Klaviyo

Kaj je Klaviyo?

Klaviyo je orodje za avtomatizacijo e-poštnega trženja s poudarkom na e-poslovanju. To orodje podjetjem pomaga pri zagotavljanju več osebnih izkušenj po e-pošti, SMS-u, obvestilih v aplikaciji in spletu.

Kako ga lahko uporabite?

Klaviyo vam pomaga upravljati bazo strank, jim prisluhniti in prilagoditi izkušnjo posebnemu občinstvu glede na vaše potrebe. To uredi z različnimi funkcijami in orodji.

Dinamične oblike in personalizacija

Graditelj obrazcev Klaviyo vam omogoča, da zberete več informacij o svoji stranki in razširite svoj e-poštni seznam. Sploh vam ni treba poznati kodiranja.

Segmentacija

Na stranke lahko ciljate glede na kateri koli dogodek, profil, meritev, lokacijo ali datum. Za sestavo skupin strank uporabite segmentacijo.

Znanost o podatkih

Programska oprema samodejno napoveduje pomembne analitike, kot so stopnja odtekanja, življenjska vrednost stranke in napoved spola.

Avtomatizacija

Klaviyo Flow Builder vam omogoča avtomatizacijo komunikacije prek vnaprej izdelanih predlog, ki jih lahko dodatno prilagodite in usmerite na določen del baze strank.

Prednosti

  • Samodejni uvoz/izvoz stikov med Klaviyo in LiveAgentom
  • Posodobite stike neposredno iz LiveAgent
  • Naročite ljudi neposredno iz zahtevkov v LiveAgent
  • Pomaga pri zbiranju več naročnikov glede na število zahtevkov
  • Vse je na enem priročnem mestu – nadzorni plošči LiveAgent, zato vam ni treba preklapljati med orodji

Frequently asked questions

Kaj je Klaviyo?

Klaviyo je podjetje, ki podjetjem pomaga povečati prodajo z zagotavljanjem platforme, na kateri lahko od leta 2012 ustvarjajo e-poštne in tržne akcije SoMe. 

Kako lahko integrirate Klaviyo z LiveAgent?

Prijavite se v LiveAgent > kliknite Konfiguracije > Sistem > Vtičniki. Poiščite Klaviyo > aktivirajte vtičnik > vnesite API ključ Klaviyo

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico