Se selite iz Smartsuppa v LiveAgent?

Dovolite, da vaše podatke preselimo namesto vas! Naši strokovnjaki za podporo vam bodo z veseljem brezplačno preselili vse vaše podatke iz Smartsuppa v LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
server - illustration

Brezplačen prenos podatkov!

Lahko se obrnete na naše strokovnjake za podporo in se z njimi pogovorite o selitvi podatkov! Za vse vaše podatke bomo poskrbeli brezplačno. Medtem se lahko sprostite, dokler ne boste pripravljeni za uporabo novega računa LiveAgent.

Bi se želeli seliti sami?

LiveAgent ponuja vtičnike za selitev za programsko opremo službe za pomoč uporabnikom, trenutno pa delamo na vtičniku za selitev Smartsupp. Ostanite z nami za več informacij.

monitor plug in - illustration

Katere podatke lahko preselim iz Smartsuppa?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Ste pripravljeni na selitev iz Smartsuppa v LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih dobite, ko preklopite na LiveAgent

Izjemna podpora strankam

24-urna podpora naših agentov. Tam smo, kadar nas potrebujete.

Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi jezikovno prilagodljive pripomočke.

Preselite svoje podatke iz Smartsupp že danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
Related Articles to Selitev Smartsupp
Želite podatke preseliti iz Customerly v drugo rešitev? Oglejte si LiveAgent in si oglejte prednosti. Začnite z brezplačno preskusno različico še danes.

Selitev s Customerly na LiveAgent?

Tekst govori o platformi LiveAgent, ki omogoča selitev podatkov brezplačno. Uporabnik lahko ustvari svoj račun z brezplačnim prenosom podatkov. LiveAgent ponuja tudi vtičnike za selitev in dela na vtičniku za selitev strank.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki je na voljo v 43 prevodih. Nudi več kot 179 funkcij in več kot 40 integracij, omogoča pa tudi prilagoditve jezika. Zagotavlja visoko kakovost storitev za stranke 24/7. LiveAgent je tudi donosna naložba z več načrti po ugodni ceni.

Iščete migracijo vaših podatkov iz Lucep v drugo rešitev? Oglejte si LiveAgent in videli boste prednosti. Začnite brezplačen preizkus še danes.

Želite migrirati iz Lucep na LiveAgent?

Podjetje LiveAgent ponuja programske rešitve za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo in druge učinkovite rešitve. Stranke se lahko naročijo na novice za posodobitve in popuste ter rezervirajo demo različico. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in si je pridobilo certifikate ter nagrade. LiveAgent pripravlja nadzorno ploščo za uporabnike po registraciji, kateri bodo lahko dostopali do podatkov za prijavo po končani namestitvi.

LiveAgent je najboljše ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se vrhunskim podjetjem in ponudite boljšo podporo strankam z LiveAgent.

Preselite vaše podatke s CallHub k LiveAgent

LiveAgent je podjetje, ki ponuja programske rešitve za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo ter druge učinkovite rešitve. Stranke se lahko naročijo na novice za popuste in posodobitve ter rezervirajo demo različico. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in si je pridobilo certifikate ter nagrade. LiveAgent nudi nadzorno ploščo za uporabnike, ki omogoča dostop do podatkov po registraciji. Priljubljena programska oprema vključuje pomoč strankam, telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo in upravljanje e-pošte.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov HappyFox, ki jo v celoti izvede osebje tehnične podpore. Preselite podatke iz HappyFoxa že danes.

Želite preseliti podatke iz HappyFoxa?

LiveAgent ponuja pripomočke, prilagodljive jezikom ter brezplačen in ugodne načrte. Podpira 43 jezikov in je najbolj ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Pridružite se Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University in pričnite z brezplačno različico. Preselite podatke iz HappyFoxa še danes.

Naši agenti za podporo vam bodo z veseljem pomagali varno in enostavno preseliti podatke z Novocall. Pridružite se LiveAgent že danes in ponudite boljšo podporo.

Bi se preselili z NovoCall k LiveAgent?

LiveAgent je program za pomoč strankam, ki podpira 43 jezikov in ponuja brezplačno in plačljive pakete. Najbolje ocenjena je v letu 2020 in jo uporabljajo podjetja, kot so Huawei, BMW in Yamaha. Za mala podjetja in samostojne podjetnike je na voljo vstopnica za $15/mo, za mala in velika podjetja pa Ticket+chat paket za $29/mo. Preselite vaše podatke z Novocall že danes in ponudite najboljšo podporo strankam s LiveAgentom.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico