Iščete alternativo Service Hub?

Service Hub by HubSpot je odlična programska oprema, ki uporablja zahtevke, klepet v živo in chatbote. Service Hub je idealen za podjetja z velikimi proračuni, ki že uporabljajo HubSpotovo središče za trženje in prodajo. Če pa iščete ugodno alternativo Service Hub, razmislite o LiveAgentu.

LiveAgent je popolna programska oprema za pomoč uporabnikom, ki bo hkrati povečala produktivnost vaše službe za stranke, povečala zadovoljstvo strank in prihranila denar. LiveAgent je služil več kot 15.000 podjetjem in 150 milijonov končnih uporabnikov po vsem svetu. Pridružite se jim pri zagotavljanju vrhunskih storitev za stranke. Mi vam vse skupaj olajšamo.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 razlogi, zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Ugotovite, kako LiveAgent izstopa od drugih možnosti

Union icon

Izboljšano zadovoljstvo

LiveAgent povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje stopnje pretvorbe.

Increase icon

Povečana produktivnost

Z našo univerzalno mapo Prejeto zmanjšajte delovni čas svojih agentov in rešite več poizvedb strank.

Group 370 icon

Velik nabor uporabnih funkcij

Z več kot 179 funkcijami službe za pomoč uporabnikom bo zagotavljanje podpore mala malica.

undraw features overview jg7a

Zmogljiva alternativa Service Hub

Dobiti najboljšo vrednost za svoj denar je ključnega pomena, ko iščete odlično programsko opremo za pomoč uporabnikom. Zato LiveAgent ponuja 4 pakete po konkurenčnih cenah. Osnovni paketi vsebujejo hibridni vstopnični sistem, enotno mapo z vsemi kanali, poročanje, pravila avtomatizacije, gamifikacijo in še veliko več! Z LiveAgent dobite več za manj – če iščete popolnoma funkcionalno alternativo Service Hub, preizkusite LiveAgent. Začnite svoj brezplačni 14-dnevni preskus še danes. Kreditna kartica ni potrebna.

Pričnite z brezplačno različico

Značilnosti gemifikacije

Dovoli svojim podpornim agentom , da si prislužijo značke in ravni, ko izvajajo dejanja, ki prispevajo k splošnemu uspehu vašega podjetja. Oglejte si lestvice posameznikov in ekip ter ustvarite poročila za spodbujanje zdrave konkurence v vašem oddelku za pomoč strankam.

Agent report dashboard liveagent

Najhitrejši pripomoček za klepet

Če iščete alternativo Service Hub in je hitrost pomembna za vas, je morda LiveAgent tisto, kar iščete. LiveAgent se ponaša z najhitrejšim pripomočkom za klepet na trgu – prikaže se v le 2,5 sekundah.

Pripomoček za hitri klepet je prava pot, če želite obiskovalca spletnega mesta učinkovito pretvoriti v stranko. Po poročilu eMarketer report, je po uporabi klepeta v živo 35% obiskovalcev spletnega mesta opravilo spletni nakup.

business startups3
undraw connected world wuay

Smo večjezični

Naša programska oprema je večjezična. LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku. Ne dovolite, da tuji jeziki ustvarjajo oviro med vami in strankami. Podprli vas bomo.

Pričnite z brezplačno različico

Zaslužite si le najboljše

LiveAgent je najbolj pregledana in najbolje ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Zato je odlična alternativa Service Hub. LiveAgent prihrani čas in denar, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno – na vzpostavljanje smiselnih odnosov s strankami.

winners ao2o

Primerjava LiveAgent in HubSpot Service Hub

Preverite, kako se primerjamo z Groove na podlagi mnenj strank na Capterra

Feature comparison chart for liveagent and hubspot service hub
Veljavno od 3/2/2020

Oglejte si, zakaj so naše stranke izbrale LiveAgenta za svojo prednostno alternativno HubSpot Service Hub

Primerjajte nas z različno programsko opremo

Želite videti, kako se merimo z drugimi priljubljenimi rešitvami službe za pomoč uporabnikom? Oglejte si naše primerjalne strani in odkrijte vse, kar ponujamo.

Povezani članki zHubspot Service Hub alternativa
Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

How to automatically assign a ticket to agent who opened it

Automatically assign tickets to the agent who opened them using the 'agent opened ticket' rule profile. Conditions apply.

Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

How does the chat routing work?

LiveAgent is a comprehensive customer support software with chat routing options for efficient communication and load balancing among agents.

Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

Areto System

Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various tools for customer support and a 14-day free trial.

Create a rule to automatically assign a ticket to agent after reply. Guide included. Get the most of your Live Agent and develop your business successfully.

How to automatically assign a ticket to agent after reply

Learn how to automatically assign tickets to agents after they reply. Follow the recommended method or create a rule in the LiveAgent admin panel for customization.

Decide, which tickets your agents will be able to answer. Learn more how to setup that agents can answer tickets opened from 'To solve' button only.

To solve button

LiveAgent is an integrated customer support software with features like ticketing system, live chat, and voice helpdesk. It offers SSL safety and is accessible from anywhere.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x