Seznami strank

Kaj so seznami strank?

Seznam strank je del vaših strank na podlagi opredeljenih meril. Lahko je seznam vaših prejšnjih kupcev ali seznam trenutnih kupcev. Sezname strank lahko uporabite za promocijo ali spremljanje strank.

V LiveAgentu lahko na podlagi meril ustvarite lastne sezname strank.

Frequently asked questions

Kaj so seznami strank?

Seznam strank je skupina strank, ki so bile določene na podlagi posebnih meril. Takšna merila so lahko na primer trenutni kupci ali stranke, ki so opravile nakup v določenem obdobju. V LiveAgentu lahko ustvarite lastne sezname strank.

Kako dostopati do seznamov strank v LiveAgentu?

Agenti z ustreznimi dovoljenji imajo dostop do posebnih seznamov strank v LiveAgentu. Če ste redni agent, imate dostop do svojih seznamov strank. Če imate obsežnejša dovoljenja, lahko preverite tudi druge sezname. Vse lahko najdete na zavihku Odjemalci, na plošči zastopnika.

Ali lahko urejate sezname strank v LiveAgentu?

Po potrebi lahko urejate sezname odjemalcev, do katerih imate dostop v LiveAgentu. Pomembno je, da jih prilagodite in osvežite, saj vam olajša delo.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico