Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Orodja za sodelovanje

Postanite eno s svojo ekipo z orodji za sodelovanje. Orodja za sodelovanje prihajajo bodisi izvirno bodisi z našimi integracijami za različne aplikacije in programsko opremo. LiveAgent je opremljen z orodji, kot so deljeni zahtevki, oznake, opombe, notranji zahtevki in še veliko več. Vedno lahko naredite korak dlje in integrirate aplikacije, kot je Slack, da še izboljšate potek dela. Bodite ustvarjalni in ugotovite, kaj potrebujete vi in vaša ekipa za boljše delo.

Orodja za sodelovanje so bistvenega pomena za enoten potek dela znotraj ali med različnimi skupinami. Pomagali vam bodo pri skrbi za komunikacijo, reševanje zahtevkov in še veliko več. Posebej so v pomoč skupinam, ki delajo na oddaljenih lokacijah ali v različnih državah, vendar jih lahko celo ekipe, ki sodelujejo, v veliki meri izkoristijo in izboljšajo svoj potek dela.

Orodja za sodelovanje prihajajo z LiveAgent, vendar lahko z različnimi aplikacijami naredite korak naprej. Integrirajte Slack z LiveAgent, da omogočite boljšo komunikacijo, poskrbite za nadaljnjo avtomatizacijo e-pošte ActiveCampaign ali celo dodajte nekaj preprostih podpor za Instagram ali Facebook. Izbira je vaša.

Free data migration? Say no more!

LiveAgent offers free data migration from the most popular help desk solutions out there. Ready to make the switch?

Start free 14-day trial

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico