Se selite iz Zopima v LiveAgent?

Ali razmišljate o selitvi z Zopima na LiveAgent? Podprli vas bomo. Naša podporna skupina vam je pripravljena pomagati pri selitvi podatkov brezplačno. Za več informacij nas kontaktirajte!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
server - illustration

Svoje podatke preselite brezplačno!

Tako je, selitev z Zopima na LiveAgent vas nič ne stane. Obrnite se na našo skupino za podporo in se pogovorite o selitvi podatkov. Po tem bomo poskrbeli za vas, vi pa se boste lahko le sprostili.

Bi se želeli seliti sami?

LiveAgent ponuja vtičnike za selitev za programsko opremo službe za pomoč uporabnikom, trenutno pa delamo na vtičniku za selitev Zopim. Ostanite z nami za več informacij.

monitor plug in - illustration

Katere vrste podatkov lahko preselim iz Zopima?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Preselite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake vašega oddelke in zahtevkov.

Ali ste pripravljeni na selitev iz Zopim na LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih dobite, ko preklopite na LiveAgent

Improve customer happiness - icon

Izjemna podpora strankam

24/7 podpora naših agentov. Tu smo za vas, kadarkoli nas potrebujete.

Integrations pricing-icon

Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 179 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Money bag and a coin - icon

Povečajte prihranke in donosnost naložbe

Pridobite LiveAgent brezplačno ali izberite enega od treh plačljivih paketov.

translator - icon

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi jezikovno prilagodljive pripomočke.

Preselite svoje podatke iz Zopima še danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Ticket

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Preizkusite ga
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo
Preizkusite ga

Selitev iz druge programske opreme?

Brezplačno prenesite podatke iz katerega koli od spodaj navedenih ponudnikov programskih rešitev. Preklopite še danes. Podprli vas bomo.

AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zSelitev Zopim
Tawk Selitev

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Verloop Selitev

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Zgodbe O Uspehu - Liveagent Eon

EON

LiveAgent dristribucijska funkcija pomaga ZSE za prenos več tisoč vstopnic na pravi oddelek in k pravi ekipi. Preberite si o začetku sodelovanja med LiveAgent in ZSE.

Povečajte sodelovanje strank s prilagojeno podporo za vse kanale. Vsakič, ko komunicirajo z vašim podjetjem, pustite svojim strankam odličen vtis.

Povečajte sodelovanje z LiveAgent

LiveAgent je večkanalna rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje. Priporočena je za podporo strankam in omogoča prilagodljivost in hitrost na vseh podpornih kanalih. Poleg tega omogoča tudi povečanje angažiranosti strank in izboljšanje sodelovanja s strankami.

Razmišljate o LiveAgentovi službi za pomoč strankam? Izpolnite svoje podatke in lahko pričnete s svojim brezplačnim preizkusom, brez vezave, kreditna kartica ni potrebna.

Začnite brezplačno preskusno obdobje še danes

Tekst predstavlja ponudbo programske opreme LiveAgent za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo, sistem upravljanja pritožb ter programske opreme odjemalskega portala in za upravljanje e-pošte. Ponudba vključuje tudi cenik in alternative ter integracije. Poleg tega so na voljo tudi možnosti podpore, selitev podatkov ter aplikacija za spremljanje stanja sistema LiveAgent. Podjetje ponuja tudi spletni blog, glosar, akademijo ter priljubljene predloge in kalkulator stroškov. Na voljo so tudi kontaktni podatki za prodajne kontakte ter možnost naročila novic o posodobitvah in popustih. Tekst se konča z informacijo o izdelavi LiveAgenta in obvestilom o poslanih podatkih za prijavo po končanju postopka.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

LiveAgent je vsestranska programska oprema za podporo strankam, ki omogoča 24/7 podporo in več kot 175 funkcij. Uporablja jo veliko podjetij, kot so Huawei, BMW in Oxford University. Pridobite brezplačno različico ali izberite plačljive pakete. Preselite podatke iz drugih programskih rešitev brezplačno. Rezervirajte demo klic, da ugotovite, kako LiveAgent lahko koristi vašemu podjetju. Stik z njimi prek kontaktnega obrazca, klepeta v živo ali prek drugih platform.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x