Selitev iz Teamsupporta v LiveAgent?

Ali razmišljate o selitvi podatkov iz Teamsupporta v vaš novi LiveAgent? Naši agenti za podporo vam bodo z veseljem pomagali varno in brez truda preseliti vaše podatke. Pokličite nas in že danes pričnite s selitvijo vaših podatkov!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
server - illustration

Prenos podatkov je na nas!

Obrnite se na nas in dovolite, da vam pomagamo. Naši agenti za podporo bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi s selitvijo podatkov in vam pomagali preseliti vse, kar potrebujete, na svoj novi račun LiveAgent. Medtem se lahko preprosto usedete in sprostite, medtem ko mi poskrbimo za vse.

Bi se želeli seliti sami?

Naše osebje trenutno pripravlja vtičnik za selitev za Teamsupport. Ostanite z nami za več informacij!

monitor plug in - illustration

Kakšne podatke lahko preselim iz Teamsupporta?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Ali ste pripravljeni na selitev iz Teamsupporta na LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih dobite, ko preklopite na LiveAgent

Improve customer happiness - icon

Izjemna podpora strankam

24-urna podpora naših agentov. Tu smo, kadar koli nas potrebujete.

Integrations pricing-icon

Vrhunska rešitev za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

signup bonus - icon

Povečajte prihranke in donosnost naložbe

Pridobite LiveAgent brezplačno ali izberite enega od treh plačljivih paketov.

translator - icon

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi jezikovno prilagodljive pripomočke.

Preselite podatke iz Teamsupporta že danes.

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zTeamsupport selitev
LiveAgent je rešitev za podporo strankam, ki združuje več platform v enem uporabniškem vmesniku. Preselite podatke iz CallPage k LiveAgent in izkoristite prednosti.

Se selite s CallPage k LiveAgent?

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami, ki ponuja 24-urno podporo strankam. Omogoča prihranke in donosnost naložb ter je na voljo v 43 prevodih. LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za mala in srednje velika podjetja ter podpira 43 jezikovnih prevodov. Obstajajo tri različne cene za ticket za mala podjetja. Selitev iz Vocalcoma ali Qonva v LiveAgent prinaša številne ugodnosti. LiveAgent ima tudi portal za podporo, dnevnik sprememb, kalkulator stroškov in podjetje ponuja blog, akademijo, spletni seminarje in več. Začnite brezplačen preizkus.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

LiveAgent je najboljša ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem. Podpira 43 različnih prevodov in jezikovno prilagodljive pripomočke ter ima vrhunsko 24-urno podporo strankam. Za 15 $ na mesec imajo mala podjetja dostop do Zahtevka, za večja podjetja pa je primeren Zahtevka+Klepet za 29 $ na mesec. LiveAgent je odlična izbira za selitev iz drugih platform, kot so Smartsupp, Samanage in Customerly.

Brezplačna preizkusna različica Liveagent se želi preseliti iz supportbee v liveagent? vam ponujamo migracijo podatkov brezplačno. Pokličite nas in pričnite s selitvijo vaših podatkov še danes!.

Ali želite seliti iz SupportBee v LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem, s podporo za 43 različnih jezikovnih prevodov in več kot 175 funkcijami ter več kot 40 integracijami. Izkušena je v zagotavljanju svetovne podpore strankam in prilagajanja jezika po meri. Mala podjetja lahko izbirajo med tremi različnimi cenami za ticket, ki ponujajo različne storitve. LiveAgent prinaša številne ugodnosti, ko se premikate iz drugih rešitev, kot so LeadDesk, Smartsupp, Vocalcoma, Qonvo in LiveChat.

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednjim podjetjem s 43 jezikovnimi prevodi in prilagodljivimi pripomočki. Podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, se ji pridružijo za zagotavljanje svetovne podpore strankam. LiveAgent ponuja brezplačne in plačljive pakete ter izjemno podporo strankam s 175 funkcijami, 40 integracijami in možnostjo klepeta. Selitev iz drugih orodij na LiveAgent prinaša številne ugodnosti za različna podjetja.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam s 179 funkcijami in več kot 40 integracijami, ki podpira 43 jezikov, omogoča prilagoditve in je na voljo brezplačno ali po ugodni ceni. Njihova vrhunska storitev za stranke je na voljo 24/7, kar je pomembna prednost pri selitvi iz drugih platform, kot je Groove.

Selitev iz Smartsuppa v Liveagent? Dovolite, da vaše podatke preselimo namesto vas! Obrnite se na naše strokovnjake za podporo in se z njimi pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Smartsuppa v LiveAgent?

LiveAgent ponuja izjemno podporo strankam 24/7, vrhunsko rešitev službe za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami ter izbiro izmed 43 različnih prevodov. Uporabniki Smartsuppa lahko preidejo na LiveAgent in prejmejo vse te ugodnosti.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico