Poslovite se od počasne, podparne programske opreme

Preklopite na LiveAgent in vaše podatke bomo iz Freshdeska preselili brezplačno.

  • ✓ Brez provizije za namestitev    
  • ✓ Podpora 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadar koli
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
LiveAgent migration animation
Migration background

Se selite iz Freshdeska?

LiveAgent ponuja nemoteno selitev Freshdesk, s katero se lahko ukvarja naš API ali naši tehniki za podporo. Preprosto izberite način, ki vam najbolj ustreza, in selitev podatkov Freshdesk se lahko začne!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Import tickets from Freshdesk to LiveAgent | Live Agent01:40Youtube video: Import tickets from Freshdesk to LiveAgent
Live Agent

Uporabite naš vtičnik za selitev Freshdesk

Do prenosa podatkov Freshdesk v LiveAgent vas loči le nekaj klikov. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na nadzorno ploščo LiveAgent in kliknete drsnik za aktiviranje znotraj vtičnikov. Za selitev Freshdesk bo potreben samo vaš ključ API – dodatno kodiranje ni potrebno.

Brezplačna selitev Freshdesk

Pokličite nas prek  klepeta v živo ali e-pošte in nam sporočite, da želite preseliti svoje podatke iz Freshdeska. Vse vaše podatke bomo varno preselili brezplačno. Medtem se lahko usedete, sprostite in uživate ob skodelici kave.

Migrate data to LiveAgent on your own

Kaj lahko preselite iz Freshdeska

Ljudje

Preprosto selite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevke.

Zahtevki za podporo

Preselite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Prednosti selitve podatkov iz Freshdeska v LiveAgent

Customer providing review for service on mobile phone

Vrhunska storitev za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Rešitev za pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo

Naša programska oprema ponuja več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Person collecting papers into the net

Pomemben prihranek in donosnost naložbe

LiveAgent ponuja brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Multilingual support in LiveAgent

Več podprtih jezikov

LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Selite se iz Freshdeska še danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Ticket+Chat

Idealno za mala in srednje velika podjetja

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zSelitev Freshdesk
Migracija iz Kustomerja? LiveAgent vam lahko pomaga urejati vse, od elektronske pošte do socialnih medijev in baze znanja. Migrirajte brezplačno še danes.

Razmišljate o migraciji iz Kustomerja?

LiveAgent ponuja večkanalni komplet orodij za podporo agentom in zadovoljstvo strank. S tem lahko pokrijete najpogostejše komunikacijske kanale in organizirate stike, skupine ter profile agentov s pomočjo oznak. Poleg tega je mogoče integrirati s več kot 140 aplikacijami, kar bo poenostavilo delovne procese in olajšalo delo. Poskusite zdaj.

Želite preiti z Dashly na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent, poglejte primerjavo in preselite podatke že danes.

Bi se preselili z Dashly k LiveAgent?

LiveAgent je odlična rešitev za pomoč uporabnikom, saj ponuja več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij ter podpira 43 jezikov. Poleg tega zagotavlja izjemno storitev za stranke, saj ponuja podporo agentov 24/7. Lahko se odločite za brezplačno verzijo ali pa izberete enega od plačljivih paketov in prihranite pri naložbi. Pri selitvi k LiveAgentu lahko uživate v prednostih, ki jih ponuja.

LiveAgent je prva ocena programske opreme za SMB v letih 2019 in 2020. Bi radi prešli z Bitrix24 na LiveAgent? Imamo te!

Selitev iz Bitrix24 v LiveAgent?

Preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke z Bitrix24 na LiveAgent ter izkoristite 24-urno podporo agentov in več kot 175 funkcij.

Ali želite iz Outlooka preiti na enotno rešitev za podporo strankam? Oglejte si in izvedite več o selitvi podatkov na LiveAgent.

Se selite iz Outlooka?

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporoča številnih podjetij. Uporaba LiveAgent-a je povečala zadovoljstvo in prodajo strank. LiveAgent pomaga pri lažji komunikaciji s strankami, podpira več kanalov komunikacije, omogoča statistični pregled potreb strank in hitro odzivnost. Orodje je cenovno ugodno in enostavno za uporabo, ter izboljšuje produktivnost. Nekateri uporabniki so poročali o pomembnih izboljšavah, vključno s povečanjem stopnje konverzij in zmanjšanje časa za odgovore na elektronska sporočila.

Želite preseliti podatke s Front-a na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent in njegove prednosti. Začnite z brezplačno poskusno uporabo že danes.

Migrirati s Front-a?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki podpira 43 jezikov in se lahko uporablja kot nadomestilo za Outlook ali osTicket. Za večje podjetja je na voljo paket Ticket+Chat za 29 dolarjev na mesec, medtem ko je vstopnica na voljo za 15 dolarjev na mesec za mala podjetja in samostojne podjetnike. LiveAgent je najboljše izbira za podjetja, kot so Huawei, BMW in Yamaha. Podjetjem ponuja možnost integracije z več kot 140 aplikacijami in večkanalnim sistemom za zahtevke. Podjetjem pomaga zagotavljati takojšnje odgovore in zadovoljstvo strank.

Želite podatke preseliti iz Helpshifta na drugo rešitev? Oglejte si storitev LiveAgent in njegove prednosti. Začnite brezplačen preizkus še danes.

Selitev iz storitve Helpshift?

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednja podjetja z večkanalnim pristopom in klepetom v živo, ki omogoča hitro in enostavno pomoč strankam. Ponuja tudi druge funkcije, kot so e-pošta, vstopnični sistem in podpora na družabnih omrežjih. LiveAgent je primeren za SMB podjetja in startupe, ter podpira pripomočke v 43 jezikih. Obstajajo različne možnosti plačila, vključno z brezplačno preizkusno različico ter plačljivimi možnostmi Small, Medium in Large Business. Do vseh funkcij lahko dostopate preko enostavne in prilagodljive instrumentne plošče.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico