Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Podpis zastopnika

Kaj je podpis zastopnika?

Podpis zastopnika je poseben podpis, ki ga je mogoče dodati e-poštnim sporočilom, različnim predlogam, komentarjem ali različnim sporočilom. Agenti lahko v nastavitvah profila uredijo obstoječi ali prilagodijo in dodajo svoj osebni podpis. V LiveAgent je mogoče podpis ustvariti samo v besedilni obliki.

Podpis zastopnika

FAQ

Kaj je podpis zastopnika?

Podpis zastopnika je podpis zastopnika na nadzorni plošči, ki je lahko dodan e-poštnim sporočilom, predlogam sporočil, komentarjem in drugim vrstam odhodnih sporočil stranki. Podpis lahko ureja agent v nastavitvah profila. V LiveAgent je na voljo v formatu besedila.

Kako naj bi izgledal podpis zastopnika?

Podpis agenta v LiveAgent se prikaže kot možnost besedila. Podpis mora vsebovati ime, priimek in položaj / funkcijo v podjetju. Poleg tega lahko določite tudi poseben podpis za partnerski program, opozorila ali spletni dnevnik.

Kako nastaviti podpis posrednika v LiveAgentu?

Podpis agenta je nastavljen na plošči LiveAgent v nastavitvah agentovega podpisa. Nato izberite možnost “Obvestilo po e-pošti” in vnesite podpis.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico