Weebly

Če želite na spletno stran Weebly dodati enega od gumbov za klepet, lahko to preprosto storite tako, da v globalno nogo vstavite kodo gumba.

  • Najprej kopirajte želeni gumb za klepet – na nadzorno ploščo LiveAgent .
  • Pomaknite se do Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet in uredite izbrani gumb.
  • Kopirajte integracijsko kodo.
  • Zdaj se pomaknite do svojega spletnega mesta Weebly, ga uredite in v zgornjem meniju odprite Nastavitve in odprite Optimizacijo iskalnikov (SEO).
  • Kodo gumba postavite na spodnji del kode:
  • Ne pozabite shraniti sprememb!
  • Vaše spletno mesto je zdaj integrirano z gumbom – prikazano bo glede na nastavitve gumba.

Kaj je Weebly?

Weebly je brezplačni spletni graditelj spletnih strani, ki vam omogoča dostop do prilagodljivih oblik spletnih strani in uporabnih orodij za izdelavo vašega spletnega mesta in rast vašega idealnega posla.

Kako jih uporabljati?

Integracija Weebly LiveAgent vam omogoča, da gumbe za klepet v živo postavite na svoja spletna mesta Weebly.

Frequently asked questions

Kaj je Weebly integracija?

Weebly je izdelovalec spletnih strani, tako da če imate spletno mesto s tem ponudnikom, lahko zdaj v LiveAgent vključite gumb za klepet v živo in izkoristite vse prednosti.

Kako lahko Weebly integrirate z LiveAgent?

1. Ustvari gumb za klepet v živo v LiveAgent 

2. Kopirajte kodo HTML

3.Kodo HTML prilepite na svoje spletno mesto Weebly (Nastavitve - SEO - Prilepi - Shrani)

4. Osvežite svojo spletno stran in jo takoj uporabite

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Kako stopiti v stik s službo za pomoč uporabnikom Weebly prek e-pošte, podpore za klepet v živo, telefonske številke, podpore za družabne medije in samopostrežne podpore.

Stiki službe za pomoč Weebly

Besedilo predstavlja kontaktne podatke Weebly službe za pomoč strankam, s katero se lahko stopite v stik preko e-pošte, klepeta v živo in klicnega centra ter imate na voljo bazo znanja in forum. Navedena so tudi povezave do pravne dokumentacije in partnerskega programa.

Imeti pripomoček za klepet v živo na spletnem mestu podjetja je skoraj nujno za podjetja vseh velikosti. Naučite se, kako ga integrirati.

Kako na spletno mesto dodati gumb za klepet v živo

Klepet v živo na spletni strani je koristen za podjetja v vseh industrijskih panogah, saj omogoča hitro in učinkovito podporo strankam ter lahko prispeva k povečanju angažiranosti, zadovoljstva strank, izboljšanju prodaje in zmanjšanju stroškov podpore strankam. Pri izbiri ponudnika programske opreme za klepet v živo je treba upoštevati različne faktorje, kot so funkcije, enostavnost vključevanja in prilagajanja, integracija drugih proizvajalcev, varnost, združljivost z mobilnimi napravami, cene in podpora strankam. Pripomoček za klepet v živo je treba prilagoditi svojim potrebam, omogočiti proaktivna povabila v klepet in ustvariti seznam vnaprej pripravljenih sporočil. Klepet v živo se priporoča na pravih straneh spletnega mesta, kot so cena in stran za plačilo.

Odjemalec za klepet je klepet v realnem času, ki je nameščen v računalniku uporabnikov. To je programska oprema, ki omogoča komunikacijo z drugimi ljudmi z nameščenim programom.

Odjemalec za klepet

LiveAgent ponuja brezplačno programska orodja za klepet, ki omogočajo takojšnjo komunikacijo in se lahko integrirajo s programi za takojšnje sporočanje. Uporabniki lahko prilagodijo videz, barve, časovni žig in pisavo po svojih željah. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni.

Iščete vtičnike WP za izboljšanje vašega spletnega mesta? Oglejte si naše vtičnike WordPress za izboljšanje uporabniške izkušnje in storitve za stranke.

Izboljšajte z vtičniki WordPress

Vtičnik za SEO avtomatizira notranje povezave na velikih spletnih mestih. Poleg tega, smo ustvarili vtičnike WP, ki so brezplačni za javnost, zaradi težavnosti iskanja ustreznih razširitev. Potrebno je samo izbrati vtičnik, ga namestiti ter konfigurirati.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico