Se želite seliti iz Jire v LiveAgent?

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Jira, ki jo lahko izvede naš vgrajeni vtičnik ali osebje tehnične podpore. Prenos podatkov iz Jire v LiveAgent je hiter, varen in brezplačen. Selite iz Jire v LiveAgent že danes.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo

Uporabite naš vnaprej vgrajeni vtičnik za selitev Jira

Do prenosa podatkov Jira v LiveAgent je le nekaj klikov. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na nadzorno ploščo LiveAgent in kliknete drsnik za aktiviranje znotraj vtičnikov. Za selitev podatkov Jira bo potreben samo vaš ključ API – dodatno kodiranje ni potrebno.

uploading file - illustration
man programming

Brezplačna selitev Jira

Pokličite nas prek klepeta v živo ali e-pošte in nam sporočite, da želite svoje podatke iz Jire preseliti v LiveAgent. Vse vaše podatke bomo varno preselili brezplačno. Medtem se lahko usedete, sprostite in uživate ob skodelici kave.

Kakšne podatke lahko preselim iz Jire?

Ljudje

Preprosto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Preselite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

kakšne so prednosti, ko se preselite iz Jire

Stellar storitve za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Rešitev za pomoč uporabnikom s širokim naborom funkcij

Naša programska oprema ponuja več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Večjezična podpora

LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Danes preselite podatke iz Jire

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek + Klepet

Idealno za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo
Povezani članki zJira selitev
LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov HappyFox, ki jo v celoti izvede osebje tehnične podpore. Preselite podatke iz HappyFoxa že danes.

Želite preseliti podatke iz HappyFoxa?

LiveAgent je pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo, 24/7 podpora, več kot 179 funkcij in pomemben prihranek ter donosnost naložbe.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev vaših podatkov s Kayako na LiveAgent. Oglejte si podrobnosti in si zagotovite brezplačno selitev še danes.

Se selite iz Kayako?

Pomemben prihranek in donosnost naložbe z več kot 40 integracijami. LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke in več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom v 43 jezikih.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

Izjemna podpora strankam s 24/7 agenti. Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami. Povečajte prihranke in donosnost naložbe z LiveAgent. Izberite svoj jezik in prevod. Preselite podatke iz Verloopa že danes.

Liveagent ponuja brezplačno selitev zoho desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz zoho desk na liveagent je hiter, varen in brezplačen.

Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent je platforma za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam, ki ponuja integracije, orodja za klepet v živo in bazo znanja.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

Platforma LiveAgent je namenjena podpori strankam s programsko opremo za klicni center, pomoč strankam, VoIP telefonom, in drugim funkcijam. Ponuja tudi integracije, trende, spletne seminarje, in kontaktne informacije za prodajne stike.

Selitev iz Smartsuppa v Liveagent? Dovolite, da vaše podatke preselimo namesto vas! Obrnite se na naše strokovnjake za podporo in se z njimi pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Smartsuppa v LiveAgent?

Platforma LiveAgent ponuja podporo strankam, programske opreme za klicni center in pomoč strankam. Omogoča tudi integracije, spletne seminarje in kontaktne informacije za prodajne kontakte.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico