zagotovite vsekanalne storitvene izkušnje

Današnji potrošniki za stike z blagovnimi znamkami uporabljajo več komunikacijskih kanalov in pričakujejo nemoteno izkušnjo na vseh teh kanalih. S programsko opremo LiveAgent lahko preprosto upravljate z vsemi interakcijami s strankami iz enega mesta in zagotovite dosledno izkušnjo vsekanalnih storitev ne glede na kanale, ki jih stranke uporabljajo.

Izboljšajte učinkovitost ekipe za podporo

Širok nabor funkcij (vključno z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov, upravljanjem SLA-jev, prednastavljenimi odgovori, možnostjo ekipnega sodelovanja, ter s takojšnjim dostopom do izčrpnih informacij o strankah in prejšnjih interakcij) vaši ekipi omogoča hitro, zelo učinkovito in personalizirano podporo – vse to prispeva k višjim ocenam zadovoljstva strank.
feeling proud - illustration
woman mapping out process on three posters

Presežite merjenje zadovoljstva strank

Izmerite svojo splošno uspešnost storitev za stranke in ugotovite, na katerih področjih so možne izboljšave. LiveAgent ponuja robustne analitične in poročevalske zmogljivosti, ki vam omogočajo spremljanje številnih metrik storitev in ključnih kazalnikov uspešnosti, izdelavo različnih poročil, kot so uporaba kanalov, uspešnost in razpoložljivost agentov, skladnost s SLA-ji, poročila o sledenju času in še več.

Zakaj je LiveAgent prava programska oprema za upravljanje zadovoljstva strank za vaše podjetje

Izbralo ga je 21 tisoč podjetij

LiveAgentu zaupa več kot 21.000 podjetij iz različnih panog po vsem svetu.

Fleksibilen & prilagodljiv

Programska oprema je prilagodljiva, zlahka jo je mogoče razširiti in prilagoditi glede na vaše potrebe.

Transparentne & poštene cene

Brez pogodb in skritih stroškov. Izbirate lahko med 4 različnimi paketi s poštenimi cenami – vključno z brezplačnim.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zProgramska oprema za upravljanje zadovoljstva strank
Danes napredujte s programsko opremo za interakcijo s strankami. Bodite na tekočem z vsemi zahtevami strank in izboljšajte izkušnjo strank na vseh kanalih.

Pojasnite s programsko opremo za interakcijo s strankami

LiveAgent je stroškovno učinkovita rešitev za podporo strankam prek različnih kanalov, ki omogoča hitre odzive in izboljšuje zadovoljstvo strank.

LiveAgent je popolnoma opremljena programska oprema za storitveni center, ki za združevanja postopkov uporablja sistem za izdelavo zahtevkov.

Programska oprema za storitveni center za boljšo uporabniško izkušnjo

LiveAgent je večjezična programska oprema za storitveni center, ki omogoča komunikacijo s strankami v več kot 40 jezikih. Ponuja tudi ključne funkcije za poenostavitev delovnih postopkov in izboljšanje odnosov s strankami.

Ocena zadovoljstva strank je odličen način, da vidite učinkovitost svojega agenta. Oceno lahko podajo samo stranke. Z LiveAgent so stranke zadovoljne.

Ocena zadovoljstva strank

Ocena zadovoljstva strank je ključna za izboljšanje storitev. LiveAgent ponuja orodja za podporo strankam in merjenje zadovoljstva.

Kliči in prejemaj mednarodne klice po lokalnih tarifah z LiveAgent softphone programsko opremo. Sodelujemo z več kot 99% VoIP ponudniki.

Vodilna softphone programska oprema za B2B & B2C podjetja

Pridružite se LiveAgent družini, številki 1 na področju programske opreme za pomoč strankam. Nudimo lahko za uporabo storitev v oblaku z večjezično podporo.

LiveAgent izboljšuje zadovoljstvo strank z večkanalno platformo za sodelovanje s strankami. Oglejte si prednosti LiveAgenta in se prepričajte sami.

Naredite to s platformo za vključevanje strank

Programska oprema za vključevanje strank omogoča komuniciranje preko različnih kanalov, kot so e-pošta, sporočila in družabni mediji. Avtomatizacija pa prihrani čas s pravili za izvajanje strategij vključevanja strank.

Izbira programske opreme za podporo strankam najpogosteje uporabljenih platform na trgu. Izberite idealno in dvignite svojo storitev za stranke na luno.

Programska oprema za podporo strankam

ActiveCampaign je platforma za avtomatizacijo marketinga, ki omogoča segmentacijo in personalizacijo skozi več kanalov. Uporabniki pohvalijo podporno službo, vendar grajajo avtomatizacijo. Cena se razlikuje glede na število stikov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico