VoIP.ms

Kaj je VoIP.ms?

VoIP.ms je ponudnik VoIP, ki stremi k najbolj kakovostnim lokalnim in mednarodnim povezavam za vse stranke po vsem svetu. Podjetje ponuja zelo prilagodljive, s funkcijami bogate komunikacijske storitve v oblaku.

Njihov splošni cilj je biti zanesljiv, prilagodljiv in cenovno ugoden. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 s sedeži v Kanadi, ZDA in Mehiki.

Kako ga lahko uporabite?

LiveAgent lahko skupaj z VoIP.ms ustvarite svoj lasten virtualni klicni center. Preprosto povežite svoje telefonske številke VoIP.ms in začnite nuditi telefonsko podporo iz katere koli naprave. Ko je vaša številka povezana, lahko shranite svoje kontaktne telefonske številke, ustvarite Interaktivni glasovni odziv (IVR) in drevesa za preusmeritev klicev na prave oddelke, ustvarjanje klicev ena na ena, ali video klicev in veliko več.

Call centers veljajo za bistvene za povečanje zadovoljstva strank in zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje. Z njimi lahko izboljšate storitve za stranke, opravite prodajne klice, zbirate povratne informacije strank z anketami.

Skupaj z drugimi učinkovitimi orodji za stranke, kot so klepet s strankami v realnem času, sistem zahtevkov, socialni mediji ali baza znanja, lahko ustvarite vrhunsko službo za pomoč, ki poenostavi sporočila iz vseh komunikacijskih kanalov. Oglejte si spodnji videoposnetek in si oglejte zmogljivosti funkcije večnamenske programske opreme klicnega centra.

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Koliko stane integracija z LiveAgent?

VoIP.ms je neodvisno podjetje, ki vam zaračunava opravljene storitve. Vendar je integracija z LiveAgent brezplačna. Dokler imate aktivno naročnino na VoIP.ms in LiveAgent, lahko dve aplikaciji povežete in ustvarite klicni center.

Kakšne so prednosti uporabe VoIP.ms?

 • Visoka stopnja zanesljivosti in zadovoljstva
 • Služi v več kot 125 državah
 • VoIP rešitev, bogata s funkcijami
 • Možnosti plačila brez možnosti pogodbe

Don't have LiveAgent yet?

No problem! LiveAgent offers a 14-day free trial where you can test the free VoIP.ms integration!

Kako integrirate VoIP.ms z LiveAgent?

Zahvaljujoč vgrajenim funkcijam LiveAgent ni potreben vtičnik za integracijo. Ko ustvarjate novo številko za svoj telefonski center, lahko kot ponudnika izberete VoIP.ms. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako povezati svojo številko VoIP.ms z LiveAgent.

Kako povezati svojo številko VoIP.ms z LiveAgent

 • Ustvarite svoj VoIP.ms račun brezplačno in se prijavite. Morda boste morali svoj račun preveriti po e -pošti ali prek klepeta v živo VoIP.ms. Ko dobite dostop do svojega računa, lahko določite, kakšno opremo boste uporabljali. Izberete lahko strojno opremo ali programski telefon. You will receive credentials on your email address and you have to use these further to define your call device in the VoIP.ms setup. When you’re done, you will receive your SIP/IAX Main Username.
Uporabniško ime in geslo za VoIP.ms v nastavitvah SIP
Uporabniško ime in geslo
 • Naslednji korak je nakup vaše DID številke. Obstoječega lahko povežete tudi, če ga imate. Pojdite na DID številke> Naročite DID in izberite številko, ki ustreza vašim potrebam.
Sekcija DID številke v VoIP.ms
Naročite DID številko
 • Odprite račun LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Klic> Številke. Če želite dodati novo številko, kliknite oranžni gumb Ustvari in na seznamu ponudnikov izberite VoIP.ms.
 • Nato vnesite uporabniško ime, geslo in telefonsko številko za VoIP.ms, ki jo želite povezati z LiveAgent. Izberete lahko tudi oddelek, na katerega bodo preusmerjeni klici, predpono za klicanje in druge možnosti. Ko končate, kliknite Dodaj.
Konfiguracija VoIP.ms v nastavitvah klica LiveAgent
Konfiguracija VoIP.ms v LiveAgent

Vaša številka VoIP.ms je zdaj povezana z LiveAgentom in lahko začnete klicati in sprejemati klice strank. Če želite izvedeti več o zagotavljanju podpore strankam klicnega centra, si oglejte LiveAgent akademijo. Alternativno si oglejte naš videoposnetek o izdelku in poglejte vse, kar ponuja LiveAgent.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je VoIP.ms?

VoIp.ms je ponudnik VoIP. VoIP pomeni Voice over IP. Preprosto povedano, lahko kličete in sprejemate klice preko internetne povezave.

Zakaj bi nekdo imel številko VoIP??

VoIP številka ima nekaj prednosti. Na primer, vaše podjetje lahko preprosto deluje iz številnih naprav, prek več številk in lokacij. Je zelo zanesljiv, stroškovno učinkovit in izboljšuje izkušnjo strank

Kakšni so stroški integracije VoIP.ms?

LiveAgent ponuja integracijo VoIP.ms brez dodatnih stroškov. Toda VoIP.ms svoje storitve zaračunava neodvisno. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico