GoTrunk

Kaj je GoTrunk?

GoTrunk je zmogljiva storitev SIP kanala za vhodne in odhodne klice. Podjetje deluje na svetovni ravni in ponuja storitve za tisoče strank.

Cilj podjetja je ponuditi vrhunske komunikacijske rešitve za podjetja, ki uporabljajo SIP (Session Internet Protocol) in VoIP (Voice over Internet Protocol). Glede na to je GoTrunk sodeloval z LiveAgentom, tako da lahko naše stranke svoj LiveAgent klicni center izkoristijo v popolnosti.

Kako lahko uporabljate GoTrunk?

GoTrunk lahko uporabljate kot svojega glavnega ponudnika storitev VoIP. Preprosto ga povežite s programsko opremo za pomoč uporabnikom LiveAgent, nastavite klicni center in začnite klicati. LiveAgent ponuja napredne funkcije klicnega centra, ki vam omogočajo ena na ena klice s strankami, nastavitve usmerjanja klicev za preusmeritev klicev v ustrezne oddelke ali celo videoklice.

Klicne centre lahko uporabljate na več načinov, na primer za izboljšanje upravljanja odnosov s strankami, zbiranje povratnih informacij, ali delanje telefonskih anket za izboljšanje zadovoljstva strank.

Bi radi videli, kako klicni center deluje? Pojdite naprej in si oglejte našo stran s funkcijami klicnega centra ali si oglejte spodnji videoposnetek, če si želite ogledati vse, kar lahko storite s programsko opremo klicnega centra LiveAgent.

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Ali je plačljiva integracija GoTrunk z LiveAgent?

LiveAgent ponuja brezplačno integracijo z GoTrunk, zato lahko do nje dostopate brezplačno. Vendar je GoTrunk plačljiva storitev, zato boste za uporabo njihovih telefonskih številk morali kupiti številko/naročnino.

Prednosti uporabe GoTrunk

 • Nižji stroški klicev
 • Enostavna integracija
 • Možnost uporabe različnih naprav (softphone/strojna oprema)
 • Sposobnost delovanja po vsem svetu

Kako integrirati GoTrunk z LiveAgent

 • Prijavite se v svoj račun GoTrunk. Če nimate računa GoTrunk, ga ustvarite – je brezplačno. Prav tako morate iti skozi postopek aktivacije računa, preprosto vnesite svojo telefonsko številko in prejeli boste klic.
Stran za registracijo GoTrunk
GoTrunk preizkus
 • Ko ste v svojem računu, odprite levo nadzorno ploščo in kliknite Telefonske številke. Tu lahko ustvarite svojo številko GoTrunk ali poiščete tisto, ki jo že imate. Če ustvarjate novo številko, je na voljo več možnosti, odvisno od vaše države, zato izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
Ustvarjanje nove telefonske številke na nadzorni plošči GoTrunk
Ustvarite novo številko
 • Nato odprite svoj račun LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Klic> Številke. Če želite ustvariti novo številko za klicni center LiveAgent, kliknite oranžni gumb. V izboru ponudnikov izberite GoTrunk.
GoTrunk na seznamu ponudnikov VoIP v LiveAgentu
GoTrunk na seznamu ponudnikov
 • Zdaj morate le posredovati svoje podatke. Vnesite svoje uporabniško ime, geslo in svojo telefonsko številko GoTrunk. Lahko tudi poimenujete številko, izberete oddelek, ki bo sprejemal klice s te številke, izberite predpono za klicanje in se tudi prijavite za snemanje klicev. Ko končate, kliknite Dodaj na dnu okna.
Končna konfiguracija GoTrunk v LiveAgentu
Konfiguracija GoTrunk

To je to, vaša številka GoTrunk je povezana z LiveAgent in lahko začnete klicati in sprejemati telefonske klice strank. Bi radi izvedeli več o LiveAgent? Oglejte si stran funkcij našega klicnega centra ali si oglejte spodnji videoposnetek. Če želite sami preizkusiti LiveAgent, se prijavite na brezplačno 14-dnevno preskusno različico na dnu te strani.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Don't have LiveAgent yet?

No problem! LiveAgent offers a 14-day free trial where you can test the free GoTrunk integration!

Frequently asked questions

Kaj pomeni SIP?

SIP je kratica za Session Initiation Protocol. To je signalni protokol, ki opredeljuje sporočila, poslana med končnimi točkami, in upravlja vse klicne elemente. Uporablja se za klice, video klice, pošiljanje sporočil in tudi za distribucijo medijev.

Kaj je GoTrunk?

GoTrunk je VoIP partner LiveAgent. Na splošno je GoTrunk storitev prenosa SIP za dohodne in odhodne klice. Telefonsko številko GoTrunk lahko povežete z LiveAgent, da ustvarite klicni center v programski opremi za pomoč uporabnikom. 

Kakšni so stroški povezovanja GoTrunk z LiveAgent?

Povezovanje GoTrunk je v LiveAgent brezplačno. Upoštevajte, da GoTrunk deluje neodvisno, zato vam lahko svoje storitve ustrezno zaračuna. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico