TimeCamp

Kaj je TimeCamp?

TimeCamp je aplikacija za sledenje časa, ki lahko spremlja projekte, naloge, donosnost in produktivnost vaših ekip, projektov, nalog, donosnosti in produktivnosti. TimeCamp samodejno začne slediti času vsakič, ko začnete določeno nalogo, zato vam ni treba skrbetiza vklop sledilnika časa. TimeCamp ponuja tudi poročanje, možnosti sledenja računov in enostavno izdajanje računov.

Kako uporabljate TimeCamp?

Uporabite prednosti TimeCamp, če želite spremljati uspešnost in čas vaših zaposlenih, ki ga porabijo za pomoč strankam. TimeCamp lahko začnete uporabljati brezplačno ali plačate nizko pristojbino za dodatne funkcije. TimeCamp ima več možnosti cenovnih paketov, tako da vam ni treba skrbeti, da boste plačali funkcije, ki jih ne boste uporabljali.

Izkoristite prednost samodejnega časovnega sledenja

Če ste preveč zaposleni z odzivanjem na zahtevke, klici ali pisanjem člankov za bazo znanja, lahko s pomočjo samodejnega sledenja času sledite svojim aktivnostim na vseh spletnih platformah. Kako? Samodejno sledenje času TimeCamp prepozna aktivnost glede na ključne besede.

Kaj lahko pridobite z TimeCamp integracijo?

  • Sledite učinkovitosti svoje ekipe
  • Pridobite pregled nad tem, koliko časa porabite za različna opravila
  • Izboljšajte potek dela ekipe za podporo strankam in prerazporedite vire na podlagi zbranih podatkov

Kako integrirati TimeCamp?

Če želite začeti uporabljati TimeCamp z LiveAgent, preprosto ustvarite svoj račun TimeCamp in začnite slediti vašemu delovnemu času. Svojemu delovnemu času lahko sledite v aplikaciji na spletnem mestu, prek razširitve brskalnika (kot je ta za Google Chrome), ali pa preprosto prenesete aplikacijo v računalnik.

TimeCamp aplikacija za Mac operacijske sisteme
TimeCamp za Mac
Timecamp možnosti vtičnika v Google Chrome
TimeCamp vtičnik za Google Chrome
  • GPojdite na spletno mesto TimeCamp in creustvarite svoj brezplačen račun ali se prijavite v vaš obstoječi račun. Ustvarjanje računa traja le minuto in za začetek vam ni treba vnašati podatkov o kreditni kartici. Novi račun se samodejno zažene z brezplačnim 14-dnevnim preskusom verzije Pro, ki se bo po 14 dneh spremenil v brezplačno različico, tako da ne boste izgubili informacij o delovnem času.
TimeCamp stran za prijavo
Prijavite se in ustvarite TimeCamp račun
  • Ustvarite nov časovni vnos dejavnosti podpore strankam ali za določeno dejavnost. Tako lahko na primer ločeno spremljate produktivnost ekipe za platforme socialnih omrežij in drug časovni vnos za klice ali emaile. Izbira je vaša.
TimeCamp izbira projekta s časovnikom
Ustvarite nov projekt
  • Ko končate, preprosto kliknite gumb in začnite slediti svoji aktivnosti pri določenih nalogah. Ko končate aktivnost, kliknite gumb za ustavitev, da ustavite sledenje delovnemu času.
Zmogljivosti sledenja, kot sta čas odsotnosti in časovnica v TimeCampu
Možnosti sledenja

Ogledate si lahko tudi vašo statistiko,na primer trajanje odsotnosti in čas uporabe določenih aplikacij v računalniku. TimeCamp lahko izboljša zmogljivost ekip za pomoč strankam z enotnim nadzorom zaposlenih. Preizkusite TimeCamp z LiveAgent, da dobite najboljše rezultate svojih ekip za pomoč strankam.

Zanima vas, kaj lahko še storite z LiveAgent? Oglejte si naš video s pregledom izdelkov ali preverite našo stran s funkcijami da vidite, kaj vse še ponujamo.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je TimeCamp?

TimeCamp je brezplačna aplikacija za sledenje časa. Z njo lahko ročno ali samodejno sledite svojemu delovnemu času. Sledite posameznim opravilom, odsotnosti od računalnika in prenašajte statistične podatke o svojem delovnem dnevu. 

Ali je uporaba TimeCamp z LiveAgent brezplačna?

Da, TimeCamp lahko z LiveAgent uporabljate brez dodatnih stroškov.

Ali lahko integriram TimeCamp z LiveAgent?

TimeCamp lahko z LiveAgentj uporabite na kakršen koli način, brez uporabe vtičnika ali programske opreme drugih proizvajalcev. Preprosto začnite slediti svojim dejavnostim za podporo strankam, kadar koli delate. 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico