Se selite iz Kayako?

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Kayako, ki jo v celoti izvede naše osebje za tehnično podporo. Vse vaše podatke iz podjetja Kayako bomo v LiveAgent prenesli hitro, varno in predvsem brezplačno! Stopite v stik z nami, da začnemo s prenosom podatkov še danes.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Data migration from one solution to another

Pokličite nas prek klepeta v živo ali po e-pošti in nam sporočite, da želite preseliti svoje podatke iz Kayako v LiveAgent. Vse vaše podatke bomo varno preselili brezplačno. Medtem se lahko usedete, sprostite in uživate ob skodelici kave.

Zahtevajte vgrajeno selitev vtičnika

Če želite svoje podatke o Kayako sami prenesti v LiveAgent, nas kontaktirajte prek klepeta v živo ali e-pošte. Naši razvijalci vestno delajo na ustvarjanju vtičnikov za selitev za številne rešitve v službi za pomoč uporabnikom. Kayako še ni na seznamu, če pa bi radi, nam to preprosto sporočite!

Migrate data to LiveAgent on your own

Katere podatke lahko prenesem iz Kayako?

Ljudje

Preprosto selite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Zahtevki za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Ali ste pripravljeni na selitev iz Kayako?

Spodaj smo opisali ključne ugodnosti, ki jih uživajo naše stranke, ko preselijo svoje podatke iz podjetja Kayako v LiveAgent.

Customer providing review for service on mobile phone

Vrhunska storitev za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Rešitev za pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo

Naša programska oprema ponuja več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Person collecting papers into the net

Pomemben prihranek in donosnost naložbe

LiveAgent ponuja brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Multilingual support in LiveAgent

Več podprtih jezikov

LiveAgent je na voljo v  43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Preselite svoje podatke iz Kayako še danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek+Klepet

Idealno za mala in srednje velika podjetja

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zSelitev Kayako
Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo. Liveagent je brezplačen ali pa izberite enega od treh plačljivih paketov.

Selitev iz Zendeska v LiveAgent?

VahLiveAgent je zmagovalna programska oprema za pomoč strankam s številnimi funkcijami in integracijami. Ponuja orodja za klepet v živo, bazo znanja in predloge e-pošte. Cena se giblje od 15 USD na uporabnika na mesec. LiveAgent povečuje prodajo in izboljšuje storitve s frontno linijo za klepet v živo. Ta platforma zagotavlja rešitve za upravljanje kličnih centrov in pomoč strankam ter ponuja večkanalno rešitev za boljšo uporabniško izkušnjo. Stopnjevanje pa omogoča klepet v realnem času, avtomatizacijo prodaje in olajšuje delo predstavnikom strank.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

Izjemna podpora strankam s 24/7 agenti. Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami. Povečajte prihranke in donosnost naložbe z LiveAgent. Izberite svoj jezik in prevod. Preselite podatke iz Verloopa že danes.

Liveagent ponuja brezplačno selitev zoho desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz zoho desk na liveagent je hiter, varen in brezplačen.

Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent je platforma za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam, ki ponuja integracije, orodja za klepet v živo in bazo znanja.

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

Ponudnik programske opreme LiveAgent omogoča uporabo večkanalne rešitve za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam. Preizkusite komunikacijske kanale, kot so klepet, klici, video klici in kontaktni obrazci.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

Platforma LiveAgent je namenjena podpori strankam s programsko opremo za klicni center, pomoč strankam, VoIP telefonom, in drugim funkcijam. Ponuja tudi integracije, trende, spletne seminarje, in kontaktne informacije za prodajne stike.

Selitev iz Smartsuppa v Liveagent? Dovolite, da vaše podatke preselimo namesto vas! Obrnite se na naše strokovnjake za podporo in se z njimi pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Smartsuppa v LiveAgent?

Platforma LiveAgent ponuja podporo strankam, programske opreme za klicni center in pomoč strankam. Omogoča tudi integracije, spletne seminarje in kontaktne informacije za prodajne kontakte.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico