Poslovite se od počasne, podpovprečne programske opreme

Preklopite na LiveAgent & prenesite svoje podatke iz programske opreme Extend še danes.

 • ✓ Brez stroškov namestitve
 • ✓ Storitve za stranke 24/7
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
 • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
LiveAgent migration animation
Migration background

Prehajate iz Extenda na programsko opremo LiveAgent?

Prenesite svoje podatke iz Extenda in LiveAgenta. Spoznajte našo večkanalno programsko opremo za podporo strankam z brezplačnim 14-dnevnim preizkusom.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Benefits of attended call transfers

Preidite na LiveAgent še danes

Preidite na sistem za izdelavo zahtevkov, ki podpira e-pošto, klepet v živo, klice, video klice, portal za stranke, bazo znanja, forume in družbene medije, kot so Facebook, Twitter in Viber. Ponudite podporo prek vseh kanalov in svojim strankam zagotovite neverjetno izkušnjo.

Želite sami opraviti prehod?

Vtičnik za Extendov prenos na LiveAgent trenutno ni na voljo. Sporočite nam, če vas zanima, in potrudili se bomo, da želje uresničimo. Do takrat pa lahko podatke vedno prenesete ročno.

Migrate data to LiveAgent on your own

Kakšne podatke lahko prenesem iz Extenda?

Ljudje

Enostaven prenos agentov, administratorjev, končnih uporabnikov in strank.

Oznake

Prenesite vse oznake oddelkov in zahtevkov.

Zahtevki

Prenesite zahtevke, priponke, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Ste pripravljeni na prehod iz Extenda na programsko opremo LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih dobite, ko prestopite k LiveAgentu

Customer providing review for service on mobile phone

Izjemna storitev za stranke

Podpora naših agentov 24/7. Na voljo smo vam, kadarkoli nas potrebujete.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Najboljša rešitev za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete

Person collecting papers into the net

Povečajte prihranke in donosnost naložb

Izberite “LiveAgent za vedno brezplačen”, lahko pa izberete enega od naših treh plačljivih paketov.

Multilingual support in LiveAgent

Izberite jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi gradnike, ki se lahko prilagodijo jeziku.

Prenesite svoje podatke iz Extenda še danes

LiveAgent je najbolj komentirana in #1 ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Univerza Oxford in svojim strankam zagotovite podporo svetovnega razreda.

9 $ mesec

Small business

 • Neomejena zgodovina zahtevkov
 • 3 e-poštni naslovi
 • 3 kontaktni obrazci
 • 1 API ključ
$29 mesec

Medium business

 • Vse v malem, plus
 • 10 elektronskih naslovov
 • 3 gumbi za klepet v živo
 • Vodstvo oddelkov
0 $ mesec

Brezplačno

 • 7-dnevna zgodovina zahtevkov
 • 1 e-poštni naslov
 • 1 gumb za klepet
 • 1 kontaktni obrazec

Prehajate iz druge programske opreme?

Brezplačno prenesite podatke iz kateregakoli od spodaj naštetih ponudnikov rešitev za pomoč uporabnikom. Preklopite še danes. Za vas je poskrbljeno.

Povezani članki zPrehod iz programske opreme Extend
Raziščite izbor najboljše programske opreme za pomoč uporabnikom na trgu. Izberite idealno programsko opremo službe za pomoč uporabnikom za vaše spletno mesto in dvignite storitve za stranke na luno.

Programska oprema za pomoč uporabnikom

Ohranjanje vse komunikacije na enem mestu s programsko opremo za pomoč uporabnikom pomaga agentom za pomoč strankam bolje razumeti težave in hitreje odgovoriti. Izboljšajte učinkovitost z večkanalno rešitvijo za upravljanje celotne komunikacije s strankami z enega mesta.

Povečajte sodelovanje strank s prilagojeno podporo za vse kanale. Vsakič, ko komunicirajo z vašim podjetjem, pustite svojim strankam odličen vtis.

Povečajte sodelovanje z LiveAgent

LiveAgent je večkanalna rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje. Priporočena je za podporo strankam in omogoča prilagodljivost in hitrost na vseh podpornih kanalih. Poleg tega omogoča tudi povečanje angažiranosti strank in izboljšanje sodelovanja s strankami.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Klepet v živo in klicni center LiveAgent sta orodji, ki lahko povečata prihodek in izboljšata storitve za stranke. LiveAgent ponuja tudi večkanalno rešitev s številnimi funkcijami. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

Želite podatke preseliti iz Helpshifta na drugo rešitev? Oglejte si storitev LiveAgent in njegove prednosti. Začnite brezplačen preizkus še danes.

Selitev iz storitve Helpshift?

LiveAgent je cenovno ugodna in zanesljiva rešitev za podporo strankam. Stranke in uporabniki so izrazili zadovoljstvo s hitrostjo in učinkovitostjo podpore, ki jo omogoča LiveAgent. Integracija z družbenimi mediji, forumi, in samopostrežnim portalom, skupaj z možnostjo klepeta v realnem času, so funkcionalnosti, ki so jih uporabniki izpostavili kot zelo koristne. Sposobnost reševanja zahtevkov prek različnih kanalov, vključno z e-pošto, socialnimi mediji in telefonom, je prav tako bila poudarjena kot pomembna prednost LiveAgent.

Seeking professional email templates? Look no further. LiveAgent provides free email templates for marketing, sales, live chat, and help desk purposes.

Predloge za storitve za stranke

Predloge za storitve za stranke, vključno s vstopničnim sistemom, klicnim centrom, trženjem, prodajo, e-trgovino in bazo znanja. Pripravljene predloge e-pošte za poslovne kampanje, zahvale strankam, lansiranje izdelkov, zavrnitvena pisma in še več.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Programska oprema za podporo družbenim medijem brez stresa

Univerzalna mapa »Prejeto« omogoča organizacijo komunikacije s strankami iz različnih platform družbenih medijev. Avtomatizacija pravil lahko izboljša učinkovitost storitev za stranke. LiveAgent pa ponuja zanesljivo in cenovno ugodno rešitev za podporo strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x