Iščete alternativo Service Hub?

Service Hub by HubSpot je odlična programska oprema, ki uporablja zahtevke, klepet v živo in chatbote. Service Hub je idealen za podjetja z velikimi proračuni, ki že uporabljajo HubSpotovo središče za trženje in prodajo. Če pa iščete ugodno alternativo Service Hub, razmislite o LiveAgentu.

LiveAgent je popolna programska oprema za , ki bo hkrati povečala produktivnost vaše službe za stranke, povečala zadovoljstvo strank in prihranila denar. LiveAgent je služil več kot 15.000 podjetjem in 150 milijonov končnih uporabnikov po vsem svetu. Pridružite se jim pri zagotavljanju vrhunskih storitev za stranke. Mi vam vse skupaj olajšamo.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 razlogi, zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Ugotovite, kako LiveAgent izstopa od drugih možnosti

Izboljšano zadovoljstvo

LiveAgent povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje stopnje pretvorbe.

Povečana produktivnost

Z našo univerzalno mapo Prejeto zmanjšajte delovni čas svojih agentov in rešite več poizvedb strank.

Velik nabor uporabnih funkcij

Z več kot 179 funkcijami službe za pomoč uporabnikom bo zagotavljanje podpore mala malica.

features overview - integration

Zmogljiva alternativa Service Hub

Dobiti najboljšo vrednost za svoj denar je ključnega pomena, ko iščete odlično programsko opremo za pomoč uporabnikom. Zato LiveAgent ponuja 4 pakete po konkurenčnih cenah. Osnovni paketi vsebujejo hibridni vstopnični sistem, in še veliko več! Z LiveAgent dobite več za manj – če iščete popolnoma funkcionalno alternativo Service Hub, . Začnite svoj brezplačni 14-dnevni preskus še danes. Kreditna kartica ni potrebna.

Značilnosti gemifikacije

Dovoli svojim podpornim agentom , da si prislužijo značke in ravni, ko izvajajo dejanja, ki prispevajo k splošnemu uspehu vašega podjetja. Oglejte si lestvice posameznikov in ekip ter ustvarite poročila za spodbujanje zdrave konkurence v vašem oddelku za pomoč strankam.

Agent report dashboard in LiveAgent

Najhitrejši pripomoček za klepet

Če iščete alternativo Service Hub in je hitrost pomembna za vas, je morda LiveAgent tisto, kar iščete. – prikaže se v le 2,5 sekundah.

Pripomoček za hitri klepet je prava pot, če želite obiskovalca spletnega mesta učinkovito pretvoriti v stranko. Po poročilu eMarketer report, je po uporabi klepeta v živo 35% obiskovalcev spletnega mesta opravilo spletni nakup.

LiveAgent live chat conversation example-gif
connected world map

Smo večjezični

Naša programska oprema je večjezična. LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku. Ne dovolite, da tuji jeziki ustvarjajo oviro med vami in strankami. Podprli vas bomo.

Zaslužite si le najboljše

LiveAgent je najbolj pregledana in najbolje ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Zato je odlična alternativa Service Hub. LiveAgent prihrani čas in denar, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno – na vzpostavljanje smiselnih odnosov s strankami.

winners illustration

Primerjava LiveAgent in HubSpot Service Hub

Preverite, kako se primerjamo z Groove na podlagi mnenj strank na Capterra

Feature comparison chart for LiveAgent and HubSpot Service Hub
Veljavno od 3/2/2020

Oglejte si, zakaj so naše stranke izbrale LiveAgenta za svojo prednostno alternativno HubSpot Service Hub

Primerjajte nas z različno programsko opremo

Želite videti, kako se merimo z drugimi priljubljenimi rešitvami službe za pomoč uporabnikom? Oglejte si naše primerjalne strani in odkrijte vse, kar ponujamo.

  Povezani članki zHubspot Service Hub alternativa
  Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

  How to automatically assign a ticket to agent who opened it

  Automatically assign tickets to the agent who opened them using the 'agent opened ticket' rule profile. Conditions apply.

  Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

  How does the chat routing work?

  LiveAgent is a comprehensive customer support software with chat routing options for efficient communication and load balancing among agents.

  Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

  Areto System

  Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

  Trženje od ust do ust (WOMM) je močna oblika promocije, ki temelji na zaupanju, družbenem dokazu, razširitvi prek družbenih medijev, čustveni povezanosti in stroškovni učinkovitosti. Uspešna strategija WOMM lahko poveča prepoznavnost blagovne znamke in spodbudi prodajo.

  Kako v resnici deluje trženje od ust do ust

  Trženje od ust do ust (WOMM) je močna oblika promocije, ki temelji na zaupanju, družbenem dokazu, razširitvi prek družbenih medijev, čustveni povezanosti in stroškovni učinkovitosti. Uspešna strategija WOMM lahko poveča prepoznavnost blagovne znamke in spodbudi prodajo.

  Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

  Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

  Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various tools for customer support and a 14-day free trial.

  Create a rule to automatically assign a ticket to agent after reply. Guide included. Get the most of your Live Agent and develop your business successfully.

  How to automatically assign a ticket to agent after reply

  Learn how to automatically assign tickets to agents after they reply. Follow the recommended method or create a rule in the LiveAgent admin panel for customization.

  You will be
  in Good Hands!

  Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

  Rezervirajte si demo različico

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  Close
  Schedule a demo
  Schedule a one-on-one call
  • How to achieve your business goals with LiveAgent
  • Tour of the LiveAgent so you can get an idea of how it works
  • Answers to any questions you may have about LiveAgent
  Rezervirajte si demo različico
  Start Free Trial x